Neda sa nahravat ani z balicka Gratis /neplateneho/?
Takze VU+DUO mi s kartou Skylink bude na nic.

rasto8rasto8 píše:Dakujem Vam za reakcie. Kukam ako puk, to je sila.![]()
Neda sa nahravat ani z balicka Gratis /neplateneho/?
Takze VU+DUO mi s kartou Skylink bude na nic.

mcs je upraveny soft na to, aby cital vsetky mozne karty.↲ ps ma navyse Emulaciu (zadavanie klucov) na odkodovanie niektorych zakodovanych programovrasto8 píše:Ako som uz pisal zajtra mi pride X403p. Chcem tam hned hodit novy firmware ale stale neviem ci:
ALI3602_06020200_globo_OPTICUM_HD_X4_220_ps_lemontree_1.3.49.rar
alebo ALI3602_06020200_globo_OPTICUM_HD_X4_220_mcs_lemontree_1.3.49.rar?
Cize PS alebo MSC? Vysvetlenie tychto skratiek som nasiel. Som tu novy takze som to aj tak nepochopil. Mam CSlink. Zatial ziadne zdielanie.
Dakujem za odpoved.
Doteraz som mcs považoval za firmware pre server a ps za firmware pre klientov. Nie je to tak? Je možné ich v sieti ľubovoľne kombinovať podľa potreby?texan píše:mcs je upraveny soft na to, aby cital vsetky mozne karty.↲ ps ma navyse Emulaciu (zadavanie klucov) na odkodovanie niektorych zakodovanych programov

Příspěvek od vlado.ucho »

No Presne opačne je to Lepšie ,z toho Dôvodu ,že Pri Klientoch nezabava EMU STB pri Prepinani Kanálov Koli vyžiadaniu ECM od servera Vieš.M@B píše:Doteraz som mcs považoval za firmware pre server a ps za firmware pre klientov. Nie je to tak? Je možné ich v sieti ľubovoľne kombinovať podľa potreby?texan píše:mcs je upraveny soft na to, aby cital vsetky mozne karty.↲ ps ma navyse Emulaciu (zadavanie klucov) na odkodovanie niektorych zakodovanych programov
Zpět na „Přijímače Globo / Opticum / OptiboX / Amiko“
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Prosilver Dark Edition by Premium phpBB Styles
Český překlad – phpBB.cz