oscam skylink M7

Oscam - rady, návody a postupy
Odpovědět
marecek666
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
satelitni prijimac: VU+ SOLO2, 2x VU+ Zero

Re: oscam skylink M7

Příspěvek od marecek666 »

Ďakujem za pomoc, karta bude musieť ísť na servis. Ani po vyse hodine v CAM module po zaslani zapisov sa nerozbehla s tym ze hlasilo chybu E30-4.
slax78
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od slax78 »

A volal si na tu podporu ?
Kasr
Znalec fóra
Znalec fóra

Příspěvek od Kasr »

slax78 píše:Teraz som si všimol , že si tu kartu skúšal v offic boxe.
A keď tam už nenaskočí , tak ti žiadny OSCaM nepomôže .
Zajtra zavolaj na infolinku , povedz že karta niekoľko rokov nebola v boxe a mozno ti pošlu inú aktualizáciu do karty ako ta ktorá je možnosť poslať cez web .
Na konkurenčnom fóre písal jeden chalan ako vyzerá odpoved karty keď je parovana a máš ju v “štandardnom “ Oscame .
Ale myslím že na tej infolinke ti kartu najrýchlejšie aktivujú . Len ju radšej nechaj v tom offic boxe a po úspešnom spusteni pusti až potom do Oscamu .
Síce trocha ot, ale známy mal kartu (ale ICEE) po niekoľkotýždňovom nepoužívaní v ready boxe Tesla niekoľko hodín a nič. Mne v oscame nabehla po minúte. Ale to som trafil zápis. Ale aj tak
Niejake stb a tv a hlavne Lnb Sharp,noise 1 a 1,2db 25 ročný! a no problém(je ako nový).
marecek666
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

slax78 podpora zasielala zápis a že mám čakať aj hodinu bez prepínania, ako som písal bol som pre zmenu v inej predajni kde dali kartu do modulu a do telky, vyhodilo chybu E30-4 (nebola dlho používaná, potrebuje EMM). Zostalo to bežať takto vyše hodiny na STV1 a nič. Potom sme to prepli na ČT1, dal som cez web poslať zápis a tak to postálo asi 20 min a tiež nič. Už to ale nebudem riešiť, kamarát mi zohnal 11 mesiacov nepoužívanú ICE, ktorá po zaslaní zápisov nabehla doslova za pár sekúnd a to pod obyčajným OSCAMom z feedu.
Ale aspoň mám skúsenosť čo sa stane s kartou ak nebola roky použitá a načo bola vlastne užitočná lacná aktivácia základu cez SMS na pár dní, ktorú zrušili.
Vďaka za Váš čas :thankyou:
Ostrovid
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Ostrovid »

marecek666 Ked mas staru kartu ktora nebola pouzita viac ako rok tak ju predsa musis najprv znovu zaregistrovat, tusim za 40€ a az potom si mozes nanu dat nejaky program.
Aktivaciu cez SMS na cislo 8877 nezrusili, stale to funguje ale uz to nie je za 1€ ale tusim za 2€.
marecek666
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Ostrovid presne tak, a tak som to popísal aj v mojom pôvodnom dotaze, karta bola nanovo zaregistrovaná a riešil som to práve cez zákaznícku linku a až následne keď registrácia prešla a potvrdila mi to aj zákaznícka podpora tak sa zaplatil balíček. Bez registrácie by sa nedal zaplatiť balíček lebo v zákazníckej zóne pre číslo mojej karty nebol žiadny na výber, až po registrácii to sprístupnili.
Mimochodom poplatok za registráciu a aktiváciu je aktuálne NULA. Potešilo keď mi to hovorila operátorka na zákazníckej linke. Ešte stále majú nejakú akciu na motiváciu klientov na návrat.
Ostrovid
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Ostrovid »

Prepaac mi, fakt som prehliadol to info o registracii ... , co si pisal. Moja vina a sypem si zato popol na hlavu.
fatter
Pokročilý
Pokročilý
satelitni prijimac: Coolstream Tank,S3mini,Dreambo

Příspěvek od fatter »

Ahojte, sorry- napisem sem otazku, aby som nevyrabal nove vlakno. Mam sice vzdialeny server, ale snad niekto odpovie.Posledny tyzden-dva mi mrzne na Skylinku Markiza, semtam Jednotka RTVS. Zamrzne na 10 az 30s. Ked pocas mrznutia prepnem na iny kanal a hned nazad, rozbehne sa. Ked pouzijem cisty cccam, nie oscam, nemrzne vobec. Vedel by niekto poradit vo co go? Stalo sa nieco za posledne dni co mi uniklo? dik vopred za odpovede
Ostrovid
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Ostrovid »

Pytaj sa tam kde platis a tam sa aj stazuj.
skateraining
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od skateraining »

nazdar, nemáš tam popri pripojní na valstný server ešte nahodený nejaký další? Toto mi robilo prednedávnom ked som mal zapnuté naraz 2 zdroje sh***ngu (stroj Golden Interstar Alpha X 4K), záložný eggygold (vysoké pingy ale velmi pomalé prepínanie, za cenu čo sa neodmieta) a miestneho človeka. V momente ako som vypol zálohu to prestalo blbnút.
fatter
Pokročilý
Pokročilý
satelitni prijimac: Coolstream Tank,S3mini,Dreambo

Příspěvek od fatter »

Tiez mam openpli, tak skusim nieco ine.Vtip je v tom, ze mi to robi iba cca tyzden.A nic som nemenil
Spacer
Odborník
Odborník

Příspěvek od Spacer »

Páni, chcel by som sa spýtať, ako fungujú čítačky v Oscame? Ak mám kartu v čítačke a nie je na nej zápis pre dekódovanie programu, prejde Oscam automaticky na ďalší reader v poradí?
VU+Duo², Black Hole 3.0.9, skin Red Sea
Formuler Z7+, Android 7.0
AB IPBox TWO, Android TV 8.0
EnoSat
Legenda Fóra
Legenda Fóra
satelitni prijimac: Dreambox - Dr.HD F16 - TBS5925
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od EnoSat »

Pokial si neurcil pravidla, ziadost ide na vsetky citacky
ROVER TAB900+ , Televes H30 FLEX
Gibertini OP100LN /85E-53W/
WaveFrontier T90 /51E-39E-36E-33E-28E-26E-23E-19E-16E-13E-9E-7E-5E-2E-1W-4W/
Edision MIO+ 4K, Octagon SF8008, Mutant HD51, QVIART Lunix, Ustym 4K S2 OTT, VU Solo4K, Dreambox 900UHD/7020HD/500HD, TBS-5925/5530/5220
matko33
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od matko33 »

to co sa tu posledne prezentuje ako problem, problem nie je ak si date tu "robotu" a poskytnete oscamu kompletnu info, ze co vlastne chcete a to pomocou oscam.services

ten egygold je sice rychly, ale vracia falosne cw, co sa javi ako zamrznuty obraz, pravda je taka ze "dekoduje" s nespravnym cw, treba egygold zrusit a zabudnut nan, mozno je to forma utoku kedy sieti egygold podhadzuju nespravne cw a tie da rozposlu zakaznikom co sposobi "mrznutie"

mozno by stalo za vyskusanie pouzit egygold ako backup server, ale mam pocit ze som to skusal v minulosti a akosi to dobre nefungovalo, cize oscam by sa mal obratit na egygold az ked hlavny timeuotuje, alo akosi to spravne v oscame nehralo
abparacha

Příspěvek od abparacha »

please upload oscam irdeto layer2b for RPI 4 with PCSC reader
Spacer
Odborník
Odborník

Příspěvek od Spacer »

A čo musím nastaviť, aby prešiel z karty v boxe na ďalší reader s nazdielanou kartou? Mám totiž dve karty Skylink SK a CZ, každá v inom boxe. Chcel by som nejako dosiahnuť, aby proste dekódovala tá karta, ktorá má potrebné zápisy, aby to nezostalo na readeri, ktorý nemá zápisy k danému programu, ale aby sa to preplo na reader, ktorý vie dekódovať.
Nastavenie services sa mi zdá troška pracné.
EnoSat
Legenda Fóra
Legenda Fóra
satelitni prijimac: Dreambox - Dr.HD F16 - TBS5925
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od EnoSat »

Tak si skus readers nastav na ChID, tych na karte nemas vela
ROVER TAB900+ , Televes H30 FLEX
Gibertini OP100LN /85E-53W/
WaveFrontier T90 /51E-39E-36E-33E-28E-26E-23E-19E-16E-13E-9E-7E-5E-2E-1W-4W/
Edision MIO+ 4K, Octagon SF8008, Mutant HD51, QVIART Lunix, Ustym 4K S2 OTT, VU Solo4K, Dreambox 900UHD/7020HD/500HD, TBS-5925/5530/5220
matko33
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od matko33 »

Spacer píše:A čo musím nastaviť, aby prešiel z karty v boxe na ďalší reader s nazdielanou kartou? Mám totiž dve karty Skylink SK a CZ, každá v inom boxe. Chcel by som nejako dosiahnuť, aby proste dekódovala tá karta, ktorá má potrebné zápisy, aby to nezostalo na readeri, ktorý nemá zápisy k danému programu, ale aby sa to preplo na reader, ktorý vie dekódovať.
....ale jediny exaktny sposob
davidas
Odborník
Odborník

Příspěvek od davidas »

Spacer píše:A čo musím nastaviť, aby prešiel z karty v boxe na ďalší reader s nazdielanou kartou? Mám totiž dve karty Skylink SK a CZ, každá v inom boxe. Chcel by som nejako dosiahnuť, aby proste dekódovala tá karta, ktorá má potrebné zápisy, aby to nezostalo na readeri, ktorý nemá zápisy k danému programu, ale aby sa to preplo na reader, ktorý vie dekódovať.
bez prace nejsou kolace, nastav si spravne services, pokud to delas poprve bude s tim prace, pokud uz jen udrzujes v chodu budes mit prace mene
skype = davidas-cz
Zgemma H7s, Octagon SF8008, Extrend ET8000
local - 0624 full cz-sk, 0B01 (NC+), 0650 (Orf), 1830 (HD+)
hop - 0653
Spacer
Odborník
Odborník

Příspěvek od Spacer »

Mno veď uvidím, ako to zvládne Oscam. Ak to bude štrajkovať, tak nastaveniu services sa teda nevyhnem. Dúfam, že to zvládne automaticky.
Odpovědět

Zpět na „Oscam - multiprotokolárny kartový server“