Sab Ultimate
Re: Sab Ultimate
subjektivne to je nakolko system nie je zapraseny balastom z prepinania a podobnych veci tak aj obraz sa tak javi po case kazdy zisti ze moze aj obraz "kolidovat" je to normalny jav a myslim ,že aj Fuzak to tu uz raz spominal. Jednoducho system obcas potrebuje ocistu.
Vlastním:
GigaBlue HD x1
VU+ Zero
Mám v opatere:
AB Cryptobox 600 HD
Sise si už nepamatuji,kde byl Octagon ze SW,ale myslim,že Sab o nějaký zásadní krok dál neposkočil.Krom Irdeta,které nemá AU.To je asi jediné navíc,ale dá se to nahradit Diablem nebo Gamma kartou. 
Octagon SF 8008 E2 UHD 4K combo +1Tb HDD,100cm porabola na motoru,Sony 55XF 8596
@ulmus: dík za shovívavost a podporu, mám dojem, že coby janik71 jsi odskákal jako jeden z prvních moje tápání.
Protože jste tu pěkně pohromadě vč. Lisky a já se odkopal tak, že se můžu zeptat poněkud hloupě. Dnes dělám setting, byl jsem zvyklý na PolarEdit Octagon a stahování OctagonSoftTool. Je prosím vás možné podobně využít tento editor? Nadaří se mě najít zdroj informace. Díky.
Protože jste tu pěkně pohromadě vč. Lisky a já se odkopal tak, že se můžu zeptat poněkud hloupě. Dnes dělám setting, byl jsem zvyklý na PolarEdit Octagon a stahování OctagonSoftTool. Je prosím vás možné podobně využít tento editor? Nadaří se mě najít zdroj informace. Díky.
DM920uHD Triple Tuner, BA; DM800Se A8p, BA; Gib.1245/1335mm Motorized SG2100A
to liska j
no sice mensi komfort ale za tu istu cenu /prijimaca/. Ak to ide pomocou emu preco investovat do diabla. Osobne to beriem ako spestrenie a nie nevyhnutnost dat za daco priblizne 115 euro sa mi vzhladom k uz ponukanym moznostiam unlock zda dost. Takze....?
to knawi
Neviem neskumal som akekolvek moznosti uprav setting ani v casoch prace s octagon ale mozno na dakych forach cosi existuje. Pozriem sa a ak take co si dam vediet.
no sice mensi komfort ale za tu istu cenu /prijimaca/. Ak to ide pomocou emu preco investovat do diabla. Osobne to beriem ako spestrenie a nie nevyhnutnost dat za daco priblizne 115 euro sa mi vzhladom k uz ponukanym moznostiam unlock zda dost. Takze....?
to knawi
Neviem neskumal som akekolvek moznosti uprav setting ani v casoch prace s octagon ale mozno na dakych forach cosi existuje. Pozriem sa a ak take co si dam vediet.
Vlastním:
GigaBlue HD x1
VU+ Zero
Mám v opatere:
AB Cryptobox 600 HD
to knawi
doslovny preklad
Editácia používateľskej databázy na PC
Ak chcete upraviť užívateľské databázy dva nástroje sú možné:
- _stblink_ (Tiež v prílohe hlboko pod sem, pozri spodnej časti tohto príspevku)
_octagonsofttool_
K dispozícii je nový nástroj v _octagon toolsection_ volal PolarEdit teraz. Je to veľmi užívateľsky prívetivý.
Všetky tieto programy sú docela samo-vysvetľujúce, žiadna skutočná potreba explicitný manuál.
Všetky tieto nástroje pre prácu i SAB ako Octagon, takže vziať si.
a tu je program ktory sa da pouzit takisto
doslovny preklad
Editácia používateľskej databázy na PC
Ak chcete upraviť užívateľské databázy dva nástroje sú možné:
- _stblink_ (Tiež v prílohe hlboko pod sem, pozri spodnej časti tohto príspevku)
_octagonsofttool_
K dispozícii je nový nástroj v _octagon toolsection_ volal PolarEdit teraz. Je to veľmi užívateľsky prívetivý.
Všetky tieto programy sú docela samo-vysvetľujúce, žiadna skutočná potreba explicitný manuál.
Všetky tieto nástroje pre prácu i SAB ako Octagon, takže vziať si.
a tu je program ktory sa da pouzit takisto
STBLink 2.03.zip
A podla tohoto prispevku je mozne pouzit aj soft pouzitelny pre octagonNemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Vlastním:
GigaBlue HD x1
VU+ Zero
Mám v opatere:
AB Cryptobox 600 HD
Polar muzes pouzivat porad a z i do pristroje jej dostanes pres USB, Soft tool neni potreba.knawi píše:Dnes dělám setting, byl jsem zvyklý na PolarEdit Octagon a stahování OctagonSoftTool. Je prosím vás možné podobně využít tento editor? Nadaří se mě najít zdroj informace. Díky.
HD-BOX 9200 FW 1.11.57, Octagon 918 HD @ NEXT YE-2000 FW 109.53, Multibeam E-85, 3xLNB Chess Edition III 0.1dB, 1xQuad LNB Edision QSL-6 0,2dB, 1xLNB Head Digital 0.1dB, P.168-W V1, TV Samsung LE46B650, 1.0°W, 13.0°E, 19.2°E, 23.5°E, 28.2°E
Většina podpůrných SW pro Octagon mě šla i na Sabu.Netvrdím,že Irdeto je pro Sab málo,ale pro někoho to nemusí být důvod Octagon přeflaschovávat. 
Octagon SF 8008 E2 UHD 4K combo +1Tb HDD,100cm porabola na motoru,Sony 55XF 8596
Ano, děkuju vám všem, to je fajn, že k editaci můžu využít PolarEdit. Chtěl jsem se jen zeptat na možnost využití svýho editu Octagonu.
@ulmus: koukám, že za dvacet minut mě napíšeš informaci a já se s tím
peru půl dne a na nic.
děkuju!
@ulmus: koukám, že za dvacet minut mě napíšeš informaci a já se s tím
peru půl dne a na nic.
děkuju!
Po zmene HEX sa ten tvoj edit da pouzit aj pre sab.Takze ak si s UDB bol spokojny tak ako si ho mal v octagone po uprave ho mozes pouzit aj v sab.
A v tom google to bola otazka spravnej volby a trosku vediet slovicka z anglictiny a potom vies co hladat. no dakedy si aj ja
Pretoze ani google nevie vsetko
A v tom google to bola otazka spravnej volby a trosku vediet slovicka z anglictiny a potom vies co hladat. no dakedy si aj ja
Pretoze ani google nevie vsetko
Vlastním:
GigaBlue HD x1
VU+ Zero
Mám v opatere:
AB Cryptobox 600 HD
- fuzak
- Pokročilý

- satelitni prijimac: DM800 HD
Na túto tému len moja osobná poznámka :
Pokiaľ sa programátor nedostane k zdrojovým kódom SW tak s tým nepohne a to mal Octagon ošetrené v programátorskej firme, ktorú platil dovtedy, pokiaľ sa 918-ky predávali...
...a na tom žili aj ostatné klony napr. SAB...
Takže neočakávajte nejaké prevratné zmeny v SW ani u Saba, pretože v súčasnej dobe sa tak môže vylepšiť akurát tak EMU, pokiaľ budú Keys public...
Na druhej strane sa o Octagon momentálne nestará ani ten, kto by to EMU vedel spraviť, ako to je u ostatných príbuzných značiek vybavených rovnakým HW...
Pokiaľ sa programátor nedostane k zdrojovým kódom SW tak s tým nepohne a to mal Octagon ošetrené v programátorskej firme, ktorú platil dovtedy, pokiaľ sa 918-ky predávali...
...a na tom žili aj ostatné klony napr. SAB...
Takže neočakávajte nejaké prevratné zmeny v SW ani u Saba, pretože v súčasnej dobe sa tak môže vylepšiť akurát tak EMU, pokiaľ budú Keys public...
Na druhej strane sa o Octagon momentálne nestará ani ten, kto by to EMU vedel spraviť, ako to je u ostatných príbuzných značiek vybavených rovnakým HW...
DM800 HD - Fritzbox server CCcam 2.1.1 - SG 2100 A - Mascom 90 AL - GI-201 PLATINUM X 0,2dB - LCD SONY KDL40W4000K
-
techno
- satelitni prijimac: ABcryptobox 650
Ja som si prerobil Octagona na SAB zasadne zmeny tam nevidim žiadne.Obrazova kvalita je rovnaka,ale Q10 pri pretačani na Skylink na tomto softe neni.Je tam nieco naviac v EMU oproti Octagonovemu softu.To je moj osobny nazor.
@fuzak & techno: nečekal jsem ani převratné ani zásadní změny přijímače po flash. To by mohl snad jenom blb. Naopak jsem rád, že beze změny charakteru (image) mám přístroj softvérově obživlej. Nevím, jestli jsem udělal chybu, ale před několika dny představovalo pro mně irdeto bariéru, teď se mě rozšířil repertoár. Pro vás, sympatické majitele Octagonu, to není argument, protože máte jiné způsoby.
Prostě mám radost a to vůbec nežádám, abyste mě věřili:
- že mě připadá po fleši tuner přístroje citlivější, na př. dnes celý den je sledovatelná A2D a i 7°W velmi dobře funguje (neberte mě za slovo, vím, že to je i jinými vlivy);
- že má obraz barevně zajímavější (bez korekcí);
- že přestože musel vydržet hodně - dělal jsem nový setting, neuměje ovládat winhex k využití editace z octagonu - a přesto se restartoval jen dvakrát. Q = 0 se při velkém točení neobjevilo.
Nečekané potíže mám někdy s načtením flešky a i null modemu rs 232. Ale vždycky se přenos podaří.
Potěšilo mě hlavně to, jak jste při mých potížích byli, bez ohledu na postoj ke změně Octagona 918, shovívaví a ti, kteří mě pomohli, ochotní, účastní a chytří. Mám dojem, že sateliťáci jsou dobrá společnost. Mějte se všichni hezky.
Prostě mám radost a to vůbec nežádám, abyste mě věřili:
- že mě připadá po fleši tuner přístroje citlivější, na př. dnes celý den je sledovatelná A2D a i 7°W velmi dobře funguje (neberte mě za slovo, vím, že to je i jinými vlivy);
- že má obraz barevně zajímavější (bez korekcí);
- že přestože musel vydržet hodně - dělal jsem nový setting, neuměje ovládat winhex k využití editace z octagonu - a přesto se restartoval jen dvakrát. Q = 0 se při velkém točení neobjevilo.
Nečekané potíže mám někdy s načtením flešky a i null modemu rs 232. Ale vždycky se přenos podaří.
Potěšilo mě hlavně to, jak jste při mých potížích byli, bez ohledu na postoj ke změně Octagona 918, shovívaví a ti, kteří mě pomohli, ochotní, účastní a chytří. Mám dojem, že sateliťáci jsou dobrá společnost. Mějte se všichni hezky.
Pokud mate problemy upravit si UDB v hexa editoru, mam pro vas i jednodussi variantu od Alex5114. http://www.ab-forum.info/download/file.php?id=24654
EDIT: Dnes vysel novy soft na nektere klony, byly rozsireny moznosti uprav Biss emulace takze pocitam, ze vyjde behem chvile i na SAB.
EDIT: Dnes vysel novy soft na nektere klony, byly rozsireny moznosti uprav Biss emulace takze pocitam, ze vyjde behem chvile i na SAB.
HD-BOX 9200 FW 1.11.57, Octagon 918 HD @ NEXT YE-2000 FW 109.53, Multibeam E-85, 3xLNB Chess Edition III 0.1dB, 1xQuad LNB Edision QSL-6 0,2dB, 1xLNB Head Digital 0.1dB, P.168-W V1, TV Samsung LE46B650, 1.0°W, 13.0°E, 19.2°E, 23.5°E, 28.2°E
To je prima, jenom k vysvětlení. Stáhnul jsem si WinHex na plochu, extrahoval tam a vypadlo snad 30 souborů(?), nevěděl jsem, který se má otevřít. Přitom jsem pozorně čet´ tvůj návod. Zřejmě každej, trochu znalej, by si s tím poradil. Ono se to znalýmu řekne: na tři, nebo dokonce dvě, kliknutí. Trochu závidím.
Pokud myslíš RYEC 108.18 ,ten vyšel ve středu.Na DO zmačkneš tlačítko X+,najedeš do Biss a upravuješ.EmbreOnyx píše:Pokud mate problemy upravit si UDB v hexa editoru, mam pro vas i jednodussi variantu od Alex5114. http://www.ab-forum.info/download/file.php?id=24654
EDIT: Dnes vysel novy soft na některe klony, byly rozsireny moznosti uprav Biss emulace takze pocitam, ze vyjde behem chvile i na SAB.
Pridam postreh i ja. Sice to nie je zmerane no subjektivne sa mi zda ,že pri octagone trval scan akosi dlhsie co znamena ze ako sietove tak aj bezne vyhladavanie mam na mysli celeho spektra tej ktorej druzice je rychlejsie. Dakedy sa mi stalo akoby sa octagon kusol a chvilu mu trvalo kym sa znovu chytil.
Vlastním:
GigaBlue HD x1
VU+ Zero
Mám v opatere:
AB Cryptobox 600 HD
@Liska j.: nemyslím si, že EmbreOnyx myslel sw ze středy. Určitě má svů informační zdroj. Ale, že nechápu odkud berete všichni svoje znalosti je jiná. Nevím a už se to nenaučím.
@ulmus: je to fakt až trapný, když nechci jako je na fórech běžný, chválit svojí koupi nebo rozhodnutí, ale mě se jednoduše nová forma Octagona líbí. Obrázek je měkčí, sice míň ostrý ale barevně přirozenější. Mě to nepřipadá technicky možný, ale i v citlivosti tuneru se zdá, že se zlepšily výsledky.
Kdo je znalej práce s pc a spolupráce pc se satelitní technikou, tak to má samozřejmě jednodušší. Přesto je to i tak dost práce a docela dobrý povyražení.
@ulmus: je to fakt až trapný, když nechci jako je na fórech běžný, chválit svojí koupi nebo rozhodnutí, ale mě se jednoduše nová forma Octagona líbí. Obrázek je měkčí, sice míň ostrý ale barevně přirozenější. Mě to nepřipadá technicky možný, ale i v citlivosti tuneru se zdá, že se zlepšily výsledky.
Kdo je znalej práce s pc a spolupráce pc se satelitní technikou, tak to má samozřejmě jednodušší. Přesto je to i tak dost práce a docela dobrý povyražení.
Mám orig. Saba dva roky.Dřív se tomu říkalo turecký šmejd,že.Za tu dobu jsem si ponacházel,nebo mě byly doporučeny různé stránky,které se věnují přímo Sabu Ultimate.O těch Biss klíčích jsem četl na německých stránkách.Je to tam i z obrázky. 
@Liska J: to vím, že jsi klasickej majitel SABu a že tudíž jsi znalej pramenů informaci, nechtěl jsem se tě dotknout, Jenom jsem měl zato, že EmbreOnyx má o středečních změnách vědomost. A jinak mě prosím, přivítej na palubě SABu, líbí se mi.
Info cerpam tak jako vsichni z ruznych zahranicnich for takze zadny lepsi zdroj bohuzel nemam, ale sleduju je spis jen o vikendu kdy mam vic casu takze je mozne, ze mi sem tam neco unikne, kazdopadne jsem mel na mysli vcerejsi FW 108,19 kde je vice zmen, ale napsal jsem jen jednu
EDIT: Ve skutecnosti je zmena v biss uz od FW 108,5 a protoze Octagon ma zrejme jiny ovladac jako SAB je to u nej pro zmenu BISS zelene tlacitko...
BISS eingabe erweitert auf Biss Kanal schalten, grüne Taste drücken, BISS Edit auswählen und Key eingeben
Event Timer-Aufnahme Problem ist gelöst, während der Einsatz eSATA HDD.
1. Channel Switch improve in Comport Option with setting as MCSC, HSIC
2.Biss Edit Menu add(CAS menu->EMU On->Activate Biss Edit menu for Biss channel in Normal mode)
3.Daily, Weeky event record function improve
Jinak v navodu pisu nainstalovat WinHex, ne rozbalit na plochu
, sice je tam EXE soubor na spusteni jen jeden, ale je opravdu lepsi to mit klasicky v ProgramFiles a pak si to normalne pustit pres Start->Programy atd.., nicmene UDBconverter to vsechno resi elegantneji.
EDIT: Ve skutecnosti je zmena v biss uz od FW 108,5 a protoze Octagon ma zrejme jiny ovladac jako SAB je to u nej pro zmenu BISS zelene tlacitko...
BISS eingabe erweitert auf Biss Kanal schalten, grüne Taste drücken, BISS Edit auswählen und Key eingeben
Event Timer-Aufnahme Problem ist gelöst, während der Einsatz eSATA HDD.
1. Channel Switch improve in Comport Option with setting as MCSC, HSIC
2.Biss Edit Menu add(CAS menu->EMU On->Activate Biss Edit menu for Biss channel in Normal mode)
3.Daily, Weeky event record function improve
Jinak v navodu pisu nainstalovat WinHex, ne rozbalit na plochu
Naposledy upravil(a) EmbreOnyx dne 02.květen 2010 - 10:19, celkem upraveno 2 x.
Zpět na „Octagon HD SF 918, SF 1008, ...“
Přejít na
- Informace AB-Fóra
- ↳ Informace ABF
- VOLNÁ DISKUSE
- ↳ Volná diskuse
- ↳ Poradna pri nákupe
- ↳ Satelitné / terestriálne / IPTV / a iné ... platformy
- ↳ Skylink, Antena+
- ↳ FreeSat
- ↳ Digi TV
- ↳ Telly
- ↳ Magio Sat, Magio IPTV, Magio Go
- ↳ Antik Sat, Antik IPTV
- ↳ Orange TV
- ↳ Pantelio (Obecné siete)
- ↳ Plustelka
- ↳ Magenta TV, Magenta TV SAT
- ↳ DVB-T, DVB-T2, DVB-C, DVB-C2
- ↳ DVB-T prijímače
- ↳ DVB-C prijímače
- ↳ DVB-T regióny
- ↳ DVB-C regióny
- ↳ DVB-T/C antény a meracia technika
- ↳ DVB-T2, HEVC 265, 4K
- ↳ Všeobecný F.A.Q.
- ↳ Návody na inštaláciu sat reciverov a príslušenstva
- ↳ Zoznam a poloha satelitov na orbite
- ↳ Satelitná encyklopédia
- ↳ Užitečné odkazy
- Satelitné příjímače so systémom Linux
- ↳ Octagon
- ↳ Octagon HD SF 918, SF 1008, ...
- ↳ DOWNLOAD - Octagon HD SF- 918
- ↳ OCTAGON SF3038
- ↳ DOWNLOAD - OCTAGON SF3038
- ↳ Octagon SF4008 4K UHD Triple
- ↳ DOWNLOAD - Octagon SF4008 4K
- ↳ Návody, postupy - Octagon SF4008 4K
- ↳ Octagon SFX6008/6018
- ↳ DOWNLOAD - Octagon SFX6008/6018
- ↳ Octagon SF8008 4K UHD
- ↳ DOWNLOAD - Octagon SF8008 4K UHD
- ↳ OCTAGON SF108
- ↳ DOWNLOAD - OCTAGON SF108
- ↳ OCTAGON SF208
- ↳ DOWNLOAD - OCTAGON SF208
- ↳ OCTAGONS SX Family
- ↳ DOWNLOAD - OCTAGONS SX Family
- ↳ Dreambox
- ↳ Diskuse - Dreambox
- ↳ Dreambox Seven Ultra HD
- ↳ DM-9XX UHD
- ↳ DM-ONE UHD
- ↳ DM-8000 HD
- ↳ DM-820 HD
- ↳ DM-800 HD
- ↳ DM-800 HD SE
- ↳ DM-7080 HD
- ↳ DM-7020 HD
- ↳ DM-52X HD
- ↳ DM-500 HD
- ↳ DM-DVB-S
- ↳ DM-7025S
- ↳ DM-7020S
- ↳ DM-7000S
- ↳ DM-600 PVR
- ↳ DM-56x0
- ↳ DM-500S
- ↳ DOWNLOAD - Dreambox
- ↳ DM-9XX UHD
- ↳ DM-ONE UHD
- ↳ DM-TWO UHD
- ↳ DM-8000 HD
- ↳ DM-820 HD
- ↳ DM-800 HD
- ↳ DM-800 HD SE
- ↳ DM-7080 HD
- ↳ DM-7020 HD
- ↳ DM-52X HD
- ↳ DM-500 HD
- ↳ DM-DVB-S
- ↳ DM-7025S
- ↳ DM-7020S
- ↳ DM-7000S
- ↳ DM-56x0
- ↳ DM-600 PVR
- ↳ DM-500S
- ↳ Plugins
- ↳ Tools
- ↳ VU+ DUO, SOLO, UNO, ULTIMO, ZERO, SOLO 4K, Uno 4K, Duo 4K, Ultimo 4K
- ↳ VU+ SOLO 4K
- ↳ Diskusia VU+ SOLO 4K
- ↳ Download image VU+ SOLO 4K
- ↳ Download plugins VU+ SOLO 4K
- ↳ VU+ Uno 4K
- ↳ Diskusia VU+ Uno 4K
- ↳ Download image VU+ Uno 4K
- ↳ Download plugins VU+ Uno 4K
- ↳ VU+ Uno 4K SE
- ↳ Diskusia VU+ Uno 4K SE
- ↳ Download image VU+ Uno 4K SE
- ↳ Download plugins VU+ Uno 4K SE
- ↳ VU+ Duo 4K
- ↳ Diskusia VU+ Duo 4K
- ↳ Download VU+ Duo 4K
- ↳ VU+ Ultimo 4K
- ↳ Diskusia VU+ Ultimo 4K
- ↳ Download image VU+ Ultimo 4K
- ↳ Download plugins VU+ Ultimo 4K
- ↳ Download VU+ DUO2
- ↳ Download VU+ DUO
- ↳ Download VU+ SOLO
- ↳ Download VU+ SOLO 2
- ↳ Download VU SOLO SE
- ↳ Download VU+ UNO
- ↳ Download VU+ ULTIMO
- ↳ Download VU+ ZERO
- ↳ Download VU+ ZERO 4K
- ↳ Download plugins
- ↳ Download tools
- ↳ Formuler
- ↳ Zgemma
- ↳ PULSe 4K
- ↳ uClan
- ↳ Gigablue
- ↳ GigaBlue UHD Quad 4k Pro
- ↳ DOWNLOAD - GigaBlue UHD Quad 4k Pro
- ↳ Gigablue Trio 4K Pro
- ↳ DOWNLOAD - Gigablue Trio 4K Pro
- Satelitní příjímače Globo / Opticum / Optibox / Amiko
- ↳ Přijímače Globo / Opticum / OptiboX / Amiko
- ↳ DOWNLOAD - Globo / Opticum / OptiboX / Amiko
- Satelitné prijímače so systémom ANDROID
- ↳ AB IPBox ONE, TWO, TWO Combo
- ↳ GTMEDIA
- Satelitní příjímače
- ↳ AB Cryptobox 4XX,5XX,6XX,7XX,8XX
- ↳ AB Cryptobox 800UHD, ...
- ↳ AB Cryptobox 700HD, 750HD, 752HD Combo DVB-T2/S2/C
- ↳ Download ABCRBOX 700 HD
- ↳ Download ABCRBOX 750 HD
- ↳ Download ABCRBOX 752 HD Combo
- ↳ Download ABCRBOX 700 HD mini
- ↳ Návody , postupy 7xx HD , 752 HD Combo
- ↳ Pomôcky a pluginy 7xx HD , 752 HD Combo
- ↳ AB Cryptobox 600HD , 600HD mini, 650 HD, 650 HDC, 652 HD Combo
- ↳ Download ABCRBOX 652 (Combo)
- ↳ Download ABCRBOX 650 HDC (Cabel)
- ↳ Download ABCRBOX 650 HD
- ↳ Download ABCRBOX 600 HD
- ↳ Download ABCRBOX 600 HD mini
- ↳ Návody , postupy 600 HD, 650 HD , 650 HDC, 600HDmini, 652 HD Combo
- ↳ Pomôcky a pluginy 600 HD , 650 HD ,650 HDC, 600HD mini, 652 HD Combo
- ↳ Diskusia - AB Cryptobox
- ↳ Ferguson Ariva 102,202,100,200,4K
- ↳ Diskuse- Ariva 102, 202
- ↳ Diskuse - Ferguson Ariva 200
- ↳ Diskuse - Ariva @Link 200
- ↳ Diskuse - Ariva 4K
- ↳ Download - Ariva 100,200
- ↳ Download -Ariva combo 120,200,210,220,250
- ↳ Download -Ariva 102E,202E,102mini,52E
- ↳ Download - Ariva @Link 200
- ↳ Download - Ariva 4K
- ↳ Dreamsky
- ↳ DOWNLOAD - Dreamsky
- Satelitní přijímače - nezařazené
- ↳ Satelitní přijímače - nezařazené
- ↳ Nelinuxove prijimače
- ↳ Linuxové prijímače
- ↳ GoSAT
- Hardware ostatný /LNB, CI moduly, Motory, Switch-e .../
- ↳ LNB konvertory
- ↳ CI moduly
- ↳ T-REX / DRAGON / DIABLO CAM
- ↳ DOWNLOAD - T- REX / DRAGON / DIABLO CAM
- ↳ Motory
- ↳ Switch-e / prepínače
- ↳ Meracie zariadenia
- Softcams / Camds / Emulators / Keys
- ↳ Oscam - multiprotokolárny kartový server
- ↳ oscam - vseobecne
- ↳ i386-pc-linux - diskusia
- ↳ mips-wrt54g - diskusia
- ↳ Oscam - TV API
- ↳ Oscam - konfigurácie
- ↳ CCCam
- ↳ Softcams / Camds - ostatné
- ↳ DOWNLOAD - Keys, Emulators
- Doplnky/nastavenia/pomôcky univerzálne
- ↳ Picons
- ↳ Enigma
- ↳ Bílé
- ↳ Černé
- ↳ Transparentní
- ↳ Oscam
- ↳ Bílé
- ↳ Černé
- ↳ Transparentní
- ↳ Neutrino
- ↳ Bílé
- ↳ Černé
- ↳ Transparentní
- ↳ Spark
- ↳ Bílé
- ↳ Černé
- ↳ Transparentní
- ↳ Ostatné
- ↳ Enigma2 Settings
- ↳ Plugins
- ↳ Skins
- ↳ Editors / tools
- Alternativní příjem
- ↳ Alternativní příjem
- ↳ Diskuse
- International Board
- ↳ International Board
- ↳ AB DSR xxx / DMSIS
- ↳ AB IP BOX / DREAMBOX
- ↳ Globo
- ↳ Openbox
- ↳ AB Cryptobox
- Fotovoltaika
- ↳ Fotovoltaika (pro domácnosti, firmy a svépomocí)
- Smart home - chytré ovládání domácnosti
- ↳ Home Assistant
- ↳ Tuya Smart - Smart Life
- Kamerové systémy a zabezpečení domu
- ↳ Vše kolem kamerových systemů
- ↳ Vše kolem zabezpečovacích systémů
- Ostatní - provoz fóra
- ↳ Názory, informace a připomínky k tomuto fóru
- ↳ Mimo mísu
- ↳ Inzerce
- ↳ Darujem - vymením
- Archív
- ↳ SATELITNÉ PŘÍJÍMAČE SO SYSTÉMOM LINUX
- ↳ AB IPBox PRISMCUBE RUBY
- ↳ AB IPBox PRISMCUBE RUBY - download
- ↳ Firmware download
- ↳ Plugins download
- ↳ Návody , postupy .....
- ↳ Tools download
- ↳ ABcom HD prijimace - IPBox9900, IPBox99, IPBox55
- ↳ Návody a rýchla pomoc
- ↳ Download 9900 HD
- ↳ Download 99 HD
- ↳ Download 55 HD
- ↳ Download -pluginy, návody ....
- ↳ DGS HD prijimace - IPBox9000, IPBox900, IPBox910, IPBox91
- ↳ Download 9000HD
- ↳ image Enigma2
- ↳ image DGS
- ↳ image Neutrino
- ↳ Download 900HD
- ↳ image Enigma2
- ↳ image DGS
- ↳ image Neutrino
- ↳ Download 910HD
- ↳ image Enigma2
- ↳ image DGS
- ↳ image Neutrino
- ↳ Download IPbox 91HD
- ↳ image Enigma2
- ↳ image DGS
- ↳ image Neutrino
- ↳ Download HD spolecne
- ↳ Download - Plugins
- ↳ Ipbox - uzavrene forum /rady, vyvoj, zkousky/
- ↳ X-Trend ET 10000, 9xxx,8000,8500,6500,4000
- ↳ X-Trend ET4000
- ↳ ET4000 - postupy, návody
- ↳ ET4000 - download plugins
- ↳ ET4000 - images E2
- ↳ X-Trend ET 6500
- ↳ ET6500 - postupy, navody
- ↳ ET6500- download plugins
- ↳ ET6500 - images E2
- ↳ X.Trend ET 7x00
- ↳ X-trend ET8000 , ET10000
- ↳ ET8000 - postupy, návody
- ↳ ET8000 - download plugins
- ↳ ET8000 - images E2
- ↳ ET10000 - images E2
- ↳ X-Trend ET 8500
- ↳ ET8500 - postupy, navody
- ↳ ET8500- download plugins
- ↳ ET8500 - images E2
- ↳ X-Trend ET 9x00
- ↳ ET9x00 - postupy, návody
- ↳ ET9x00 - download plugins
- ↳ ET9x00 - images E2
- ↳ X-Trend : download spoločné
- ↳ HD-BOX Enibox
- ↳ Download HD-BOX Enibox
- ↳ Download image -Enibox
- ↳ Download - Navody , postupy
- ↳ Download emu, plugins
- ↳ Download - PC nástroje na správu prijimača
- ↳ Download settimgs
- ↳ F O R T I S prijímače: HDbox 7119,9105+,Dreamsky HD6
- ↳ Dreamsky HD6
- ↳ Diskusia Dreamsky HD6
- ↳ Download Dreamsky HD6
- ↳ HD-BOX Enigma2 v internal flash
- ↳ Download
- ↳ enigma2 7819 -HDBOX9105 plus
- ↳ enigma2 7919 HDBOX 7119
- ↳ enigma2 7119
- ↳ enigma2 8200
- ↳ HD-BOX Neutrino - internal flash
- ↳ Download - HDBOX Neutrino
- ↳ Download - HD-BOX
- ↳ Návody - HD-BOX pre IRD sw
- ↳ Návody - HD-BOX pre enigma2 USB verzia
- ↳ Zmena bootloadera a jtag pre Fortis prijímače.
- ↳ SHOWBOX -Vitamin - enigma2
- ↳ Download - enigma2 image
- ↳ Download -plugins
- ↳ Návody , postupy
- ↳ Downloads - utils
- ↳ Downloads -settings
- ↳ IQON Force
- ↳ Download IQON Force -1
- ↳ Download IQON Force 2+ combo
- ↳ Edision
- ↳ Download Edision
- ↳ QVIART
- ↳ Download Qviart LUNIX
- ↳ Download Qviart LUNIX CO
- ↳ Download Qviart LUNIX 4K
- ↳ Download Qviart LUNIX3 4K
- ↳ SATELITNÍ PŘÍJÍMAČE GLOBO / OPTICUM / OPTIBOX / AMIKO
- ↳ SATELITNÉ PRIJÍMAČE SO SYSTÉMOM ANDROID
- ↳ HDBOX -XBMC
- ↳ Download HDBOX -XBMC
- ↳ WeTek Play
- ↳ WeTek - enigma2
- ↳ WeTek - Android
- ↳ SATELITNÍ PŘÍJÍMAČE
- ↳ AB CRYPTOBOX 4XX,5XX,6XX,7XX,8XX
- ↳ AB Cryptobox 450,400,400 mini,200
- ↳ Diskuse -AB Cryptobox 450HD, 400HD, 400HD mini
- ↳ Diskuse - AB Cryptobox 200 SD
- ↳ Download - spoločné - návody, postupy, pomocný sw ...
- ↳ Download - AB Cryptobox 450HD
- ↳ Download - AB Cryptobox 400HD , 400HD mini
- ↳ Download - AB Cryptobox 200SD
- ↳ AB Cryptobox 500, 550, 500 Mini ,550C
- ↳ Diskuse - AB Cryptobox 500HD , 550HD , 500HD Mini
- ↳ Download - AB Cryptobox 550HD
- ↳ Download - AB Cryptobox 500HD
- ↳ Download -AB Cryptobox 500HD Mini
- ↳ Download AB Cryptobox 550 HD C
- ↳ Download - spoločné , návody, nástroje
- ↳ AZBOX
- ↳ DOWNLOAD - AZBOX
- ↳ Golden Interstar
- ↳ DOWNLOAD - Golden Interstar
- ↳ Satelitní přijímače - Neutrino HD
- ↳ Coolstream Link , Trinity DUO
- ↳ Základné informácie o prijímači Coolstream Link
- ↳ Diskusia Link
- ↳ Download image Link
- ↳ Coolstream Tank
- ↳ Základné informácie o prijímači Coolstream Tank
- ↳ Diskusia Tank
- ↳ Download image Tank
- ↳ Coolstream Trinity
- ↳ Základné informácie o prijímači Coolstream Trinity
- ↳ Diskusia Trinity
- ↳ Download image Trinity
- ↳ Coolstream ZEE 2 , Trinity V2 (nie DUO !!!)
- ↳ Základné informácie o prijímači Coolstream ZEE 2
- ↳ Diskusia ZEE 2
- ↳ Download ZEE 2
- ↳ Diskusia Neutrino HD1 , HD2
- ↳ Download - spoločné Tank, Trinity ZEE 2, Link
- ↳ Rady a návody
- ↳ Emulátory a Softcamy -Tank, Trinity , ZEE 2
- ↳ Download subory - ostatné
- ↳ Download - pluginy
- ↳ Mutant HD51
- ↳ Diskusia Mutant HD51
- ↳ Download Mutant HD51