Pripajam pdf pre Opticum ale plati to aj pre Amiko.
A popri tom som nasiel aj mcaskey.bin ktore sa tiez jednoducho nacita po vstupe do key menu cez 9339. Ake je to potom vsetko jednoduche

Ahoj.bbedo2 píše:hello amikaci
dnes som len tak "z nicoho nic" napisal email do amika, ze kde by som mohol reportovat chyby v softe
a cuduj sa svete uz mi aj odpisali ze mozem aj na ten mail co som poslal a tiez ze na strankach vznikne nejaka sekcia pre reporovanie bugov
no moja anglictina je dost slaba, takze opisat problem budem mat asi problem
ak sa tu najde niekto z dobrou anglictinou mohli by sme spojit sily a nieco im poposielat
uvidime aka bude odozva
a na 99% su to madari kam pisem takze by mozno stacilo prekladat do madarciny ...
ja mam zatial tieto chyby (co ma narychlo napadaju):
1. ked pozeram STV1 nemozem nahravat STV2 aj ked je na tom istom transpordery, teda tvari sa ze nahrava ale nenahra ... to je iba v pripade ze sa nahrava kodovane, ak sa nahrava nekodovane ide vsetko oka
2. RSS reader ... nefunguje diakritika
3. predopoved pocasia ... prvy den je dnesny datum (napr. utorok) ale dalsi den maju napisane tiez utorok
4. ako prehrat iny TS subor alebo na aky format je nutne skonvertovat divx aby siel prehrat cez usb disk v amiku
5. obcastne restarty
6. ked mam kartu (T&T) v module cryptoworks a mam original software po case (cca. hodinka) zacne blbnut zvuk
...
tak ak sa niekto pridate a helfnete sformulovat do anglictiny pripadne madrciny posleme im to
hvala

1. ked pozeram STV1 nemozem nahravat STV2 aj ked je na tom istom transpordery, teda tvari sa ze nahrava ale nenahra ... to je iba v pripade ze sa nahrava kodovane, ak sa nahrava nekodovane ide vsetko okabbedo2 píše:soft mam vzdy (zatial) najnovsi
momentalne 1.3.37 emu

Sksene a tak jak pisesduchman píše:ylva: zkus zapnout nahravani treba na stv1, po par sekundach nahravani prepni na stv2 a pockej treba minutu. pak zkus prehrat tu nahravku z stv1 jestli ma minutu a par sekund, nebo ma jen tech par sekund nez jsi prepnul na stv2 a je tedy znicena.

Mam nastavene nekodovanebbedo2 píše:Ylva ... a mas nahravanie nastavene ako kodovane alebo nekodovane?
ked ako kodovane tak to nahra oka, ale ked nekodovane tak nie
ak si si nie isty tak ten disk pripoj k pocitacu a zisti ci to nahralo
ked pustis nahravat markizu, prepni na stv, pozeraj dva minuty a vrat sa na markizu
daj stop
ked to budes pozerat tvari sa ze je to oka ale ten cas co bol prepnuty tam nebudes mat
nahravka musi mat aspon par minut, lebo do minuty to urobi v pohode (skoro stale)
ja skusam na USB kluc ale uz som skusal aj disk
inac vcera som skusal conax soft 1.3.37 a zvuk sa mi pri module cryptoworks nesekal
teda neviem ci som pozeral dostatocne dlho (hodinu) ale viac sa mi nedalo (deti)
a den predtym som skusal tie softy 1.3.33 co maju ine graficke menu ... vyzeraju krajsie ale podstata nedostatov nie je vyriesena (az na dva co som si vsimol)

bbedo2 píše:dikes, dufam ze pochopia aj preklad
nie, nic som neobkukal len ako tak testujem je to logicke
ked uz toma siet malo by sa dat robit vsetko cez siet
urcite to ide urobit ale skor si myslim ze je to strategia ze nepovolit vsetko aby si si kupil vyssi model
nahravanie som iba testoval takze som sa k nicomu inemu nedostal
idem to poslat brachovi nech helfne s prekladom
Zpět na „Přijímače Globo / Opticum / OptiboX / Amiko“
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Prosilver Dark Edition by Premium phpBB Styles
Český překlad – phpBB.cz