GOLDEN MEDIA Uni-Box 9060 2CR2CI HD PVR
Re: GOLDEN MEDIA Uni-Box 9060 2CR2CI HD PVR
to skrivan:
1.Najdolezitejsie na motore je nastavit nulovy bod - presny juh. Motor musi byt nastaveny na 0 stupnov, musis dosiahnut co najdokonalejsi kolmy uchyt na konzole a idealne je, ak v nulovom bode mas druzicu, kde sa vyhras najma s elevaciu paraboly.
2.ak chces porovnavat dva prijimace ci sedi pozicia satelitu na motore, musis to robit tak, ze na prvom prijimaci das najprv chod na nulovy bod, potom chod na konkretnu druzicu, napr.23,5E a nasledne si poznacis rysku na parabole. Potom prehodis druhy prijimac, das na prijimaci chod na nulovy bod a potom druzicu 23,5E. Pozicie v obidvoch pripadoch by mali sediet s max odchylkou 1 stupen medzi oboma poznacenymi ryskami.
Mam odskusane, ze Unibox 9080 chodi v rezime USALS s motorom SG2100 bez akychkolvek problemov.
1.Najdolezitejsie na motore je nastavit nulovy bod - presny juh. Motor musi byt nastaveny na 0 stupnov, musis dosiahnut co najdokonalejsi kolmy uchyt na konzole a idealne je, ak v nulovom bode mas druzicu, kde sa vyhras najma s elevaciu paraboly.
2.ak chces porovnavat dva prijimace ci sedi pozicia satelitu na motore, musis to robit tak, ze na prvom prijimaci das najprv chod na nulovy bod, potom chod na konkretnu druzicu, napr.23,5E a nasledne si poznacis rysku na parabole. Potom prehodis druhy prijimac, das na prijimaci chod na nulovy bod a potom druzicu 23,5E. Pozicie v obidvoch pripadoch by mali sediet s max odchylkou 1 stupen medzi oboma poznacenymi ryskami.
Mam odskusane, ze Unibox 9080 chodi v rezime USALS s motorom SG2100 bez akychkolvek problemov.
VU DUO - IMG BH 1.6.5 OSCAM - TV Samsung TA550
UNIBOX 9080 - sw 1.3.45 EMU - TV OVP
SKYLINK ICE - Parabola EMME ESSE 80 - LNB Inverto Black Ultra
Maximum E85 1W, 4.8E, 9/10E, 13E, 19,2E, 23,5E - LNB GT and Inverto
to Edmond :2.takto jsem to udělal a na GM 9080 neukazuje sílu ani kvalitu ,jestli si dobře četl víše ,až když jsem zmáčknul zpět tak teprve se síla ikvalita začala ukazovat ,teď nulový bod ,zem.d. mám 14,19°E ,tak že nejblíž je HotBird 13°E a mám to upevněný na HB jako nulový bod ,na nej kvalitu a to je asi špatně? nebo poraď jak pokračovat dál dík.
AB Cryptobox 752 hd combo ,parabola 85 fe ,multibeam-5w-1w-7e-9e -13e-19,2e-23,5e-28,2+28,5e + Openbox S3 mini HD parabola 120 motor GS2100 ,30°W-75°E
RE SKRIVAN:všechno nastavuju na USALS a stejně musím při přepnutí na jiný satelit donastavovat i když se to předem ukládá asi mám špatně nastavený nulový bod?=Ak chceš vo funkcii USALS používať aj iné družice než astra 23.5,tak im musíš v menu potvrdiť,že ich budeš natáčať pomocou USALS.,avšak nie je to pravidlo,každú družicu si môžeš zvoliť inak,teda jednu cez USALS,druhú cez diseqc,tretiu cez ručné motorické natáčanie.,je to výhoda oproti iným značkám sat.recejvrov,kde ak nastavíš usals pre jednu družicu tak všetky ostatné idú už len cez usals.Inak niekomu lepšie vyhovuje natáčanie bez USALS.Ak musíš pri funkcii USALS dodatočne korigovať nastavenia-pozíciu toho-ktorého satelitu,tak to je príznak ,že parabola nie je prvotne dobre nastavená,obyčajne to robí stupen natočenia LNB.Ten by si si mal zistiť pre napr.ASTRA 19.2 pre tvoju lokalitu,natočiť motor na astra 19.2 následne nastaviť zošikmenie lnb podla tabulky pre astru 19.2 a potom v podstate motor už sám výkonáva náklon lnb u ostatných družíc a to naklonením paraboly ako celku.Obrázky v prílohe sú len demonštračné,Zilina+ASTRA 19.2 boli vybrané zámerne,pretože v Ziline vychádza iba nepatrné zošikmenie lnb.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
to Skrivan
Neviem aky mas pristup k parabole, LNB a motoru. Ja mam napri. velmi obmedzeny, takze vsetko okolo montaze som pripravil v miestnosti podla predbeznych vypoctov a potom na balkone som uz iba korigoval azimut a velmi malo elevaciu celej zostavy. Pre tvoj pripad (zem.dlzka 14,19E) by som postupoval asi takto:
1. v STB by som v menu "nastavenie satelitu" vypol ovladanie motora na vsetkych satelitoch.
2. na motore by som spravil HW reset, cim by sa motor nastavil na vyrobne hodnoty a do polohy 0 stupnov.
3. na drziaku motora by som nastavil zemepisu sirku "latitude" na 50 stupnov a nastavenu polohu zafixoval skrutkami.
4. na motor by som upevnil drziak paraboly a pri pohlade zhora na motor a parabolu by som sa snazil dosiahnut kolmost roviny paraboly na os motora.
Skrutky pre azimut na drziaku paraboly by som dotiahol.
6. Elevaciu paraboly by som na drziaku paraboly predbezne nastavil na 22 stupnov a zafixoval polohu skrutkami.
7. Rozmyslal by som nad nulovym bodom a najblizsim satelitom. Podla tvojej pozicie 14.19E mas najblizsie hotbird 13E. Takze hotbird 13E mas 1.2 stupna zapadne od geografickeho juhu v mieste instalacie anteny. Z toho mi vychadza, ze na motore by som cez tlacitko nastavenia polohy posunul rysku motora (odhadom 1 az 2stupne) trocha na zapad.
8. Motor aj s parabolou by som upevnil na konzolu. A pri zatazenej konzole by som este opatovne zmeral kolmost tyce konzoly voci zemi.
9. Zapol by som STB a pri vypnutom ovladani motora v polozke "nastavenie satelitu" by som v TP nastavil najsilnejsi transoporder na hotbirde 13E.
10. Azimutalnym otacanim celej zostavy by som sa snazil naladit signal z daneho TP. Pri uspesnom naladeni TP by som predbezne zafixoval skrutky drziaku motora.
11. Na STB by som nastavil slabsi transporder na 13E a snazil sa doladit elevaciu paraboly na maximum a nasledne by som definitivne zafixoval elevacne skrutky na drziaku paraboly.
12. Pozdlznym posuvanim LNB by som nastavil LNB presne do ohniska paraboly a zafixoval skrutky na LNB.
13. Pri takto nastavenej antene by som este jemnym azimutalnym otacanim celej zostavy skontroloval signal na TP a definitivne zafixoval skrutky drziaku motora voci konzole.
14. V menu STB by som zapol ovladanie motora (nastavil USALS) na satelitoch ktore chcem vyuzivat.
Neviem aky mas pristup k parabole, LNB a motoru. Ja mam napri. velmi obmedzeny, takze vsetko okolo montaze som pripravil v miestnosti podla predbeznych vypoctov a potom na balkone som uz iba korigoval azimut a velmi malo elevaciu celej zostavy. Pre tvoj pripad (zem.dlzka 14,19E) by som postupoval asi takto:
1. v STB by som v menu "nastavenie satelitu" vypol ovladanie motora na vsetkych satelitoch.
2. na motore by som spravil HW reset, cim by sa motor nastavil na vyrobne hodnoty a do polohy 0 stupnov.
3. na drziaku motora by som nastavil zemepisu sirku "latitude" na 50 stupnov a nastavenu polohu zafixoval skrutkami.
4. na motor by som upevnil drziak paraboly a pri pohlade zhora na motor a parabolu by som sa snazil dosiahnut kolmost roviny paraboly na os motora.
Skrutky pre azimut na drziaku paraboly by som dotiahol.
6. Elevaciu paraboly by som na drziaku paraboly predbezne nastavil na 22 stupnov a zafixoval polohu skrutkami.
7. Rozmyslal by som nad nulovym bodom a najblizsim satelitom. Podla tvojej pozicie 14.19E mas najblizsie hotbird 13E. Takze hotbird 13E mas 1.2 stupna zapadne od geografickeho juhu v mieste instalacie anteny. Z toho mi vychadza, ze na motore by som cez tlacitko nastavenia polohy posunul rysku motora (odhadom 1 az 2stupne) trocha na zapad.
8. Motor aj s parabolou by som upevnil na konzolu. A pri zatazenej konzole by som este opatovne zmeral kolmost tyce konzoly voci zemi.
9. Zapol by som STB a pri vypnutom ovladani motora v polozke "nastavenie satelitu" by som v TP nastavil najsilnejsi transoporder na hotbirde 13E.
10. Azimutalnym otacanim celej zostavy by som sa snazil naladit signal z daneho TP. Pri uspesnom naladeni TP by som predbezne zafixoval skrutky drziaku motora.
11. Na STB by som nastavil slabsi transporder na 13E a snazil sa doladit elevaciu paraboly na maximum a nasledne by som definitivne zafixoval elevacne skrutky na drziaku paraboly.
12. Pozdlznym posuvanim LNB by som nastavil LNB presne do ohniska paraboly a zafixoval skrutky na LNB.
13. Pri takto nastavenej antene by som este jemnym azimutalnym otacanim celej zostavy skontroloval signal na TP a definitivne zafixoval skrutky drziaku motora voci konzole.
14. V menu STB by som zapol ovladanie motora (nastavil USALS) na satelitoch ktore chcem vyuzivat.
Este poznamka
Pozor na F konektor. Pri zapojenom motore prechadza cez koaxial spickovy prud az 350mA. Takze F konektory by mali byt dobre natocene na tieneni koaxialu a proti vlhkosti chranene gumenou paskou. Taktiez stredna zila koaxialu by mala byt trocha dlhsia ako cely konektor aby bol dobry kontakt. Taktiez by som sa vyvaroval koaxialu, ktory ma strednu zilu vyrobenu z ocele a len na povrchu medenu vrstvicku. Toto je riesenie len na kratku dobu a po urcitom case, ked zoxiduje, prechodovy odpor na takom kontakte Ti spolahlivo znemozni otacanie motora!
Diseq je norma na x veci co sa tyka komunikacie po vedeni koaxialneho kabla. Mnoho vyrobcov vyvija svoj komunikacny format a niekedy je problem s kompatibiltou zariadeni. Ak mas moznost si vybrat na ovladanie motora Diseq alebo USALS, zvol si radsej USALS. Mam odskusane, ze pri pouzivani Diseq sa mi po urcitej dobe menil signal na jednotlivych poziciach satelitov (pokles signalu aj o 30 percent). Pravdepodobne je to tym, ze Diseq pracuje s referencnou hodnotou "nulovy bod" a pocet impulzov na konkretny satelit. Takze postupom casu je treba dat na STB chod na nulovy bod a potom sa motor zladi oproti nulovemu bodu. Na druhej strane, USALS je format na polohovanie zariadeni. Vyznacuje sa tym, ze ma rovnaky format a je kompatibilny s roznymi motormi vyuzivajucimi USALS. Pri pouzivani USALS motor pracuje s dvoma hodnotami, zemepisna dlzka a uhol natocenia. Takze prechod medzi dvoma druzicami si vypocita ako rozdielovy uhol a presne dotoci na poziciu. Tym padom nemusis ani po dlhej dobe pouzivat chod na referencny "nulovy bod".
Pozor na F konektor. Pri zapojenom motore prechadza cez koaxial spickovy prud az 350mA. Takze F konektory by mali byt dobre natocene na tieneni koaxialu a proti vlhkosti chranene gumenou paskou. Taktiez stredna zila koaxialu by mala byt trocha dlhsia ako cely konektor aby bol dobry kontakt. Taktiez by som sa vyvaroval koaxialu, ktory ma strednu zilu vyrobenu z ocele a len na povrchu medenu vrstvicku. Toto je riesenie len na kratku dobu a po urcitom case, ked zoxiduje, prechodovy odpor na takom kontakte Ti spolahlivo znemozni otacanie motora!
Diseq je norma na x veci co sa tyka komunikacie po vedeni koaxialneho kabla. Mnoho vyrobcov vyvija svoj komunikacny format a niekedy je problem s kompatibiltou zariadeni. Ak mas moznost si vybrat na ovladanie motora Diseq alebo USALS, zvol si radsej USALS. Mam odskusane, ze pri pouzivani Diseq sa mi po urcitej dobe menil signal na jednotlivych poziciach satelitov (pokles signalu aj o 30 percent). Pravdepodobne je to tym, ze Diseq pracuje s referencnou hodnotou "nulovy bod" a pocet impulzov na konkretny satelit. Takze postupom casu je treba dat na STB chod na nulovy bod a potom sa motor zladi oproti nulovemu bodu. Na druhej strane, USALS je format na polohovanie zariadeni. Vyznacuje sa tym, ze ma rovnaky format a je kompatibilny s roznymi motormi vyuzivajucimi USALS. Pri pouzivani USALS motor pracuje s dvoma hodnotami, zemepisna dlzka a uhol natocenia. Takze prechod medzi dvoma druzicami si vypocita ako rozdielovy uhol a presne dotoci na poziciu. Tym padom nemusis ani po dlhej dobe pouzivat chod na referencny "nulovy bod".
To bohi:
Prosím tebe mám taký dotaz chci do GM Uni Box 9080 neistalovat FW1.3.45 ale těchto je tu povííce a tak nevím který je ten správný jeden jsem tak naistaloval přestalo mi ukazovat Standby po zapnutí okamžite botuje a naskočí obraz nevím zdali je to tím FW nebo někde jsem udělal chybu já.Mám tentopřístroj 1 měsíc a jsem tak trochu novoícián.Pokud můžeš prosím poraď.Díky Sono[/quote]
To SONO
Nevím jak u gm 9080, ale já jsem nainstaloval na své 9060-ky FW. GM UNIBOX 300.sp.1.3.45 a zatím dobrý.
Prosím tebe mám taký dotaz chci do GM Uni Box 9080 neistalovat FW1.3.45 ale těchto je tu povííce a tak nevím který je ten správný jeden jsem tak naistaloval přestalo mi ukazovat Standby po zapnutí okamžite botuje a naskočí obraz nevím zdali je to tím FW nebo někde jsem udělal chybu já.Mám tentopřístroj 1 měsíc a jsem tak trochu novoícián.Pokud můžeš prosím poraď.Díky Sono[/quote]
To SONO
Nevím jak u gm 9080, ale já jsem nainstaloval na své 9060-ky FW. GM UNIBOX 300.sp.1.3.45 a zatím dobrý.
2 X Golden Media UNI-BOX 9060 CRCI HD PVR, FW GM Unibox sp1.3.69, Skylink , Cslink, Offset 80cm, Monoblock TWIN LNB TMT43 , Astra 19,2°E, Astra 23,5°E, USB HDD 2,5" MAXELL 500 GB - Toshiba 320GB, LAN, TV PANASONIC TX-P42S20ES, LCD Sony 32".
-řeším zrovna podobný problém.je třeba převodník USB-rs232, ne každý ale funguje.co jsem zatím nastudoval je třeba použít přev. s čipem společnosti FTDI FT232RL,dobře popsáno zde: http://www.clexpert.cz/elektro/ftdi/pre ... rs232.aspx ,a klasický křížený http://www.satelity-hdtv.cz/prislusenst ... 2-krizeny/ -jestli má někdo zkušenost a potvrdí že to šlape?ptacko píše:pisal som hned na zaciatku ze potrebujem usb kabel, ze mam iba notebook. ali editor- presne takyto postup skusam, pise mi "unrecognized bin file" , hned ako dam potvrdit databazu. je jedno ci user allebo tu druhu...
VU+UNO 4K SE, VU+UNO 4K - ATV7.5.1, FHDG 17, SF8008 - ATV 7.5.1 P1- 95cm: 13-16-19,2-23,5 P2- 95cm: 13-19,2-23,5-28,2
usb serial converter fakt funguje mám odskoušeno GM 9080combo a dokonce GI770 xspeed sdílení přes notebok do sítě s programem mpcs a taky přes to nahrávám fw do měřících přístrojů na sat opravdu to jde. 
Díky kody2 za info,jak zakoupím vyzkouším i se sdílením na můj začátečnický GI 870 xpeed.
Tento convert.se dá jistě použít na spoustu komunikací.Já prozatím použil postup co píše bbedo2 -abs na fleš,v PC editorem upravit a pak zpět.Pracnější,ale pořád líp,než zahltit sat.5000 na p** kanály.
VU+UNO 4K SE, VU+UNO 4K - ATV7.5.1, FHDG 17, SF8008 - ATV 7.5.1 P1- 95cm: 13-16-19,2-23,5 P2- 95cm: 13-19,2-23,5-28,2
Chtěl bych se jen zeptat, který soft má nejčitelnější font a funguje na velký dálkáč. Mám 1.3.26
a na klasicke tv 73 cm je epg uplně nečitelné.
Díky za reakce.
a na klasicke tv 73 cm je epg uplně nečitelné.
Díky za reakce.
-
janokubo
- satelitni prijimac: AB Cryptobox 750HD
Ja som vyskúšal veľa softov a čitateľnosť na väčšine bola mizerná aj keď samotný soft bol kvalitný. Najviac sa my osvedčili: GM_Unibox@On-Lien 4070 ps_sky 1.2.84_MOD By Lucek a verzie GM Unibox Amstar ps 1.3.xx MOD ( Kde xx sú rôzne verzie: 32, 33, 34,37, 42 ). Neviem ako idú s veľkým diaľkovým (mám malé), neskúšal som zdielanie ani bloker tak to tiež neviem ako ide, ale ináč v pohode. Treba konkrétne skúsiť a uvidíš. Dúfam, že ti niektorý bude vyhovovať a budeš s ním spokojný. Prajem príjemný deň.
Golden Media Uni-Box 9060 CRCI HD PVR, LNB Golden Interstar GI 201 Single, SkyLink
Ahoj,velký dalkáč funguje se všemi verzemi "mc".
Pokud jde o čitelnost tak jsem dal na forum fotky ruzných verzí.
GM Unibox @ YUMATU HD ps1.3.32 MOD 2011-02-04-1043 a GM Unibox Amstar ps1.3.33 MOD a má to stejné grafické rozhraní.
http://www.ab-forum.info/viewtopic.php? ... 57#p296457
GM Unibox @ BAFF 2000 HD ps 1.3.32 MOD a GM Unibox Lemontree ps1.3.33 MOD je stejné 2011-02-04-1034
http://www.ab-forum.info/viewtopic.php? ... 36#p295536
GM Unibox Edision Exclusive ps1.3.42 MOD
http://www.ab-forum.info/viewtopic.php? ... 84#p308984
Nejlíp čitelná je dle mě Amstar verze,ale posud sám.
Pokud jde o čitelnost tak jsem dal na forum fotky ruzných verzí.
GM Unibox @ YUMATU HD ps1.3.32 MOD 2011-02-04-1043 a GM Unibox Amstar ps1.3.33 MOD a má to stejné grafické rozhraní.
http://www.ab-forum.info/viewtopic.php? ... 57#p296457
GM Unibox @ BAFF 2000 HD ps 1.3.32 MOD a GM Unibox Lemontree ps1.3.33 MOD je stejné 2011-02-04-1034
http://www.ab-forum.info/viewtopic.php? ... 36#p295536
GM Unibox Edision Exclusive ps1.3.42 MOD
http://www.ab-forum.info/viewtopic.php? ... 84#p308984
Nejlíp čitelná je dle mě Amstar verze,ale posud sám.
Tak díky. Ještě pohledám jak na nový fw přes usb a vyzkouším.
Měl jsem gi 870 tak se teď zaučuji na 9060.
Tak Oggy23 psal:Omlouvám se za špatný tip. Teprve před chvílí jsem objevil příspěvěk od uživatele : georgo.
Cituji : Podla zahranicneho webu by mali vsetky original softy pisane pre Golden (čiže s označením Golden, sp, mcas) chodiť bezproblémovo s diaľkovým ver.1 aj ver.2
Software s modifikovanou (MOD) verziou firmwaru (GM Unibox @ Yumatu, Baff, X7, Amiko, ...) pracujú len s diaľkovým ver.1
Měl jsem gi 870 tak se teď zaučuji na 9060.
Tak Oggy23 psal:Omlouvám se za špatný tip. Teprve před chvílí jsem objevil příspěvěk od uživatele : georgo.
Cituji : Podla zahranicneho webu by mali vsetky original softy pisane pre Golden (čiže s označením Golden, sp, mcas) chodiť bezproblémovo s diaľkovým ver.1 aj ver.2
Software s modifikovanou (MOD) verziou firmwaru (GM Unibox @ Yumatu, Baff, X7, Amiko, ...) pracujú len s diaľkovým ver.1
Zdravím, koupil jsem si GOLDEN MEDIA Uni-Box 9060 a nedaří se mi nastavení motoru, mám diseqc 1.2. Nevím jaké nastavit hodnoty.
Nastavil jsem: LNB typ univerzální
diseqc 1/2 (tady nevím co znamenají hodnoty 1/2 az 16/16 ??)
pozicionér Diseqc 1.2
22 K vyp
0/12 zap
polarita zvuk
tonerburst vyp
Lnb napájení 13/18V
Nevím kde dělám chybu mám parabolu natočenou na 23.5 E a vsechny programy OK, ale jak dám jiný satelit, tak žádný signál.
Děkuji za pomoc.
Pavel
Nastavil jsem: LNB typ univerzální
diseqc 1/2 (tady nevím co znamenají hodnoty 1/2 az 16/16 ??)
pozicionér Diseqc 1.2
22 K vyp
0/12 zap
polarita zvuk
tonerburst vyp
Lnb napájení 13/18V
Nevím kde dělám chybu mám parabolu natočenou na 23.5 E a vsechny programy OK, ale jak dám jiný satelit, tak žádný signál.
Děkuji za pomoc.
Pavel
-
bbedo2
- Odborník

- satelitni prijimac: AMIKO SHD-8000, Openbox X-810
mas aj diseq prepinac?
t.j. ze (po lopate) mas na jednom kably dve a viac hlav (parabol)
ak mas iba jednu parabolu smotorom predpokladam ze podporuje usals
tak v tom pripade diseq vypni a motor nastav na usals
ten ti bude parabolou tocit sam, no za predpokladu ze si nastavis spravnu zemepisnu sirku a dlzku a motor budes mat nastaveny spravne
ale to vysvetlovat cez pisanie je asi problem, ak mas niekoho tak ho popros nech ti to nastavi
t.j. ze (po lopate) mas na jednom kably dve a viac hlav (parabol)
ak mas iba jednu parabolu smotorom predpokladam ze podporuje usals
tak v tom pripade diseq vypni a motor nastav na usals
ten ti bude parabolou tocit sam, no za predpokladu ze si nastavis spravnu zemepisnu sirku a dlzku a motor budes mat nastaveny spravne
ale to vysvetlovat cez pisanie je asi problem, ak mas niekoho tak ho popros nech ti to nastavi
Ještě bych se chtěl zeptat. Zdá se mi trochu rozmazaný obraz u SD programů(HD programy jsou OK), dříve jsem měl HUMAX 5500 propojený s tv scartem a bylo to OK. Nyní mám propojenou tv a satelit kabelem HDMI. Mohlo by to být tím? Mám LED TV Samsung a nastavené nejvyšší možné rozlišení.
-
janokubo
- satelitni prijimac: AB Cryptobox 750HD
Kvalita obrazu môže zo skúseností závisieť aj na verzii FW. Akú máš verziu, prípadne skús preinštalovať novšiu a porovnaj.
Golden Media Uni-Box 9060 CRCI HD PVR, LNB Golden Interstar GI 201 Single, SkyLink
Přejít na
- Informace AB-Fóra
- ↳ Informace ABF
- VOLNÁ DISKUSE
- ↳ Volná diskuse
- ↳ Poradna pri nákupe
- ↳ Satelitné / terestriálne / IPTV / a iné ... platformy
- ↳ Skylink, Antena+
- ↳ FreeSat
- ↳ Digi TV
- ↳ Telly
- ↳ Magio Sat, Magio IPTV, Magio Go
- ↳ Antik Sat, Antik IPTV
- ↳ Orange TV
- ↳ Pantelio (Obecné siete)
- ↳ Plustelka
- ↳ Magenta TV, Magenta TV SAT
- ↳ DVB-T, DVB-T2, DVB-C, DVB-C2
- ↳ DVB-T prijímače
- ↳ DVB-C prijímače
- ↳ DVB-T regióny
- ↳ DVB-C regióny
- ↳ DVB-T/C antény a meracia technika
- ↳ DVB-T2, HEVC 265, 4K
- ↳ Všeobecný F.A.Q.
- ↳ Návody na inštaláciu sat reciverov a príslušenstva
- ↳ Zoznam a poloha satelitov na orbite
- ↳ Satelitná encyklopédia
- ↳ Užitečné odkazy
- Satelitné příjímače so systémom Linux
- ↳ Octagon
- ↳ Octagon HD SF 918, SF 1008, ...
- ↳ DOWNLOAD - Octagon HD SF- 918
- ↳ OCTAGON SF3038
- ↳ DOWNLOAD - OCTAGON SF3038
- ↳ Octagon SF4008 4K UHD Triple
- ↳ DOWNLOAD - Octagon SF4008 4K
- ↳ Návody, postupy - Octagon SF4008 4K
- ↳ Octagon SFX6008/6018
- ↳ DOWNLOAD - Octagon SFX6008/6018
- ↳ Octagon SF8008 4K UHD
- ↳ DOWNLOAD - Octagon SF8008 4K UHD
- ↳ OCTAGON SF108
- ↳ DOWNLOAD - OCTAGON SF108
- ↳ OCTAGON SF208
- ↳ DOWNLOAD - OCTAGON SF208
- ↳ OCTAGONS SX Family
- ↳ DOWNLOAD - OCTAGONS SX Family
- ↳ Dreambox
- ↳ Diskuse - Dreambox
- ↳ Dreambox Seven Ultra HD
- ↳ DM-9XX UHD
- ↳ DM-ONE UHD
- ↳ DM-8000 HD
- ↳ DM-820 HD
- ↳ DM-800 HD
- ↳ DM-800 HD SE
- ↳ DM-7080 HD
- ↳ DM-7020 HD
- ↳ DM-52X HD
- ↳ DM-500 HD
- ↳ DM-DVB-S
- ↳ DM-7025S
- ↳ DM-7020S
- ↳ DM-7000S
- ↳ DM-600 PVR
- ↳ DM-56x0
- ↳ DM-500S
- ↳ DOWNLOAD - Dreambox
- ↳ DM-9XX UHD
- ↳ DM-ONE UHD
- ↳ DM-TWO UHD
- ↳ DM-8000 HD
- ↳ DM-820 HD
- ↳ DM-800 HD
- ↳ DM-800 HD SE
- ↳ DM-7080 HD
- ↳ DM-7020 HD
- ↳ DM-52X HD
- ↳ DM-500 HD
- ↳ DM-DVB-S
- ↳ DM-7025S
- ↳ DM-7020S
- ↳ DM-7000S
- ↳ DM-56x0
- ↳ DM-600 PVR
- ↳ DM-500S
- ↳ Plugins
- ↳ Tools
- ↳ VU+ DUO, SOLO, UNO, ULTIMO, ZERO, SOLO 4K, Uno 4K, Duo 4K, Ultimo 4K
- ↳ VU+ SOLO 4K
- ↳ Diskusia VU+ SOLO 4K
- ↳ Download image VU+ SOLO 4K
- ↳ Download plugins VU+ SOLO 4K
- ↳ VU+ Uno 4K
- ↳ Diskusia VU+ Uno 4K
- ↳ Download image VU+ Uno 4K
- ↳ Download plugins VU+ Uno 4K
- ↳ VU+ Uno 4K SE
- ↳ Diskusia VU+ Uno 4K SE
- ↳ Download image VU+ Uno 4K SE
- ↳ Download plugins VU+ Uno 4K SE
- ↳ VU+ Duo 4K
- ↳ Diskusia VU+ Duo 4K
- ↳ Download VU+ Duo 4K
- ↳ VU+ Ultimo 4K
- ↳ Diskusia VU+ Ultimo 4K
- ↳ Download image VU+ Ultimo 4K
- ↳ Download plugins VU+ Ultimo 4K
- ↳ Download VU+ DUO2
- ↳ Download VU+ DUO
- ↳ Download VU+ SOLO
- ↳ Download VU+ SOLO 2
- ↳ Download VU SOLO SE
- ↳ Download VU+ UNO
- ↳ Download VU+ ULTIMO
- ↳ Download VU+ ZERO
- ↳ Download VU+ ZERO 4K
- ↳ Download plugins
- ↳ Download tools
- ↳ Formuler
- ↳ Zgemma
- ↳ PULSe 4K
- ↳ uClan
- ↳ Gigablue
- ↳ GigaBlue UHD Quad 4k Pro
- ↳ DOWNLOAD - GigaBlue UHD Quad 4k Pro
- ↳ Gigablue Trio 4K Pro
- ↳ DOWNLOAD - Gigablue Trio 4K Pro
- Satelitní příjímače Globo / Opticum / Optibox / Amiko
- ↳ Přijímače Globo / Opticum / OptiboX / Amiko
- ↳ DOWNLOAD - Globo / Opticum / OptiboX / Amiko
- Satelitné prijímače so systémom ANDROID
- ↳ AB IPBox ONE, TWO, TWO Combo
- ↳ GTMEDIA
- Satelitní příjímače
- ↳ AB Cryptobox 4XX,5XX,6XX,7XX,8XX
- ↳ AB Cryptobox 800UHD, ...
- ↳ AB Cryptobox 700HD, 750HD, 752HD Combo DVB-T2/S2/C
- ↳ Download ABCRBOX 700 HD
- ↳ Download ABCRBOX 750 HD
- ↳ Download ABCRBOX 752 HD Combo
- ↳ Download ABCRBOX 700 HD mini
- ↳ Návody , postupy 7xx HD , 752 HD Combo
- ↳ Pomôcky a pluginy 7xx HD , 752 HD Combo
- ↳ AB Cryptobox 600HD , 600HD mini, 650 HD, 650 HDC, 652 HD Combo
- ↳ Download ABCRBOX 652 (Combo)
- ↳ Download ABCRBOX 650 HDC (Cabel)
- ↳ Download ABCRBOX 650 HD
- ↳ Download ABCRBOX 600 HD
- ↳ Download ABCRBOX 600 HD mini
- ↳ Návody , postupy 600 HD, 650 HD , 650 HDC, 600HDmini, 652 HD Combo
- ↳ Pomôcky a pluginy 600 HD , 650 HD ,650 HDC, 600HD mini, 652 HD Combo
- ↳ Diskusia - AB Cryptobox
- ↳ Ferguson Ariva 102,202,100,200,4K
- ↳ Diskuse- Ariva 102, 202
- ↳ Diskuse - Ferguson Ariva 200
- ↳ Diskuse - Ariva @Link 200
- ↳ Diskuse - Ariva 4K
- ↳ Download - Ariva 100,200
- ↳ Download -Ariva combo 120,200,210,220,250
- ↳ Download -Ariva 102E,202E,102mini,52E
- ↳ Download - Ariva @Link 200
- ↳ Download - Ariva 4K
- ↳ Dreamsky
- ↳ DOWNLOAD - Dreamsky
- Satelitní přijímače - nezařazené
- ↳ Satelitní přijímače - nezařazené
- ↳ Nelinuxove prijimače
- ↳ Linuxové prijímače
- ↳ GoSAT
- Hardware ostatný /LNB, CI moduly, Motory, Switch-e .../
- ↳ LNB konvertory
- ↳ CI moduly
- ↳ T-REX / DRAGON / DIABLO CAM
- ↳ DOWNLOAD - T- REX / DRAGON / DIABLO CAM
- ↳ Motory
- ↳ Switch-e / prepínače
- ↳ Meracie zariadenia
- Softcams / Camds / Emulators / Keys
- ↳ Oscam - multiprotokolárny kartový server
- ↳ oscam - vseobecne
- ↳ i386-pc-linux - diskusia
- ↳ mips-wrt54g - diskusia
- ↳ Oscam - TV API
- ↳ Oscam - konfigurácie
- ↳ CCCam
- ↳ Softcams / Camds - ostatné
- ↳ DOWNLOAD - Keys, Emulators
- Doplnky/nastavenia/pomôcky univerzálne
- ↳ Picons
- ↳ Enigma
- ↳ Bílé
- ↳ Černé
- ↳ Transparentní
- ↳ Oscam
- ↳ Bílé
- ↳ Černé
- ↳ Transparentní
- ↳ Neutrino
- ↳ Bílé
- ↳ Černé
- ↳ Transparentní
- ↳ Spark
- ↳ Bílé
- ↳ Černé
- ↳ Transparentní
- ↳ Ostatné
- ↳ Enigma2 Settings
- ↳ Plugins
- ↳ Skins
- ↳ Editors / tools
- Alternativní příjem
- ↳ Alternativní příjem
- ↳ Diskuse
- International Board
- ↳ International Board
- ↳ AB DSR xxx / DMSIS
- ↳ AB IP BOX / DREAMBOX
- ↳ Globo
- ↳ Openbox
- ↳ AB Cryptobox
- Fotovoltaika
- ↳ Fotovoltaika (pro domácnosti, firmy a svépomocí)
- Smart home - chytré ovládání domácnosti
- ↳ Home Assistant
- ↳ Tuya Smart - Smart Life
- Kamerové systémy a zabezpečení domu
- ↳ Vše kolem kamerových systemů
- ↳ Vše kolem zabezpečovacích systémů
- Ostatní - provoz fóra
- ↳ Názory, informace a připomínky k tomuto fóru
- ↳ Mimo mísu
- ↳ Inzerce
- ↳ Darujem - vymením
- Archív
- ↳ SATELITNÉ PŘÍJÍMAČE SO SYSTÉMOM LINUX
- ↳ AB IPBox PRISMCUBE RUBY
- ↳ AB IPBox PRISMCUBE RUBY - download
- ↳ Firmware download
- ↳ Plugins download
- ↳ Návody , postupy .....
- ↳ Tools download
- ↳ ABcom HD prijimace - IPBox9900, IPBox99, IPBox55
- ↳ Návody a rýchla pomoc
- ↳ Download 9900 HD
- ↳ Download 99 HD
- ↳ Download 55 HD
- ↳ Download -pluginy, návody ....
- ↳ DGS HD prijimace - IPBox9000, IPBox900, IPBox910, IPBox91
- ↳ Download 9000HD
- ↳ image Enigma2
- ↳ image DGS
- ↳ image Neutrino
- ↳ Download 900HD
- ↳ image Enigma2
- ↳ image DGS
- ↳ image Neutrino
- ↳ Download 910HD
- ↳ image Enigma2
- ↳ image DGS
- ↳ image Neutrino
- ↳ Download IPbox 91HD
- ↳ image Enigma2
- ↳ image DGS
- ↳ image Neutrino
- ↳ Download HD spolecne
- ↳ Download - Plugins
- ↳ Ipbox - uzavrene forum /rady, vyvoj, zkousky/
- ↳ X-Trend ET 10000, 9xxx,8000,8500,6500,4000
- ↳ X-Trend ET4000
- ↳ ET4000 - postupy, návody
- ↳ ET4000 - download plugins
- ↳ ET4000 - images E2
- ↳ X-Trend ET 6500
- ↳ ET6500 - postupy, navody
- ↳ ET6500- download plugins
- ↳ ET6500 - images E2
- ↳ X.Trend ET 7x00
- ↳ X-trend ET8000 , ET10000
- ↳ ET8000 - postupy, návody
- ↳ ET8000 - download plugins
- ↳ ET8000 - images E2
- ↳ ET10000 - images E2
- ↳ X-Trend ET 8500
- ↳ ET8500 - postupy, navody
- ↳ ET8500- download plugins
- ↳ ET8500 - images E2
- ↳ X-Trend ET 9x00
- ↳ ET9x00 - postupy, návody
- ↳ ET9x00 - download plugins
- ↳ ET9x00 - images E2
- ↳ X-Trend : download spoločné
- ↳ HD-BOX Enibox
- ↳ Download HD-BOX Enibox
- ↳ Download image -Enibox
- ↳ Download - Navody , postupy
- ↳ Download emu, plugins
- ↳ Download - PC nástroje na správu prijimača
- ↳ Download settimgs
- ↳ F O R T I S prijímače: HDbox 7119,9105+,Dreamsky HD6
- ↳ Dreamsky HD6
- ↳ Diskusia Dreamsky HD6
- ↳ Download Dreamsky HD6
- ↳ HD-BOX Enigma2 v internal flash
- ↳ Download
- ↳ enigma2 7819 -HDBOX9105 plus
- ↳ enigma2 7919 HDBOX 7119
- ↳ enigma2 7119
- ↳ enigma2 8200
- ↳ HD-BOX Neutrino - internal flash
- ↳ Download - HDBOX Neutrino
- ↳ Download - HD-BOX
- ↳ Návody - HD-BOX pre IRD sw
- ↳ Návody - HD-BOX pre enigma2 USB verzia
- ↳ Zmena bootloadera a jtag pre Fortis prijímače.
- ↳ SHOWBOX -Vitamin - enigma2
- ↳ Download - enigma2 image
- ↳ Download -plugins
- ↳ Návody , postupy
- ↳ Downloads - utils
- ↳ Downloads -settings
- ↳ IQON Force
- ↳ Download IQON Force -1
- ↳ Download IQON Force 2+ combo
- ↳ Edision
- ↳ Download Edision
- ↳ QVIART
- ↳ Download Qviart LUNIX
- ↳ Download Qviart LUNIX CO
- ↳ Download Qviart LUNIX 4K
- ↳ Download Qviart LUNIX3 4K
- ↳ SATELITNÍ PŘÍJÍMAČE GLOBO / OPTICUM / OPTIBOX / AMIKO
- ↳ SATELITNÉ PRIJÍMAČE SO SYSTÉMOM ANDROID
- ↳ HDBOX -XBMC
- ↳ Download HDBOX -XBMC
- ↳ WeTek Play
- ↳ WeTek - enigma2
- ↳ WeTek - Android
- ↳ SATELITNÍ PŘÍJÍMAČE
- ↳ AB CRYPTOBOX 4XX,5XX,6XX,7XX,8XX
- ↳ AB Cryptobox 450,400,400 mini,200
- ↳ Diskuse -AB Cryptobox 450HD, 400HD, 400HD mini
- ↳ Diskuse - AB Cryptobox 200 SD
- ↳ Download - spoločné - návody, postupy, pomocný sw ...
- ↳ Download - AB Cryptobox 450HD
- ↳ Download - AB Cryptobox 400HD , 400HD mini
- ↳ Download - AB Cryptobox 200SD
- ↳ AB Cryptobox 500, 550, 500 Mini ,550C
- ↳ Diskuse - AB Cryptobox 500HD , 550HD , 500HD Mini
- ↳ Download - AB Cryptobox 550HD
- ↳ Download - AB Cryptobox 500HD
- ↳ Download -AB Cryptobox 500HD Mini
- ↳ Download AB Cryptobox 550 HD C
- ↳ Download - spoločné , návody, nástroje
- ↳ AZBOX
- ↳ DOWNLOAD - AZBOX
- ↳ Golden Interstar
- ↳ DOWNLOAD - Golden Interstar
- ↳ Satelitní přijímače - Neutrino HD
- ↳ Coolstream Link , Trinity DUO
- ↳ Základné informácie o prijímači Coolstream Link
- ↳ Diskusia Link
- ↳ Download image Link
- ↳ Coolstream Tank
- ↳ Základné informácie o prijímači Coolstream Tank
- ↳ Diskusia Tank
- ↳ Download image Tank
- ↳ Coolstream Trinity
- ↳ Základné informácie o prijímači Coolstream Trinity
- ↳ Diskusia Trinity
- ↳ Download image Trinity
- ↳ Coolstream ZEE 2 , Trinity V2 (nie DUO !!!)
- ↳ Základné informácie o prijímači Coolstream ZEE 2
- ↳ Diskusia ZEE 2
- ↳ Download ZEE 2
- ↳ Diskusia Neutrino HD1 , HD2
- ↳ Download - spoločné Tank, Trinity ZEE 2, Link
- ↳ Rady a návody
- ↳ Emulátory a Softcamy -Tank, Trinity , ZEE 2
- ↳ Download subory - ostatné
- ↳ Download - pluginy
- ↳ Mutant HD51
- ↳ Diskusia Mutant HD51
- ↳ Download Mutant HD51