Golden Interstar Xpeed LX3

Odpovědět
liquere
Veterán fóra
Veterán fóra

Re: Golden Interstar Xpeed LX3

Příspěvek od liquere »

Ano ved to pisem.......... preto som chcel porovnat, ci to u teba robi rovnako to PIP pri 1 alebo 2 tuneroch.
VU UNO openATV, plna skrina kramov ;)
Tento cely prispevok bol napisany bez financnej pomoci EU a tapatalku!
Niektore mimovladky a OZ by mali byt zakazane zo zakona, lebo sluzia len na rozvracanie statov.
georg11
Veterán fóra
Veterán fóra

Příspěvek od georg11 »

OK už neumím slovenský, původně jsi psal "nemam len jednotuner" z toho jsem usoudil že jich máš víc. Je jasné že jsi omezen na pip jen z jednoho transponderu, to já samozřejmě ne ale stejně to nechodí tak jak má. Není to věc jen openATV je to takto nefunkční i u ostatních image kromě openPLi tam to chodí jak má
Octagon 8008, různé image v multibootu
Zgemma H7.S image openATV
liquere
Veterán fóra
Veterán fóra

Příspěvek od liquere »

Cize vsade ti po prepnuti ostava v okienku tma ? Zaujimave, ja to sice nepouzivam, len ked tusim efendy nieco pisal som to tak 3x do roka vyskusal a vramci 1 TP to u mna ide. A co je to normalne u PLI, ine ovladanie alebo ? Ide mi o to, ze vela ludi ma dnes uz viactuner a nechce sa mi verit, ze by to nikomu nevadilo pokial to nefunguje....
Niektore mimovladky a OZ by mali byt zakazane zo zakona, lebo sluzia len na rozvracanie statov.
georg11
Veterán fóra
Veterán fóra

Příspěvek od georg11 »

Image PLi lze sice stáhnout přímo se servru z egamibotu ale je to na xtrend10000. Bohužel se mi v něm nepodařily rozchodit některá tlačítka DO, /např. FAV/, nejdou nainstalovat některé pluginy /např.HBBTV/, jinak funguje docela dobře.
Škoda že si neumím sestavit image z každého něco ale na to moje znalosti nestačí :(
Tabi
Odborník
Odborník

Příspěvek od Tabi »

Problém je GStreamer 1.4.5. Jinak Openatv 5.0 má stejný základ jako Egami 6.6, ale to je s verzí 6.6.4 o krůček napřed.
liquere píše:Ide mi o to, ze vela ludi ma dnes uz viactuner a nechce sa mi verit, ze by to nikomu nevadilo pokial to nefunguje....
Ono to PIP funguje, když jenom budeš přepínat programy, ale jak se rozhodneš, že chceš přehodit obrazy tak v malém okně máš tmu. Dá se to rozhýbat, že v malém okně dáš stejný program jako na velkém, pak se to opět rozjede.

Je to podobný problém jako z rozjezdem HW transcoding přes prohlížeč. Tam se taky občas musí zapnout program na STB a ten samý nastartovat přes HW transcoding a pak už vše jede bez problémů.
VU+ Uno 4K SE / Turbo USB tuner DVB-T2 / SSD 120GB /mechanika DVD Dell
iNEOS ZX4 / AB WiFi dongle 5dB
Toroidal T55 (28E, 23E, 19E, 13E, 9E, 4,8E, 1W, 5W)
liquere
Veterán fóra
Veterán fóra

Příspěvek od liquere »

Verim vam len si to neviem nasimulovat na svojom boxe a viactuner nemam po ruke. Skusal som to na 4.2 kde starsi gst a vcera aj na 5.0 kde je novy gst a vramci 1 TP na mojom une to islo. Georg pise ze sa to prelina vo vsetkych img tak snad to skor alebo neskor uz dotiahnu vsetci.... :(
georg11
Veterán fóra
Veterán fóra

Příspěvek od georg11 »

Nahrál jsem na zkoušku do flash orig. image ze stránek Goldem media easy-gui-4.3-inihdp-20140703 tam pip funguje jak má. Dále se však nevyvijí a jejich server je pro update nedostupný takže není moc použitelný.
Tabi
Odborník
Odborník

Příspěvek od Tabi »

liquere píše:... sa to prelina vo vsetkych img tak snad to skor alebo neskor uz dotiahnu vsetci.... :(
Není to problém jen LX3, ale i jiných. Měl jsem Solo2 a tam PIP taky nefungoval asi nikdy na 100% A bylo jedno jestli tam bylo VTI, BH nebo openATV. PIP ro LX3 fungoval taky dobře v openATV 4.1.
Teď jsem ho vyzkoušel pořádně v Egami 6.6.4 a po prohození obrazu stačí jen přepnout malý obraz a už to jede - tohle se dá už vydržet :D .
georg11
Veterán fóra
Veterán fóra

Příspěvek od georg11 »

Jak přepnout malý obraz ?
Tabi
Odborník
Odborník

Příspěvek od Tabi »

Funkce PIP-ZAP
Pokud přehodím obrazy v PIP mám vždy v malém okně černo, ale pokud aktivuji PIP-ZAP tlačítkem PIP na ovladači a přepnu program v malém okně tak se malý obraz rozjede. Vrátím se přes menu rozšíření, kde červeným přepneš na přepínání ve velkém okně.
Trochu krkolomné, ale funkční.
liquere
Veterán fóra
Veterán fóra

Příspěvek od liquere »

A ked pouzijes toto ? A prepnes to tl. 0 pri aktivnom PIP ?
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
georg11
Veterán fóra
Veterán fóra

Příspěvek od georg11 »

To funguje pořád stejně obrazy se prohodí ale v malém okně je tma
liquere
Veterán fóra
Veterán fóra

Příspěvek od liquere »

OK tak potom nic, inak som teraz zistil, ze u mna to funguje pri SD programoch, ked pouzijem HD chova sa to tak ako pisete............. u vas SD?
georg11
Veterán fóra
Veterán fóra

Příspěvek od georg11 »

U mě je to jedno, sd nebo hd
jarddo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od jarddo »

Mne robi to iste ,v malom okne tma po prepnuti.

Dovolim sa spytat sa ze ako Vam funguje media player2.Neviem ci ho zle ovladam ale asi nefunguje korektne.Vsetko je v pohode ,subory nacita ,zobrazi a dokaze vytvarat aj play listy vobec ich nepouzivam a ser...ze nedaju sa ani nijak vypnut.
Ale nie o tom som chcel,priamym stlacenim oK tlacidla subor spustim a v pohode ho prehra.Sipkou vpravo,vlavo vedla OK sa da video plynulu posuvat dopredu alebo dozadu.Avsak problem nastane ked dam pauzu.Stacenim OK ho pridava opakovane do playlistu,stacenim tlacidla play/pauza iba zhasne obrazovka a vyhodi ihfo bar stanice ktoru mate prevolenu pri spusteni.
Ten pauznuty subor sa neda nijak spustit aby pokracoval od momentu ked som spustil pauzu.Musim vojst do prehravaca,vymazat playlist,uplne ho vypnut a opet vojst do pluginov ,spusit prehravac+play a potom NEpouzivat pause lebo..som opet tam kde som bol...
Alebo pouzivate nejaky iny multimedialny prehravac ktory funguje korektne?

Dalsia otazka je preco mi nefunguje,nezobrazujem pri nemeckych free staniciach EPG?Poradite
VU solo 4K FBC
Twin DVBT/T2
1TB HDD
georg11
Veterán fóra
Veterán fóra

Příspěvek od georg11 »

Nevím jaké image provozuješ, defaultní media player u openATV funguje korektně, problémy které popisuješ nepozoruji.
Nevím u jakých německých stanic nefunguje EPG
screen.jpg
jarddo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od jarddo »

Neviem aky "defaultní media player u openATV" myslis.Image klasicke ,podla obrazkov z Googla asi 4.2
Mal som na mysli externy vstup na USB kluc kde mam natahane nejake serialy,filmy.Ked supnem USBcko tak okno nasli sa subory a nedaju sa spustit.Obe moznosti 1 alebo Ok vedu k ukonceniu tohto vyskakovacieho okna.
Musim so pluginov a jedine tento prehravac mi ich na kluci najde a zobrazi.Su to nejake MKV,AVI.Neviem mozno robim nieco zle ale neprisiel som na to co.

K tomu EPG som myslel napriklad VOX,Eins festival,Sat,pro7 adt,BBC a dokonca ani k cz staniciam COOL a LOVE mi epg nezobrazi.Stlacenim ok sa dostanem na zoznam stanic,ked stlacim EPG tak mi zobrazi iba k SK staniciam z paketu M7,ostatne nie.
VU solo 4K FBC
Twin DVBT/T2
1TB HDD
liquere
Veterán fóra
Veterán fóra

Příspěvek od liquere »

Ked tam prepnes nacita ti epg aj tam kde ho nevidis, def. player je predsa EMC cim prehravas vlastne nahravky, mas ho v pluginoch.
jarddo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od jarddo »

Ano v tom dalsom EPG co posielal kolega predtym tam uz je ale islo ze nie je v tom zakladnom,uvodnom.Ano ked zvolim jednu s tych stanic tak v infobare je uvedene co prave bezi a co bude nasledovat ale chyba mi v tom hlavnom nahlade.

A mozno blba otazka le neviem co je " defaultny EMC player"?
Aj ked sa na USB kluc pokusam dostat cez tlacitko media tak mi zobrazi,najde ale po kliknuti nam mi nic nezobrazi a jedine co mi ich je ked vojdem do pluginov a tam spustim spominany MP2c ,nic ine mi to nenajde a neprehra.
VU solo 4K FBC
Twin DVBT/T2
1TB HDD
georg11
Veterán fóra
Veterán fóra

Příspěvek od georg11 »

V openATV se to chová tak jak píšeš, ale po spuštění mediaplayeru je vše ok a žádné problémy které jsi popisoval nejsou. V image Egami to spustíš přímo z úvodní obrazovky po vložení usb s filmy
Odpovědět

Zpět na „Golden Interstar“