Amiko Alien2 Triplex+ Pkt Hyperion v3

Diskuse o satelitních příjímačích Globo / Opticum / Yumatu / OptiboX/Amiko/Ineos
Odpovědět
chalan
Pokročilý
Pokročilý

Re: Amiko Alien2 Triplex+ Pkt Hyperion v3

Příspěvek od chalan »

logan píše:chalan: To si na koľkých miestach editoval? V tom súbore je to asi 15x - citlivosť sa po restarte radikálne zlepší - DO mi prepína aj od steny.
no zmenil som vsetky eps co boli na 30 na 60... je to rozhodne lepsie ale od steny mi to nejde :) kazdopadne diki za radu... este skusim vymenit baterky ci sa nieco zmeni :)
Inuita
Odborník
Odborník

Příspěvek od Inuita »

chalan píše:nemam tam ziadne male okienko a ako som pisal funguje to aj po deep aj cez restart ci restart enigma...
V okně Network configuration/nastavení adapteru ,nastavení DNS atd nemáš dole uprostřed malé okénko takový čtvereček ze zelenou fajfkou a vedle vpravo nápis Síť:LAN připojení? Jestli ne tak máme asi oba jinou image. Já mám Hyperion3.Možná to bude skinem,já mám Marcino 0 s pig
Amiko Alien2 Triple Plus S2/S2/DVB-T2< > Spark 1.2.74< >PKT Hyperion v.4 SVN-2874 < > Oscam v.9991< >skylink ICE
logan
Pokročilý
Pokročilý
satelitni prijimac: Zgemma H7S

Příspěvek od logan »

Rád som pomohol, ale prepínanie závisí i na umiestnení STB - ako je vystrčený do priestoru, či zasunutý niekde v poličke!
chalan
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od chalan »

Inuita píše:
chalan píše:nemam tam ziadne male okienko a ako som pisal funguje to aj po deep aj cez restart ci restart enigma...
V okně Network configuration/nastavení adapteru ,nastavení DNS atd nemáš dole uprostřed malé okénko takový čtvereček ze zelenou fajfkou a vedle vpravo nápis Síť:LAN připojení? Jestli ne tak máme asi oba jinou image. Já mám Hyperion3.Možná to bude skinem,já mám Marcino 0 s pig
bolo to skinom, dal som ten marcino a uz to tam mam ale ziaden problem ani po restarte/deep standby atd... siet pripojena... mozno ti blbne dhcp server... skusal si dat ip/dns manualne?
Inuita
Odborník
Odborník

Příspěvek od Inuita »

chalan píše:
Inuita píše:
bolo to skinom, dal som ten marcino a uz to tam mam ale ziaden problem ani po restarte/deep standby atd... siet pripojena... mozno ti blbne dhcp server... skusal si dat ip/dns manualne?
Zkoušel jsem nastavit ručně bez DHCP i s DHCP a pořád nic po startu když kliknu na nastavení adapteru tak tam mám Use interface=NE
Amiko Alien2 Triple Plus S2/S2/DVB-T2< > Spark 1.2.74< >PKT Hyperion v.4 SVN-2874 < > Oscam v.9991< >skylink ICE
chalan
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od chalan »

tam mas problem, nemas to ulozene... use interface musi byt na ANO, inak sa ti logicky po restarte ci deep standby nepripoji... ak sa ti to z neakeho dovodu neulozi treba hladat preco alebo to flashni znova, ja neviem...
Inuita
Odborník
Odborník

Příspěvek od Inuita »

chalan píše:tam mas problem, nemas to ulozene... use interface musi byt na ANO, inak sa ti logicky po restarte ci deep standby nepripoji... ak sa ti to z neakeho dovodu neulozi treba hladat preco alebo to flashni znova, ja neviem...
V tom bude ten vtip Tam žádné tlačítko na uložení není ](*,)
chalan
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od chalan »

skus toho wizarda...
Inuita
Odborník
Odborník

Příspěvek od Inuita »

chalan píše:skus toho wizarda...
Zkoušel jsem další skiny a je to to samé a už to dělá i po normálním restartu. Tam bude nějaká chyba v automountu. Ale je zajímavé,že moutnutej usb fleš si to pamatuje.
Inuita
Odborník
Odborník

Příspěvek od Inuita »

Nevíte někdo zkušený v kterém souboru je zapsáno nastavení auto start lan síť,nebo nemohl by mi sem někdo tento jeho soubor uploudnout,abych nenusel znovu instalovat Hyperion? Díky
chalan
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od chalan »

Inuita píše:
chalan píše:skus toho wizarda...
Zkoušel jsem další skiny a je to to samé a už to dělá i po normálním restartu. Tam bude nějaká chyba v automountu. Ale je zajímavé,že moutnutej usb fleš si to pamatuje.
myslel som wizarda na pripojenie siete... skus to... mozno si to bude pamatat... skinami to nieje...
Inuita
Odborník
Odborník

Příspěvek od Inuita »

Wizarda jsem zkoušel,bez úspěchu. Nezbývá mi než nechat stb v pohotovostním módu,což mě vytáčí ,neboť mi krabice v noci svítí jak vánoční stromek,nebo se vrátit k osvědčenému Sparku. Stejně se mi nezdá to natáčení.Před dvěma dny,když jsem chtěl nastavit tři HD kanály ve stejné době,tak mi systém hlásil konfliktní timer a musel jsem se rozhodnout,jakým dvoum kanálům dám přednost. Včera jsem udělal to samé,nastavil nahrávání 3 HD kanálů ve stejnou dobu a žádná hláška,všechny timery se ve 21.00 spustily,ale jen dva se natočily správně,ten třetí jen 42 sec. Takže Hyperion si dělá prostě co chce. Není na něj 100% spoleh. :(
chalan
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od chalan »

ktore konkretne kanaly si nahraval?
Inuita
Odborník
Odborník

Příspěvek od Inuita »

chalan píše:ktore konkretne kanaly si nahraval?
SpektrumHD,NG WildHD a Travel chanelHD. Ten poslední jsem včera skoukl a byl v pořádku. Dnes jsem na něj klikl a tma! Pak jsem se vrátil do přehledu kanálů a tma na všech i nekodovaných! Dal jsem restart enigma a nahrávka šla obraz i zvuk. I kanály šly všechny.D :twisted: ělá si to co chce.
Inuita
Odborník
Odborník

Příspěvek od Inuita »

teď jsem ručně nahrával CT1HD+NovaHD+CTSportHD+DVB-T Fanda a ještě sledoval 1 SD kanál. To Hyperion zvládl! Až když jsem místo toho SD kanálu klikl na jiný ještě možný HD kanál PrimaHD,tak tma. To už je ale extrem,který asi nikdo nebude používat.Po zrušení dvou nahrávání obraz opět naskočil.Funguje ti to nastavení v blue panelu Start to stanby? Mě ne,vždy mi to startuje do sledovacího módu.
chalan
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od chalan »

pozri sa co mas v tomto subore

spark7162:~# cat /etc/network/interfaces
# automatically generated by enigma2
# do NOT change manually!

auto lo
iface lo inet loopback

auto eth0
iface eth0 inet dhcp
Inuita
Odborník
Odborník

Příspěvek od Inuita »

Mám to tam takto:
# automatically generated by enigma2
# do NOT change manually!

auto lo
iface lo inet loopback

auto eth0
iface eth0 inet dhcp

Mám to v souboru etc/network/interfaces v E2 Hyperionu
chalan
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od chalan »

ako sa zbavim vsetkych zbytocnosti ked stlacim OK providers ci satelites? mam tam toho kopec a chcem aby tam bola len astra 23 a skylink... cez dreambox edit mi to nejde poradi niekto?
Inuita
Odborník
Odborník

Příspěvek od Inuita »

chalan píše:ako sa zbavim vsetkych zbytocnosti ked stlacim OK providers ci satelites? mam tam toho kopec a chcem aby tam bola len astra 23 a skylink... cez dreambox edit mi to nejde poradi niekto?
Skus Dreamset. Já mám vždy po reinstalaci jenom Astru23.5 a vše ostatní smažu.
chalan
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od chalan »

co myslis ze po reinstalacii? ako s tam vlastne dostal programy? ja som tusim urobil nejaky fastscan uz si nepamatam...
Odpovědět

Zpět na „Přijímače Globo / Opticum / OptiboX / Amiko“