Opticum HD X403p

Diskuse o satelitních příjímačích Globo / Opticum / Yumatu / OptiboX/Amiko/Ineos
Odpovědět
vlado.ucho
Znalec fóra
Znalec fóra
satelitni prijimac: rôzne šunty

Re: Opticum HD X403p

Příspěvek od vlado.ucho »

Petr-II píše:Umoznuje tento prijimac rucni naladeni "chybejicich" programu? Poradite jak? Dik.
Áno všetko je možné,aj ručne naladiť,kanály,preskenovať jeden transpordér.Dá sa preflashovať cez USB aj nižšia verzia FW. na vyššiu, aj opačne z vyššej, na nižšiu.Je tu však riziko, že záleží na tom, ako to robíš,lebo ti to prístroj odmietne, umožniť takto preflashovať.Ak to nejde preflashovať cez USB, tak je možnosť cez port RS 232,tam potrebuješ krížený kábel(Nullmodem).
DM-800SE-Parabola Gibertini 100cm- motor Digi Power SG-2100A,a kopa iných šuntov.
Petr-II
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Petr-II »

to vlado.ucho Muzes me navest, kde v menu se da naladit chybejici program? Dik
vlado.ucho
Znalec fóra
Znalec fóra

Petr-II píše:to vlado.ucho Muzes me navest, kde v menu se da naladit chybejici program? Dik
Jedine cez SZ,alebo Skype.
DM-800SE-Parabola Gibertini 100cm- motor Digi Power SG-2100A,a kopa iných šuntov.
jajik111

Příspěvek od jajik111 »

ahojte chalani.chcela by som si tento stroj kúpiť,čítam kade tade recenzie,ale pár vecí by som potrebovala vedieť.môžem použiť naraz v ňom kartu skylinku aj cslinku?,ako je to teda s tým nahrávaním na flash disk.stačí obyčajný usb kľúč,samozrejme s vyššou kapacitou gb a vyššou rýchlosťou zápisu,myslím že písali 9mb/sec.nahrá mi trebárs film z iného kanála,ako práve sledujem? môžete poradiť.Ďakujem. :thankyou:
vlado.ucho
Znalec fóra
Znalec fóra

jajik111 píše:ahojte chalani.chcela by som si tento stroj kúpiť,čítam kade tade recenzie,ale pár vecí by som potrebovala vedieť.môžem použiť naraz v ňom kartu skylinku aj cslinku?,ako je to teda s tým nahrávaním na flash disk.stačí obyčajný usb kľúč,samozrejme s vyššou kapacitou gb a vyššou rýchlosťou zápisu,myslím že písali 9mb/sec.nahrá mi trebárs film z iného kanála,ako práve sledujem? môžete poradiť.Ďakujem. :thankyou:
Nedá sa naraz používať dve karty,lebo čítačka je len na jednu,modul do CI slotu nepomôže,lebo sa to bude sekať.Obaja provideri používajú rovnaký kryptovací systém-Cryptoworks.Flash USB musí mať vyššiu kapacitu aspoň 16 GB a rýchlosť zápisu aspoň 10 Mb/s.Nedá sa naraz sledovať na jednom kanály a sledovať druhý,lebo nahrávanie sa preruší,nie je to dvojtuner.
chvosto

Opticum HD X403p

Příspěvek od chvosto »

caute daval som novy soft, nesli nahodit kanali tak som dal update spat vsetko prebehlo vipisalo ze rebootuje a zhasol a uz sa nerozbehol. ked ho vytiahnem z elektriky a znova zapnem tak naskoci on a po chvili zhasne. skuste prosim poradit co s tym, aktualizoval som cez usb. dik
chvosto

Příspěvek od chvosto »

chvosto píše:caute daval som novy soft, nesli nahodit kanali tak som dal update spat vsetko prebehlo vipisalo ze rebootuje a zhasol a uz sa nerozbehol. ked ho vytiahnem z elektriky a znova zapnem tak naskoci on a po chvili zhasne. skuste prosim poradit co s tym, aktualizoval som cez usb. dik
aktualne mi asi na cca 3-4 sekundy zapne vypise "ON" zhasne a znova "OM" a takto sa to opakuje budem rad za kazdu pomoc. dakujem
CSCicus

Příspěvek od CSCicus »

chvosto píše:
chvosto píše:caute daval som novy soft, nesli nahodit kanali tak som dal update spat vsetko prebehlo vipisalo ze rebootuje a zhasol a uz sa nerozbehol. ked ho vytiahnem z elektriky a znova zapnem tak naskoci on a po chvili zhasne. skuste prosim poradit co s tym, aktualizoval som cez usb. dik
aktualne mi asi na cca 3-4 sekundy zapne vypise "ON" zhasne a znova "OM" a takto sa to opakuje budem rad za kazdu pomoc. dakujem
Mam rovnaky problem cez rs232 som tam flashol starsi soft ale nejde mi tuner neviem ci som to flashoval spravne (cez rs232 som flashoval prvy krat ale pouzil som deep upgrade od cityglam1 v downloade). Vsetko islo ale v menu aj ukaze signal ale nenabehne obraz. A ked chcem dat najst niaku stanicu tak nic nenajde. Alebo napise Failed. Vie niekto pomoct ?
vlado.ucho
Znalec fóra
Znalec fóra

TO CSCicus,po preflashovaní STB musíš dať tov.nastavenie,aby si vyčistil pamäť flashky.Potom nemáš v STB žiadny kanál,lebo sa všetky vymazali.Ak si nemal urobenú na USB zálohu Settingu a nastavení,tak si musíš urobiť všetko odznovu,zoskenovať satelity,nastavenia atď.A ten príspevok presuň z Downloadu do diskusie a tam ho vymaž,tam sa nediskutuje.
CSCicus

Příspěvek od CSCicus »

vlado.ucho píše:TO CSCicus,po preflashovaní STB musíš dať tov.nastavenie,aby si vyčistil pamäť flashky.Potom nemáš v STB žiadny kanál,lebo sa všetky vymazali.Ak si nemal urobenú na USB zálohu Settingu a nastavení,tak si musíš urobiť všetko odznovu,zoskenovať satelity,nastavenia atď.A ten príspevok presuň z Downloadu do diskusie a tam ho vymaž,tam sa nediskutuje.
Super dik za radu stacilo to aj na cvhilu odpojit od ele a potom som to flashol nanovo zalohu co som mal. diq
vlado.ucho
Znalec fóra
Znalec fóra

To CSCicus,nemáš za čo,rado sa stalo.Tak hodne zdaru a krásny obraz. :good:
port3r
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od port3r »

tak som dnes uspesne nahodil satelit, prijmac vyzera to zatial ok, trosku som mal problem s naladenim paraboly ale nakoniec prisiel kamos s merakom a nastavil som to.

V com mam problem je toto, v menu je moznost nastavit AV Control kde nastavujem display mode, tam mam auto nastavene, ale ked som to spustal a skusal videl som tam aj 1080i, teraz tam vidim len 576i ako najvyssie rozlisenie a menu prijmaca nemam v HD, prijmac a LCD mam prepojene cez HDMI. Nevie niekto ako znova nastavim 1080i rezim? vdaka. LCD philips. verzia FW 87
port3r
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od port3r »

este by ma zaujimala jedna vec, ked som nechal USB kluc v prijmaci vsimol som si, ze stale do neho nieco zapisuje, ked som ho vytiahol zistil som, ze su tam nejake ts a dvr subory a adresare, co to tam uklada? nahravat som nedal nic. Plan nahravania mam prazdny...
mat

Příspěvek od mat »

no nahral tam data pre svoju potrebu.... :wink:
jajik111

Příspěvek od jajik111 »

trosku ma odrádzajú ohlasy na aktualizovanie softu.treba to vôbec aktualizovať.v čom spočíva výhoda o trochu novšieho softu.veď niekedy to vraj ani nevidieť a sú s tým iba problémy.poradíte mi aj či je lepsí kľúč usb,alebo exter.hdd disk.
Furbi
satelitni prijimac: VU+ DUO2

Příspěvek od Furbi »

Určite je lepší HDD. Dá sa počas nahrávania sledovať aj iný program, ale musí byť na rovnakom tp.
Opticum HD x402p; Dreamsky nxp 256 hd;
Skylink CW
Lukas21

Příspěvek od Lukas21 »

Funguje na tomto softe EMU lebo ked som dal kluce na c+nl tak nic neslo .
1.2.87.rar

0622 KEY 02:[154A1A865DF48DED7115CDFF51977785]; C+ Nederland (19°E)
Naposledy upravil(a) Lukas21 dne 21.listopad 2010 - 17:37, celkem upraveno 1 x.
AB dsr310 skCI , Optibox cx pvr ready, LNB SNH-031 , Parabola fe85
Aktualne opticum x403p
vlado.ucho
Znalec fóra
Znalec fóra

Lukas21 píše:Funguje na tomto softe EMU lebo ked som dal kluce na c+nl tak nic neslo .

Na akom FW?Mi nemáme čarovnú guľu, z ktorej by sme vyčítali.
port3r
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od port3r »

moze mi niekto vysvetlit, na co sluzia tie kluce? som v tom novy, dakujem.
Lukas21

Příspěvek od Lukas21 »

Sori som zabudol dopysat. je to soft 1.2.87.rar

quote="vlado.ucho"]
Lukas21 píše:Funguje na tomto softe EMU lebo ked som dal kluce na c+nl tak nic neslo .

Na akom FW?Mi nemáme čarovnú guľu, z ktorej by sme vyčítali.[/quote]
AB dsr310 skCI , Optibox cx pvr ready, LNB SNH-031 , Parabola fe85
Aktualne opticum x403p
Odpovědět

Zpět na „Přijímače Globo / Opticum / OptiboX / Amiko“