enigma2 HD ready -pokec

Odpovědět
terei
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: enigma2 HD ready -pokec

Příspěvek od terei »

Je možný někde upravit délku stisku tlačítka ovladače. Většinou se mi stává, že zmáčknu ovladač a satelit nic, protože jsem tlačítko nedržel dost dlouho. A nemyslím funkce přiřazený dlouhýmu stisknutí. Tam člověk počítá s tím, že to drží dokud se něco nestane. Myslím, že v originalním fw byla ta doba daleko kratší.
honzikovo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od honzikovo »

Ahoj mám takový problém chtěl jsem docílit toho aby mi přes optiku šlo do av reciveru dolby digital tak jsem si tady vyhledal radu od revis ze je treba v av nastaveni prepnout na optiku a vypnout downmix to jsem udelal a dolby digital naskocil.Pa
k jsme to ale prepnul zpět na jen jsem chtěl porovnat ten rozdil a kdyz jsem to vrátil opet na downmix mám výstup typu trrrrrrr jen mi duní všechny reproduktory a ani av recever nedetekuje dolby digital nepomohl ani restart e2 na to pcm a spdif to jede ale jakmile vypnu to AC3/DTS downmix tak opet jen duneni zadny zvuk díky za pomoc
vaskee
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od vaskee »

terei píše:Je možný někde upravit délku stisku tlačítka ovladače. Většinou se mi stává, že zmáčknu ovladač a satelit nic, protože jsem tlačítko nedržel dost dlouho. A nemyslím funkce přiřazený dlouhýmu stisknutí. Tam člověk počítá s tím, že to drží dokud se něco nestane. Myslím, že v originalním fw byla ta doba daleko kratší.
ja si myslim, ze to neni o zadne delce stisku, ale jen o jeho sile. nektere rady fortis ovladacu maji desku polozenou o trochu niz a tak musi byt stisk silnejsi. zkousel jsem ovladac otevrit a nacpat tam par vizitek. chvili reagoval jen na jemny stisk, ale pak se to tam zase pohlo a je nutny na nej opet vic tlacit. no asi jsem to neudelal nejlip, ale imho pujde o tohle.
Skytec Nerine + openATV
vaskee
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od vaskee »

honzikovo píše:Ahoj mám takový problém chtěl jsem docílit toho aby mi přes optiku šlo do av reciveru dolby digital tak jsem si tady vyhledal radu od revis ze je treba v av nastaveni prepnout na optiku a vypnout downmix to jsem udelal a dolby digital naskocil.Pa
k jsme to ale prepnul zpět na jen jsem chtěl porovnat ten rozdil a kdyz jsem to vrátil opet na downmix mám výstup typu trrrrrrr jen mi duní všechny reproduktory a ani av recever nedetekuje dolby digital nepomohl ani restart e2 na to pcm a spdif to jede ale jakmile vypnu to AC3/DTS downmix tak opet jen duneni zadny zvuk díky za pomoc
ja mam audio source na spdif a AC3 downmix zaplej. funguje mi to v poradku. jen je nutne na tv nastavit externi zvuk, protoze ten by tam sel jinak pres hdmi. zase to ale clovek pres bedny nezene kazdy den.
Skytec Nerine + openATV
w@mp

Příspěvek od w@mp »

Cus vsichni, jak dosahnu toho aby se mi soubor epg.dat ukladal na mountnutou flashku a ne na sitovy disk? Jde nejak premapovat ovladac a vratit volbu primeho tvrdeho a gui restartu primo z neho? U hdglass16 se to restartuje automaticky, jenze jenom ze zacatku a pak uz nic, tak to musim vytahnout ze site a nastaveni co sem zmenil tam neni, nekdy tam je i nejake nahodne...
terei
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od terei »

funguje někomu PIP? Dál mě napadlo, jestli by šlo namapovat tlačítko vypnutí i do tabulky pro přepínání kanálů.
Rian

Příspěvek od Rian »

Zdravím,

Skúšam 16G USB klúč v zadnom USB porte. Raz mi ho po vypnutí a zapnutí nájde ako sda1 raz ako sdb1. Mám v tom potom bordel pri mountovaní. Blbé nastavenie alebo vlastnosť ?
Klúč je už formátnutý do ext formátu.

Vďaka.
w@mp

Příspěvek od w@mp »

Zdravim, blbne taky nekomu ceska diakritika v epg?
vaskee
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od vaskee »

w@mp píše:Zdravim, blbne taky nekomu ceska diakritika v epg?
neblbne. mas spravnou lokalizaci?
Skytec Nerine + openATV
w@mp

Příspěvek od w@mp »

Jiste, ze mam. Nenapada te neco, co by to mohlo zpusobit? Dela to ve vsech skinech
moulikpeta
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
satelitni prijimac: sarajevo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od moulikpeta »

w@mp píše:Jiste, ze mam. Nenapada te neco, co by to mohlo zpusobit? Dela to ve vsech skinech
nepises jakej provider
skus encoding v priloze
vaskee
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od vaskee »

encoding.txt v priloze prejmenuj na encoding.conf a nakopiruj do /usr/share/enigma2. pred tim si udelej zalohu puvodniho encoding.conf. prekontroluj atributy, aby byly 644 a user:grupa nastavena na 1000:1000. zkus a dej vedet.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Skytec Nerine + openATV
satsatik
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od satsatik »

Mám poznatek z této enigmy používám oscam ymod kvůli emu a zbytku programů co jdou na astře 19.2, ale vždy po cca dvou dnech přestane fungovat karta Skylink ICE co mám normálně zaplacenou a musím provést restart, pak to zase jede, máte někdo podobné zkušenosti, nastavený to mám takhle viz příloha, díky za každou radu.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Sanzi
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
satelitni prijimac: DM 7020 HD
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sanzi »

satsatik: tento isty problem ma kamarat , ma config odomna ktory na 2 satoch ide v pohode a na jeho sate po dvoch dnoch vypadnu niektore programy, dnes mu tam dam novsi oscam_ymod

on ma sat skytec jobi, na hdbox 9105+ a skytec kleio to šlape :)
VU+ Solo4K | DM 7020 HD / 2x DVB-S2 Tuner / Display GrauTec | image OE 2.0 | GSU 5.40 | HD GLASS 7.96| Skylink HD ICE
Xtreamer Prodigy | Panasonic Viera TX-P50VT30E | Yamaha RX-V567 | Yamaha NS-555 | Yamaha NS-C444 | Yamaha NS-333
| JBL ES250PW
satsatik
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od satsatik »

Sanzi píše:satsatik: tento isty problem ma kamarat , ma config odomna ktory na 2 satoch ide v pohode a na jeho sate po dvoch dnoch vypadnu niektore programy, dnes mu tam dam novsi oscam_ymod

on ma sat skytec jobi, na hdbox 9105+ a skytec kleio to šlape :)
Mě to dělá na každém oscam_Ymod, takže asi problém možná bude někde v mých Konfigech jenže už nevím kde hledat, zkoušel jsem změnit i frekvence z 356 na 305 atd, ale stále stejný problém tak nevím, třeba někdo poradí. :thankyou:
Sanzi
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
satelitni prijimac: DM 7020 HD
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sanzi »

skus :)
mhz = 500
cardmhz = 357
VU+ Solo4K | DM 7020 HD / 2x DVB-S2 Tuner / Display GrauTec | image OE 2.0 | GSU 5.40 | HD GLASS 7.96| Skylink HD ICE
Xtreamer Prodigy | Panasonic Viera TX-P50VT30E | Yamaha RX-V567 | Yamaha NS-555 | Yamaha NS-C444 | Yamaha NS-333
| JBL ES250PW
satsatik
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od satsatik »

Sanzi píše:skus :)
mhz = 500
cardmhz = 357
oki zkusim, teď jsem přišel domů.
pobox
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od pobox »

mhz = 500
cardmhz = 357

ak sa bavite o HDbox-och alebo SkyTec-och - tak s "MHz = 500" to najskor nepojde OK

skus radsej "MHz = 305"
DM5XX & Original image + GP3 plugin - skin Kerni HD1 (by Gemini & advanced conf)
VuZero & Hyperion image
satsatik
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od satsatik »

pobox píše:
mhz = 500
cardmhz = 357

ak sa bavite o HDbox-och alebo SkyTec-och - tak s "MHz = 500" to najskor nepojde OK

skus radsej "MHz = 305"
Mám HD-BOX 9105 PLUS
reverend

Příspěvek od reverend »

... ahoj ...

- bol by som rád,ak by mi niekto poradil :)
- prešiel som celú tému enigma2 v internal flash,ale nikde som nenašiel odpoveď na moju jednoduchú otázku... :(
- teraz používam origo.sw a rád by som vyskúšal túto enigmu2 v inter.flash
- používam plugin xcamclient a mcas / aká je náhrada za tieto pluginy v e2 :?:
- viem,že v e2 tieto nefungujú ...

... dikes moc ... :thankyou:
Odpovědět

Zpět na „HD-BOX Enigma2 v internal flash“