ručné zadávanie klúčov do octagonu SF 918

mzahalka
Znalec fóra
Znalec fóra
satelitni prijimac: Optibox 8750 HDCICX
Kontaktovat uživatele:

Re: ručné zadávanie klúčov do octagonu SF 918

Příspěvek od mzahalka »

Proč bych to dělal ručně, když tam nahraju kbd
VU+ Solo2, Gigablue quad plus, Formuler F4 turbo combo - vše doscam 0.25, OpenATV 6.3, Optibox 8750 HDCICX-newcamd, MULTIBEAM 85 (13E, 19,2E, 23,5E, 28,2E), 4x INVERTO Quatro LNB 0,2dB, 4x DiseqC DSC-304D 4x1, Skylink ICE 0624
medved
satelitni prijimac: vu+uno4k vu+duo ariva200

Příspěvek od medved »

mzahalka píše:Proč bych to dělal ručně, když tam nahraju kbd
nie som s tým taky skušený ako ty ale stale sa učím ,a hlavne sa učím na vlastných chybách ,trocha mna to vyškolilo
zdedr

Příspěvek od zdedr »

Už to běží, moc dík.
janob
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od janob »

Tak ja som z toho stale debil ...

Spravil som nasledovne:
- ulozenie nastavenia (.UDB)
- factory setting
- FW 10.690 (ci ake to ma cislo - ten posledny z decembra)
- factory setting
- natiahnutie nastavenia (.UDB)
- rucne vlozenie kodov pre CAS ID 1801, providera 2111, typ N IDEA, verzia 00 (z nedele vecer)
- odmazanie vsetkych 2011 z kodov

A ani tuk, ani po restarte ci uplnom vypnuti prijimaca.
Mam uplne vynechat aj to zalohovanie a restore nastavenia? Cize urobit si naladenie uplne od zaciatku nanovo?
================================================
Panasonic TH-37PX80, Octagon SF-918, Multibeam e85 (1W, 13E, 19.2E, 23.5E), 4xGI201, Sigmatek 700XM, Genius Home Theatre 5.1, Lumix FZ50 ...:-)
knawi
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od knawi »

Znovu to projdi, v některém bodě to děláš jinak, než jsi napsal, tj. špatně.
DM920uHD Triple Tuner, BA; DM800Se A8p, BA; Gib.1245/1335mm Motorized SG2100A
janob
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od janob »

Prechadzal som to uz aspon 3x - robim to uplne presne takto. Zabudol som akurat este dodat, ze mam aj vypnute AU.

Uz som z toho mierne (mierne povedane) nasraty ...
Je tam medzi klucmi aj jeden 2111, 00, typ NECM (alebo tak nejako) - ten som nechal - mam ho vymazat tiez? Je to nejaky velmi komplexny kluc, lebo ma aspon 6 riadkov ...
Panasonic TH-37PX80, Octagon SF-918, Multibeam e85 (1W, 13E, 19.2E, 23.5E), 4xGI201, Sigmatek 700XM, Genius Home Theatre 5.1, Lumix FZ50 ...:-)
knawi
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od knawi »

Věř mi, že tě chápu, tolikrát jsem byl na tom podobně.
Protože jsem dnes přeflešovával Octagon flešnutý na SABa na Next a zpátky na SABa, dělal jsem několikrát tovární nastavení ale hlavně jsem použil Softcam 11.7.10., který zavěsil mzahalka včera do poslední rubriky downloadu. Jinak, mám tedy SABa ale podle mně je to stejné jako 918ka, nevypínal jsem AU, v NagraVision jsem nechal různé typy kódů na Digi včetně 2011 ale do posledních dvou řádků jsem pomocí červ. tl. a OK tl. notoricky známým způsobem zadal platný kód 00 (CAS ID 1801; ID poskytovatele 2111; NIDEA(16)) a funguje to.
V klidu začni tím, že stáhneš zmíněný Softcam od mzahalky, extrahuj, nahraj nejdřív "klíček", pak "modrou rozpadající se kostku", v klíčích NagraVision nic nemaž a do posledních řádků červeným tlačítkem atd. nahraj alfanumerický kód 00 slavné Digi.
Ať dobře dopadneš a nenič si nervy, nestojí to zato!
DM920uHD Triple Tuner, BA; DM800Se A8p, BA; Gib.1245/1335mm Motorized SG2100A
medved
satelitni prijimac: vu+uno4k vu+duo ariva200

Příspěvek od medved »

janob píše:Prechadzal som to uz aspon 3x - robim to uplne presne takto. Zabudol som akurat este dodat, ze mam aj vypnute AU.

Uz som z toho mierne (mierne povedane) nasraty ...
Je tam medzi klucmi aj jeden 2111, 00, typ NECM (alebo tak nejako) - ten som nechal - mam ho vymazat tiez? Je to nejaky velmi komplexny kluc, lebo ma aspon 6 riadkov ...
nič nemaž len nahraj ten softcam od Mzahalku a pojede to same mne to hned nabehlo
mzahalka
Znalec fóra
Znalec fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mzahalka »

Přesně tak, nic nemaž, au nevypínej, ale také neaktivuj (žluté tlačítko). Můžeš tam mít milion kodů z 2011 a 2111, ale hlavně tam musí být ten správný z neděle. A ten tam je.
VU+ Solo2, Gigablue quad plus, Formuler F4 turbo combo - vše doscam 0.25, OpenATV 6.3, Optibox 8750 HDCICX-newcamd, MULTIBEAM 85 (13E, 19,2E, 23,5E, 28,2E), 4x INVERTO Quatro LNB 0,2dB, 4x DiseqC DSC-304D 4x1, Skylink ICE 0624
janob
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od janob »

Vdaka za vsetky rady, som rad, ze som mnou sucitite ...:-)

Dnes som skusil uplne od podlahy cele naladenie (Factory setting - FW 10.680, bez zalohy a obnovy .UDB, naladenie a vycistenie kanalov, zadanie klucov rucne). Skuste hadat ako som dopadol - ani tuk ... Uz sa mi oci krizia pri rucnom tukani kodov ...

Az teraz mi napadlo, ze som v tom svungu zabudol znovu factory setting po nahrati FW. Predtym som ho daval, ale ani (skoro som napisal hovno).
Potom uz zacala zena frflat, ze chce pozerat TV - zajtra vyskusam s tym softcamom.

Aj tak som rozhodnuty, ze si kupim nejaku kartu, ale momentalne neviem ktoru. Chcel som SkyLink Standard HD, len neviem, ci skusit ICE alebo nie. V lepsom pripade mi to pojde, v horsom asi budem musiet kupit este aj Irdetto CAM, ci nie?
janob
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od janob »

Tak som teda vcera vecer nanovo natiahol FW 10.690, supol tam posledny Softcam a ako som dopadol? IDE TO!!!

Len by ma zaujimalo, kde doteraz robil sudruh z NDR (cize akoze ja) chybu ... Kontroloval som to este raz a kody som zadaval tie iste. No co - medzi nebom a zemou je velky manevrovaci priestor ...

Vdaka vsetkym za pomoc.
mzahalka
Znalec fóra
Znalec fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mzahalka »

janob píše:Tak som teda vcera vecer nanovo natiahol FW 10.690, supol tam posledny Softcam a ako som dopadol? IDE TO!!!

Len by ma zaujimalo, kde doteraz robil sudruh z NDR (cize akoze ja) chybu ... Kontroloval som to este raz a kody som zadaval tie iste. No co - medzi nebom a zemou je velky manevrovaci priestor ...

Vdaka vsetkym za pomoc.
Hlavní chybu dělají soudruzi z NDR tím, že jsou stále závislí na nějakých kodech. Takže se jim občas stává, že mají rozkoukanou pohádku a v polovině představení je tma.
Petule

Příspěvek od Petule »

Chlapi, pomozte mi.
Před několika dny se mi vrátil Octagon SF918 z opravy (nefunkční displej) a přestalo mi fungovat DigiTV. Vidím, že nejsem sám, komu to od července nejelo. Ale asi jsem jediný, kdo to nerozchodil :o .Zkoušel jsem nahrát klíče od mzahalky a pořád nic. Zkoušel jsem všechny možné kombinace, které jsou v této sekci diskuze a NIC. Může mi prosím nějaký zdejší borec poradit co dělám špatně, případně nasměrovat jak to zprovoznit?
Postup, který jsem udělal je následující:
1. nahrání FW 10.690
2. vymazání všech klíčů, nastavení autoupdate na vypnuto
3. uložení settings
4. factory setting
5. nahrání klíčů .kdb
6. nahrání klíčů .key
7. nahraní settings
8. spuštění kanálu digiTV např ČT1, ale zobrazí se pořád to stejné "neběží nebo zakódováno"

Pleeeease help, nebo se scvoknu
Mockrát díky všem za jakoukoliv radu
Petule
bibo tn
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od bibo tn »

tak uz len pristupova karta :wink:
AB IPBox 9900HD+
kaon
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od kaon »

Petule píše:Chlapi, pomozte mi.
Před několika dny se mi vrátil Octagon SF918 z opravy (nefunkční displej) a přestalo mi fungovat DigiTV. Vidím, že nejsem sám, komu to od července nejelo. Ale asi jsem jediný, kdo to nerozchodil :o .Zkoušel jsem nahrát klíče od mzahalky a pořád nic. Zkoušel jsem všechny možné kombinace, které jsou v této sekci diskuze a NIC. Může mi prosím nějaký zdejší borec poradit co dělám špatně, případně nasměrovat jak to zprovoznit?
Postup, který jsem udělal je následující:
1. nahrání FW 10.690
2. vymazání všech klíčů, nastavení autoupdate na vypnuto
3. uložení settings
4. factory setting
5. nahrání klíčů .kdb
6. nahrání klíčů .key
7. nahraní settings
8. spuštění kanálu digiTV např ČT1, ale zobrazí se pořád to stejné "neběží nebo zakódováno"

Pleeeease help, nebo se scvoknu
Mockrát díky všem za jakoukoliv radu
Petule
si zaspal - kup kartu a nescvokneš/digi je mrtve/
OPTIBOX ANACONDA , AMIKO SHD 8900 ALIEN, OPTIBOX Gekko ,Anysee E7 S2 CI+CR ,Gibertini 80Al ,motor ,LCD Sony KDL-40S5600
Petule

Příspěvek od Petule »

Jasan, díky za radu :) . Předtím než si pořídím kartu, chci ještě prověřit sdílení. Vypadá to, že cardsharingserver a podobné sice toho nabízejí dost za sympatické penízky, ale dočetl jsem se, že se večer příjem dost seká :( . Nezná někdo nějaký spolehlivější server pro sdílení? Prosím o SZ. :thankyou:

PS Teď mě tak napadlo, že by se mohlo několik lidí složit a sdílet společnou kartu
vlado.ucho
Znalec fóra
Znalec fóra
satelitni prijimac: rôzne šunty

Příspěvek od vlado.ucho »

Petule píše:Jasan, díky za radu :) . Předtím než si pořídím kartu, chci ještě prověřit sdílení. Vypadá to, že cardsharingserver a podobné sice toho nabízejí dost za sympatické penízky, ale dočetl jsem se, že se večer příjem dost seká :( . Nezná někdo nějaký spolehlivější server pro sdílení? Prosím o SZ. :thankyou:

PS Teď mě tak napadlo, že by se mohlo několik lidí složit a sdílet společnou kartu
No robí sa to, ale je to trestné,ak sa na to príde a ešte to niekto robí ako komerčnú záležitosť.Takže je to na zváženie, či to stojí za to sedieť za prkotinu, niekoľko málo rokov base?
DM-800SE-Parabola Gibertini 100cm- motor Digi Power SG-2100A,a kopa iných šuntov.
havana
Znalec fóra
Znalec fóra
satelitni prijimac: Optibox 8750 HDClCX,, Opensat

Příspěvek od havana »

:) Neco do sebe to má - nemusíš pracovat, strava a byt zajišten, dokonce i sex je už v base prípustný- no pouvažujem :) :lol: :idea:
Proevropský demokrat, zarputilý ANTIKOMUNISTA
Odpovědět

Zpět na „Octagon HD SF 918, SF 1008, ...“