CCcam free server downloader (ZOOM) by BextrH
- BextrH
- Znalec fóra
- satelitni prijimac: IP BOX 250S AZ BOX HDElite
- Kontaktovat uživatele:
CCcam free server downloader (ZOOM) by BextrH
downloader free serverů pro CCcam
instalačka ipk
další info uvnitř souboru
instalačka ipk
další info uvnitř souboru
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
- BextrH
- Znalec fóra
- Kontaktovat uživatele:
Re: CCcam free server downloader 2.0
FIX verze Downloaderu + foto s instalací.
1:všechny servery použitelné
2:pro stažení, aktivován tichý režim
3:možnost stažení (curl) přímo v menu
1:všechny servery použitelné
2:pro stažení, aktivován tichý režim
3:možnost stažení (curl) přímo v menu
- BextrH
- Znalec fóra
- Kontaktovat uživatele:
vylepšená verze 2.1
1.instalace..již není potřeba upravovat práva
2.zrychlené načtení staženého serveru
3.do budoucna možnost aktualizace z menu
hlavní instalačka je cfg_2.1_mips32el.ipk !!!!
1.instalace..již není potřeba upravovat práva
2.zrychlené načtení staženého serveru
3.do budoucna možnost aktualizace z menu
hlavní instalačka je cfg_2.1_mips32el.ipk !!!!
- BextrH
- Znalec fóra
- Kontaktovat uživatele:
Důležitá informace!!!!!!!!!!!
Když jsem tento plugin vytvářel, nepředpokládal jsem že ho budou chtít použít i lidé s jiným přístrojem.
Jiné přístroje mohou mít jinak rozvržené adresáře a nemusí plugin fungovat správně, nemluvě o architektůře.
Momentálně zaznamenaný problém je že ne každý má nejdůležitější soubor CCcam.cfg v ...../etc/CCcam.cfg
Zaznamenal jsem že má někdo v VU+ cestu ........./etc/tuxbox/config/CCcam.cfg
Netuším zda je to daným přístrojem, nebo použitým CCcam. Já ho mám přímo z image, nepoužívám TS panel atd.
Nebyl by problém pro každého vytvořit speciální instalačku se správnou cestou pro CCcam.cfg ale musíte dát vědět.
Pokud by si to chtěl někdo upravit sám, tak může v ..../usr/script/ jsou tam soubory SerUpdate a seznam .
Stačí v těchto souborech upravit cestu z ......../etc/CCcam.cfg na cestu svou, podle toho kde máte CCcam.cfg
Jinak prozatím potvrzena funkčnost pluginu na VU+ UNO 4K SE bez úpravy cesty.
Omlouvám se a děkuji za pochopení.
Když jsem tento plugin vytvářel, nepředpokládal jsem že ho budou chtít použít i lidé s jiným přístrojem.
Jiné přístroje mohou mít jinak rozvržené adresáře a nemusí plugin fungovat správně, nemluvě o architektůře.
Momentálně zaznamenaný problém je že ne každý má nejdůležitější soubor CCcam.cfg v ...../etc/CCcam.cfg
Zaznamenal jsem že má někdo v VU+ cestu ........./etc/tuxbox/config/CCcam.cfg
Netuším zda je to daným přístrojem, nebo použitým CCcam. Já ho mám přímo z image, nepoužívám TS panel atd.
Nebyl by problém pro každého vytvořit speciální instalačku se správnou cestou pro CCcam.cfg ale musíte dát vědět.
Pokud by si to chtěl někdo upravit sám, tak může v ..../usr/script/ jsou tam soubory SerUpdate a seznam .
Stačí v těchto souborech upravit cestu z ......../etc/CCcam.cfg na cestu svou, podle toho kde máte CCcam.cfg
Jinak prozatím potvrzena funkčnost pluginu na VU+ UNO 4K SE bez úpravy cesty.
Omlouvám se a děkuji za pochopení.
- BextrH
- Znalec fóra
- Kontaktovat uživatele:
Vytvořil jsem pro Vás 3 verze.
ver.č. 1.stahuje CCcam.cfg do......../etc/CCcam.cfg
ver.č. 2.stahuje CCcam.cfg do......./etc/tuxbox/config/CCcam.cfg
ver.č. 3.stahuje CCcam.cfg do....../usr/keys/CCcam.cfg
Řekl bych, že například pro Open ATV by byla trojka, ale neberte mě za slovo a zjistěte si svou cestu.
Zkontrolujte aby Vám někde nezůstal špatně umístěný soubor CCcam.cfg
Já používám jedničku a po otestování dvojky, mě CCcam na jedničce vzal server, až když jsem vymazal špatně umístěný CCcam.cfg z testu dvojky.
Takže pozor, při zbrklém testu všech verzí, může se to hádat a CCcam nebude vědět který (CCcam.cfg) použít, když se jich vytvořilo několik, na víc místech.
Pokud by vše nešlo na poprvé, někdy pomůže kompletní restart.
ver.č. 1.stahuje CCcam.cfg do......../etc/CCcam.cfg
ver.č. 2.stahuje CCcam.cfg do......./etc/tuxbox/config/CCcam.cfg
ver.č. 3.stahuje CCcam.cfg do....../usr/keys/CCcam.cfg
Řekl bych, že například pro Open ATV by byla trojka, ale neberte mě za slovo a zjistěte si svou cestu.
Zkontrolujte aby Vám někde nezůstal špatně umístěný soubor CCcam.cfg
Já používám jedničku a po otestování dvojky, mě CCcam na jedničce vzal server, až když jsem vymazal špatně umístěný CCcam.cfg z testu dvojky.
Takže pozor, při zbrklém testu všech verzí, může se to hádat a CCcam nebude vědět který (CCcam.cfg) použít, když se jich vytvořilo několik, na víc místech.
Pokud by vše nešlo na poprvé, někdy pomůže kompletní restart.
- BextrH
- Znalec fóra
- Kontaktovat uživatele:
Pokud by někdo chtěl vyzkoušet konkurenční verzi free server downloaderu, tak zde přikládám mnou upravenou, bezpečnou verzi, protože ta original toho strašně moc postahovala a dostala mě AZBOX do ....dokola se restarující zelené smrti, asi málo místa.
Udělal jsem jednoduchou instalačku. Jen nainstalovat...udělat restart Enigma. V menu..Plugins se objeví Free server.
Po aktivaci ....
Vybral žluté ...Run Now
Pak to naskočí na další obrazovku a tam to dobu jede a hlásí že nevidí directory a nakonec to nějaké servery vypíše a uloží.
Uloží se do /usr/CCcam.cfg a máte hotovo.
Nedoporučuji se tam v nastavení vrtat, hodilo mě to zelenou smrt.
Ale takto, jak jsem psal je to funkční.
Já osobně zůstávám u svého downloaderu. Má cca 30kb o proti tomuto 1,8Mb a to je ořezaný.
Nepotřebuji milion řádků s několika funkčními, raději jeden...jedinečný a funkční
S poděkováním.... mirosmrco který mi poskytl stránku s tímto downloaderem.
Udělal jsem jednoduchou instalačku. Jen nainstalovat...udělat restart Enigma. V menu..Plugins se objeví Free server.
Po aktivaci ....
Vybral žluté ...Run Now
Pak to naskočí na další obrazovku a tam to dobu jede a hlásí že nevidí directory a nakonec to nějaké servery vypíše a uloží.
Uloží se do /usr/CCcam.cfg a máte hotovo.
Nedoporučuji se tam v nastavení vrtat, hodilo mě to zelenou smrt.
Ale takto, jak jsem psal je to funkční.
Já osobně zůstávám u svého downloaderu. Má cca 30kb o proti tomuto 1,8Mb a to je ořezaný.
Nepotřebuji milion řádků s několika funkčními, raději jeden...jedinečný a funkční
S poděkováním.... mirosmrco který mi poskytl stránku s tímto downloaderem.
fre_2_mips32el.ipk
1.JPG
2.JPG
3.JPG
-
- Pokročilý
Příspěvek od mtester270 »
No ako to tu citam a co vsetko si tam porobil tak ja by som si to do boxu ani len na skusku nedaval. Pozeral si co vsetko a kde si cosi instaluje? Aby si sa pocase necudoval ze tam mas malware
OFF
- peter54
- Veterán fóra
- Kontaktovat uživatele:
Najviac obetí podvodníkov sa nachyta na vlastnú chamtivosť.
"CCcam free server" je pre mňa osobne téma ktorú obchádzam stráááááášne veľkým oblúkom.
„Cross of Iron“
Som človek ktorý v kaviarni sedí pri stole, neprehliada si telefón, ani tablet, ani notebook - len pije kávu - ako nejaký psychopat. : )
Som človek ktorý v kaviarni sedí pri stole, neprehliada si telefón, ani tablet, ani notebook - len pije kávu - ako nejaký psychopat. : )
- BextrH
- Znalec fóra
- Kontaktovat uživatele:
Děkuji za názor a souhlasím. Tento plugin neznám a nedoporučuji ho. Nevím, co vše přesně obsahuje. Dal jsem ho sem jen pro zajímavost, kdyby ho chtěl někdo odzkoušet a porovnat s mým. Kterému věřím, protože vím naprosto přesně co v něm je a co se tam stahuje, kam a od kud.
Zase na druhou stranu....co Vám hrozí? Někdo vám pomocí Linux satelitu vybere účet? Nebo máte snad strach, že by někdo věděl na co a kdy se díváte?
Věřím tomu, že v mobilu, nebo PC by byla obava opodstatněná, ale zde? V nejhorším případě to smažete DOM a přeinstalujete. Otázka cca do 20 minut.
Jinak souhlas, opatrnosti není nikdy dost.
Vážím si názorů, ale prosím ne do downloadu. ps. Nemají to tu rádi a já si to nevymyslel.
Zase na druhou stranu....co Vám hrozí? Někdo vám pomocí Linux satelitu vybere účet? Nebo máte snad strach, že by někdo věděl na co a kdy se díváte?
Věřím tomu, že v mobilu, nebo PC by byla obava opodstatněná, ale zde? V nejhorším případě to smažete DOM a přeinstalujete. Otázka cca do 20 minut.
Jinak souhlas, opatrnosti není nikdy dost.
Vážím si názorů, ale prosím ne do downloadu. ps. Nemají to tu rádi a já si to nevymyslel.
-
- Pokročilý
Příspěvek od mtester270 »
No to by si sa divil co sa vsetko da aj ked sa tejto oblasti nevenujem ale myslim ze nejak snifovat komunikaciu v lokalnej sieti by slo a to uz je dost problem. Ked mas svoje overene tak zvysne prispevky by som radsej zmazal
OFF
- BextrH
- Znalec fóra
- Kontaktovat uživatele:
Tak tu máme další verzi mého CCcam (cfg) DOWLOADERu tentokrát ver. 2.3
...................................................................................................................
1.Přidány další dva super zdroje----náběh okamžitý
2.Přidána funkce rychlého návratu na hlavní obrazovku po stažení serveru. Už ne dvakrát exit!!
Pokud již máte starší verzi, doporučuji v ní použít poslední řádek v menu k odinstalaci.
Tuto novou verzi pak jen klasicky nainstalovat (IPK) instalačka.
Pakliže již máte v přístroji (curl), můžete downloader začít používat. Jestli ne, tak v menu najít instalaci (curl) a doinstalovat.
Informace pro majitele jiných přístrojů. Tento downloader ukládá řádek se serverem do /etc/CCcam.cfg ....vše ostatní tam smaže!!!
Do budoucna by se dalo popřípadě vyřešit, aby Vám Vaše konfigurace zůstala a jen se řádek doplnil. Nápady a připomínky do diskuze!!
ps. tak ať se Vám vylepšení líbí a hrátky s Vaším boxem daří
...................................................................................................................
1.Přidány další dva super zdroje----náběh okamžitý
2.Přidána funkce rychlého návratu na hlavní obrazovku po stažení serveru. Už ne dvakrát exit!!
Pokud již máte starší verzi, doporučuji v ní použít poslední řádek v menu k odinstalaci.
Tuto novou verzi pak jen klasicky nainstalovat (IPK) instalačka.
Pakliže již máte v přístroji (curl), můžete downloader začít používat. Jestli ne, tak v menu najít instalaci (curl) a doinstalovat.
Informace pro majitele jiných přístrojů. Tento downloader ukládá řádek se serverem do /etc/CCcam.cfg ....vše ostatní tam smaže!!!
Do budoucna by se dalo popřípadě vyřešit, aby Vám Vaše konfigurace zůstala a jen se řádek doplnil. Nápady a připomínky do diskuze!!
ps. tak ať se Vám vylepšení líbí a hrátky s Vaším boxem daří
cfg_2.3_mips32el.ipk
- BextrH
- Znalec fóra
- Kontaktovat uživatele:
přidávám další verzi CCcam (cfg) Downloaderu ver. 2.3 zoom
...............................................................................................
Jak název napovídá, je tato verze vytvořená pro satelitní fanoušky starší generace a je proto menu větší.
Mě osobně vyhovuje také více. Velikost se může lišit podle zobrazení daného přístroje či image.
V případě špatného zobrazení mě prosím informujte do diskuze. Pokud se verze líbí, napište to klidně také.
Přidáno několik užitečných funkcí a drobností. Hlavní předností je tzv. (úklid po sobě) Přemístěna pracovní složka do /tmp/
Plugin si po každém stažení po sobě uklidí.....vše co stáhl a pracoval stím, po dokončení operace vymaže.
Ať se plugin líbí a vše se daří.
...............................................................................................
Jak název napovídá, je tato verze vytvořená pro satelitní fanoušky starší generace a je proto menu větší.
Mě osobně vyhovuje také více. Velikost se může lišit podle zobrazení daného přístroje či image.
V případě špatného zobrazení mě prosím informujte do diskuze. Pokud se verze líbí, napište to klidně také.
Přidáno několik užitečných funkcí a drobností. Hlavní předností je tzv. (úklid po sobě) Přemístěna pracovní složka do /tmp/
Plugin si po každém stažení po sobě uklidí.....vše co stáhl a pracoval stím, po dokončení operace vymaže.
Ať se plugin líbí a vše se daří.
cfg_2.3_zoom_mips32el.ipk
DSC05982.JPG
- BextrH
- Znalec fóra
- Kontaktovat uživatele:
verze CCcam (cfg) Downloaderu ver. 2.3 zoom (fix)
.................................................................................
1. Pouze opraveno několik tlačítek.
2. přidána možnost zálohování Vašeho konfiguračního souboru CCcam.cfg včetně zpětného návratu.
Může se hodit někomu kdo se bojí použít downloader, aby mu nesmazal jeho nastavení (cfg) karty,sdílení atd.
Stačí si jednou zálohovat cfg (pokud již nemáte smazáno) a pak si to ze zálohy kdykoli poslat zpět.(kolikrát chcete)
3. Přidána možnost restartu CCcamu. A k tomu se vztahuje i automatický restart CCcam po stažení serveru. Čtěte!!!
Pokud se Váš CCcam který je v /usr/bin/CCcam jmenuje takto jednoduše, tak vám oba restarty budou chodit, ale
jestli mají za sebou číslo, tak Vám to může psát .... CCcam not found a restart se neprovede, na stažení serveru to vliv nemá,
jen neproběhne poté restart. Pomoct může, přejmenovat CCcam...smazat u něho to číslo. Třeba časem dořeším i pro jiné verze CCcam.
Každý nápad...uvítám v diskuzi.
.................................................................................
1. Pouze opraveno několik tlačítek.
2. přidána možnost zálohování Vašeho konfiguračního souboru CCcam.cfg včetně zpětného návratu.
Může se hodit někomu kdo se bojí použít downloader, aby mu nesmazal jeho nastavení (cfg) karty,sdílení atd.
Stačí si jednou zálohovat cfg (pokud již nemáte smazáno) a pak si to ze zálohy kdykoli poslat zpět.(kolikrát chcete)
3. Přidána možnost restartu CCcamu. A k tomu se vztahuje i automatický restart CCcam po stažení serveru. Čtěte!!!
Pokud se Váš CCcam který je v /usr/bin/CCcam jmenuje takto jednoduše, tak vám oba restarty budou chodit, ale
jestli mají za sebou číslo, tak Vám to může psát .... CCcam not found a restart se neprovede, na stažení serveru to vliv nemá,
jen neproběhne poté restart. Pomoct může, přejmenovat CCcam...smazat u něho to číslo. Třeba časem dořeším i pro jiné verze CCcam.
Každý nápad...uvítám v diskuzi.
cfg_2.3-zoom-fix_mips32el.ipk
DSC05990.JPG
Kto je paranoidny, tak tomu staci z toho IPK (cfg_2.3-zoom-fix_mips32el.ipk) vykopirovat skript "spojeni.sh" z adresara "\usr\script\" a spustit ho v BASHi. (A nemusi to ani v SATaku, ale staci aj na desktope v nejakum ubuntu, kubuntu, hatatitlabuntu). Vysledok je v \etc\CCCam.cfg.
Tie lajny si mozte prepisat do Oscamu alebo lowcost prijimacov...podle vkusu každého soudruha.
Co skusam narychlo, tak 0,8 (0D97 1815) 16 (0B00 0609) 23,5 (0D96 0624 )... odozvy od 300 do 3000ms (a někdy i mnohem větší)...na pokusy alebo ako nudzovka staci
A kto je maximalne paranoidny, tak ked si da tie "lajny" do lowcost nelinuxu (A...o, A..a, Cr.....x), tak sa mu az tak velmi nebudu mat kde naburat...
Tie lajny si mozte prepisat do Oscamu alebo lowcost prijimacov...podle vkusu každého soudruha.
Co skusam narychlo, tak 0,8 (0D97 1815) 16 (0B00 0609) 23,5 (0D96 0624 )... odozvy od 300 do 3000ms (a někdy i mnohem větší)...na pokusy alebo ako nudzovka staci
A kto je maximalne paranoidny, tak ked si da tie "lajny" do lowcost nelinuxu (A...o, A..a, Cr.....x), tak sa mu az tak velmi nebudu mat kde naburat...
########################
########################
########################
########################
########################
########################
Ukroruina = state "404"
Из России-матушки
Вдаль глядят Сарматушки
На Соединённые Штатушки!
########################
########################
########################
########################
########################
Ukroruina = state "404"
Из России-матушки
Вдаль глядят Сарматушки
На Соединённые Штатушки!
- BextrH
- Znalec fóra
- Kontaktovat uživatele:
Jsem rád, že to někoho napadlo rozbalit a prozkoumat, co tam vlastně je. Skutečně je možné to takto použít na PC, jen to trochu likviduje hlavní důvod a myšlenku, proč jsem tento plugin vymyslel. Vymyslel jsem ho proto, aby nikdo už k PC jít nemusel. Navržená skripta vyselektují ze stránek řádky pro přístup a na závěr je uloží do /etc/CCcam.cfg
Pokud by někdo tento soubor měl jinde, musel by si cestu přepsat, nebo použít jednu ze tří verzí, kterou jsem sem také dával.
A věřte tomu že to nějaký čas dalo, než jsem posháněl všechny zdroje free serverů a vytvořil na ně stahující a vyselektující skripta. Co se týká kvality serverů. Když to po hodině na půl vteřiny zakostičkuje, to si myslím není zas tak špatný výsledek
ps. spojeni.sh mám nazváno aby se mě tam lépe orientovalo ve skriptech a jak už název napovídá....v tomto skriptu jsou selektovány (všechny servery) ze seznamu postupně po jednom a na konec se výsledek spojí zase do /etc/CCcam.cfg Jen to už trvá déle.
Já osobně používám jen po jednom. Když se po několika hodinách zastaví. Pak cca do tří vteřin zmáčknutím cca 3 tlačítek, mám hned stažený server nový.... a testuji dál
Pokud by někdo tento soubor měl jinde, musel by si cestu přepsat, nebo použít jednu ze tří verzí, kterou jsem sem také dával.
A věřte tomu že to nějaký čas dalo, než jsem posháněl všechny zdroje free serverů a vytvořil na ně stahující a vyselektující skripta. Co se týká kvality serverů. Když to po hodině na půl vteřiny zakostičkuje, to si myslím není zas tak špatný výsledek
ps. spojeni.sh mám nazváno aby se mě tam lépe orientovalo ve skriptech a jak už název napovídá....v tomto skriptu jsou selektovány (všechny servery) ze seznamu postupně po jednom a na konec se výsledek spojí zase do /etc/CCcam.cfg Jen to už trvá déle.
Já osobně používám jen po jednom. Když se po několika hodinách zastaví. Pak cca do tří vteřin zmáčknutím cca 3 tlačítek, mám hned stažený server nový.... a testuji dál
- BextrH
- Znalec fóra
- Kontaktovat uživatele:
verze CCcam (cfg) Downloaderu ver. 2.3 zoom (fix2!!!)
............................................................................................
1.Přidána možnost zobrazení uloženého (cfg) + text u uložení a vrácení
2.Opraveno několik serverů + jeden přidán navíc
............................................................................................
1.Přidána možnost zobrazení uloženého (cfg) + text u uložení a vrácení
2.Opraveno několik serverů + jeden přidán navíc
cfg_zoom_fix2_mips32el.ipk
DSC05995.JPG
- BextrH
- Znalec fóra
- Kontaktovat uživatele:
Vážení přátelé. Vítám Vás u zřejmě poslední verze CCcam (cfg) Downloaderu ver. 3.0 Zoom
..................................................................................................................
1.Nečekejte převratné finále i když tak trochu ano. Nechával jsem si v záloze kdyby cokoli nešlo, ještě dva hodně dobré servery.
Do teď jsem je ještě nepoužil, hlavně proto, protože jsem to prostě neuměl. Nedávno se mě podařili rozlousknout. Takže oslava, ale zase na druhou stranu se obávám, že nedávají takový výsledek ve funkčnosti, jako stažené z prohlížeče v PC, ale co je důležité,....jsou tu a jsou k dispozici pro Vás v této verzi.
Nastaveny jsou tak aby zbytečně nezdržovali povídáním.
2.přidána funkce tichého stažení všech serverů (nerušeně), během sledování TV. Upravena funkce stažení všech (viditelně) ...bez dlouhých řečí
3.zrušena aktualizace, pro kterou stejně nemám prostředky, abych jí mohl někde udržovat a aktualizovat. Místo toho přidána funkce zobrazení
aktuálně používaného (cfg) Občas se hodí mít možnosti... jako uložit si používané cfg a pak si třeba stáhnout nové a v případě nefunkčnosti si tam ze zálohy vrátit staré a mít možnost zobrazit si jak to uložené, tak i to co tam je aktuálně používané.
Toť asi vše. Do budoucna budou servery vypadávat a třeba se i opět vracet do funkčního stavu, ale třeba také i finálně odpadávat na vždy.
Takže užívejte dokud to funguje a v případě nějakého nefunkčního myslete na to, že už to nemusí být má chyba. Tak zas třeba někdy
..................................................................................................................
1.Nečekejte převratné finále i když tak trochu ano. Nechával jsem si v záloze kdyby cokoli nešlo, ještě dva hodně dobré servery.
Do teď jsem je ještě nepoužil, hlavně proto, protože jsem to prostě neuměl. Nedávno se mě podařili rozlousknout. Takže oslava, ale zase na druhou stranu se obávám, že nedávají takový výsledek ve funkčnosti, jako stažené z prohlížeče v PC, ale co je důležité,....jsou tu a jsou k dispozici pro Vás v této verzi.
Nastaveny jsou tak aby zbytečně nezdržovali povídáním.
2.přidána funkce tichého stažení všech serverů (nerušeně), během sledování TV. Upravena funkce stažení všech (viditelně) ...bez dlouhých řečí
3.zrušena aktualizace, pro kterou stejně nemám prostředky, abych jí mohl někde udržovat a aktualizovat. Místo toho přidána funkce zobrazení
aktuálně používaného (cfg) Občas se hodí mít možnosti... jako uložit si používané cfg a pak si třeba stáhnout nové a v případě nefunkčnosti si tam ze zálohy vrátit staré a mít možnost zobrazit si jak to uložené, tak i to co tam je aktuálně používané.
Toť asi vše. Do budoucna budou servery vypadávat a třeba se i opět vracet do funkčního stavu, ale třeba také i finálně odpadávat na vždy.
Takže užívejte dokud to funguje a v případě nějakého nefunkčního myslete na to, že už to nemusí být má chyba. Tak zas třeba někdy
softcam.org.png
3.0.jpg
cfg_3.0_Zoom_mips32el.ipk
- BextrH
- Znalec fóra
- Kontaktovat uživatele:
Vážení přátelé. Ač jsem už psal že končím, podařilo se mi přidat dalších pár serverů. Bylo by ode mě sobecké, nechat si je jen pro sebe.
Takže jsem na verzi 3.0 udělal jen fix. Takže přidán server se třemi porty, takže jakoby tři servery. Je úplně dole. A do tichého stažení pomocí žlutého
tlačítka jsem přidal ještě jeden, plus tyto tři. Takže se stáhne cca 18-19 serverů. Toto žluté tlačítko bych doporučil používat nejčastěji. Po tichém stažení za cca minutu si můžete na hlavním menu prohlédnout co se stáhlo, tím že vyvoláte aktuálně používané (cfg) Které si následně můžete i uložit jinou volbou. Prostě taková šikovná hračička jak jsem to vytvořil. Vytvořil jsem trapně jednoduchý skript, pro ty další servery, takže kdyby to zítra už nešlo, nezlobte se prosím na mě. Chtěl jsem ještě vytvořit automatické stažení všech serverů každou hodinu, ale nechci servery přetěžovat častým zbytečným generováním, aby nám je brzo neutli. Dále jsem uvažoval nad volbou konverze serverů pro Oscam. Ale ač je to trapné, mám sním jen málo zkušeností a nevím kde má své konfigurační soubory. Asi spíš lenost, když to nepotřebuji. Dále by šla přidat volba pro stažení IPTV. Ale jsem rád že je downloader jednoduchý a nechci z něho dělat splácaninu plnou zbytečností. Toť asi vše. Ať se daří.
Takže jsem na verzi 3.0 udělal jen fix. Takže přidán server se třemi porty, takže jakoby tři servery. Je úplně dole. A do tichého stažení pomocí žlutého
tlačítka jsem přidal ještě jeden, plus tyto tři. Takže se stáhne cca 18-19 serverů. Toto žluté tlačítko bych doporučil používat nejčastěji. Po tichém stažení za cca minutu si můžete na hlavním menu prohlédnout co se stáhlo, tím že vyvoláte aktuálně používané (cfg) Které si následně můžete i uložit jinou volbou. Prostě taková šikovná hračička jak jsem to vytvořil. Vytvořil jsem trapně jednoduchý skript, pro ty další servery, takže kdyby to zítra už nešlo, nezlobte se prosím na mě. Chtěl jsem ještě vytvořit automatické stažení všech serverů každou hodinu, ale nechci servery přetěžovat častým zbytečným generováním, aby nám je brzo neutli. Dále jsem uvažoval nad volbou konverze serverů pro Oscam. Ale ač je to trapné, mám sním jen málo zkušeností a nevím kde má své konfigurační soubory. Asi spíš lenost, když to nepotřebuji. Dále by šla přidat volba pro stažení IPTV. Ale jsem rád že je downloader jednoduchý a nechci z něho dělat splácaninu plnou zbytečností. Toť asi vše. Ať se daří.
cfg_Zoom_3.0fix_mips32el.ipk
3.0 fix.png
Přejít na
- Informace AB-Fóra
- ↳ Informace ABF
- VOLNÁ DISKUSE
- ↳ Volná diskuse
- ↳ Poradna pri nákupe
- ↳ Satelitné / terestriálne / IPTV / a iné ... platformy
- ↳ Skylink, Antena+
- ↳ FreeSat
- ↳ Digi TV
- ↳ Telly
- ↳ Magio Sat, Magio IPTV, Magio Go
- ↳ Antik Sat, Antik IPTV
- ↳ Orange TV
- ↳ Pantelio (Obecné siete)
- ↳ Plustelka
- ↳ Magenta TV, Magenta TV SAT
- ↳ DVB-T, DVB-T2, DVB-C, DVB-C2
- ↳ DVB-T prijímače
- ↳ DVB-C prijímače
- ↳ DVB-T regióny
- ↳ DVB-C regióny
- ↳ DVB-T/C antény a meracia technika
- ↳ DVB-T2, HEVC 265, 4K
- ↳ Všeobecný F.A.Q.
- ↳ Návody na inštaláciu sat reciverov a príslušenstva
- ↳ Zoznam a poloha satelitov na orbite
- ↳ Satelitná encyklopédia
- ↳ Užitečné odkazy
- Satelitné příjímače so systémom Linux
- ↳ Octagon
- ↳ Octagon HD SF 918, SF 1008, ...
- ↳ DOWNLOAD - Octagon HD SF- 918
- ↳ OCTAGON SF3038
- ↳ DOWNLOAD - OCTAGON SF3038
- ↳ Octagon SF4008 4K UHD Triple
- ↳ DOWNLOAD - Octagon SF4008 4K
- ↳ Návody, postupy - Octagon SF4008 4K
- ↳ Octagon SFX6008/6018
- ↳ DOWNLOAD - Octagon SFX6008/6018
- ↳ Octagon SF8008 4K UHD
- ↳ DOWNLOAD - Octagon SF8008 4K UHD
- ↳ OCTAGON SF108
- ↳ DOWNLOAD - OCTAGON SF108
- ↳ OCTAGON SF208
- ↳ DOWNLOAD - OCTAGON SF208
- ↳ OCTAGONS SX Family
- ↳ DOWNLOAD - OCTAGONS SX Family
- ↳ Dreambox
- ↳ Diskuse - Dreambox
- ↳ Dreambox Seven Ultra HD
- ↳ DM-9XX UHD
- ↳ DM-ONE UHD
- ↳ DM-8000 HD
- ↳ DM-820 HD
- ↳ DM-800 HD
- ↳ DM-800 HD SE
- ↳ DM-7080 HD
- ↳ DM-7020 HD
- ↳ DM-52X HD
- ↳ DM-500 HD
- ↳ DM-DVB-S
- ↳ DM-7025S
- ↳ DM-7020S
- ↳ DM-7000S
- ↳ DM-600 PVR
- ↳ DM-56x0
- ↳ DM-500S
- ↳ DOWNLOAD - Dreambox
- ↳ DM-9XX UHD
- ↳ DM-ONE UHD
- ↳ DM-TWO UHD
- ↳ DM-8000 HD
- ↳ DM-820 HD
- ↳ DM-800 HD
- ↳ DM-800 HD SE
- ↳ DM-7080 HD
- ↳ DM-7020 HD
- ↳ DM-52X HD
- ↳ DM-500 HD
- ↳ DM-DVB-S
- ↳ DM-7025S
- ↳ DM-7020S
- ↳ DM-7000S
- ↳ DM-56x0
- ↳ DM-600 PVR
- ↳ DM-500S
- ↳ Plugins
- ↳ Tools
- ↳ VU+ DUO, SOLO, UNO, ULTIMO, ZERO, SOLO 4K, Uno 4K, Duo 4K, Ultimo 4K
- ↳ VU+ SOLO 4K
- ↳ Diskusia VU+ SOLO 4K
- ↳ Download image VU+ SOLO 4K
- ↳ Download plugins VU+ SOLO 4K
- ↳ VU+ Uno 4K
- ↳ Diskusia VU+ Uno 4K
- ↳ Download image VU+ Uno 4K
- ↳ Download plugins VU+ Uno 4K
- ↳ VU+ Uno 4K SE
- ↳ Diskusia VU+ Uno 4K SE
- ↳ Download image VU+ Uno 4K SE
- ↳ Download plugins VU+ Uno 4K SE
- ↳ VU+ Duo 4K
- ↳ Diskusia VU+ Duo 4K
- ↳ Download VU+ Duo 4K
- ↳ VU+ Ultimo 4K
- ↳ Diskusia VU+ Ultimo 4K
- ↳ Download image VU+ Ultimo 4K
- ↳ Download plugins VU+ Ultimo 4K
- ↳ Download VU+ DUO2
- ↳ Download VU+ DUO
- ↳ Download VU+ SOLO
- ↳ Download VU+ SOLO 2
- ↳ Download VU SOLO SE
- ↳ Download VU+ UNO
- ↳ Download VU+ ULTIMO
- ↳ Download VU+ ZERO
- ↳ Download VU+ ZERO 4K
- ↳ Download plugins
- ↳ Download tools
- ↳ Formuler
- ↳ Zgemma
- ↳ PULSe 4K
- ↳ uClan
- Satelitní příjímače Globo / Opticum / Optibox / Amiko
- ↳ Přijímače Globo / Opticum / OptiboX / Amiko
- ↳ DOWNLOAD - Globo / Opticum / OptiboX / Amiko
- Satelitné prijímače so systémom ANDROID
- ↳ AB IPBox ONE, TWO, TWO Combo
- ↳ GTMEDIA
- Satelitní příjímače
- ↳ AB Cryptobox 4XX,5XX,6XX,7XX,8XX
- ↳ AB Cryptobox 800UHD, ...
- ↳ AB Cryptobox 700HD, 750HD, 752HD Combo DVB-T2/S2/C
- ↳ Download ABCRBOX 700 HD
- ↳ Download ABCRBOX 750 HD
- ↳ Download ABCRBOX 752 HD Combo
- ↳ Download ABCRBOX 700 HD mini
- ↳ Návody , postupy 7xx HD , 752 HD Combo
- ↳ Pomôcky a pluginy 7xx HD , 752 HD Combo
- ↳ AB Cryptobox 600HD , 600HD mini, 650 HD, 650 HDC, 652 HD Combo
- ↳ Download ABCRBOX 652 (Combo)
- ↳ Download ABCRBOX 650 HDC (Cabel)
- ↳ Download ABCRBOX 650 HD
- ↳ Download ABCRBOX 600 HD
- ↳ Download ABCRBOX 600 HD mini
- ↳ Návody , postupy 600 HD, 650 HD , 650 HDC, 600HDmini, 652 HD Combo
- ↳ Pomôcky a pluginy 600 HD , 650 HD ,650 HDC, 600HD mini, 652 HD Combo
- ↳ Diskusia - AB Cryptobox
- ↳ Ferguson Ariva 102,202,100,200,4K
- ↳ Diskuse- Ariva 102, 202
- ↳ Diskuse - Ferguson Ariva 200
- ↳ Diskuse - Ariva @Link 200
- ↳ Diskuse - Ariva 4K
- ↳ Download - Ariva 100,200
- ↳ Download -Ariva combo 120,200,210,220,250
- ↳ Download -Ariva 102E,202E,102mini,52E
- ↳ Download - Ariva @Link 200
- ↳ Download - Ariva 4K
- ↳ Dreamsky
- ↳ DOWNLOAD - Dreamsky
- Satelitní přijímače - nezařazené
- ↳ Satelitní přijímače - nezařazené
- ↳ Klony - nelinuxove prijimače
- ↳ Klony - linuxové prijímače
- ↳ GoSAT
- Hardware ostatný /LNB, CI moduly, Motory, Switch-e .../
- ↳ LNB konvertory
- ↳ CI moduly
- ↳ T-REX / DRAGON / DIABLO CAM
- ↳ DOWNLOAD - T- REX / DRAGON / DIABLO CAM
- ↳ Motory
- ↳ Switch-e / prepínače
- ↳ Meracie zariadenia
- Softcams / Camds / Emulators / Keys
- ↳ Oscam - multiprotokolárny kartový server
- ↳ oscam - vseobecne
- ↳ i386-pc-linux - diskusia
- ↳ mips-wrt54g - diskusia
- ↳ Oscam - TV API
- ↳ Oscam - konfigurácie
- ↳ CCCam
- ↳ Softcams / Camds - ostatné
- ↳ DOWNLOAD - Keys, Emulators
- Doplnky/nastavenia/pomôcky univerzálne
- ↳ Picons
- ↳ Enigma
- ↳ Bílé
- ↳ Černé
- ↳ Transparentní
- ↳ Oscam
- ↳ Bílé
- ↳ Černé
- ↳ Transparentní
- ↳ Neutrino
- ↳ Bílé
- ↳ Černé
- ↳ Transparentní
- ↳ Spark
- ↳ Bílé
- ↳ Černé
- ↳ Transparentní
- ↳ Ostatné
- ↳ Enigma2 Settings
- ↳ Plugins
- ↳ Skins
- ↳ Editors / tools
- Alternativní příjem
- ↳ Alternativní příjem
- ↳ Diskuse
- ↳ Testy
- International Board
- ↳ International Board
- ↳ AB DSR xxx / DMSIS
- ↳ AB IP BOX / DREAMBOX
- ↳ Globo
- ↳ Openbox
- ↳ AB Cryptobox
- Fotovoltaika
- ↳ Fotovoltaika (pro domácnosti, firmy a svépomocí)
- Smart home - chytré ovládání domácnosti
- ↳ Home Assistant
- ↳ Tuya Smart - Smart Life
- Kamerové systémy a zabezpečení domu
- ↳ Vše kolem kamerových systemů
- ↳ Vše kolem zabezpečovacích systémů
- Ostatní - provoz fóra
- ↳ Názory, informace a připomínky k tomuto fóru
- ↳ Mimo mísu
- ↳ Inzerce
- ↳ Darujem -vymením
- Archív
- ↳ SATELITNÉ PŘÍJÍMAČE SO SYSTÉMOM LINUX
- ↳ AB IPBox PRISMCUBE RUBY
- ↳ AB IPBox PRISMCUBE RUBY - download
- ↳ Firmware download
- ↳ Plugins download
- ↳ Návody , postupy .....
- ↳ Tools download
- ↳ ABcom HD prijimace - IPBox9900, IPBox99, IPBox55
- ↳ Návody a rýchla pomoc
- ↳ Download 9900 HD
- ↳ Download 99 HD
- ↳ Download 55 HD
- ↳ Download -pluginy, návody ....
- ↳ DGS HD prijimace - IPBox9000, IPBox900, IPBox910, IPBox91
- ↳ Download 9000HD
- ↳ image Enigma2
- ↳ image DGS
- ↳ image Neutrino
- ↳ Download 900HD
- ↳ image Enigma2
- ↳ image DGS
- ↳ image Neutrino
- ↳ Download 910HD
- ↳ image Enigma2
- ↳ image DGS
- ↳ image Neutrino
- ↳ Download IPbox 91HD
- ↳ image Enigma2
- ↳ image DGS
- ↳ image Neutrino
- ↳ Download HD spolecne
- ↳ Download - Plugins
- ↳ Ipbox - uzavrene forum /rady, vyvoj, zkousky/
- ↳ X-Trend ET 10000, 9xxx,8000,8500,6500,4000
- ↳ X-Trend ET4000
- ↳ ET4000 - postupy, návody
- ↳ ET4000 - download plugins
- ↳ ET4000 - images E2
- ↳ X-Trend ET 6500
- ↳ ET6500 - postupy, navody
- ↳ ET6500- download plugins
- ↳ ET6500 - images E2
- ↳ X.Trend ET 7x00
- ↳ X-trend ET8000 , ET10000
- ↳ ET8000 - postupy, návody
- ↳ ET8000 - download plugins
- ↳ ET8000 - images E2
- ↳ ET10000 - images E2
- ↳ X-Trend ET 8500
- ↳ ET8500 - postupy, navody
- ↳ ET8500- download plugins
- ↳ ET8500 - images E2
- ↳ X-Trend ET 9x00
- ↳ ET9x00 - postupy, návody
- ↳ ET9x00 - download plugins
- ↳ ET9x00 - images E2
- ↳ X-Trend : download spoločné
- ↳ HD-BOX Enibox
- ↳ Download HD-BOX Enibox
- ↳ Download image -Enibox
- ↳ Download - Navody , postupy
- ↳ Download emu, plugins
- ↳ Download - PC nástroje na správu prijimača
- ↳ Download settimgs
- ↳ F O R T I S prijímače: HDbox 7119,9105+,Dreamsky HD6
- ↳ Dreamsky HD6
- ↳ Diskusia Dreamsky HD6
- ↳ Download Dreamsky HD6
- ↳ HD-BOX Enigma2 v internal flash
- ↳ Download
- ↳ enigma2 7819 -HDBOX9105 plus
- ↳ enigma2 7919 HDBOX 7119
- ↳ enigma2 7119
- ↳ enigma2 8200
- ↳ HD-BOX Neutrino - internal flash
- ↳ Download - HDBOX Neutrino
- ↳ Download - HD-BOX
- ↳ Návody - HD-BOX pre IRD sw
- ↳ Návody - HD-BOX pre enigma2 USB verzia
- ↳ Zmena bootloadera a jtag pre Fortis prijímače.
- ↳ SHOWBOX -Vitamin - enigma2
- ↳ Download - enigma2 image
- ↳ Download -plugins
- ↳ Návody , postupy
- ↳ Downloads - utils
- ↳ Downloads -settings
- ↳ IQON Force
- ↳ Download IQON Force -1
- ↳ Download IQON Force 2+ combo
- ↳ Edision
- ↳ Download Edision
- ↳ QVIART
- ↳ Download Qviart LUNIX
- ↳ Download Qviart LUNIX CO
- ↳ Download Qviart LUNIX 4K
- ↳ Download Qviart LUNIX3 4K
- ↳ SATELITNÍ PŘÍJÍMAČE GLOBO / OPTICUM / OPTIBOX / AMIKO
- ↳ SATELITNÉ PRIJÍMAČE SO SYSTÉMOM ANDROID
- ↳ HDBOX -XBMC
- ↳ Download HDBOX -XBMC
- ↳ WeTek Play
- ↳ WeTek - enigma2
- ↳ WeTek - Android
- ↳ SATELITNÍ PŘÍJÍMAČE
- ↳ AB CRYPTOBOX 4XX,5XX,6XX,7XX,8XX
- ↳ AB Cryptobox 450,400,400 mini,200
- ↳ Diskuse -AB Cryptobox 450HD, 400HD, 400HD mini
- ↳ Diskuse - AB Cryptobox 200 SD
- ↳ Download - spoločné - návody, postupy, pomocný sw ...
- ↳ Download - AB Cryptobox 450HD
- ↳ Download - AB Cryptobox 400HD , 400HD mini
- ↳ Download - AB Cryptobox 200SD
- ↳ AB Cryptobox 500, 550, 500 Mini ,550C
- ↳ Diskuse - AB Cryptobox 500HD , 550HD , 500HD Mini
- ↳ Download - AB Cryptobox 550HD
- ↳ Download - AB Cryptobox 500HD
- ↳ Download -AB Cryptobox 500HD Mini
- ↳ Download AB Cryptobox 550 HD C
- ↳ Download - spoločné , návody, nástroje
- ↳ AZBOX
- ↳ DOWNLOAD - AZBOX
- ↳ Golden Interstar
- ↳ DOWNLOAD - Golden Interstar
- ↳ Satelitní přijímače - Neutrino HD
- ↳ Coolstream Link , Trinity DUO
- ↳ Základné informácie o prijímači Coolstream Link
- ↳ Diskusia Link
- ↳ Download image Link
- ↳ Coolstream Tank
- ↳ Základné informácie o prijímači Coolstream Tank
- ↳ Diskusia Tank
- ↳ Download image Tank
- ↳ Coolstream Trinity
- ↳ Základné informácie o prijímači Coolstream Trinity
- ↳ Diskusia Trinity
- ↳ Download image Trinity
- ↳ Coolstream ZEE 2 , Trinity V2 (nie DUO !!!)
- ↳ Základné informácie o prijímači Coolstream ZEE 2
- ↳ Diskusia ZEE 2
- ↳ Download ZEE 2
- ↳ Diskusia Neutrino HD1 , HD2
- ↳ Download - spoločné Tank, Trinity ZEE 2, Link
- ↳ Rady a návody
- ↳ Emulátory a Softcamy -Tank, Trinity , ZEE 2
- ↳ Download subory - ostatné
- ↳ Download - pluginy
- ↳ Mutant HD51
- ↳ Diskusia Mutant HD51
- ↳ Download Mutant HD51