2 dny se zdálo vše OK a byl jsem nadšen, ale dnes ráno...
Jedna sdílečka co mám mi zmizela a byly tam to výchozí nastavení...
Zůstanu však u této verze a budu dál sledovat jak GM tak toto forum...

------------------------------------------------------------JohnPeri píše:Tak jsem nainstaloval EMU firmware GM_UNIBOX_AMIKO_STHD-8800_1.3.26_emu do svého receiveru a byl jsem překvapen grafickou strankou a i programy,které tam jsou.nicméně je opět problém se zvukem.Po 1 hodině cca 1H30 minutách,začne zvuk šustět a šumět a hlas je nesrozumitelný.Pomůže přepnutí programu a vše je zase OK.Ale když nahrávate v noci zápas NHL,tak k tomu nevstavate.Takže druhá pulka zápasu,už sev dá dívat bez zvuku.Vypadáto jako by se naplnil buffer a receiver už pak nezvládá kodovat audio stopu.Dělá to ještě někomu,prosím vás?Jinak mám Uni-Box 9080 s čtečkou Cryptoworks a Skylink kartou,parabola 90cm,nastavenou na Astru 23,5.Signál mám pro Nova-Sport 80 hrubý,63 jemný.Můžete mi někdo poradit jak to opravit aniž bych se musel vracet na nižší verzi firmware (s loaderem 1-1-3 nebyl problém).Díky všem za pomoc.

Tak mou zálohu máš na SZ!czavik píše:To jsem všechno zkoušel, nezkoušel jsem zálohu fw 1.3.26 z jiného přístroje. Nic jiného mě už nenapadá. A nejsem sám, kdo s tím má problém. Ale jinak dík za odpověď.

Blokováni chodí výborně od verze 1.3.26, už se tu o tom psalo. Kliksy jsou bohužel i v této verzi, ale řekl bych, že je to spíše hardwarový problém a fw to už nezachrání.ne2dd píše:Chodí už spolehlivě bloker zápisů, pokud ano, tak od jaké verze softu ? A co kliksy v nahrávce na HDD při přepínání programů ?

Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Prosilver Dark Edition by Premium phpBB Styles
Český překlad – phpBB.cz