Optibox Aligator/Panthera FW

Diskuse o satelitních příjímačích Globo / Opticum / Yumatu / OptiboX/Amiko/Ineos
Odpovědět
sunred

Re: Optibox Aligator/Panthera FW

Příspěvek od sunred »

dydaj1 píše:
sunred píše:Viemi niekto povedat,kde je problem s pripojenim USB Wifi Opticum GXU-301 na Panthere, ked dokaze rozpoznat heslo v kodovani WEP a nie vo WPA2? Vsade pisu, ze to slape v pohode, len mne pise, ze spojenie neuspesne! Pri kodovani routera vo WEP to ide super! Mam soft 20.04! Je to firmwarom, ci je niekde inde chyba? Dakujem!
pozti sa tu:
http://www.ab-forum.info/viewtopic.php? ... 13&start=0
Hmm! O tomto linku viem, no mne nejde sifrovanie WPA2! Zajtra budem musiet asi skusit iny soft a potom sa uvidi!
VU+ Solo2
Zapa
Odborník
Odborník

Příspěvek od Zapa »

liquere píše:Upravený mpg přehraje bez problému,ale musíš v Hex editoru upravit naváděcí soubory,jinak to box neumí přehrát.(už je to tu na fóru někde napsané)To samé bys musel udělat,.když bys jenom nahrávku v PC přejmenoval (žádné úpravy jinak nedělal) a natáhl ji zpět na disk tak ji box nepřehraje pokud neupravíš soubor info v Hex editoru, nebo se dá použít také PSPad editor.

Toto mozes upresnit,lebo podrobne som to nenasiel a po prezerani tych suborov cez pspad som neprisiel nato co treba upravit.Myslis subor inf,alebo aj ostatne?V tom inf sa da prepisovat,ale nepodarilo sa mi spustit iny subor ako vlastnu nahravku boxu aj ked bol mpg,mpeg a prepisal som aj cesty a nazvy v inf.Dik...
Jedná se video pid, audio pid a avvideo formát, avaudio formát, velikost souboru a celkový čas záznamu.Předělaný .mpg musí mít samozřejmě stejný formát jak nahrává box. Jedná se o formát: BDAV mpg. (dá se udělat např. TMPGEnc ve win nebo FFmpeg-devel v linux. Vše musí souhlasit jak upraveném. mpg, jinak box zblbneš.Standartní .mpg nebo mpeg box bohužel nepřehraje i když napíšeš správný video pid, audio pid. a i ostatní správné údaje.Je to bohužel trochu složité a předělání např. z MKV trvá poměrně dlouho.Určitě by do sw šli přidat kodeky na přehrávání některých DivX , standart mpg apod.( možná se dočkáme v některém budoucím sw) Hlavně aby to nebylo na úkor kvality obrazu. Vzhledem k tomu že se jedná o sat. box a ne o multimedia centrum tak si myslím je spíše důležitá kvalita obrazu jak SD tak HD,bezproblémový kvalitní záznam a dobré sdílení .
liquere
Veterán fóra
Veterán fóra

Příspěvek od liquere »

Ďakujem,tak s tým sa trápiť nebudem.Možno niektorý nový soft to vyrieši.
VU UNO openATV, plna skrina kramov ;)
Tento cely prispevok bol napisany bez financnej pomoci EU a tapatalku!
Niektore mimovladky a OZ by mali byt zakazane zo zakona, lebo sluzia len na rozvracanie statov.
kontakt.spy
Pokročilý
Pokročilý
satelitni prijimac: DM 525hd dvb-t2/c

Příspěvek od kontakt.spy »

Zdravím pánové a měl bych prosbu,má už někdo zkušenosti s novými sw,nemám odvahu po extempore s 20.11,je v nich něco nového,děkuji !
Samsung 55nu8002 ,42px80,DM525hd dvb-t2/c,mini pc diway m9
PC1
Pokročilý
Pokročilý
satelitni prijimac: Octagon SF4008 UHD 4K

Příspěvek od PC1 »

FW 20.04 je nejstabilnější. Prý ty nové neumí Emu některých systémů a blbne setting. Nezkoušel jsem ,ale byl jsem varován.
28, 2°E/23, 5°E/19, 2°E/13, 0°E
jetpilot
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od jetpilot »

Ja mam posledny, rucne som naskenoval kanaly a zatial nemam ziadny problem.
IPBox 9900HD, HDbox 9100, Ariva 100HD, Cryptobox Mini, Multifokus 4x, Skylink, freeSAT, Openbox SF-55, ROVER Master STC
aadam
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od aadam »

jetpilot píše:Ja mam posledny, rucne som naskenoval kanaly a zatial nemam ziadny problem.
Zvuk sa Ti nezasekuje? 20.04 je dobra, ale dochadza k obcasnemu vypadku zvuku a par sekund. Inac Emu ma nezaujima.
jetpilot
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od jetpilot »

Mam 2 kusy, na jednom sa zvuk zasekava castejsie, na druhom len velmi malo. Doteraz som nato nedosiel, ze preco a stava sa to len na Skylink SK, CZ programoch.
IPBox 9900HD, HDbox 9100, Ariva 100HD, Cryptobox Mini, Multifokus 4x, Skylink, freeSAT, Openbox SF-55, ROVER Master STC
Zapa
Odborník
Odborník

Příspěvek od Zapa »

Podívej se jestli máš u obou stejně nastaveny zvukové stopy.
Při předělávání záznamu z HBO kde byly tři zvukové stopy (všechny v češtině) v programu ProjectX jsem zjistil že dvě stopy jsou apsolutně bez jediné chyby,ale ve třetí stopě se nějaké chyby vyskytují.Pokud tedy pustím
nahraný film v Alligátorovi a dám zvukovou stopu kde jsem zjistil chyby,tak se zvuk někdy zasekne.U dalších dvou stop je v tom samém místě (kde se na třetí stopě sekl) zvuk OK.
dydaj1
Odborník
Odborník
satelitni prijimac: Optibox aligator, anakonda

Příspěvek od dydaj1 »

„Vypadávanie zvuku“ kladiem si otázku niekomu vypadáva a niekomu ide bez problémov. Môže to byť aj výrobná závada. Pokiaľ dedukujem správne, prijímač som odpojil od 230V na noc, ráno cca 30-40min bežal bez problémov a po zahriatí výpadky nastali. Časový interval sa skracoval je to aj u Vás tak? Už som sa rozhodol zajtra sa rozoberá a nanovo vyfiltrujem aj keď je v záruke....
kontakt.spy
Pokročilý
Pokročilý

FW 20.04-občas to vypadne/i v dvb-t/,ale frekvence není stejná,někdy víc někdy míň,i podle fw-20.04 se mi zdá nejmíň,do vyšších zatím nejdu ,žadná změna-hodně práce s dvb-t !!!
Zapa
Odborník
Odborník

Příspěvek od Zapa »

Klidně můžeš zkusit vyzkoušet i vyšší verze. Pokud máš udělaný nový scan v fw-20.04 a uložen setting UserDataBase návrat na kteroukoli nižší verzi až po fw-20.04 i z fw 20.25 je naprosto bezproblémový.Výpadek zvuku na dvb-t jsem měl na fw-20.04 možná jednou a výpadek zvuku na volných jsem nezaznamenal vůbec.Na kódovaných opravdu vyjímečně.Nastavení audio nemám na auto,ale na konkrétní zvukovou stopu.
liquere
Veterán fóra
Veterán fóra

Příspěvek od liquere »

Ak pouzivas emu najviac dokaze fw 20.04.Tie novsie podla mojich skusenosti dokazu menej.Mozete to potvrdit niekto?Dík....
Niektore mimovladky a OZ by mali byt zakazane zo zakona, lebo sluzia len na rozvracanie statov.
kontakt.spy
Pokročilý
Pokročilý

Diky Zapa,ale už nebudu pokoušet osud,Emu využívám skoro jen pro digital free,jen když se objeví nějaký zvědavec z rodiny tak něco dalšího,20.04 mi vyhovuje,vypadky zvuku jsou minimální,doplním pidy,těší mě blocker-dokonce mi dělá velkou radost a usporu,další důvod nic neměnit !!!
Zapa
Odborník
Odborník

Příspěvek od Zapa »

liquere píše:Ak pouzivas emu najviac dokaze fw 20.04.Tie novsie podla mojich skusenosti dokazu menej.Mozete to potvrdit niekto?Dík....
Potvrzuji fw 20.04 v emu je určitě nejlepší. Žádný novější fw neumí Viaccess 2.5 a Viaccess 3.0.Zkoušel jsem všechny novější včetně 20.15_XTEST.
kaon
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od kaon »

Skúšal a testoval niekto soft 20.25 ?
Táto mašinka má u mňa dve chyby:

1 - čítačka je pomalá a nečíta všetky staršie sky link karty
2 - sem tam vypadne zvuk
nemám žiadny modul- údajne ak je karta v module zvuk je OK -môže to niekto potvrdiť?
OPTIBOX ANACONDA , AMIKO SHD 8900 ALIEN, OPTIBOX Gekko ,Anysee E7 S2 CI+CR ,Gibertini 80Al ,motor ,LCD Sony KDL-40S5600
jetpilot
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od jetpilot »

Mozem ti ten zvuk potvrdit, nevypadava ak je karta v module, ale niekedy prijimac vypise zakodovane a treba sat restartovat, potom modul opat pracuje spravne.
kontakt.spy
Pokročilý
Pokročilý

Mám jednoho matrixe reborna,vyzkouším/sw312/,nevím jen jestli CW pracuje korektně !!!
steve2911
satelitni prijimac: IP 250 + HDD

Příspěvek od steve2911 »

Zaplatil som si Multi balík na SkyLinku a neprišli mi zápisy na kartu bootloader 4.30 , soft 20.04 bez camodulu . Služba overená aktivovaná 05.10.2010 poslalsom aj Refresh karty a zatial nič . Pordte ak niekto niečo vie alebo riešenie je iba camodul.
liquere
Veterán fóra
Veterán fóra

Příspěvek od liquere »

Pozri ci v menu je autoupdate karty povolene alebo zakazane.Ine ma nenapada momentalne,ak to co pises si uz skusal.
Odpovědět

Zpět na „Přijímače Globo / Opticum / OptiboX / Amiko“