GOLDEN MEDIA Uni-Box 9060 2CR2CI HD PVR

Odpovědět
dbai
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
satelitni prijimac: Golden Media UNI-BOX 9060 CR

Re: GOLDEN MEDIA Uni-Box 9060 2CR2CI HD PVR

Příspěvek od dbai »

remi píše:1.3.31 Super verzia. nemá niekto nové kody? Ďakujem
Super ve srovnání s čím? Co je nového oproti 1.3.26?
remi

Příspěvek od remi »

cele menu úplne iny dizajn
slapet
Odborník
Odborník

Příspěvek od slapet »

remi píše:cele menu úplne iny dizajn

Tak sem upni nějaký obrázky. :thankyou:
remi

Příspěvek od remi »

tu je
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
slapet
Odborník
Odborník

Příspěvek od slapet »

Dík to bylo rychlý. Je to dobře čitelný i na menších uhlopříčce někde jsen tady četl, že to není zrovna supr. Co tam je navíc od předešlých verzí.
juro1970
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od juro1970 »

TNT SAT France 19,2 OK (TF 1 HD,FRANCE 2 HD+ pár sd) 1.3.31 EMU
dbai
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

První test 1.3.31

Příspěvek od dbai »

Tak jsem zkoušel 1.3.31 a tady je pár prvních poznatků:
  • stále loader 1.1.5
  • jde importovat seznam programů z 1.3.26, uložené nastavení přijímače je ale ignorováno, takže je potřeba znovu nastavit vlastnosti přijímače (jazyk, A/V, časovač nahrávání atd.)
  • bez problémů se dá vrátit zpět k uložené záloze 1.3.26
  • kompletně předělaná grafika, nejsem schopen říct, jestli je to takto lepší, prostě je to úplně jiné, barevnější
  • v grafice, která se objevuje při přepnutí programu nebo po stisknutí tlačítka (i) přibyl progressbar časového průběhu aktuálního programu
  • kvalita obrazu stejná jako 1.2.86 nebo 1.3.26
  • blocker funguje, "serverx.cc" funguje
  • při vstupu do menu program stále běží na pozadí
  • zásadně se mi nelíbí, že při vstupu do seznamu nahrávek se vypisuje jen jméno programu, ze kterého se nahrávalo, ale už ne název nahraného pořadu, takže se v seznamu nedá orientovat
  • během půlhodiny přijímač 2x vytuhnul, ale je fakt, že jsem zběsile skákal sem a tam a zkoušel kde co, možná to bylo na něj moc
  • slibované přehrávání jiných videoformátů stále nefunguje
Přikládám pár forek, omlouvám se za kvalitu - normální foťák nemám právě po ruce, tak jsem to fotil mobilem
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Naposledy upravil(a) dbai dne 31.leden 2011 - 0:49, celkem upraveno 1 x.
stouralik
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
satelitni prijimac: Vu+ Ultimo4K

Příspěvek od stouralik »

No to cumim , zas novy FW ? :D

Asi ho vyzkousim , protoze muj "stary 1.3.29" neni nic moc .
Pri prepinani kanalu mi obcas napise ze neni signal nebo kodovano .
Asi je nejaka sw chyba ve cteckach karet .

Nejvic me ovsem trapi , kdyz dam record nejakeho programu , nahraji co potrebuji a pak dam STOP . Zepta se to na ukonceni nahravani , ja to potvrdim a asi do 10 sekund mi zamrzne obraz .
Pomuze mi prepnuti jineho programu .
Dela to jeste nekomu ??????????????????????????????
dbai
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od dbai »

Já jsem 1.3.29 nepoužíval, protože mi tahle verze připadala podezřelá, když v ní nebylo to, co bylo slibováno. A s 1.3.26 (a vlastně ani s jinou verzí) se mi tohle nikdy nestalo.
Oggy23
Pokročilý
Pokročilý
satelitni prijimac: Golden Media UNI-BOX 9060 CRCI

Příspěvek od Oggy23 »

Nejvic me ovsem trapi , kdyz dam record nejakeho programu , nahraji co potrebuji a pak dam STOP . Zepta se to na ukonceni nahravani , ja to potvrdim a asi do 10 sekund mi zamrzne obraz .
Pomuze mi prepnuti jineho programu .
Dela to jeste nekomu ??????????????????????????????

Taky mě to trápí, nevíš co s tím ??? :unknown:
* Golden Media UNI-BOX 9060 CRCI HD PVR * FW. GM UNIBOX 300 sp 1.4.99 * Skylink (Ice - Irdeto)* LNB GI - 207 Platinum X 0,2 dB * Ofset. 85 cm Al *
dbai
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od dbai »

Zkoušeli jste to s jiným diskem? Já mám WD Passport 250GB, měl jsem cca 5 různých verzí fw a nikdy se mi to nestalo.
georgo

Příspěvek od georgo »

Pri firmware 1.3.31 BAFF2000HD aj YUMATU HD nefunguje veľký diaľkový ovládač.
Navyše grafika pri YUMATU je strašná, ten ani nenahrávajte.

Obrázek
Panasonic TH-42PX7 * VU+ Solo2 * Golden Media Unibox 9060 * AB Cryptobox 550HD * Openbox x-820CI * Gibertini 105cm
Oggy23
Pokročilý
Pokročilý

Re: První test 1.3.31

Příspěvek od Oggy23 »

Tak jsem zkoušel 1.3.31 a tady je pár prvních poznatků:

během půlhodiny přijímač 2x vytuhnul, ale je fakt, že jsem zběsile skákal sem a tam a zkoušel kde co, možná to bylo na něj moc
--------------------------------------------------------------------------
Chtěl jsem se zeptat, jestli ti ještě vytuhnul sat. s touto verzí fw. , nebo to bylo jen tím zběsilím skákním. :unknown:
Naposledy upravil(a) Oggy23 dne 31.leden 2011 - 21:40, celkem upraveno 1 x.
* Golden Media UNI-BOX 9060 CRCI HD PVR * FW. GM UNIBOX 300 sp 1.4.99 * Skylink (Ice - Irdeto)* LNB GI - 207 Platinum X 0,2 dB * Ofset. 85 cm Al *
dbai
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od dbai »

Hrál jsem si s tím ještě asi čvrt hodiny a už nevytuhnul, ale už jsem s tím tolik neblbnul. Pak jsem se vrátil zpátky k 1.3.26, protože tahle nová verze v podstatě nic nového nepřináší a ta absence názvu pořadu v seznamu nahrávek mi opravdu vadí.

Jelikož se dá lehce během minuty ze zálohy vrátit zpátky na 1.3.26, tak se toho neboj a klidně si tuhle verzi vyzkoušej. Problémy s DO jsem taky neměl a i kdyby, tak obnovení na původní verzi se dá lehce zvládnout i tlačítky na panelu.
Oggy23
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Oggy23 »

Díky za tvoje postřehy. :thankyou:
Určitě tento fw. vyzkouším. Mám taky jeden postřeh ohledně fw. 1.3.26 týká se zaseknutí po vypnutí nahrávání. Nahrál jsem dva pořady a z nějakého důvodu se mi tam nepřiřadily názvy pořadů a nezasekl se ani po ukončení nahrávání. Potom jsem nahrál další pořad, vypnul nahrávání, po chvíli příjmač vytuhnul, kouknul jsem na něj a měl přiřazený název. Zkoušel jsem to několikrát a vždy se stejným výsledkem.
Tak si myslím, že to vytuhnutí dělá to přiřazení názvu pořadu. Pokud nepřiřadí, vše běží o.k. Pokud přiřadí k.o.
Ve verzi fw. 1.2.86 mi to taky nepřiřazovalo názvy k nahrávkám a přístroj se po vypnutí nahrávání nesekal.
Může to mít nějakou spojitost ?
stouralik
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
satelitni prijimac: Vu+ Ultimo4K

Příspěvek od stouralik »

dbai píše:Zkoušeli jste to s jiným diskem? Já mám WD Passport 250GB, měl jsem cca 5 různých verzí fw a nikdy se mi to nestalo.
Pred 14 dny jsem mel novou flash kartu 8Gb , preformatoval jsem ji primo pristrojem , byla celkem rychla , umela zapisovat asi 11 MB/ sec a cist 17 MB/sec .
Delalo to porad .
Ja mam HDD 80GB v krabicce , mam vystupy eSATA a USB2.0 .
Kdyz dam nahravat treba CT24 , tak se to po nahrati nesekne ...- zajimave
Zkousel jsem v menu "PVR" dat volbu "nahravat zakodovane" a nepomaha to , nevim na co tam ta moznost je !?!?!?
Asi mi nezbyva jina moznost , nez cekat na nove a nove FW :-)
:roll: :x
dbai
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od dbai »

Pánové, opravdu nevím, co vám poradit. Mě to prostě nedělá, právě jsem to hodinu zkoušel. Použil jsem dva externí 2.5" disky, jeden naformátovaný na FAT32, druhý NTFS, nicméně ani jeden nebyl formátovaný přímo přijímačem. Vrátil jsem se na verzi 1.2.86, žádné problémy, ale neukládá se název pořadu. Pak jsem nahodil 1.3.26, název pořadu se ukládá, po ukončení nahrávky to netuhne, přijímač se chová naprosto normálně. Těžko říct, kde může být problém, resp. kde může být mezi námi rozdíl. Možná v nastavení, což by se snad dalo ověřit tím, že bych vám poslal svojí zálohu.

Nahrávat zakódované znamená, že se do TS formátu uloží nativní data tak, jak jsou přijmutá ze streamu, tj. ještě před dekódováním. Při přehrávání je potřeba mít k dispozici stejný dekódovací prostředek, který by byl potřeba pro normální sledování (kartu, sdílení, klíče). Nejsem si jistý, jak je to s časovou platností oprávnění při pozdějším přehrávání. Je to celkem k ničemu, kromě jedné věci a sice že můžete nahrát nějaký důležitý či zajímavý pořad, který z nějakého důvodu nejste schopni zrovna dekódovat (např. výpadek sharingu nebo není po ruce karta) a pak si ho můžete přehrát/dekódovat dodatečně. Jiný smysl v tom nevidím.
ne2dd
Pokročilý
Pokročilý
satelitni prijimac: ab cryptobox 752

Příspěvek od ne2dd »

Už jsem to tu snad psal, mně zlobil přijímač při rozpoznání disku/nahrávání/přehrávání když jsem měl disk připojen nekvalitním či dlouhým USB kablíkem...
Golden Interstar, Golden Media 9080,Formuler 4 Combo, AB Cryptobox 752, Octagon SF8008
dbai
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od dbai »

To zlobí i s PC, také jsem se s tím vyvztekal, obzvlášť ten Passport je na kablíky nějak háklivý. Ale nemyslím, že by tohle byl jejich problém, když jim zřejmě ten disk jinak funguje.
Oggy23
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Oggy23 »

ne2dd píše:Už jsem to tu snad psal, mně zlobil přijímač při rozpoznání disku/nahrávání/přehrávání když jsem měl disk připojen nekvalitním či dlouhým USB kablíkem...
Svůj flash disc zasouvám přímo do přístroje bez použití jakéhokoliv kablíku.
Myslím si, že to bude verzí fw. Pokud vše bez problémů šlo ve verzi 1.2.86 a při přechodu na vyšší 1.3.26 se začal projevovat výše zmíněný problém.
I když já osobně to za tak velký problém nepovažuji. Pokud po ukončení nahrávání přístroj zatuhne, stačí přepnout na jiný kanál a vše je zase O.K.
Nemusí se vypínat "natvrdo". Ještě vyzkouším zatím poslední 1.3.31.
Odpovědět

Zpět na „Golden Interstar“