Přijímač Amiko SHD-8000

Diskuse o satelitních příjímačích Globo / Opticum / Yumatu / OptiboX/Amiko/Ineos
Odpovědět
Ylva
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: Přijímač Amiko SHD-8000

Příspěvek od Ylva »

Vdaka uz som si poradil vse maka ....
pert1
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od pert1 »

Ylva píše:Vdaka uz som si poradil vse maka ....
Prosím Tě můžeš napsat pod kterým názvem jsi to tam poslal? Moc tomu nerozumím a nerad bych něco zvrznul! Dík za případnou odpověd.
Ylva
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ylva »

pert1 píše:
Prosím Tě můžeš napsat pod kterým názvem jsi to tam poslal? Moc tomu nerozumím a nerad bych něco zvrznul! Dík za případnou odpověd.
Daj patch
Vse to ide jak po masle :D
Uz viem vkladat kluce na biss vse nabieha robim seting ale je to na mna vela pretoze som zacal na 85°E a pokial pridem po 45°W .....
bbedo2
Odborník
Odborník
satelitni prijimac: AMIKO SHD-8000, Openbox X-810

Příspěvek od bbedo2 »

:) a to aj pozeras? :))))
inac ked pisete o klucoch, ktore treba zapisat aby frcalo zone romantica a spool na 4,8 - 12,111/H?
ako mne to ide a velmi ma to este momentalne nezaujima :), ale znamy ma s tym furt otravuje aby som mu to rozchodil na starsom goldene. No a ja ani netusim ktore su to kluce. Ak viete poradte nech mam pokoj :)
pert1
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od pert1 »

Ylva píše:
pert1 píše:
Daj patch
Vse to ide jak po masle :D
Uz viem vkladat kluce na biss vse nabieha robim seting ale je to na mna vela pretoze som zacal na 85°E a pokial pridem po 45°W .....
Díky že jsi se ozval ale už jsem si poradil také a maká to ,mě trval seting od 80E do 12.5 w asi 4hod a to jsem si vybíral jen ty atr.programy. Ještě jednou dík!
jmx
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
satelitni prijimac: Amiko A4 Combo

Příspěvek od jmx »

Cawko

Mam otazočku ako zadať do CCCam lomitko ?

fes-sat.net/vb

Verzia SW 1.3.27 EMU.
AMIKO A4 COMBO
bbedo2
Odborník
Odborník

Příspěvek od bbedo2 »

jmx píše:Cawko

Mam otazočku ako zadať do CCCam lomitko ?

fes-sat.net/vb

Verzia SW 1.3.27 EMU.
cez subur konfiguracny subor nezoberie?
jmx
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
satelitni prijimac: Amiko A4 Combo

Příspěvek od jmx »

to ano zoberie cez hsdata.cfg ale potom je moja otazka taka :

ako zabranit tomu nech sa neprepišu nastavenia NassCamD a ine ktore uz mam tam zadane, napriklad ako zadam ze sa ma zapisať na tretiu volnu poziciu.
AMIKO A4 COMBO
Ylva
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ylva »

bbedo2 píše::) a to aj pozeras? :))))
inac ked pisete o klucoch, ktore treba zapisat aby frcalo zone romantica a spool na 4,8 - 12,111/H?
ako mne to ide a velmi ma to este momentalne nezaujima :), ale znamy ma s tym furt otravuje aby som mu to rozchodil na starsom goldene. No a ja ani netusim ktore su to kluce. Ak viete poradte nech mam pokoj :)
Nepozeram to to je jasne ale mam s toho zabavu dnes som rozchodil Holandanov na Astre dostal som sa zatial len na 1°W mam tam cca cez 1000 kanalov a pokracujem dalej :D

K tvojmu dotazu:
Sirius 4 @ 4.8°E 12111H 27500 Cryptoworks Keys :
HustlerTV, Blue Hustler, ESPN Classic Sport, Zone Romantica, Travel Channel D0030 Kingston
00 BDD3A8E93764FFDB
10 1D3866CF974A4077
Nech sa dari...
bbedo2
Odborník
Odborník

Příspěvek od bbedo2 »

Tak som to bol u neho vyskusat. No provider je to nie 0d0030 ale 0d0020 ... teda zistoval som to tak ze som menil kluc v openboxe. No u neho to nejde. Napisal som sem prispevok http://www.ab-forum.info/viewtopic.php?f=112&t=34358
Ylva
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ylva »

Zdravim.
Chcem sa opytat ked nahravam na flash ( 8 GB patriot ) nahra mi resp. ukaze ze nahra len 2 hodiny. Neda sa to nejako prestavit na dlsi cas pozeral som kde co ale na nic som nedosiel
fw : 1.3.26 emu
TIA
pistok153
Pokročilý
Pokročilý
satelitni prijimac: 3x Opticum 9500HD Plus

Příspěvek od pistok153 »

Ja si myslím ze to je diskom ,pokiaľ je FORMÁT FAT 32 tak nepozná súbor vecsi ako 2G a mozes mat klus aj 16 G ,musel by byt sformátovaný aspoň na EX FAT ,alebo NTSF ale to STB nepozná ,aspoň tie STB co som mal v ruke ja.

To nebude o ČASE ,ale VEĽKOSTI DANÉHO SÚBORU.

Vsak skus na PC nan vtrepat subor aspon 3G ,pokial bude format FAT 32 ,tak ho tam nedostanes aj ked sa nahlavu postavis ,vypise ti ,ze na disku není dostatok volného miesta.
Pišťok
bbedo2
Odborník
Odborník

Příspěvek od bbedo2 »

pri nahravani sa subor deli na casti
001.ts
002.ts
....
ja myslim ze projlem je v tom timeshifte aku sa tu uz pisalo
proste ked ho aj vypnes tak on si nejaku velkost na disku rezervuje :(
tam kde pozeras disk cez amiko to vidis
momentalne nie som pri prijmaci tak neviem napisat presnu pozicou polozky v menu, ale je to v USB
pistok153
Pokročilý
Pokročilý
satelitni prijimac: 3x Opticum 9500HD Plus

Příspěvek od pistok153 »

bbedo2 No budeš mat asi pravdu ,ja som na toto ,ze sa súbor rozdeli uplne zabudol ,zas som kukal iba na zlozku ,a nepozrel sa co je dočerta vnej ,už som sa z toho PC a STB normálne doplietol ,všetke filmy si pchám do PC a potom to tak vypadá.
Pišťok
veruska22
satelitni prijimac: Opticum 9600 HD TS, AMIKO 8800

Příspěvek od veruska22 »

Mam dotaz na firmware v.1.3.27 pro AMIKO 8800. Tato verze se objevila na par zahranicnich forech v nekolika ruznych souborech, ale zadny mi nejde nahrat. Pri pokusu o nacteni mi to ohlasi "Bootloader version mischmatch", pripadne cesky "Spatna verze bootloaderu". Na zahranicnich forech se stejny popis vady taky objevuje, jako reseni tam pisou:

"Not all version have this incorporated.Just insert your USB and use all code>ok. Please make sure your stick is clean."

S cistou USB fleskou jsem to zkousela, stejne tak jsem to zkousela jak s verzi EMU, tak MCAS a to s volbou vsech moznosti:
AllSW+bootloader
All SW+Channel list
Software (no Channel list)
Channel list
a vzdycky stejny vysledek-spatna verze bootloaderu.

Muj pristroj:
ID modelu: ALi_3602
SW werze: 06000A00_1.3.26 EMU
HW verze: ALI-HD1-LV-VER1.0
Verze zavaděče: M3602A 1.1.5
Poslední aktualizace: Dec 01 2010 17:55:49
Verze panelu: 02180109

Ma nekdo podobnou zkusenost?
Nevite nahodou nekdo, co se mysli tim "use all code>ok", pripadne kde se to ma vyvolat?
Do sekce Download
http://www.ab-forum.info/viewtopic.php? ... 83#p289383 jsem stahla firmware,ktery jsem nasla, tam ale nesmeji byt dotazy, tak ten dotaz pisu tady.
Opticum 9600 HD TS, Opticum 4100TSCXE
veruska22
satelitni prijimac: Opticum 9600 HD TS, AMIKO 8800

Příspěvek od veruska22 »

Na dvou ruznych pristrojich AMIKO 8800 jsem zjistila stejnou zavadu. Pri automatickem ladeni DVBT (Menu-Instalace-Pozemni instalace-cervene tlačítko pro spuštěni skenovani) se pristroj zasekne na 85% a dal se nehne. Protože je to u frekvence 810MHz, kde na Ostravsku vysila zkušebně multiplex O2 programy v MPEG4, myslim si, ze duvodem muze byt prave to, ze pristroj není schopen toto vysilani zpracovat (mozna nema spravne kodeky?). V tom pripade by se však nemel zaseknout, ale pokracovat dále. Zatím to resim tak, ze skenuju DVBT kanaly rucne, frekvence 810MHz mi však nejde neskenovat ani rucne (opet se zasekne), takze bohužel nemuzu prijimat programy vysilane na tomto multiplexu (Nova HD, CT HD, O2 info, TV Ocko). Chtela jsem poprosit, zda byste to někdo nemohl vyzkoušet na svém pristroji. Je mozne, ze to dela jen na Ostravsku? Dodavatel reagoval na muj dotaz velmi rychle (to jej chvali), ale moc mi nepomohl, cituji:

"Ohledně provozu testovací sítě na Ostravsku, zatím tento multiplex je veden
pouze jako testovací, parametry vysílání se můžou měnit. Od jiného
odběratele z ostravska máme potvrzené stejný problém se zaseknutím, ale
tento kus u nás v brně projel veškeré pásmo bez zaseknutí, programy O2 v
MPEG4 vysílá na frekvenci 816MHz. Dnes tento testovací multiplex v Brně
nejede. V tomto bych viděl problém v parametrech testovacího vysílání, kdy
se přijímač s daty nedokáže "poprat" a dojde k zahlcení procesoru
nadbytečnými informacemi."

Pokud je tomu skutecne tak, tak jde o dost vaznou vadu, zakladajici moznost vraceni pristroje, protoze testovaci vysilani mozna nutne prijimat nemusi (ikdyz hlavne kvuli HD kanalum jsem jej kupovala), rozhodne se vsak nemuze pri automatickem ladeni na tomto zaseknout a zamrznout.

Predem diky za pripadne odpovedi a rady.
Zkouseno s ruznymi firmare, dela to porad, i s tim, co bylo dodano s novym pristrojem 06000A00_1.3.15 EMU.
Opticum 9600 HD TS, Opticum 4100TSCXE
Ylva
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ylva »

pistok153 píše:Ja si myslím ze to je diskom ,pokiaľ je FORMÁT FAT 32 tak nepozná súbor vecsi ako 2G a mozes mat klus aj 16 G ,musel by byt sformátovaný aspoň na EX FAT ,alebo NTSF ale to STB nepozná ,aspoň tie STB co som mal v ruke ja.

Vsak skus na PC nan vtrepat subor aspon 3G ,pokial bude format FAT 32 ,tak ho tam nedostanes aj ked sa nahlavu postavis ,vypise ti ,ze na disku není dostatok volného miesta.
Takto Je to fat 32 ukazuje mi v Amiku velkost 7.45 Gb a volne 766 Mb skusim ho zmazat na komplet a potom uvidim co sa udeje podam spravu skusim to aj v pc-ku
Zatial dakujem
pert1
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od pert1 »

veruska22 píše:Na dvou ruznych pristrojich AMIKO 8800 jsem zjistila stejnou zavadu. Pri automatickem ladeni DVBT (Menu-Instalace-Pozemni instalace-cervene tlačítko pro spuštěni skenovani) se pristroj zasekne na 85% a dal se nehne. Protože je to u frekvence 810MHz, kde na Ostravsku vysila zkušebně multiplex O2 programy v MPEG4, myslim si, ze duvodem muze byt prave to, ze pristroj není schopen toto vysilani zpracovat (mozna nema spravne kodeky?). V tom pripade by se však nemel zaseknout, ale pokracovat dále. Zatím to resim tak, ze skenuju DVBT kanaly rucne, frekvence 810MHz mi však nejde neskenovat ani rucne (opet se zasekne), takze bohužel nemuzu prijimat programy vysilane na tomto multiplexu (Nova HD, CT HD, O2 info, TV Ocko). Chtela jsem poprosit, zda byste to někdo nemohl vyzkoušet na svém pristroji. Je mozne, ze to dela jen na Ostravsku? Dodavatel reagoval na muj dotaz velmi rychle (to jej chvali), ale moc mi nepomohl, cituji:

Pokud je tomu skutecne tak, tak jde o dost vaznou vadu, zakladajici moznost vraceni pristroje, protoze testovaci vysilani mozna nutne prijimat nemusi (ikdyz hlavne kvuli HD kanalum jsem jej kupovala), rozhodne se vsak nemuze pri automatickem ladeni na tomto zaseknout a zamrznout.

Zkouseno s ruznymi firmare, dela to porad, i s tim, co bylo dodano s novym pristrojem 06000A00_1.3.15 EMU.
Mám stejný přístroj sw 1.3.26 zkoušel jsem ladit a vše bez problému až na doraz a tu 27 jsem tam též žádnou nedostal.Brněnsko.
Ylva
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ylva »

pistok153 píše:Ja si myslím ze to je diskom ,pokiaľ je FORMÁT FAT 32 tak nepozná súbor vecsi ako 2G a mozes mat klus aj 16 G ,musel by byt sformátovaný aspoň na EX FAT ,alebo NTSF ale to STB nepozná ,aspoň tie STB co som mal v ruke ja.

Takze poriesene ziadna formatovanie nebolo treba stacilo este raz stlacit na DO record a dalsia tabulka s casom a v pohode .... a to som potreboval.
Na flash som dal z pc asi 5 GB a tiez v pohode na Fat 32
Dik za snahu pomoct
lance
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od lance »

pert1 píše:
veruska22 píše:Na dvou ruznych pristrojich AMIKO 8800 jsem zjistila stejnou zavadu. Pri automatickem ladeni DVBT (Menu-Instalace-Pozemni instalace-cervene tlačítko pro spuštěni skenovani) se pristroj zasekne na 85% a dal se nehne. Protože je to u frekvence 810MHz, kde na Ostravsku vysila zkušebně multiplex O2 programy v MPEG4, myslim si, ze duvodem muze byt prave to, ze pristroj není schopen toto vysilani zpracovat (mozna nema spravne kodeky?). V tom pripade by se však nemel zaseknout, ale pokracovat dále. Zatím to resim tak, ze skenuju DVBT kanaly rucne, frekvence 810MHz mi však nejde neskenovat ani rucne (opet se zasekne), takze bohužel nemuzu prijimat programy vysilane na tomto multiplexu (Nova HD, CT HD, O2 info, TV Ocko). Chtela jsem poprosit, zda byste to někdo nemohl vyzkoušet na svém pristroji. Je mozne, ze to dela jen na Ostravsku? Dodavatel reagoval na muj dotaz velmi rychle (to jej chvali), ale moc mi nepomohl, cituji:

Mám stejný přístroj sw 1.3.26 zkoušel jsem ladit a vše bez problému až na doraz a tu 27 jsem tam též žádnou nedostal.Brněnsko.

Amiko 8800 jsem neladil ale třeba Ti dám dobrý tip - zkus pro něj najít nějaký soft ve verzi 1.1.xx .
Jám mám stejný problém s přijímačem Argus mini IP 2v1 (jsou to hardwarově obdobné přijímače) kde u softů verze 1.2.xx a novějších mi taky nejde nascanovat ostravský mux4 (zasekne se při scanování K63 jako Tobě), přičemž když použiju starý seting s už naladěnými programy muxu 4 tak bez sebemenších problémů všechny programy z muxu 4 jedou.
Na starších softech (verze 1.1.xx ....) scanování muxu 4 jede v pohodě ...
Odpovědět

Zpět na „Přijímače Globo / Opticum / OptiboX / Amiko“