Kam nahrát IPNPOSYS v Diablu?

Vše kolem T-REX / DRAGON / DIABLO CAM
Odpovědět
Piller
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
satelitni prijimac: Optibox Koala

Kam nahrát IPNPOSYS v Diablu?

Příspěvek od Piller »

uvědomuji si,že se ptám jako hlupáček,jste tu samí profíci,ale opravdu to udělám.Chlapi,kam(do jaké složky v Diablu mám tyto soubory nahrát,aby mi chodilo C+Nl C+Franc,švýcaři a pod.Zvlládám dát tam nové CAIDS-CS ,i nové klíče a le tohle je na mně moc...pomůže někdo???Předem díky!
fuzak
Pokročilý
Pokročilý
satelitni prijimac: DM800 HD

Re: Kam nahrát IPNPOSYS v Diablu?

Příspěvek od fuzak »

Len do diablo2 a to je SW, ako napr. Underworld pre diablo rev 2.3...
DM800 HD - Fritzbox server CCcam 2.1.1 - SG 2100 A - Mascom 90 AL - GI-201 PLATINUM X 0,2dB - LCD SONY KDL40W4000K
Piller
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Piller »

Takže ,pokud tomu dobře rozumím, keys pro Irdeto 2 do svého Diabla rev.2,3 nenahraju a tudíž nic z toho co Hery,nechytnu.Je to tak?
fuzak
Pokročilý
Pokročilý
satelitni prijimac: DM800 HD

Příspěvek od fuzak »

Človeče...
Keď sa pýtaš na Ipnosys tak, tak sa pýtaš na SW...
...ale Ty sa nakoniec pýtaš na Keys... [-o<
To sú dve odlišné veci a každá z nich má svoj postup nahratia do diabla, preto pozorne čítaj, všetko máš tu v sekcii popísané...
...a keďže SW pre diablo rev 2.3 nezvláda EMU pre Tebou popisovaných providerov, tak Keys sú Ti na prd...
8)
DM800 HD - Fritzbox server CCcam 2.1.1 - SG 2100 A - Mascom 90 AL - GI-201 PLATINUM X 0,2dB - LCD SONY KDL40W4000K
Piller
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Piller »

tak co mám udělat pro to,abych se mohl koukat na tyto programy?Mám hodit staré Diablo rev.2,3 do popelnice a jít koupit Diablo2?
Dlouho jsem tu nebyl nesledoval vývoj diskuze,tak se omlouvám za základní neznalost.Myslel jsem,že Diablo rev.2,3 je vyšší řada než Diablo 2
MON

Příspěvek od MON »

Piller píše:tak co mám udělat pro to,abych se mohl koukat na tyto programy?Mám hodit staré Diablo rev.2,3 do popelnice a jít koupit Diablo2?
Dlouho jsem tu nebyl nesledoval vývoj diskuze,tak se omlouvám za základní neznalost.Myslel jsem,že Diablo rev.2,3 je vyšší řada než Diablo 2
Je potřeba si uvědomit že vše co třeba ted jde v emul. na D2, nemusí zítra/pozítří / za měsíc vůbec chodit.Jakékoliv emulace jsou sázka do loterie, naštěstí D2/D2.3 mají jediné plus když nic na ně nebude chodit tak je využiješ ve spojení s jakoukoliv orig. kartou kromě vyjma jestli se nemýlím systému NDS!
mat

Příspěvek od mat »

to všetko je otázka času... :!: :smoke:...oi.už terazky" tam maká,čo bars kde nie :!: 8)
Odpovědět

Zpět na „T-REX / DRAGON / DIABLO CAM“