e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 24.Srpen 2019 - 0:19

Všechny časy jsou v UTC+02:00


Pravidla fóra


Táto sekcia je urcená výhradne na dáta . Zákaz diskusie !



Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 43 příspěvků ]  Přejít na stránku 1 2 3 Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Plugin oscam
PříspěvekOdeslal: 21.Říjen 2010 - 23:55 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 08.Listopad 2006 - 11:52
Příspěvky: 1121
Poděkováno: 6 krát
Oscam 3642

- fix problem s jednocitackovou verziou boxu ( IP99)
- aktualizovane info subory web rozhrania ku 21.10.2010
- instalacia cez USB kluc
- testovane s novou verziou driveru scifi.ko :arrow: viewtopic.php?f=145&t=31481

Prednastavene parametre pre klientov :
Citovat:
newcamd server:
port 15006 - skylink ice - 0D96
port 11503 - skylink biela (T&T) -0D03
port 15002 - UPC - 0D02
port 15004 - cslink, gital 0D0F
port 15005 - SkyLink modra karta 0D70
deskey: 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14


Citovat:
cccam server :
port : 40000 - all cards

uzivatelia:
ipbox1/ipbox1
ipbox2/ipbox2
ipbox3/ipbox3


Citovat:
web rozhranie:

http://ip_adresa_boxu:8888
meno : root
heslo: oscam


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Plugin oscam
PříspěvekOdeslal: 29.Říjen 2010 - 23:40 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 08.Listopad 2006 - 11:52
Příspěvky: 1121
Poděkováno: 6 krát
Oscam 3759
Oscam 3759 + mgcamd_1.35_I2

Prednastavene parametre:

Kombinacia Oscam +mgcamd - dolna citacka (sci0) = caid 0D96 - ICE karta skylink

+ aktualizovany SoftCam.Key pre Hella Sat 39°E - Bulsat paket

Oscam configs for german cards :arrow: Download
boxtype = ipbox
unique = 0


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Plugin oscam
PříspěvekOdeslal: 22.Listopad 2010 - 9:53 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 04.Duben 2010 - 13:57
Příspěvky: 475
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 5 krát
Pripajam oscam.srvid subor.
Trosku som ho zprehladnil...


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.

_________________
VU + DUO -> Dream Elite BH 2.0.2 ver. C
FERGUSON ARIVA 200 HD -> A200_v2.15B5_patch
SKYLINK CW V5 -> 0D03
SKYLINK vymena ICE -> 0D96
CSLINK CW V6 -> 0D0F


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Plugin oscam
PříspěvekOdeslal: 22.Listopad 2010 - 10:09 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 04.Duben 2010 - 13:57
Příspěvky: 475
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 5 krát
Kontrola behu oscamu (navod od VLD).
Otestovane len na ipboxe 99HD!!!
Pripravil som subory ktore treba nakopirovat presne do poloziek, ako su v zipe.

ZIP archiv obsahuje tabulku root pre cron.
Kontrola, ci je oscam medzi beziacimi procesmi sa vykonava kazdu minutu, ci oscam nie je v stave timeout, not found, alebo exit with signal kazdych 5 min.
(mozete si to upravit, ak sa vam to nehodi).

Dalej obsahuje subor na automaticke spustanie croonu, pripraveny subor pre logovanie oscamu, samotne subory vykonavajuce kontorlu autooscam.sh, oscamchk.sh a binarku oscamu 3868 od VLD upravenu pre 18 serverov.

Pre oscamchk.sh treba povolit logovanie v oscame.
V oscam.conf treba mat zapisane dod [global]:
Kód:
logfile                   = /tmp/oscam.log
maxlogsize                  = 10

a vyhodit z neho ak tam mate zapisane:
Kód:
disablelog                   = 1


Prava treba nastavit nasledovne:
autooscam.sh, oscamchk.sh, S90cron.sh nastavit na 755.

Upravil som trochu logovanie. Kym vsetko bezi, ako ma nic sa neloguje.
Ak nastane ku chybe, loguje sa, ci oscam sa spustil nanovo, lebo nebezal. Hlaska (Oscam sa restartoval...autooscam.sh), alebo bol zastaveny a spusteny nanovo pre nejaku chybu:
Oscam sa restartoval...oscamchk.sh + popis chyby teda jedna z moznosti -> not found, alebo -> exit with signal, alebo -> timeout.

Logovanie bude zapisovane do /tmp.

Textovy navod od VLD je tu: viewtopic.php?p=267762#p267762


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.

_________________
VU + DUO -> Dream Elite BH 2.0.2 ver. C
FERGUSON ARIVA 200 HD -> A200_v2.15B5_patch
SKYLINK CW V5 -> 0D03
SKYLINK vymena ICE -> 0D96
CSLINK CW V6 -> 0D0F


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Plugin oscam
PříspěvekOdeslal: 30.Listopad 2010 - 20:02 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 08.Listopad 2006 - 11:52
Příspěvky: 1121
Poděkováno: 6 krát
Balíček OSCAM s verziou 4018 s kompiláciou vld a revisovou konfiguráciou.

OSCAM svn 4018
+ zvetseni emm cache 150 od kazdeho klienta - narocne na pamet, nedoporucuji povolovat EMM vice klientum
+ zvetseni MAXRedader 29


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Plugin oscam
PříspěvekOdeslal: 09.Duben 2011 - 23:08 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 08.Listopad 2006 - 11:52
Příspěvky: 1121
Poděkováno: 6 krát
Oscam s emu ymodv18, kompatibilný s pluginom client-server 1.0


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Plugin oscam
PříspěvekOdeslal: 18.Duben 2011 - 18:05 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra
Avatar uživatele

Registrován: 01.Listopad 2008 - 16:07
Příspěvky: 710
satelitni prijimac: ip55hd,dm500s,GB Quad,dm800
Místo/Bydliště: středočeský kraj
Poděkováno: 1 krát
oscam.srvid - trochu sem doplnil nové programy ze Sk..,nové programy na CS.. jako je axn,axn crime po dnešním přesunu na novou pozici zůstavají stejné


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Plugin oscam
PříspěvekOdeslal: 20.Květen 2011 - 21:57 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 08.Listopad 2006 - 11:52
Příspěvky: 1121
Poděkováno: 6 krát
Dve verzie oscamu, jedna s emu, druhá čistý oscam - 5231.
Obe sú stiahnuteľné priamo z boxu v záložke abf_addons.
Verzia s emu má konfiguračné súbory vo /usr/local/etc, nové verzie oscamu v /usr/local/keys.
Pozn.
Vzhľadom na ten guláš s konfigurákmi a veľmi dynamickým vývojom oscamu, doporučujem najskôr odinštalovať príp. predchádzajúcu verziu oscamu a až potom nainštalovať novú.


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Plugin oscam
PříspěvekOdeslal: 10.Duben 2012 - 22:50 
ipk balíček s oscamem od black_ship,konfiguráky ve /var/keys/,balíček je testovací protože irdeto kartu nemám.Uvítám echo ,třeba do naší volné diskuse, jestli to vůbec jde,karta sama o sobě prý dýl nabíhá,tak chvíli počkejte.Instalace bud' z flešky nebo z /tmp.
Bacha odinstaluje původní binárku oscamu,takže testujte jen ti co víte jak zpátky,pokud by to nechodilo. :D


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Plugin oscam
PříspěvekOdeslal: 01.Květen 2013 - 19:45 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 06.Březen 2011 - 21:35
Příspěvky: 212
satelitni prijimac: Neutrino ZEE2
Místo/Bydliště: JH
Poděkoval: 4 krát
Tady je ta binárka...


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.

_________________
Neutrino Zee2 + externí 1TB
DOScam 0.25, image 3.02, karta ICE
19E / 23.5E / 0.8W


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Plugin oscam
PříspěvekOdeslal: 16.Červen 2013 - 16:05 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17046
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 97 krát
enigma2 10.06.2013
oscam - prednastaveny na ICE .
svn 8605 - builder slavo .

zmeny oproti default R0 (20.maj 2013)

pouzity dvabi duckbox
upravene hodnoty pre cakanie na device (mensia cakacia doba na dekodovanie)
nastavenie : oscam_skylink_ICE (0D96)
filtrovanie: karta zaklad , share - balik komplet (bez zakladu), taktiez 0D96

Citovat:
Plati pre povodnu verziu oscamu R0! nie pre tuto verziu! pokial po 2-3 hodinach vypadne dekodovanie karty, je to sposobene aktivnou funkciou cleaner . Po refresh karty vo web rozhrani zmiznu entitlements z karty, je potrebne restartovat oscam . Vypnutie cleaneru pomoze, nutny je vsak 24 hod. restart boxu .


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Plugin oscam
PříspěvekOdeslal: 09.Prosinec 2013 - 8:49 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 12.Duben 2008 - 13:45
Příspěvky: 144
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 1 krát
Chlapi viem že budem teraz otravovať ale po nejakom tom roku som si preinštaloval IPBOX a ide ma jebnúť. V pluginoch sa mi nezobrazuje možnosť na stiahnutie oscamu. Jediný oscam ktorý funguje z tohto fóra je ten od marmika (irdeto) pár príspevkov nad týmto. Ostatné sa nainštalujú ale nespustia. Ale tento irdeto oscam zase nemá v položde pridať reader možnosť cccam ani camd35 (viď obrázok). Preinštalovať ipbox ma napadlo po tom čo sused si z bazošu kúpil taký istý a ked som videl tie zmeny vo fw tak som to chcel aj ja. Lenže u neho nebol problém oscam stiahnuť priamo z pluginov. Asi tam mám niečo zlé ked sa mi to nezobrazuje. Poradťe mi prosím. Už týžden žena pozerá búrlivé víno z antény v SD :lol:
FW mám Enigma 2013-05-01, Release 1.2.2 2013-06-10.

A tento istý problém mám u dreambox 800HD. Tam absolútne neviem aký oscam a odkial ho mám stiahnuť. Ked som robil kámošovi VU+ tak to išlo ako po masle. Za chvílku všetko frčalo. Ďakujem


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.

_________________
VU+ UNO4K - VTI 13, VU+ Zero - VTI image 11.0-2x, AB Cryptobox 652HD, AB IPbox Prismcube Ruby-official FW 2.0.6, Golden Media Multibox, Pinnacle PCTV Sat Pro PCI, Digi CAM modul, Skylink ICE


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Plugin oscam
PříspěvekOdeslal: 10.Prosinec 2013 - 22:34 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 04.Květen 2009 - 11:54
Příspěvky: 391
satelitni prijimac: AB IPbox 9900+ 2xDVB-S2
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 2 krát
viewtopic.php?f=145&t=52645

_________________
AB IPbox 9900+, 2xDVB-S2, nocturno 16.10.2011, OSCAM 1.20-unstable_svn build #6460, HDD ATA FUJITSU MHV 2120B 120GB
Zapojenie diseqC 4/1: 23,5E, 0.8W, 19,2E,4,8E
zapojenie 2diseqC 4/1: 0,8W, 23,5E,19,2E,prazdne
karta Skylink ICE


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Plugin oscam
PříspěvekOdeslal: 11.Prosinec 2013 - 9:24 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 12.Duben 2008 - 13:45
Příspěvky: 144
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 1 krát
Tak tam bude pravdepodobne problém niekde inde. Lebo ani tento sa nespustí. Existuje nejaký návod ako dostať ipbox do úplne, ale úplne továrneho nastavenia? Lebo som to už tolkokrát preinštalovával že tam je určite niečo dojebabrané. Poprípade darujem ipbox. Poletí zachvílku z okna :D

_________________
VU+ UNO4K - VTI 13, VU+ Zero - VTI image 11.0-2x, AB Cryptobox 652HD, AB IPbox Prismcube Ruby-official FW 2.0.6, Golden Media Multibox, Pinnacle PCTV Sat Pro PCI, Digi CAM modul, Skylink ICE


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Plugin oscam
PříspěvekOdeslal: 11.Prosinec 2013 - 10:10 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra
Avatar uživatele

Registrován: 15.Prosinec 2009 - 21:24
Příspěvky: 514
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 6 krát
Od suseda si nevieš spraviť zálohu a dať do svojho?

_________________
Bežný užívateľ
~*Formuler F3 *Openbox AS4K CI*Amiko Alien A3 Combo*~
***Emme Esse 100cm - 85°E~30°W, Maximum e85***


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Plugin oscam
PříspěvekOdeslal: 11.Prosinec 2013 - 10:13 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 12.Duben 2008 - 13:45
Příspěvky: 144
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 1 krát
no vidíš? To ti ma nenapadlo #-o Hlava deravá. Ďakujem, skúsim :) Teda ani netuším či to ide zálohovať na klúč ale tak malo by snáď nie?

_________________
VU+ UNO4K - VTI 13, VU+ Zero - VTI image 11.0-2x, AB Cryptobox 652HD, AB IPbox Prismcube Ruby-official FW 2.0.6, Golden Media Multibox, Pinnacle PCTV Sat Pro PCI, Digi CAM modul, Skylink ICE


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Plugin oscam
PříspěvekOdeslal: 11.Prosinec 2013 - 12:10 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra

Registrován: 21.Únor 2008 - 0:02
Příspěvky: 668
satelitni prijimac: X403, 9600, 4060, X810, S300
Poděkováno: 1 krát
alebo sprav, že nahraš čo najstarší fw co najdes, a potom ho prehaj na aký chces fw. Neviem prečo, ale pomáha to

_________________
GIGABLUE HD QUAD PLUS, Skytec Kleio -vždy najnovší fw. AB Ipbox 9900 - ET 9200 spomienky a este sa najde vždy nejaký STB na testovanie , prijem parabola Maximum E85 Fe Multifocus ( 4/5W,1W,5E,9E, 13E, 19,2E, 23,5E, 28,5E)


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Plugin oscam
PříspěvekOdeslal: 11.Prosinec 2013 - 15:02 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Registrován: 23.Květen 2010 - 13:21
Příspěvky: 2661
Poděkoval: 27 krát
Poděkováno: 33 krát
Zburo, skus tu postudovat navody-pluginy, downloader, menu, 1,3,5,9. A potom môzes stahovat pluginy.

_________________
Ipbox 9900,vo flash Abenigma najnovsia,na usb tiez a hyperion v4.5 (ten pouzivam), hyperion v4, Nebula v1. A iné sd stb,parabola fe90,sg2100 a parabola fe80 multifeed 19,2 a 23,5e jeden lnb Sharp,noise 1 a 1,2db 20 ročný a no problém(je ako nový).


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Plugin oscam
PříspěvekOdeslal: 11.Prosinec 2013 - 16:02 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 12.Duben 2008 - 13:45
Příspěvky: 144
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 1 krát
Ja to teoreticky ovládam. Ale každý image, každý cccam, oscam a vôbec celý linux je ako na hlavu postavený lebo každý si uloží všetko niekam úplne inam. Ale to tu nikomu nemusím vysvetlovať že? :) Ipbox v podstate od novoty fungoval bez problémov lebo som sa v ňom nevrtal. Ked niečo funguje netreba to škrabať. Teraz ma v novom fw zaujalo pár vecí tak som sa síce s odporom ale predsa do toho pustil a dopadlo to presne podla očakávania :D Ide o to že ked to človek nesleduje a nežije v tom, tak je po dlhej dobe problém úspešne niečo nakonfigurovať. Napríklad si pamätám zmenu že prišiel nový fw a už nebolo treba clientserver plugin pre oscam atd.... Ja TV nepozerám a som spokojný ked si žena môže ponahrávať búrlivé víno atd... :D Ale teraz mi to pije nervy. Skusím ešte ten starý fw nahrať a potom prehrať novým. Ked sa mi niečo podarí tak Vám to tu oznámim :) Zatial Ďakujem

_________________
VU+ UNO4K - VTI 13, VU+ Zero - VTI image 11.0-2x, AB Cryptobox 652HD, AB IPbox Prismcube Ruby-official FW 2.0.6, Golden Media Multibox, Pinnacle PCTV Sat Pro PCI, Digi CAM modul, Skylink ICE


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Plugin oscam
PříspěvekOdeslal: 11.Prosinec 2013 - 17:57 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Registrován: 23.Květen 2010 - 13:21
Příspěvky: 2661
Poděkoval: 27 krát
Poděkováno: 33 krát
Som ti pisal-u noveho image stlacaj na do-menu, pluginy, downloader, menu, 1, 3, 5, 9. Potom ti pôjde stahovat.

_________________
Ipbox 9900,vo flash Abenigma najnovsia,na usb tiez a hyperion v4.5 (ten pouzivam), hyperion v4, Nebula v1. A iné sd stb,parabola fe90,sg2100 a parabola fe80 multifeed 19,2 a 23,5e jeden lnb Sharp,noise 1 a 1,2db 20 ročný a no problém(je ako nový).


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 43 příspěvků ]  Přejít na stránku 1 2 3 Další

Všechny časy jsou v UTC+02:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk