Optibox Anaconda

Diskuse o satelitních příjímačích Globo / Opticum / Yumatu / OptiboX/Amiko/Ineos
Odpovědět
mceman

Re: Optibox Anaconda

Příspěvek od mceman »

Tak uz som tam naistaloval ten plugin ale stale mi nefunguje irdeo karta skylink ak mi nejekto pomoze budem vdacny aj som to nastavil ako bol tu jeden screen mcas automaticky a stale nic dakujem vopred :o
dydaj1
Odborník
Odborník
satelitni prijimac: Optibox aligator, anakonda

Příspěvek od dydaj1 »

mceman píše:Tak uz som tam naistaloval ten plugin ale stale mi nefunguje irdeo karta skylink ak mi nejekto pomoze budem vdacny aj som to nastavil ako bol tu jeden screen mcas automaticky a stale nic dakujem vopred :o
nemaš nahodou opačne vloženu kartu :?: pokial maš v pluginu autostart na Mcas reštartni....
mceman

Příspěvek od mceman »

no neviem uz som to aj restartol ale stale nic cas mi pise ze ziadna karta ale mcas mam automaticky a je spusteny dakujem za radu moc ma mrzi ze ta zatazujem ale nema stim skusenost uvidim zajtra ked pridem z prace

a si to dam do stareho optiboxu extra a uvidim ako sato bude spravat

moc dakujem
MartinNR
Odborník
Odborník
satelitni prijimac: VU+ SOLO 2

Příspěvek od MartinNR »

netreba vypnut internu citacku?
VU+ Solo 2 - BH 2.x img + E-85 multifocus - 0.8W/13E/19.2E/23.5E ... AB Cryptobox 550HD ...
dydaj1
Odborník
Odborník
satelitni prijimac: Optibox aligator, anakonda

Příspěvek od dydaj1 »

mceman píše:no neviem uz som to aj restartol ale stale nic cas mi pise ze ziadna karta ale mcas mam automaticky a je spusteny dakujem za radu moc ma mrzi ze ta zatazujem ale nema stim skusenost uvidim zajtra ked pridem z prace

a si to dam do stareho optiboxu extra a uvidim ako sato bude spravat

moc dakujem
a zelenym tl. si štart potvrdil to ti musi šlapať, karta ide čipom napred a dole, prejdi na FW FAC.Optibox.AnacondaHD.v1.09.20 je asi najstabilnejši..
Herkules
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Herkules »

MartinNR píše:netreba vypnut internu citacku?
Ako chceš dosiahnuť aby ti čítačka čítala kartu keď ju vypneš? Vypnutie sa robí vtedy keď používaš CAM modul.
AB Pulse 4K
Octagon SF8008(oscam11704)
Iqon Force1 (Doscam v0,25)

Optibox Anaconda HD (l6.27, 2.12.15, oscam 5554)

Cryptobox 500HD
Skylink ICE, Skylink Irdeto, RTVS, motor SG2100 usals
MartinNR
Odborník
Odborník
satelitni prijimac: VU+ SOLO 2

Příspěvek od MartinNR »

Herkules píše:
MartinNR píše:netreba vypnut internu citacku?
Ako chceš dosiahnuť aby ti čítačka čítala kartu keď ju vypneš? Vypnutie sa robí vtedy keď používaš CAM modul.
Nechcem sa hadat, mozno mas pravdu. Ale ked mi jeden chlapik prvykrat nastavoval Koalu, takurobil toto vypnutie. A chapat sa to da aj tak, ze ju treba vypnut v zmysle ze ju nebude obsluhovat system, ale plugin si ju "obsluzi" sam. A aby sa to nebilo, tak to treba "vypnut internu citacku", aj ked to mozno nie je najspravnejsi popis.
Ale mozno je problem naozaj niekde inde. Ja by som takymto zacinajucim uzivatelom doporucil si na prvu instalaciu zavolat niekoho zbehlejsieho, aby mu poukazoval co a ako. Sam to poznam podla seba, ze zozaciatku som nevedel co a ako a ani co a kde hladat. Proste som nepoznal tie specificke vyrazy (plugin, autostart, a pod) a ich vyznam, nevedel som co kde hladat v menu, atd. Tot moja rada. Za nejakych par supov by ti to niekto snad ukazal, to nie je na dlhsie ako hodinku. Ak teda nie si technicky antitalent. ;-)
VU+ Solo 2 - BH 2.x img + E-85 multifocus - 0.8W/13E/19.2E/23.5E ... AB Cryptobox 550HD ...
davidas
Odborník
Odborník

Příspěvek od davidas »

lacoland píše:Dnes som skusal CAM modul MASCOM IRDETO/CRYPTOWORKS P/N 910001 vo verzii 1.23 a nedokaze v Anaconde robit dualcrypt. Nejde PIP a nepojde teda ani nahravat 2 programy naraz (zakodovane). Pricom podla parametrov CAM by to mal vediet. Chyba bude asi v prijimaci.

EDIT: skusal som ICE kartu. Bez CAM funguje PIP aj REC perfektne, hladam ale alternativu ak raz nebude funkcny plugin a budeme musiet siahnut na CAM. Zatial som vyskusal 2, pricom MASCOM podporuje dualcrypt. Ale tuto funkciu musi podporovat aj prijimac. Chcelo by to vyskusat este nejaky AlphaCrypt alebo SMIT IRDETO PROFESSIONAL, ale to je za uplne ine ceny.
budes potrebovat nejspis tento CAM http://www.dxc.cz/p1031-ci-irdeto-smit-professional-4/
skype = davidas-cz
Zgemma H7s, Octagon SF8008, Extrend ET8000
local - 0624 full cz-sk, 0B01 (NC+), 0650 (Orf), 1830 (HD+)
hop - 0653
mceman

Příspěvek od mceman »

Ďakujem ten starsi FW v1.09.20 pomohol zatial dakujem
mixoft
satelitni prijimac: Openbox S1, karta Skylink

Příspěvek od mixoft »

Mne čítačka taktiež blbla, ale vyriešil som to zdielaním s Openboxom S1, takže Anaconda je ako kient a šlape bez problémov.
scooby

Příspěvek od scooby »

Ahojte, na spojazdnenie Skylink IR karty som musel vypnut internu citacku, az potom zacal fungovat MCAS. Teraz to bezi spravne, napriek tomu, ze v CAS to hlasi, ze citacka je prazdna.

Problem vsak mam s obrazom. Pri nastaveni na 1080p mi obraz niekedy skace (vacsinou vtedy, ked sa prudko meni scena, alebo je obraz velmi svetly). Su dni kedy to neskace vobec ale su dni, kedy je to velmi rusive. Pri nastaveni na 1080i alebo nizsie skakanie prestane. Niekedy prestane aj "same od seba." Upgrade FW z 8.0.94 na 9.0.25 problem nevyriesil, vymena hdmi kabla tiez nie. Mate s tym niekto plz skusenosti ako to vyriesit?
Kasr
Znalec fóra
Znalec fóra

Příspěvek od Kasr »

Tak daj 1080i-progresivne nevysiela nikto a v video suboroch si deinterlaciu urobi telka.
Niejake stb a tv a hlavne Lnb Sharp,noise 1 a 1,2db 25 ročný! a no problém(je ako nový).
Matasias

Příspěvek od Matasias »

Prosim, ak chcem sledovat youtube, treba nieco zvlastne nastavit ? Pokazde ked si vyhladam nejake video a dam play, tak sa zasekne cely box ... Nieze by bol ten youtube v TV nevyhnutny, ale tak ked uz je tam, chcel by som, aby fungoval ako ma.
Franki1

Příspěvek od Franki1 »

Zdravím pani,kupil som anakondu a som v koncoch,mam parabolu twin lnb,v obyvačke topfield 7700,ide bez problemov,anakondu mam v kuchyni a stb nevie naladit ziadny program zo skylinku,chytim sice 900 programov ale programy zo skylinku ani jeden,hranie sa s diseqc prepinačmi nepomaha, softwer v1.09.20,rucne zadana frekvencia transpordera 12070.tiež nič,neviem kde robim chybu,35 stranok o anakonde som prečital 3X,zatial neriešim čitačku a dekodovanie karty lebo zatial neviem naladit programy z ASTRY 3A,1G na pozícii 23,5°,teda tie na ktore mam registrovanu kartu aj zo zapismi z topfielda kde mi idu obidve družice,skusal som anakondu v obyvačke ale tam to tiež nenaladi skylink,skuste poradit,kto mate podobny problem. :x
Ďakujem
Franki1

Příspěvek od Franki1 »

:thankyou:
stevesk11
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
satelitni prijimac: DM800HD 3X,DM500S 1X

Příspěvek od stevesk11 »

Franki1 píše::thankyou:
no kde bola chyba?..medzo stoličkou a pc?.-))ako sa povie...a ešte aké mate skusenosti s najnovším firmware?.......35 asi je.Oplatí sa...?Príde mi nova anaconda a či skusiť ten najnovší alebo dať klasiku ....20....ku,čo tu spomínate a ide
---------------------------------------------------------------------------
DM800HD 4X -Nemesis 2.6(svn110)+1X int. disk 500GB Samsung,Herobox EX4PLI4(Alonso),parabola 120Fe-Thor 0,8,60Al+motor SG2100,80Fe-Thor 0,8 a [/color],VU SOLO2 SE
Herkules
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Herkules »

Ja mám fw 35 od začiatku cca mesiac a pol a žiadne veľké problémy som s ním nezaznamenal. Myslím že prijímač šľape korektne. Ak by som mal problémy skúšal by som aj iné fw.
AB Pulse 4K
Octagon SF8008(oscam11704)
Iqon Force1 (Doscam v0,25)

Optibox Anaconda HD (l6.27, 2.12.15, oscam 5554)

Cryptobox 500HD
Skylink ICE, Skylink Irdeto, RTVS, motor SG2100 usals
Bart90210
satelitni prijimac: DM 800HD

Příspěvek od Bart90210 »

stevesk11 píše:
Franki1 píše::thankyou:
no kde bola chyba?..medzo stoličkou a pc?.-))ako sa povie...a ešte aké mate skusenosti s najnovším firmware?.......35 asi je.Oplatí sa...?Príde mi nova anaconda a či skusiť ten najnovší alebo dať klasiku ....20....ku,čo tu spomínate a ide
myslim ze nedekuje za odpoved, ale jen ke svemu prispevku pridal "diky" ( je to vlozeno ve stejny cas jako dotaz)

Jsi si jisty tim ze je to jen LNB Twin ? neni to nahodou monoblok twin? Na Astru 23,5° a Astru 19,2° ? To by pak byl spatne nastaveni diseqC, mrkni jak to mas nastaveni na Topfieldu
Dreambox 800HD klon , Dreambox 500S klon , GM 9060 CRCI HD PVR CLASS fw sp_1.3.69 + GM 9060 2CR2CI HD PVR fw sp_1.3.69 , HD-BOX FS 9105 fw v1.9.35 , AMIKO MICRO HD fw sp_1.1.76 ,AMIKO SHD-8140 fw sp_1.1.50
Asus RT-N16
parabola E85 multifocus 0.8°W,13.0°E,19.2°E,23.5°E,28.2°E
prstek

Příspěvek od prstek »

potreboval by som poradit mam anakondu už pol roka karta skylink funguje ok
sw 1.09.35 ale teraz som skusil zdielanie s kamošom XcamClient a po par minutach to zamrzne a pise program zakodovan neviete v com moze byt chyba
mufak76
Pokročilý
Pokročilý
satelitni prijimac: Optibox Anaconda

Příspěvek od mufak76 »

jakou kartu skylink mas?
Optibox Anaconda HD FAC.OPENBOX.S6.v2.12.18 OSCAM 1.20-unstable_svn11394 23,5°E+19,2°E
Optibox Anaconda HD FW 2.11.57 (Octagon) OSCAM ymodv18-t48 build 23,5°E+19,2°E
Optibox Panthera FW 21.66 SoftCam 25.1.2013 23,5°E+19,2°E
SkyStar2 DVBviewer, vPlug, ACamd 23,5°E+19,2°E
Odpovědět

Zpět na „Přijímače Globo / Opticum / OptiboX / Amiko“