Edision Argus HD Mini PVR a Edision Argus VIP -PVR
-
petrpetr10
- Pokročilý

Re: Edision Argus HD Mini PVR a Edision Argus VIP -PVR
Příspěvek od petrpetr10 »
Na všech Argusech fungují MTV+VH1 na frekvenci 11.739V, nutno ještě dopsat kody - musíš vyplnit nejen řádek 53, ale taky řádek 60 - 01 - C2....
vše z najmsat.com
vše z najmsat.com
Čaujarod72pm píše:Už jsem to vzdal![]()
ještě jsem skusil otevřít keybox od amiko a kouknul na kody tak zítra skusím
ono na Trumena není nic a riskovat špatný zápis většiny klíčů se mi nechce(nepasují řádky)
nakonec asi nezbyde než koupit kartu na MTV
Hele jarod72pm, já mám stejný fw jako ty (1.3.22 Trumen) a ORF i AustriaSat mi jede. Tvůj problém, že ti nejedou programy z AustriaSat může být dvojí:
1) Podle mě edituješ v KeyEditu špatný řádek. Místní rady typu zedituj nějaký řádek "číslo" jsou na nic, protože v každém fw můžou být ty klíče uloženy jinde. Bohužel náš fw Trumen má v sobě dost pitomou chybu, kdy v přehledu klíčů bohužel chybně zobrazuje číslo providera (jsou tam všude pouze samé nuly), což dost komplikuje navigaci. Orientovat se dá alespoň podle názvu poskytovatele dole (ORF) a podle indexu klíče. Každopádně při editaci konkrétního klíče (po stisku červeného tlačítka) už to číslo providera vidět je (tzn. v našem případě čísla 0D0504 nebo 0D0510).
2) Po zadání obou klíčů z najmsat.com (bohužel přesná čísla řádků ti neřeknu, protože teď nemám u sebe Arguse) se mi ihned rozjelo pouze ORF. Programy z AustriaSat se mi rozjely až po přeskenování daných TP.
kostur
- jarod72pm
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Jo díky taky už jsem šel metodou řádků postupného doplňování.kostur píše:Čaujarod72pm píše:Už jsem to vzdal![]()
ještě jsem skusil otevřít keybox od amiko a kouknul na kody tak zítra skusím
ono na Trumena není nic a riskovat špatný zápis většiny klíčů se mi nechce(nepasují řádky)
nakonec asi nezbyde než koupit kartu na MTV
Hele jarod72pm, já mám stejný fw jako ty (1.3.22 Trumen) a ORF i AustriaSat mi jede. Tvůj problém, že ti nejedou programy z AustriaSat může být dvojí:
1) Podle mě edituješ v KeyEditu špatný řádek. Místní rady typu zedituj nějaký řádek "číslo" jsou na nic, protože v každém fw můžou být ty klíče uloženy jinde. Bohužel náš fw Trumen má v sobě dost pitomou chybu, kdy v přehledu klíčů bohužel chybně zobrazuje číslo providera (jsou tam všude pouze samé nuly), což dost komplikuje navigaci. Orientovat se dá alespoň podle názvu poskytovatele dole (ORF) a podle indexu klíče. Každopádně při editaci konkrétního klíče (po stisku červeného tlačítka) už to číslo providera vidět je (tzn. v našem případě čísla 0D0504 nebo 0D0510).
2) Po zadání obou klíčů z najmsat.com (bohužel přesná čísla řádků ti neřeknu, protože teď nemám u sebe Arguse) se mi ihned rozjelo pouze ORF. Programy z AustriaSat se mi rozjely až po přeskenování daných TP.
kostur
Všiml jsem si že Lemontree, amiko a další to mají pokaždé jinak pro svůj soft
a opravdu jak psal petrpetr10 u Trumena je to na řádku č 53 a 60 - 01.
To že ten providier je psaný až uvnitř řádku při spuštění editace je dosti nešťastné a nebo je to šikovně ukryté proti jednoduchému přepsání - takhle jsme vlastně ukázali návod na přepsání
ještě jednou díky všem za podporu.
Jsem velmi rád že se to povedlo na Trumena protože momentálně pro Argus mini iP je to nejlepší sw pro obraz a zvuk
a z procesoru pánové vytáhly naprosté maximum! (kontrola výkonu procesoru lze ověřit na kanálu HD Demo Astra&Rai a zde uvidíte jak plynule vám jde obraz!)
AB Pulse 4K Rev.2 Open ATV 7.4 Skin Xdreamy 4.7
- jarod72pm
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Ještě jedna perlička ohledně Argus mini IP
Nahrávání funguje do formátů TS a PS
TS- .dvr (větší datový tok+5.1 zvuk pokud je vysílán)
PS- .mpg (menší datový tok+5.1 nezkoušeno ale je možné že pobere)
Ale pozor! pokud nahráváte HD signál přístroj se vám přepne do TS ! (nahrává pouze do TS to platí i u nastaveného nahrávaní skrz timer )
SD signál si můžete vybrat jestli PS nebo TS .
Zatím platí u většiny softu od 1.1.27EMU po Trumena
Nahrávání funguje do formátů TS a PS
TS- .dvr (větší datový tok+5.1 zvuk pokud je vysílán)
PS- .mpg (menší datový tok+5.1 nezkoušeno ale je možné že pobere)
Ale pozor! pokud nahráváte HD signál přístroj se vám přepne do TS ! (nahrává pouze do TS to platí i u nastaveného nahrávaní skrz timer )
SD signál si můžete vybrat jestli PS nebo TS .
Zatím platí u většiny softu od 1.1.27EMU po Trumena
Viz sekce DOWNLOAD - Globo / Opticum / Yumatu / OptiboX
příspěvek ze 2.1.2011
"Ze zahraničního fora dávám trochu lepší editor pro seting než tady dosud byl. Umí toho víc a hodně formátů, nyní podporuje Argus mini a formát *.abs (přes export, import). Ještě hledám podobný keyedit pro mini. A hlavně FW který to bude umět přes USB. Hezký nový rok 2011."
tak jsem program vyzkoušel:
importuje bez problémů můj setting z firmware 1.2.86 Argus Mini IP, ale při jeho exportu zpět již nejde uložit, ani když neprovedu žádné změny, ač mám nastavou angličtinu, tak chybové hlášky hází v italštině, tak nevím co s tím, má někdo s tímto programem nějaké zkušenosti? a případně jaké??
příspěvek ze 2.1.2011
"Ze zahraničního fora dávám trochu lepší editor pro seting než tady dosud byl. Umí toho víc a hodně formátů, nyní podporuje Argus mini a formát *.abs (přes export, import). Ještě hledám podobný keyedit pro mini. A hlavně FW který to bude umět přes USB. Hezký nový rok 2011."
tak jsem program vyzkoušel:
importuje bez problémů můj setting z firmware 1.2.86 Argus Mini IP, ale při jeho exportu zpět již nejde uložit, ani když neprovedu žádné změny, ač mám nastavou angličtinu, tak chybové hlášky hází v italštině, tak nevím co s tím, má někdo s tímto programem nějaké zkušenosti? a případně jaké??
Dreambox 800 HD SE clon, Edison Argus mini IP, Skystar 2, 2x Philips 6010, 3x parabola 60/80/ a 120 cm + motor SG 2100, TV Samsung PS50C7000 3D
Také jsem zkoušel onen editor. Vyskytuje se pod různými názvy - Clarke Tech Editor Studio nebo Mediabox Editor Studio, každý má svoje značení verzí, původem z http://www.digital-sat.it/ . Jde ale o úplně stejné programy, nevím kdo je originálním stvořitelem, v prosincové verzi mi nešlo importovat některé settingy - chyba přetečení, v lednové verzi mi naimportuje setting bootloaderu 1.1.1 i 1.1.5 , ale stále přetrvává chyba, že nejde uložit, přesněji exportovat.
Nejlepší asi stále zůstává SetEdit, ve verzi 1.08 už také dokáže načíst setting bootloaderu 1.1.5 a je opravena chyba kdy se nenačtou názvy FAV skupin. Bohužel je ale placený, demo verze umí najednou jen 20 změn.
Nejlepší asi stále zůstává SetEdit, ve verzi 1.08 už také dokáže načíst setting bootloaderu 1.1.5 a je opravena chyba kdy se nenačtou názvy FAV skupin. Bohužel je ale placený, demo verze umí najednou jen 20 změn.
Vu+ Duo
E-85 (28,2+23,5+19,2+13+1W)
E-85 (28,2+23,5+19,2+13+1W)
Dobrý den,právě se rozhoduji ke koupi hd satelitu do 3000 kč.Rozhoduji se mezi ferguson ariva 200 hd a edision argus mini ip.Od fergusona mě odrazuje velká poruchovost.Chci se zeptat zda ten argus mini ip má české menu,jak ryhle přepíná programy,jestli hned od puvodniho softwaru lze vložit kartu skylink a na to jakou koncovku má nahraný soubor na externí pevný disk pře usb (mám transcend 500gb 2.5 palců) a zda při nahravani jednoho pořadu se mohu dívat na další.Omlouvám se za to pokud to tu už někde je ale ja jsem hledal a pomoc informací o tomto satelitu jsem nenašel
- kostik123456
- Odborník

Příspěvek od kostik123456 »
Ahoj kodelin,pozri tieto stránky -
http://jo-sat.webnode.cz/hd-argus-satelitni-receivery/
http://www.edision.sk/
Ja osobne som si ho kúpil zo stránky jo-sat.webnode a som t týmto prijímačom MOC spokojný.Absolútne nemá problém z nijakou kartou,zhltol všetky v pohode či už ICE HD Skylink,alebo MTV kartu,gama karty atd,atd.Pozri si tie stránky a prečítaj si ktorý ti najviac bude vyhovovať.
http://jo-sat.webnode.cz/hd-argus-satelitni-receivery/
http://www.edision.sk/
Ja osobne som si ho kúpil zo stránky jo-sat.webnode a som t týmto prijímačom MOC spokojný.Absolútne nemá problém z nijakou kartou,zhltol všetky v pohode či už ICE HD Skylink,alebo MTV kartu,gama karty atd,atd.Pozri si tie stránky a prečítaj si ktorý ti najviac bude vyhovovať.
GigaBlue UHD Quad 4K + SSD Samsung 1TB
Dreambox DM900 + WD Blue 1TB
PC Tuner TBS 6928 DVB-S2
ULED TV Hisense H55U7A
Receiver Pioneer VSX-S510k,
Blu-ray 3D Pioneer BSP-170
parabola Maximum Mutifokus E85
DIEROVANÁ parabola 100 FE MESH
motor BigSAT SG2100+parabola 105cm
PC Tuner TBS 6928 DVB-S2
ULED TV Hisense H55U7A
- kostik123456
- Odborník

Nahráva bez jedinej chybičky,ale asi záleží na FWjA OSOBNE POUžíVAM SOFT 1.1.70 ILTV kuniberts,dobrý soft je aj 1.1.27 ILTV.Osobne by som neradil dávať softy 1.2.84 a 1.2.86 od kuniberts,sú nestabilné.Ak ti ide najviac o nahrávanie tak SUPER.Jasné,že môžeš nahrávať a pritom pozerať iný kanál.Akú kartu budeš používať?
PC Tuner TBS 6928 DVB-S2
ULED TV Hisense H55U7A
PC Tuner TBS 6928 DVB-S2
ULED TV Hisense H55U7A
- kostik123456
- Odborník

Ak by si mal záujem pošlem ti setting,mám na Astra 1 a Astra 3,samozrejme ak sa rozhodneš pre kúpu Argus Mini IP SAT.Ako vravím,u mňa maximálna spokojnosť.Prepínanie je plynulé,rýchle.Ak ho porovnám z Arivou200,lebo aj tú mám tak je o niečo lepší Argus Mini SAT.
PC Tuner TBS 6928 DVB-S2
ULED TV Hisense H55U7A
PC Tuner TBS 6928 DVB-S2
ULED TV Hisense H55U7A
- jarod72pm
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Menu je v drtivé většině v češtině a co ne je už notoricky známé na co slouží.
Stejně jako u Ariva tak i u Argusu můžeš nahrávat a sledovat jiný program pouze na jedné frekvenci toho transpordéru protože jinak by jsi potřeboval dvoutunerový sat přijímač pro každý program zvlášť ale i ten u Argusu existuje ale cena je jinde ale i tak na dvoutunerový Argus je to velmi zajímavá cena.
Pokud do přístroje dodáš i jiný soft například Trumena můžeš ještě vylepšit kvalitu obrazu až do hodnoty jednou tak dražších přístrojů.
Taky jsem dřív hledal kompromis v ceně a kvalitě přístroje a vyhrál to Argus mini IP s tím že Ariva je víc poruchová a má prokazatelně horší obraz.
Stejně jako u Ariva tak i u Argusu můžeš nahrávat a sledovat jiný program pouze na jedné frekvenci toho transpordéru protože jinak by jsi potřeboval dvoutunerový sat přijímač pro každý program zvlášť ale i ten u Argusu existuje ale cena je jinde ale i tak na dvoutunerový Argus je to velmi zajímavá cena.
Pokud do přístroje dodáš i jiný soft například Trumena můžeš ještě vylepšit kvalitu obrazu až do hodnoty jednou tak dražších přístrojů.
Taky jsem dřív hledal kompromis v ceně a kvalitě přístroje a vyhrál to Argus mini IP s tím že Ariva je víc poruchová a má prokazatelně horší obraz.
- jarod72pm
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
k tomu novému softu od Kuniberts 4.1.11 se na jednom forku trochu diskutovalo :
eastkid napsal že je to vlastně verze 1.3.22
Moderator X napsal: Jaksi nedělá ORF via EMU opravdu ne světlý = -O
Mám resettet a všechno, ale neúspěšně
Děkuje Kunibert
---
je možné tuto verzi otestovat do fora nahodit funkčnost ?
eastkid napsal že je to vlastně verze 1.3.22
Moderator X napsal: Jaksi nedělá ORF via EMU opravdu ne světlý = -O
Mám resettet a všechno, ale neúspěšně
Děkuje Kunibert
---
je možné tuto verzi otestovat do fora nahodit funkčnost ?
Tak dnes jsem nový soft od Kunibert testnul, vše chodí jak má, i KD i ORF (zde se musí aktualizovat keys na 53) když jsem nahrál své nastavení tak to sice šlo, ale bylo to nějak nestabilní, neudrželo to např share nastavení po vypnutí apod. Potom co jsem to nahrál soft čistý bez mých nastavení, tak to jede vše v pohodě chybu jsem zatím nenašel, ale asi to bude chtít vše naladit znovu, aby se to nehádalo.
Dreambox 800 HD SE clon, Edison Argus mini IP, Skystar 2, 2x Philips 6010, 3x parabola 60/80/ a 120 cm + motor SG 2100, TV Samsung PS50C7000 3D
-
petrpetr10
- Pokročilý

Jak píše eca: zatím jsem taky chybu nenašel, testuji zatím na Argus piccollo, doházel jsem klíče, vše chodí jak má, zejména se mi zdá, že je na kartách rychlejší přepínání programů. Chodí karty T+T, ICE, Cslink a zejména čisté IRDETO po registraci.
Do Argus piccollo i mini vždy nahrávám čistý SW a pak proskenuji družice a nově seřadím. Pak se nic nehádá.
To je daň za levnější přijímače, u Argus VIP a VIP2 je to super, že stačí přehrát SW a veškerá nastavení a setting zůstává. Můžete se libovolně vracet ke starým SW a naopak.
Do Argus piccollo i mini vždy nahrávám čistý SW a pak proskenuji družice a nově seřadím. Pak se nic nehádá.
To je daň za levnější přijímače, u Argus VIP a VIP2 je to super, že stačí přehrát SW a veškerá nastavení a setting zůstává. Můžete se libovolně vracet ke starým SW a naopak.
Neviete mi poradit,mám EA VIP SW 1.2.75 a na Eutelsat 10°E 11305/30000/V/ mi nejde program PLTV-Premier League HD.S tej istej frekvencie CTV-Chelsea Tv mi ide.Skúšal som do BISS opísat kody z EA Mini/na nom mi PLTV ide! ale nepomohlo to vo VIP. Dal som 000006/01:DCD49848 atd. z najmsat a nejde to.Ide to vo VIP niekomu?
-
petrpetr10
- Pokročilý

10W nemám, nemohu vyzkoušet, ale zkus SW 1.2.76 nebo nižší, když jde na mini, tak musí jít na jiném SW i u Argus VIP.
Spíš bude problém ve slabém signálu a HD rozlišení, proto SD program jde.
Tak zpátky k novému softu, když jsem měl již naskenováno několik družic a paměť byla plná při rychlejším přepínání kanálů, začal argus vypadávat do bootu a ztratilo se zase nastavení share, takže to asi nebylo mojím setingem, ale tím, pokud je naskenováno více pozic a programů, tak se soft stane nestabilním a při bootu se ztrácí nějaké nastavení. Takže jsem se vrátil k mému osvědčenému 1.2.86 který snese vše a i při případném bootu, zůstane vše nastaveno jak má.
Přejít na
- Informace AB-Fóra
- ↳ Informace ABF
- VOLNÁ DISKUSE
- ↳ Volná diskuse
- ↳ Poradna pri nákupe
- ↳ Satelitné / terestriálne / IPTV / a iné ... platformy
- ↳ Skylink, Antena+
- ↳ FreeSat
- ↳ Digi TV
- ↳ Telly
- ↳ Magio Sat, Magio IPTV, Magio Go
- ↳ Antik Sat, Antik IPTV
- ↳ Orange TV
- ↳ Pantelio (Obecné siete)
- ↳ Plustelka
- ↳ Magenta TV, Magenta TV SAT
- ↳ DVB-T, DVB-T2, DVB-C, DVB-C2
- ↳ DVB-T prijímače
- ↳ DVB-C prijímače
- ↳ DVB-T regióny
- ↳ DVB-C regióny
- ↳ DVB-T/C antény a meracia technika
- ↳ DVB-T2, HEVC 265, 4K
- ↳ Všeobecný F.A.Q.
- ↳ Návody na inštaláciu sat reciverov a príslušenstva
- ↳ Zoznam a poloha satelitov na orbite
- ↳ Satelitná encyklopédia
- ↳ Užitečné odkazy
- Satelitné příjímače so systémom Linux
- ↳ Octagon
- ↳ Octagon HD SF 918, SF 1008, ...
- ↳ DOWNLOAD - Octagon HD SF- 918
- ↳ OCTAGON SF3038
- ↳ DOWNLOAD - OCTAGON SF3038
- ↳ Octagon SF4008 4K UHD Triple
- ↳ DOWNLOAD - Octagon SF4008 4K
- ↳ Návody, postupy - Octagon SF4008 4K
- ↳ Octagon SFX6008/6018
- ↳ DOWNLOAD - Octagon SFX6008/6018
- ↳ Octagon SF8008 4K UHD
- ↳ DOWNLOAD - Octagon SF8008 4K UHD
- ↳ OCTAGON SF108
- ↳ DOWNLOAD - OCTAGON SF108
- ↳ OCTAGON SF208
- ↳ DOWNLOAD - OCTAGON SF208
- ↳ OCTAGONS SX Family
- ↳ DOWNLOAD - OCTAGONS SX Family
- ↳ Dreambox
- ↳ Diskuse - Dreambox
- ↳ Dreambox Seven Ultra HD
- ↳ DM-9XX UHD
- ↳ DM-ONE UHD
- ↳ DM-8000 HD
- ↳ DM-820 HD
- ↳ DM-800 HD
- ↳ DM-800 HD SE
- ↳ DM-7080 HD
- ↳ DM-7020 HD
- ↳ DM-52X HD
- ↳ DM-500 HD
- ↳ DM-DVB-S
- ↳ DM-7025S
- ↳ DM-7020S
- ↳ DM-7000S
- ↳ DM-600 PVR
- ↳ DM-56x0
- ↳ DM-500S
- ↳ DOWNLOAD - Dreambox
- ↳ DM-9XX UHD
- ↳ DM-ONE UHD
- ↳ DM-TWO UHD
- ↳ DM-8000 HD
- ↳ DM-820 HD
- ↳ DM-800 HD
- ↳ DM-800 HD SE
- ↳ DM-7080 HD
- ↳ DM-7020 HD
- ↳ DM-52X HD
- ↳ DM-500 HD
- ↳ DM-DVB-S
- ↳ DM-7025S
- ↳ DM-7020S
- ↳ DM-7000S
- ↳ DM-56x0
- ↳ DM-600 PVR
- ↳ DM-500S
- ↳ Plugins
- ↳ Tools
- ↳ VU+ DUO, SOLO, UNO, ULTIMO, ZERO, SOLO 4K, Uno 4K, Duo 4K, Ultimo 4K
- ↳ VU+ SOLO 4K
- ↳ Diskusia VU+ SOLO 4K
- ↳ Download image VU+ SOLO 4K
- ↳ Download plugins VU+ SOLO 4K
- ↳ VU+ Uno 4K
- ↳ Diskusia VU+ Uno 4K
- ↳ Download image VU+ Uno 4K
- ↳ Download plugins VU+ Uno 4K
- ↳ VU+ Uno 4K SE
- ↳ Diskusia VU+ Uno 4K SE
- ↳ Download image VU+ Uno 4K SE
- ↳ Download plugins VU+ Uno 4K SE
- ↳ VU+ Duo 4K
- ↳ Diskusia VU+ Duo 4K
- ↳ Download VU+ Duo 4K
- ↳ VU+ Ultimo 4K
- ↳ Diskusia VU+ Ultimo 4K
- ↳ Download image VU+ Ultimo 4K
- ↳ Download plugins VU+ Ultimo 4K
- ↳ Download VU+ DUO2
- ↳ Download VU+ DUO
- ↳ Download VU+ SOLO
- ↳ Download VU+ SOLO 2
- ↳ Download VU SOLO SE
- ↳ Download VU+ UNO
- ↳ Download VU+ ULTIMO
- ↳ Download VU+ ZERO
- ↳ Download VU+ ZERO 4K
- ↳ Download plugins
- ↳ Download tools
- ↳ Formuler
- ↳ Zgemma
- ↳ PULSe 4K
- ↳ uClan
- ↳ Gigablue
- ↳ GigaBlue UHD Quad 4k Pro
- ↳ DOWNLOAD - GigaBlue UHD Quad 4k Pro
- ↳ Gigablue Trio 4K Pro
- ↳ DOWNLOAD - Gigablue Trio 4K Pro
- Satelitní příjímače Globo / Opticum / Optibox / Amiko
- ↳ Přijímače Globo / Opticum / OptiboX / Amiko
- ↳ DOWNLOAD - Globo / Opticum / OptiboX / Amiko
- Satelitné prijímače so systémom ANDROID
- ↳ AB IPBox ONE, TWO, TWO Combo
- ↳ GTMEDIA
- Satelitní příjímače
- ↳ AB Cryptobox 4XX,5XX,6XX,7XX,8XX
- ↳ AB Cryptobox 800UHD, ...
- ↳ AB Cryptobox 700HD, 750HD, 752HD Combo DVB-T2/S2/C
- ↳ Download ABCRBOX 700 HD
- ↳ Download ABCRBOX 750 HD
- ↳ Download ABCRBOX 752 HD Combo
- ↳ Download ABCRBOX 700 HD mini
- ↳ Návody , postupy 7xx HD , 752 HD Combo
- ↳ Pomôcky a pluginy 7xx HD , 752 HD Combo
- ↳ AB Cryptobox 600HD , 600HD mini, 650 HD, 650 HDC, 652 HD Combo
- ↳ Download ABCRBOX 652 (Combo)
- ↳ Download ABCRBOX 650 HDC (Cabel)
- ↳ Download ABCRBOX 650 HD
- ↳ Download ABCRBOX 600 HD
- ↳ Download ABCRBOX 600 HD mini
- ↳ Návody , postupy 600 HD, 650 HD , 650 HDC, 600HDmini, 652 HD Combo
- ↳ Pomôcky a pluginy 600 HD , 650 HD ,650 HDC, 600HD mini, 652 HD Combo
- ↳ Diskusia - AB Cryptobox
- ↳ Ferguson Ariva 102,202,100,200,4K
- ↳ Diskuse- Ariva 102, 202
- ↳ Diskuse - Ferguson Ariva 200
- ↳ Diskuse - Ariva @Link 200
- ↳ Diskuse - Ariva 4K
- ↳ Download - Ariva 100,200
- ↳ Download -Ariva combo 120,200,210,220,250
- ↳ Download -Ariva 102E,202E,102mini,52E
- ↳ Download - Ariva @Link 200
- ↳ Download - Ariva 4K
- ↳ Dreamsky
- ↳ DOWNLOAD - Dreamsky
- Satelitní přijímače - nezařazené
- ↳ Satelitní přijímače - nezařazené
- ↳ Nelinuxove prijimače
- ↳ Linuxové prijímače
- ↳ GoSAT
- Hardware ostatný /LNB, CI moduly, Motory, Switch-e .../
- ↳ LNB konvertory
- ↳ CI moduly
- ↳ T-REX / DRAGON / DIABLO CAM
- ↳ DOWNLOAD - T- REX / DRAGON / DIABLO CAM
- ↳ Motory
- ↳ Switch-e / prepínače
- ↳ Meracie zariadenia
- Softcams / Camds / Emulators / Keys
- ↳ Oscam - multiprotokolárny kartový server
- ↳ oscam - vseobecne
- ↳ i386-pc-linux - diskusia
- ↳ mips-wrt54g - diskusia
- ↳ Oscam - TV API
- ↳ Oscam - konfigurácie
- ↳ CCCam
- ↳ Softcams / Camds - ostatné
- ↳ DOWNLOAD - Keys, Emulators
- Doplnky/nastavenia/pomôcky univerzálne
- ↳ Picons
- ↳ Enigma
- ↳ Bílé
- ↳ Černé
- ↳ Transparentní
- ↳ Oscam
- ↳ Bílé
- ↳ Černé
- ↳ Transparentní
- ↳ Neutrino
- ↳ Bílé
- ↳ Černé
- ↳ Transparentní
- ↳ Spark
- ↳ Bílé
- ↳ Černé
- ↳ Transparentní
- ↳ Ostatné
- ↳ Enigma2 Settings
- ↳ Plugins
- ↳ Skins
- ↳ Editors / tools
- Alternativní příjem
- ↳ Alternativní příjem
- ↳ Diskuse
- International Board
- ↳ International Board
- ↳ AB DSR xxx / DMSIS
- ↳ AB IP BOX / DREAMBOX
- ↳ Globo
- ↳ Openbox
- ↳ AB Cryptobox
- Fotovoltaika
- ↳ Fotovoltaika (pro domácnosti, firmy a svépomocí)
- Smart home - chytré ovládání domácnosti
- ↳ Home Assistant
- ↳ Tuya Smart - Smart Life
- Kamerové systémy a zabezpečení domu
- ↳ Vše kolem kamerových systemů
- ↳ Vše kolem zabezpečovacích systémů
- Ostatní - provoz fóra
- ↳ Názory, informace a připomínky k tomuto fóru
- ↳ Mimo mísu
- ↳ Inzerce
- ↳ Darujem - vymením
- Archív
- ↳ SATELITNÉ PŘÍJÍMAČE SO SYSTÉMOM LINUX
- ↳ AB IPBox PRISMCUBE RUBY
- ↳ AB IPBox PRISMCUBE RUBY - download
- ↳ Firmware download
- ↳ Plugins download
- ↳ Návody , postupy .....
- ↳ Tools download
- ↳ ABcom HD prijimace - IPBox9900, IPBox99, IPBox55
- ↳ Návody a rýchla pomoc
- ↳ Download 9900 HD
- ↳ Download 99 HD
- ↳ Download 55 HD
- ↳ Download -pluginy, návody ....
- ↳ DGS HD prijimace - IPBox9000, IPBox900, IPBox910, IPBox91
- ↳ Download 9000HD
- ↳ image Enigma2
- ↳ image DGS
- ↳ image Neutrino
- ↳ Download 900HD
- ↳ image Enigma2
- ↳ image DGS
- ↳ image Neutrino
- ↳ Download 910HD
- ↳ image Enigma2
- ↳ image DGS
- ↳ image Neutrino
- ↳ Download IPbox 91HD
- ↳ image Enigma2
- ↳ image DGS
- ↳ image Neutrino
- ↳ Download HD spolecne
- ↳ Download - Plugins
- ↳ Ipbox - uzavrene forum /rady, vyvoj, zkousky/
- ↳ X-Trend ET 10000, 9xxx,8000,8500,6500,4000
- ↳ X-Trend ET4000
- ↳ ET4000 - postupy, návody
- ↳ ET4000 - download plugins
- ↳ ET4000 - images E2
- ↳ X-Trend ET 6500
- ↳ ET6500 - postupy, navody
- ↳ ET6500- download plugins
- ↳ ET6500 - images E2
- ↳ X.Trend ET 7x00
- ↳ X-trend ET8000 , ET10000
- ↳ ET8000 - postupy, návody
- ↳ ET8000 - download plugins
- ↳ ET8000 - images E2
- ↳ ET10000 - images E2
- ↳ X-Trend ET 8500
- ↳ ET8500 - postupy, navody
- ↳ ET8500- download plugins
- ↳ ET8500 - images E2
- ↳ X-Trend ET 9x00
- ↳ ET9x00 - postupy, návody
- ↳ ET9x00 - download plugins
- ↳ ET9x00 - images E2
- ↳ X-Trend : download spoločné
- ↳ HD-BOX Enibox
- ↳ Download HD-BOX Enibox
- ↳ Download image -Enibox
- ↳ Download - Navody , postupy
- ↳ Download emu, plugins
- ↳ Download - PC nástroje na správu prijimača
- ↳ Download settimgs
- ↳ F O R T I S prijímače: HDbox 7119,9105+,Dreamsky HD6
- ↳ Dreamsky HD6
- ↳ Diskusia Dreamsky HD6
- ↳ Download Dreamsky HD6
- ↳ HD-BOX Enigma2 v internal flash
- ↳ Download
- ↳ enigma2 7819 -HDBOX9105 plus
- ↳ enigma2 7919 HDBOX 7119
- ↳ enigma2 7119
- ↳ enigma2 8200
- ↳ HD-BOX Neutrino - internal flash
- ↳ Download - HDBOX Neutrino
- ↳ Download - HD-BOX
- ↳ Návody - HD-BOX pre IRD sw
- ↳ Návody - HD-BOX pre enigma2 USB verzia
- ↳ Zmena bootloadera a jtag pre Fortis prijímače.
- ↳ SHOWBOX -Vitamin - enigma2
- ↳ Download - enigma2 image
- ↳ Download -plugins
- ↳ Návody , postupy
- ↳ Downloads - utils
- ↳ Downloads -settings
- ↳ IQON Force
- ↳ Download IQON Force -1
- ↳ Download IQON Force 2+ combo
- ↳ Edision
- ↳ Download Edision
- ↳ QVIART
- ↳ Download Qviart LUNIX
- ↳ Download Qviart LUNIX CO
- ↳ Download Qviart LUNIX 4K
- ↳ Download Qviart LUNIX3 4K
- ↳ SATELITNÍ PŘÍJÍMAČE GLOBO / OPTICUM / OPTIBOX / AMIKO
- ↳ SATELITNÉ PRIJÍMAČE SO SYSTÉMOM ANDROID
- ↳ HDBOX -XBMC
- ↳ Download HDBOX -XBMC
- ↳ WeTek Play
- ↳ WeTek - enigma2
- ↳ WeTek - Android
- ↳ SATELITNÍ PŘÍJÍMAČE
- ↳ AB CRYPTOBOX 4XX,5XX,6XX,7XX,8XX
- ↳ AB Cryptobox 450,400,400 mini,200
- ↳ Diskuse -AB Cryptobox 450HD, 400HD, 400HD mini
- ↳ Diskuse - AB Cryptobox 200 SD
- ↳ Download - spoločné - návody, postupy, pomocný sw ...
- ↳ Download - AB Cryptobox 450HD
- ↳ Download - AB Cryptobox 400HD , 400HD mini
- ↳ Download - AB Cryptobox 200SD
- ↳ AB Cryptobox 500, 550, 500 Mini ,550C
- ↳ Diskuse - AB Cryptobox 500HD , 550HD , 500HD Mini
- ↳ Download - AB Cryptobox 550HD
- ↳ Download - AB Cryptobox 500HD
- ↳ Download -AB Cryptobox 500HD Mini
- ↳ Download AB Cryptobox 550 HD C
- ↳ Download - spoločné , návody, nástroje
- ↳ AZBOX
- ↳ DOWNLOAD - AZBOX
- ↳ Golden Interstar
- ↳ DOWNLOAD - Golden Interstar
- ↳ Satelitní přijímače - Neutrino HD
- ↳ Coolstream Link , Trinity DUO
- ↳ Základné informácie o prijímači Coolstream Link
- ↳ Diskusia Link
- ↳ Download image Link
- ↳ Coolstream Tank
- ↳ Základné informácie o prijímači Coolstream Tank
- ↳ Diskusia Tank
- ↳ Download image Tank
- ↳ Coolstream Trinity
- ↳ Základné informácie o prijímači Coolstream Trinity
- ↳ Diskusia Trinity
- ↳ Download image Trinity
- ↳ Coolstream ZEE 2 , Trinity V2 (nie DUO !!!)
- ↳ Základné informácie o prijímači Coolstream ZEE 2
- ↳ Diskusia ZEE 2
- ↳ Download ZEE 2
- ↳ Diskusia Neutrino HD1 , HD2
- ↳ Download - spoločné Tank, Trinity ZEE 2, Link
- ↳ Rady a návody
- ↳ Emulátory a Softcamy -Tank, Trinity , ZEE 2
- ↳ Download subory - ostatné
- ↳ Download - pluginy
- ↳ Mutant HD51
- ↳ Diskusia Mutant HD51
- ↳ Download Mutant HD51