Testujem, ale na Cccam nemôžem dostať kontakt na server...kamoško píše:@ fuzak, nový soft si už testol?
...a nejce mi ani ICQ, stále mi hlási chybu, takže sa nemôžem s Tebou spojiť, poď na Skype...

Testujem, ale na Cccam nemôžem dostať kontakt na server...kamoško píše:@ fuzak, nový soft si už testol?
Schválne som tam dal verziu 2.1.1 aby to bolo košér.fuzak píše:Testujem, ale na Cccam nemôžem dostať kontakt na server...kamoško píše:@ fuzak, nový soft si už testol?
...a nejce mi ani ICQ, stále mi hlási chybu, takže sa nemôžem s Tebou spojiť, poď na Skype...

Ide len na Cccam 2.0.11kamoško píše:Schválne som tam dal verziu 2.1.1 aby to bolo košér.fuzak píše:Testujem, ale na Cccam nemôžem dostať kontakt na server...kamoško píše:@ fuzak, nový soft si už testol?
A fakt ide na 2.0.11? Dal som tam schválne 2.1.1.fuzak píše: Ide len na Cccam 2.0.11

Tak píšu, ktorým to fachčí...kamoško píše:A fakt ide na 2.0.11? Dal som tam schválne 2.1.1.fuzak píše: Ide len na Cccam 2.0.11
Mám info, že 2.0.11 je schopný poslať share a reshare zo softcam.key, ale toto je mi novinka.fuzak píše:Tak píšu, ktorým to fachčí...kamoško píše:A fakt ide na 2.0.11? Dal som tam schválne 2.1.1.fuzak píše: Ide len na Cccam 2.0.11
...a musí byť sieť nastavená na DHCP...

Ani ja som zatiaľ nezaznamenal úspešný pokus s nabehnutým obrazom...pirlo píše:takže u mna zasa len čistá tma,vyskušané asi na 20 cccam serverov a stale tma.server vypisalo že našlo a uložilo ale obraz nič.záver stale cccam nefunkčné...aspoň u mna.

Super, tak ešte cw a je to v suchu.fuzak píše:Nagra je už funkčná...
Cccam 2.1.1
Co je v10554_2 ??? Neznám! Kde se stáhne?eon2 píše:V 10554_2 funkny share Viaces2 card na CCCam oproti serveru DM7020. Musi byt DHCP ON v nastaveni siete, inak nejde. Kedy bude CRW?
Chybycka se vloudi: OCTAGON_HD_SF918_EMU_AU_PVR_USB_eSATA_V10554__26_06_09_HDTVAldo píše:Co je v10554_2 ??? Neznám! Kde se stáhne?eon2 píše:V 10554_2 funkny share Viaces2 card na CCCam oproti serveru DM7020. Musi byt DHCP ON v nastaveni siete, inak nejde. Kedy bude CRW?

Zpět na „Octagon HD SF 918, SF 1008, ...“
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Prosilver Dark Edition by Premium phpBB Styles
Český překlad – phpBB.cz