dbai píše:Verze sp jsou s EMU, takže modul netřeba. Loader je v1.1.5.bohi píše:Je tento FW GM UNIBOX 300 sp 1.3.26 s EMU nebo musím mít ca modul? A jaká je verze loaderu? dík
Mohu se vrátit z této verze zpět k loaderu 1.1.3 a FW 1.2.86 pomocí USB?
dbai píše:Verze sp jsou s EMU, takže modul netřeba. Loader je v1.1.5.bohi píše:Je tento FW GM UNIBOX 300 sp 1.3.26 s EMU nebo musím mít ca modul? A jaká je verze loaderu? dík

Mělo by to jít, jen je potřeba navolit při aktualizaci přes USBbohi píše:dbai píše:Verze sp jsou s EMU, takže modul netřeba. Loader je v1.1.5.bohi píše:Je tento FW GM UNIBOX 300 sp 1.3.26 s EMU nebo musím mít ca modul? A jaká je verze loaderu? dík
Mohu se vrátit z této verze zpět k loaderu 1.1.3 a FW 1.2.86 pomocí USB?

bohi píše:Videoredo TVsuite V4 a vyšší verziforus182 píše:hmmm. nemas nahodov link kde to najdem resp napis komple co to mam hladat 4 a viac ..... daj do mna vygoolim si to dikesslapet píše:Nastav si nahrávání na Mpeg a bude Ti to nahrávat soubor TS, kterej pak v pohodě převedeš ve VIDEOREDO (Pro Mpeg4 je potřeba verze 4 a vejš)
http://www.videoredo.com/en/

V mcast configu nastav pro card 1 (slot 1 - horní čtečka) nebo pro card 2 (slot 2 - dolní čtečka) ECM na enable (povolit) a EMM na disable (zakázat). Naopak pro zápis je potřeba mít EMM nastavené na enable. Po změně nastavení je nutné přijímač zrebootovat a pak bych doporučoval se tam vrátit zpátky a zkontrolovat, zda nastavení zůstalo - v předchozí verzi s tím byly potíže. Taktéž i u verze 1.3.26 bych doporučoval po zásahu do konfigurace kontrolovat, zda se v mcast configu něco nezměnilo - asi jsou tam ještě nějaké mouchy, např. přidával jsem k satelitu transpondér a pak jsem zjistil, že jako vedlejší efekt se v MC všechno nastavilo na disable. Já už to raději preventivně kontroluju - je lepší se tam mrknout, než přijít o zápisy.m.golem píše:Může mi prosím někdo poradit, jak nastavit bloker? Nahrál jsem si FW 1.3.26 a v neděli mi končí předplacený měsíc HBO, tak že je to ideální možnost ověření zda je funkční. Jen nevím co vypnout a jestli to bude funkční i po restartu přijímače. Dík za radu.

Občas mi to udělá, když kontroluju zápisy na kartě. Jak zvolím Available Entitlements, tak reboot (a jednou to natvrdo vytuhlo). Ale opravdu jen občas. Při přepínání programů se mi to ještě nestalo. Těch chybek je v této verzí víc, snad se to v příští verzi vychytá.cody píše:FW GM UNIBOX 300 sp 1.3.26 - dnes rano pri kazdom prepnuti kanala sa mi satelit zacal rebootovat(Sw nahodeny cca 3 dni dodnes bez problemov). Stalo sa to uz niekomu?

Mohu potvrdit, co psal Oggy23, mě to jde naprosto bez problému.bohi píše:Mohu se vrátit z této verze zpět k loaderu 1.1.3 a FW 1.2.86 pomocí USB?

V rámci testování si na to teď dávám pozor a kontroluju to dost často. Při běžném provozu vč. vypínání do standby i natvrdo jsem se zatím s nechtěnými změnami nastavení nesetkal, stejně tak při třídění programů (změny uloženého pořadí apod.), nicméně při jiných změnách konfigurace se mi to stalo už několikrát. Také když jsem udělal na USB zálohu, nahrál jinou verzi fw a pak se ze zálohy vrátil zpět, tak v MC bylo vše nastavené na enable - toto nastavení se do zálohy zřejmě neuloží. Naštěstí jsem to díky preventivní kontrole zjistil. Asi by bylo nejrozumnější při větších nebo neověřených experimentech vyndavat kartu, odpojit anténu nebo přednastavit transponder, ze kterého nemůže přijít zápis.m.golem píše:Díky sdílení musím přijímač občas zrebootovat. Předpokládám, že nastavení zůstane nezměněné, budou programy hrát dál? Nebo jinak, co může ohrozit bloker. At vím na co si dát pozor.

Videoredo TVsuite V4 a vyšší verzibohi píše:hmmm. nemas nahodov link kde to najdem resp napis komple co to mam hladat 4 a viac ..... daj do mna vygoolim si to dikes
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Prosilver Dark Edition by Premium phpBB Styles
Český překlad – phpBB.cz