Optibox Aligator/Panthera FW

Diskuse o satelitních příjímačích Globo / Opticum / Yumatu / OptiboX/Amiko/Ineos
Odpovědět
rakill

Re: Optibox Aligator/Panthera FW

Příspěvek od rakill »

Dajte niekto aktuálny sw a softcam na download,nejde mi hotbird od včera Dík.
liquere
Veterán fóra
Veterán fóra

Příspěvek od liquere »

Ale 17. november uz bol.Co myslis naco je tu sekcia download,staci citat.
VU UNO openATV, plna skrina kramov ;)
Tento cely prispevok bol napisany bez financnej pomoci EU a tapatalku!
Niektore mimovladky a OZ by mali byt zakazane zo zakona, lebo sluzia len na rozvracanie statov.
rakill

Příspěvek od rakill »

Aký sw maš ty vo svojom STB?
liquere
Veterán fóra
Veterán fóra

Příspěvek od liquere »

20.04 preco?Co ti nejde z HB?Pomaly to konci asi pokial myslis francuzov.
VU UNO openATV, plna skrina kramov ;)
Tento cely prispevok bol napisany bez financnej pomoci EU a tapatalku!
Niektore mimovladky a OZ by mali byt zakazane zo zakona, lebo sluzia len na rozvracanie statov.
rakill

Příspěvek od rakill »

ja som tiez mal 20.04 a prestal mi isť hotbird dorcel
rakill

Příspěvek od rakill »

je momentálne niečo lepšie než 20.04?co hovoríš na 20.36?
Zapa
Odborník
Odborník

Příspěvek od Zapa »

Francouzi zatím stále jedou na poslední softcam na sw 20.04 na Atlantic Bird3 5° W.Jede vše co jelo na 19E a 13E.(dorcel taky)Na sw 20, 36 nejede v Emu Nagravision a dokonce ani Viaccess1. Kdybys četl tak už je to tu na předchozí stránce napsáno.
abc

Příspěvek od abc »

Dobrý den všem.Chci se zeptat jestli je možné sdílet Optibox Aligátor a Ferguson Ariva 200 po místní síti?Pokud ano, může mi prosím někdo podrobně popsat jak co nastavit?V tomhle jsem laik.Předem děkuji za případné konstruktivní odpovědi.
poker

Příspěvek od poker »

rakill píše:je momentálne niečo lepšie než 20.04?co hovoríš na 20.36?
ja som prave otestoval 20.36 - nic moc, je tam toho viac co nejde ale hlavne ten cccam sa sprava inac, ten problem je stale tam, pri zdielani uz neseka vypadne po 10 min, bud nabehne po 10-20 sekundach alebo rucne znovu pripojit, takze naspet na 20.04 :clapping:
peterv
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
satelitni prijimac: dreambox 500 HD

Příspěvek od peterv »

poker píše:
ja som prave otestoval 20.36 - nic moc, je tam toho viac co nejde ale hlavne ten cccam sa sprava inac, ten problem je stale tam, pri zdielani uz neseka vypadne po 10 min, bud nabehne po 10-20 sekundach alebo rucne znovu pripojit, takze naspet na 20.04 :clapping:
Mas pravdu poker, uz by mohli spravit nejaky soft v ktorom by fungovalo bez problemov cccam. Cez newcamd to bezi celkom dobre,ale chcelo by to ,aby to zdielalo kvalitne aj cez cccam. To zatial tym boxom chyba.
kontakt.spy
Pokročilý
Pokročilý
satelitni prijimac: DM 525hd dvb-t2/c

Příspěvek od kontakt.spy »

Važení,dočet jsem se na satkurier,že v cccam je nějaká zrada,dá se prý vyčíst číslo karty,když jste připojeni na net,ví o tom někdo něco bližšího,děkuji !!!/dokonce i zablokovat/
Samsung 55nu8002 ,42px80,DM525hd dvb-t2/c,mini pc diway m9
poker

Příspěvek od poker »

peterv píše:
poker píše:
Mas pravdu poker, uz by mohli spravit nejaky soft v ktorom by fungovalo bez problemov cccam. Cez newcamd to bezi celkom dobre,ale chcelo by to ,aby to zdielalo kvalitne aj cez cccam. To zatial tym boxom chyba.
A to este neviem ci ten OSCAM server je rozbehatelny na Panthere/ Alig.Je to dost velky hendikep, ked nechodi ani klient, myslim bez sekania.CHodi niekomu OSCAM server? Aspon ze ten blocker je zatial funkcny. Inac je akcia na SKY
balik za SMS 0.40 centov na 10 dni v spojeni s predchadzajucou vetou zaujimava ponuka nie?
poker

Příspěvek od poker »

kontakt.spy píše:Važení,dočet jsem se na satkurier,že v cccam je nějaká zrada,dá se prý vyčíst číslo karty,když jste připojeni na net,ví o tom někdo něco bližšího,děkuji !!!/dokonce i zablokovat/
Ano urcite sa da, pokial sa jedna o soft. tak si myslim že hranice niesu.Staci nejaky soft ala vireshark v spojeni zkonkretnym kode demask a jeto. ps. nepisem presne nazvy sovtov kvoli tym co chcu tie karty blokovat.
Mira Tu
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Mira Tu »

Neví někdo o nějakém novém funkčním FW pro Aligator/Panthera, nebo to už je KO a nikdo se s tím nezatěžuje? 20.04 je sice zatím poslední nejfunkčnější, ale to není nic nového funkčního-vylepšeného?
dydaj1
Odborník
Odborník
satelitni prijimac: Optibox aligator, anakonda

Příspěvek od dydaj1 »

Prečo čakáte jeden na druhého „ skúšajte“ veď programovaním tak vážne sa nemôže stať a ak ANO
Zapa Vám tu perfektne popísal zálohu aj navráť :good:
http://ab-forum.info/viewtopic.php?f=14 ... 2&start=80
Len sa nebáť, skúšať a odovzdavať si info. :clapping:
Zapa
Odborník
Odborník

Příspěvek od Zapa »

Pokud chce někdo vědět co je v sw 20.45_x nového tak se podívejte o jednu stránku zpět na SAB Ultimedia 8000. Popis na Alligatora/Pantera je stejný.
dydaj1
Odborník
Odborník
satelitni prijimac: Optibox aligator, anakonda

Příspěvek od dydaj1 »

Zapa píše:Pokud chce někdo vědět co je v sw 20.45_x nového tak se podívejte o jednu stránku zpět na SAB Ultimedia 8000. Popis na Alligatora/Pantera je stejný.
Pokiaľ máš odstránené CROMFS-ty fukni to tu nach sa na to pozriem :wink: e
Tweety01

Příspěvek od Tweety01 »

Dobrý den pánové...
mám následující problém... omlpouvám se pokud už o tom tady někde byla řeč...
Po vypnutí a zapnutí Aligátoru do el. sítě mi nechce naběhnout a jen bliká červená LEDka na předním panelu. Nevíte někdo co to znamená a hlavně jak to odstranit?
Díky moc za odpověď
P.S. Zapoměl jsem dodat, že se mi to stalo po té, co jsem to Aligatoru nahrál klíče na sdílení.
P.S. Zloušel jsem nahrát origoš firm přes STBlink na seriovým kabelu RS232 a nic. Ani se nechytne na connection... Zdá se, že je fakt uplně mrtvej...
Jestli má někdo nějakou radu, než to vodnesu do servisu, tak budu vděčnej....
Zapa
Odborník
Odborník

Příspěvek od Zapa »

Už se mi podařilo zprovoznit více mrtvých boxů.Podle toho co píšeš tak ti nejde vůbec boot.Musíš tam dostat znovu boot. Připoj sat box přes křížený kabel a propoj ho přes RS232 s Pc.Mělo by to být úplně jedno který boot tam dáš. Já bych ale nejprve zkusil nahrát loader 4.21. nebo dokonce i loader 4.19 pokud by tam 4.21 nechtěl jít. Přes RS232 a STBlink ho do boxu musíš dostat pokud máš opravdu správné propojení .(zkontroluj kabel)
Pokud do boxu dostaneš boot tak už by neměl být problém nahrát soft Optibox_ALLIGATOR_VVPL016.86_X a potom povýšit jak loader tak soft až na sw které tam chceš mít.
Tweety01

Příspěvek od Tweety01 »

Zapa píše:Už se mi podařilo zprovoznit více mrtvých boxů.Podle toho co píšeš tak ti nejde vůbec boot.Musíš tam dostat znovu boot. Připoj sat box přes křížený kabel a propoj ho přes RS232 s Pc.Mělo by to být úplně jedno který boot tam dáš. Já bych ale nejprve zkusil nahrát loader 4.21. nebo dokonce i loader 4.19 pokud by tam 4.21 nechtěl jít. Přes RS232 a STBlink ho do boxu musíš dostat pokud máš opravdu správné propojení .(zkontroluj kabel)
Pokud do boxu dostaneš boot tak už by neměl být problém nahrát soft Optibox_ALLIGATOR_VVPL016.86_X a potom povýšit jak loader tak soft až na sw které tam chceš mít.
Díky za odpověď...
to už jsem zkoušel... bohužel STB link se k boxu vůbec nepřipojí... Kabel je zapojený správně a je to ten správnej. Uplodowal i downloadoval jsem přes to snad už stokrát...
Prostě se vůbec nechytne... ani na nejnižší loader co jsem našel..
Nějaký jiný nápad?
Odpovědět

Zpět na „Přijímače Globo / Opticum / OptiboX / Amiko“