Optibox Aligator/Panthera FW

Diskuse o satelitních příjímačích Globo / Opticum / Yumatu / OptiboX/Amiko/Ineos
Odpovědět
dydaj1
Odborník
Odborník
satelitni prijimac: Optibox aligator, anakonda

Re: Optibox Aligator/Panthera FW

Příspěvek od dydaj1 »

Nejako sa nikomu do nového softu nechce to bude asi týmito sklamaniami keď to dobre počítam 20.11-15-25 tri sklamania a vraj aj to štvrte 20.36. je ďalšie sklamanie :cry:
joe75
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od joe75 »

Ja som ho dnes naladoval kamosovi. Zvuk vypadava nadalej. Inac som nic nove nepostrehol. :)
dydaj1
Odborník
Odborník

Příspěvek od dydaj1 »

A vraj je tam New CCCam client zahrnutý vieš to potvrdiť..... joe
Výpadky zvuku sú tam intenzívnejšie a dlhšie ako u 20.04 aj keď máš vypnutú automatiku a potvrdenú len jednu zvukovú stopu ?
liquere
Veterán fóra
Veterán fóra

Příspěvek od liquere »

To je uz davno odskusane,este vo stvrtok ked vysiel.a kde vam stale vypadava zvuk,ja som to zazil za pol roka hadam 3x aj to na 1-2 sekundy na sk alebo cz staniciach,nikde inde.
VU UNO openATV, plna skrina kramov ;)
Tento cely prispevok bol napisany bez financnej pomoci EU a tapatalku!
Niektore mimovladky a OZ by mali byt zakazane zo zakona, lebo sluzia len na rozvracanie statov.
kontakt.spy
Pokročilý
Pokročilý
satelitni prijimac: DM 525hd dvb-t2/c

Příspěvek od kontakt.spy »

U 20.04 je vypadávání minimální a kratkodobé,ale zažil jsem ho i v dvb-t/TVP/,neregistroval jsem jej u FTA na satu.TXT všude funguje,jen u slováků ne,u markízy se mi aligátor v txt hryzne-restart.Zustali stát na mrtvém bodě !!
Samsung 55nu8002 ,42px80,DM525hd dvb-t2/c,mini pc diway m9
poker

Příspěvek od poker »

liquere píše:To je uz davno odskusane,este vo stvrtok ked vysiel.a kde vam stale vypadava zvuk,ja som to zazil za pol roka hadam 3x aj to na 1-2 sekundy na sk alebo cz staniciach,nikde inde.
:cry:

to co tvrdite je uplne logicke ,lebo tie vypadky zvuku suvisia z SKY a CS link verzus karta aky typ a schopnost uni citacky z danym softom jednoduchy dokaz je ze zdielam SKY a UPC cez cccam a na vypadky som uz davno zabudol :Yahoo!:
neviem kto bastli nove verzie softu vzhladom na ten "uzavrety linux" ale mam pocit ze SKY a CS link je pre neho na okraji zaujmu to nejako zlepsit.
Skoda lebo prijimac ako taky ma celkom dobre tech. parametre. ako
spolahlive FTP, funkcny blocker, eSATA, 2x USB, perfektne nahravanie a obraz v SD a HD jeden z najlepsich \:D/
kaon
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od kaon »

poker píše:
liquere píše:To je uz davno odskusane,este vo stvrtok ked vysiel.a kde vam stale vypadava zvuk,ja som to zazil za pol roka hadam 3x aj to na 1-2 sekundy na sk alebo cz staniciach,nikde inde.
:cry:

to co tvrdite je uplne logicke ,lebo tie vypadky zvuku suvisia z SKY a CS link verzus karta aky typ a schopnost uni citacky z danym softom jednoduchy dokaz je ze zdielam SKY a UPC cez cccam a na vypadky som uz davno zabudol :Yahoo!:
neviem kto bastli nove verzie softu vzhladom na ten "uzavrety linux" ale mam pocit ze SKY a CS link je pre neho na okraji zaujmu to nejako zlepsit.
Skoda lebo prijimac ako taky ma celkom dobre tech. parametre. ako
spolahlive FTP, funkcny blocker, eSATA, 2x USB, perfektne nahravanie a obraz v SD a HD jeden z najlepsich \:D/
Z POKEROM len suhlas- začiatok - nefunkčné EPG na sky link -odstránené- a zostal už len zvuk a nečítanie karty TT- inak sat ako nelinux nemá chybu!
OPTIBOX ANACONDA , AMIKO SHD 8900 ALIEN, OPTIBOX Gekko ,Anysee E7 S2 CI+CR ,Gibertini 80Al ,motor ,LCD Sony KDL-40S5600
dydaj1
Odborník
Odborník

Příspěvek od dydaj1 »

Vypadávanie zvuku ma aj za následok preťaženie :idea: Ja mam povypínané všetky funkcie ktoré nepoužívam napr: v «CAS» vypnúť to čo nepoužívam aj COM Port » žádný « atď.
A cez tl. »AV+« nastavenie «Audio» navolím ručne stopu <nie auto>
Tým pádom nemám už žiadne výpadky.
Za pokus to stoji... :wink:
poker

Příspěvek od poker »

dydaj1 píše:Vypadávanie zvuku ma aj za následok preťaženie :idea: Ja mam povypínané všetky funkcie ktoré nepoužívam napr: v «CAS» vypnúť to čo nepoužívam aj COM Port » žádný « atď.
A cez tl. »AV+« nastavenie «Audio» navolím ručne stopu <nie auto>
Tým pádom nemám už žiadne výpadky.
Za pokus to stoji... :wink:
To co popisujes urcite funguje ale je aj pravdov ze ak som si dal cez telnet vypisat aktivne procesy napr prikazom "TOP" tak pri citani kodov z karty sekal zvuk aj pri 38 % vyuzitia procesora , moj nazor je taky, ze je tam urcite pretazenie ale skor softu ako hardveru co doklada aj teplota procaku, umna je vlazny. Ak pre zmenu ani nevyberiem kartu zapnem vsetko co sa da nahravam HD cez LAN do PC nameram 60 az 65 % na procesore a nesekne ani za 2 dni.Staci ak sa pripojim cez NEW alebo cccam cez tu istu LAN na vzdialeny server a je to vporiadku. Inac dnes som pripojil 1T eSATA SAMSUNG a tiez nechce pospat ked by mal. Este sa s nim "porozpravam" skusim nieco dopisat cez telnet ale nemam asi velke sance. dam vediet.
liquere
Veterán fóra
Veterán fóra

Příspěvek od liquere »

Ani do standby ti neprejde?Samsungy pokial viem maju zabudovany prechod do stanby po 5 min. ak ich nepouzivas.Uplne sa nevypne ale aspon netoci zbytocne.Mam 2,5" samsung S-serie cez usb a ten sa tak chova,priloz ruku na disk a mal by si citit ze po 5 min. prestane tocit,u mna svieti len ledka.
Niektore mimovladky a OZ by mali byt zakazane zo zakona, lebo sluzia len na rozvracanie statov.
poker

Příspěvek od poker »

liquere píše:Ani do standby ti neprejde?Samsungy pokial viem maju zabudovany prechod do stanby po 5 min. ak ich nepouzivas.Uplne sa nevypne ale aspon netoci zbytocne.Mam 2,5" samsung S-serie cez usb a ten sa tak chova,priloz ruku na disk a mal by si citit ze po 5 min. prestane tocit,u mna svieti len ledka.
Ano je to tak cez eSATA aj USB trosku ma pomylila svietiaca LED dioda, ale po prilozeni ucha potvrdzujem - 5 min. a spi. :Yahoo!:
peterv
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
satelitni prijimac: dreambox 500 HD

Příspěvek od peterv »

dydaj1 píše:ide zdielaniev pohode
napr:Protokol: NewCamd5.25
Mod: URL
URL: de1cardshara.dyndns.tv
Uži...ID: satlover
Heslo: 142536

Uprava portu : 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14
PORT : 777 - 3333 - 10000 - 10085 - 10086 - 10087 - 10777 - 11777 - 30777

vyskušajte a pokial bude nie čo nove dajte mi vedieť........ss.
http://sateliti.info/archive/index.php/t-4472-p-25.html

Dobry vecer. Chcel by som sa opytat, co je potrebne este v menu nastavit,aby to zdielanie fungovalo? Dnes som vyplnil vsetky potrebne udaje zo servera,ktore som dostal a zatial mi tie programy nejako nefachcia.V menu v polozke CAS-polozka com port mam zadny.Je to spravne,alebo si mam vybrat jeden z ponukanych? Dalej network server mam zapnuto,co je asi dobre.Potom v polozke SIT-NASTAVENI SITE mam ,co nastavit?
(staticka,alebo DHCP) HOMESHARE ma byt asi zadny. A este je tam polozka AKTUALIZACE SOFTWARE v nej treba nieco nastavit(server IP alebo URL)?Prepacte za mozno pre niekoho naivne otazky, ale este sa v tychto veciach musim vela ucit,tak by som bol velmi rad,keby mi s tym niekto pomohol.Dakujem.
poker

Příspěvek od poker »

peterv píše:
dydaj1 píše:ide zdielaniev pohode
napr:Protokol: NewCamd5.25
Mod: URL
URL: de1cardshara.dyndns.tv
Uži...ID: satlover
Heslo: 142536

Uprava portu : 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14
PORT : 777 - 3333 - 10000 - 10085 - 10086 - 10087 - 10777 - 11777 - 30777

vyskušajte a pokial bude nie čo nove dajte mi vedieť........ss.
http://sateliti.info/archive/index.php/t-4472-p-25.html

Dobry vecer. Chcel by som sa opytat, co je potrebne este v menu nastavit,aby to zdielanie fungovalo? Dnes som vyplnil vsetky potrebne udaje zo servera,ktore som dostal a zatial mi tie programy nejako nefachcia.V menu v polozke CAS-polozka com port mam zadny.Je to spravne,alebo si mam vybrat jeden z ponukanych? Dalej network server mam zapnuto,co je asi dobre.Potom v polozke SIT-NASTAVENI SITE mam ,co nastavit?
(staticka,alebo DHCP) HOMESHARE ma byt asi zadny. A este je tam polozka AKTUALIZACE SOFTWARE v nej treba nieco nastavit(server IP alebo URL)?Prepacte za mozno pre niekoho naivne otazky, ale este sa v tychto veciach musim vela ucit,tak by som bol velmi rad,keby mi s tym niekto pomohol.Dakujem.
Dobre ráno
Nechcem aby si dlho čakal na odpoved.Aj ja som zacinal ako každy na tomto fore. Da sa v nom najst velmi vela užitočného len musiš klásť tie správne otázky a najlepšie jednu po druhej. V tvojej je minimálne otvorených 5 alebo viec tém,z čoho vyplyva že ešte sa pohrab v jednotlivých témach .
Konkrétne v tvojom prípade ak chceš zdielat musiš rozchodiť LAN ku,
v CAS zapnuť server a použiť hore uvedený URL aj tak to pripojenie nemusi byť 100% skus viac krat za sebou. pomocka - zelene tl. zobrazenie stavu serv a restart. Vela stastia. ps. je treba mat slušny "internet"
peterv
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od peterv »

Dakujem poker, podarilo sa mi to rozbehat. Sice mi v URL nenaslo vsetkych providerov,ktore by mali ist,ale naslo aspon polovicu,kkore mi funguju a naozaj pekne.
Zapa
Odborník
Odborník

Příspěvek od Zapa »

Zásluhu má také dydaj1, když zde napsal funkční adresu pro sdílení.
Adesy můžeš zadávat v .key souboru ve formátu:
NEWCAMD 1 de1cardshara.dyndns.tv 777 777 satlover 142536 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14
NEWCAMD 2 de1cardshara.dyndns.tv 3333 3333 satlover 142536 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14
NEWCAMD 3 de1cardshara.dyndns.tv 10000 10000 satlover 142536 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14
NEWCAMD 4 de1cardshara.dyndns.tv 10085 10087 satlover 142536 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14
a td. Nahrát přez USB a nemusíš pracně vypisovat v boxu.
peterv
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od peterv »

Zapa píše:Zásluhu má také dydaj1, když zde napsal funkční adresu pro sdílení.
Samozrejme Zapa, mas pravdu dakujem aj dydaj 1 a vsetkym,ktori napisali prispevky do tohto vlakna.Vela som sa z toho naucil.
liquere
Veterán fóra
Veterán fóra

Příspěvek od liquere »

Uz sa mi nechce babrat s kablami,na skusku to cez usb wifinu nepojde asi ze?Pri konfigu servra to ponuka len eth0,teda LAN konektor vzadu.Dobre som to pochopil?Dik....
dydaj1
Odborník
Odborník

Příspěvek od dydaj1 »

liquere píše:Uz sa mi nechce babrat s kablami,na skusku to cez usb wifinu nepojde asi ze?Pri konfigu servra to ponuka len eth0,teda LAN konektor vzadu.Dobre som to pochopil?Dik....

liquere cez USB Wifi pekne ide a aj zdieľa skúšal som toto http://www.optibox.cz/index.php?main=pr ... detail=930

postup: Menu, Cas, Nastavenie serveru, a v eth0 prejdi na usb :wink:
dydaj1
Odborník
Odborník

Příspěvek od dydaj1 »

< poker< veľmi sa s tým netráp nastav si len sieť v DHCP a ulož samo ti nájde pripojenie...
Potom si nainštaluj si ser..dydaj :oops: cez USB (dolné tl. v pravo a hneď modré) po reštarte vojdi do siť, nastaveni servera a zapni všetkých 10 serverov ale ulož ich....
p.s: key súbor otvoríš aj v poznámkovom bloku a prepisuješ skúšaj :wink:
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
dydaj1
Odborník
Odborník

Příspěvek od dydaj1 »

Ďakujem Zapa aj peterv za uznanie aj vy ste :good:
Odpovědět

Zpět na „Přijímače Globo / Opticum / OptiboX / Amiko“