Tak jsem zase proseděl mraky času u ladění četu v enigmě.
Tak a teď bych to bral, tak nějak za dokončené.
Takže nyní, když přeinstalujete plugin ...Stream Hunter
Po vstupu do četu vás to vyzve aby jste si vytvořili přezdívku.
Nacvakáte tam nějakou přezdívku a zeleným uložíte.
Potom se dostanete na (čet) a můžete číst. Když zmáčknete EXIT, tak vyskočíte na klávesnici.
Zde už píšete přímo text. Když máte napsáno, zmáčknete zelené a text se odešle na čet i s vaší přezdívkou.
Přesdívka zůstává uložená na trvalo. Jediné co ji vyresetuje, je přeinstalování ...Stream Hunteru.
Pak to bude chtít na začátku přezdívku znova. Přezdívka se automaticky připisuje k (E2). Díky tomu se pozná, že člověk píše z přístroje s enigmou a ne z počítače. Každý text si můžete rozkliknout a on se ukáže celý. Mělo by jít psát písmena s háčky a čárky a i ostatní symboly. Možná mě nějaký utekl, ale základ jde všechen. Poslední úpravu jakou chystám je, aby se čet automaticky aktualizoval a nebylo potřeba se do okna vracet, aby se zaktualizoval. Seznam aktivních uživatelů bohužel nedokážu udělat. Ale tak co, napíšete a uvidíte. Můžete to brát třeba i jako vskazovník. Tak jo, díky a vyzkoušejte to.
Hezký den. Aktualizujte ze ZOOMu ...Stream Hunter ...v ZOOMu na hlavní straně zmáčknete (8) a potom (1)
ps. na obrázku je test četu. Ty spodní, to jsem zkoušel postupně klávesy, jestli fungují. (kalibrace)