AMIKO ALIEN 2

Diskuse o satelitních příjímačích Globo / Opticum / Yumatu / OptiboX/Amiko/Ineos
Odpovědět
kocurstvo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: AMIKO ALIEN 2

Příspěvek od kocurstvo »

No, tak pro mě to je zatím NoGo...
Počkám na Spark, který nedělal dement, youtube mi valí v LG BD660, kde je asi pěttisíkrát lépe udělaný...
logan
Pokročilý
Pokročilý
satelitni prijimac: Zgemma H7S

Příspěvek od logan »

Ja som sa tiež radšej vrátil na 54-ku
kadko
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
satelitni prijimac: Octagon SF8008,Vu+ Uno 4K se

Příspěvek od kadko »

Spark nepoužívam,len enigmu a absolútna spokojnosť...
kocurstvo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od kocurstvo »

A jakou Enigmu? Je něco, co funguje na sparku a nefunguje na enigmě?
Nechceš něco z té enigmy natočit na youtube? Pomohlo by to v rozhodování těch, kteří o Enigmě uvažují, včetně samozřejmě me...
kocurstvo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od kocurstvo »

logan píše:Ja som sa tiež radšej vrátil na 54-ku

Co všechno jsi zálohoval a jak jsi to pak downgradoval? Nebo jsi 54ku nastavil, jak factory a pak jen obnovil factory sett.? Díky
kadko
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od kadko »

kocurstvo píše:A jakou Enigmu? Je něco, co funguje na sparku a nefunguje na enigmě?
Nechceš něco z té enigmy natočit na youtube? Pomohlo by to v rozhodování těch, kteří o Enigmě uvažují, včetně samozřejmě me...
Ja mám PKT Nebula V3 Alien2,nefunguje tam síce youtube,ale ten mám cez plazmu,tak ma to netrápi.Nejaké video o pkteam enigme je tu.Je to síce staršia verzia a na aliene 1 ,ale pre ukážku je postačujúca:http://www.youtube.com/watch?v=yljH3xhY ... re=related
kocurstvo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od kocurstvo »

No tyjo, vypadá to dost dobře. Funguje tam probouzení pro nahrávání, multituner atd? Epg, rychlost, management nahraných souborů atd? V pohodě? Je něco, krom Youtube, co tam chybí, nebo nejde, jak má?
Díky
Marek_marek
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Marek_marek »

Funguje v tgý E2 ICE karta? popř když žádnou E2 ještě instalovanou nemám, tak kterou mám začít?
touto? Imaginea PKT Nebula V3 Alien2
nebo rovnou tuto? PKT Nebula V3 s UPDATE SVN 1843

A zatim pro mě ještě důležitá otázka zdali v té E2 funguje Scart, jelikož zatím ještě nemám LED TV. Potřebuji tedy aby šlo DVB-t a DVB-s2 s Ice kartou, natáčení (USALS)
Myslel jsem že ještě funkční E2 neni, ale podle toho vide to vypadá jako že funguje, ale pravda neni to pro A2

Díky za info.
AMIKO Alien 2 Triple Tuner

Strong SRT DM2100 75° E - 30° W
kocurstvo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od kocurstvo »

jo, taky mě zajímá jak tam fachčí MCAS 1.0.12
Bez podpory Skylinku je mi celá Enigma k...
MartinNR
Odborník
Odborník
satelitni prijimac: VU+ SOLO 2

Příspěvek od MartinNR »

kadko píše:Spark nepoužívam,len enigmu a absolútna spokojnosť...
ta nebula vyzera dost dobre, a ak slape stabilne, tak je to dost dobre riesenie. paci sa mi tam ta funkcia "buquete". ako sa vyvolava tato funkcia (myslim akym tlacidlom/tlacidlami na DO)?

a este by ma zaujimala funkcnost s 2 tunermi:
1. jednak ci spolahlivo funguje nahravanie z jedneho tuneru, pri sucasnom pozerani/prepinani s druhym tunerom.
2. a potom este pripadne PIP, ale to nie je az take dolezite.

dik vopred za odpoved.
VU+ Solo 2 - BH 2.x img + E-85 multifocus - 0.8W/13E/19.2E/23.5E ... AB Cryptobox 550HD ...
logan
Pokročilý
Pokročilý
satelitni prijimac: Zgemma H7S

Příspěvek od logan »

kocurstvo píše:
logan píše:Ja som sa tiež radšej vrátil na 54-ku

Co všechno jsi zálohoval a jak jsi to pak downgradoval? Nebo jsi 54ku nastavil, jak factory a pak jen obnovil factory sett.? Díky
Zálohoval som si databázu i pluginy. Nebolo treba. Nedával som továrenské nastavenia. V rátil som sa cez "zálohovať, upgadovať cez USB", dal som upgrade našiel cestu na kľúči, kde bola stará inštalácia 54-ky a vybral som xml súbor. Potvrdiť a vybrať červeným tlačítkom inštaláciu.
Po nainštalovaní sa urobí automatický reboot a všetko ide ako predtým.
kadko
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od kadko »

kocurstvo píše:jo, taky mě zajímá jak tam fachčí MCAS 1.0.12
Mám len zdielanie , nie kartu,ale čo viem oscam funguje bez problémov.Som v práci,ale večer sem môžem pastnúť funkčné konfiguráky od známeho.
kocurstvo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od kocurstvo »

to by bylo super. A prosím prověř u něj ten MCAS
mejlo
satelitni prijimac: Amiko Alien 2

Příspěvek od mejlo »

Flugzeug píše:
mejlo píše:
Flugzeug píše:
na tretej obrazovne v app na androide nastavujes IP STB, skontroluj si ci tam mas nastavenu spravnu IP, mne hlasi "connection refued" ked sa app snazi pripojit na nespravnu ip
IP mam urcite dobre, ak zadam inu ip, vypisuje mi "Connection error" alebo nieco podobne,
tak potom fakt neviem mne to slape odkedy mam Aliena doma a nenastavoval som nic ine len IP.
Plugin v Sparku mas zapnuty ?
Plugin zapnuty mam, aj som googlil co s tym moze byt ale nic som nenasiel.. NA alienovy pouzivam sambu na zdielanie po sieti, pripajam sa na jeho ip a tu zadavam aj do androida, takze v IP nemoze byt problem
Amiko Alien 2 (twin)
Marek_marek
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Marek_marek »

kadko píše:
kocurstvo píše:jo, taky mě zajímá jak tam fachčí MCAS 1.0.12
Mám len zdielanie , nie kartu,ale čo viem oscam funguje bez problémov.Som v práci,ale večer sem môžem pastnúť funkčné konfiguráky od známeho.

Tyjo to by bylo super. Večer bych jí tam nalákal. pokud v tom by šlapala karta a nahrávání, tak bych byl spokojenej. To youtube buď v další verzi rozchoděj a nebo do tý doby pořídim telku. Už mám vybráno, jen schánim kde nejlíp pořídit.
AMIKO Alien 2 Triple Tuner

Strong SRT DM2100 75° E - 30° W
kadko
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od kadko »

Tak aby som nezavádzal,požičal som si kartu a vložil do vrchnej čítačky.Šlapala bez problémov.Použitá enigma od pkteamu.Oscam vložiť do var/emu zmeniť atribúty cez TC na 755 a konfiguráky do var/keys.Skúste ak sa vám nebude páčiť,môžte sa vrátiť k sparku.Fungujú vedľa seba bez problémov...
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
DocasnyBlb
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

SPARK 1.2.58

Příspěvek od DocasnyBlb »

Tak to zase pohnojili prehnanym prevzorkovanim urovne audio...
Hlasitost je zbytocne vysoka, miestami je zvuk neprirodzeny az skresleny (chyba dymamicka rezerva). YouTube opraveny, Pocasie nie. Problem pri prvom pristupe na siet kablom v pripade Spark aktualizacie (nekonecne prihlasovanie). Ine vaznejsie vyhrady nemam, resp. netestoval som az tak do hlbky...
mejlo

Re: SPARK 1.2.58

Příspěvek od mejlo »

DocasnyBlb píše:Tak to zase pohnojili prehnanym prevzorkovanim urovne audio...
Hlasitost je zbytocne vysoka, miestami je zvuk neprirodzeny az skresleny (chyba dymamicka rezerva). YouTube opraveny, Pocasie nie. Problem pri prvom pristupe na siet kablom v pripade Spark aktualizacie (nekonecne prihlasovanie). Ine vaznejsie vyhrady nemam, resp. netestoval som az tak do hlbky...
Presne, ani ja som nechapal ze preco je stb taky "hlucny", v 54 sparku som musel mat hlasitost nastavenu na cca 80% aby sa to ako tak dalo pocuvat. v 58 mam ani ne 10% volume a uz to hulaka... zalezi od sledovaneho programu. Tiez youtube ok, o pocasie zaujem nemam (staci mi kuknut z okna) :) takze je mi to asi jedno.
Aktualizacia spark a prihlasovanie to iste.... kolecko sa toci a toci a toci :) ale zbehlo to ok.
Inak celkovo sa my zda byt spark 58 "sviznejsi" nez 54.
Amiko Alien 2 (twin)
richie_sk

Příspěvek od richie_sk »

logan píše:Myslíš? Momentálne mám 8 družíc a na viacerých bol v zozname transpordérov v Aliene na prvom mieste taký, kde som nič nechytil - ani jeden kanál. Pri ladení ak vyberieš takúto družicu - ukáže ti silu signálu - ale kvalitu nie. Tak v čom je tá haluz? Vysvetli [-X
Neni co vysvetlovat, ber to ako citoslovce ;-).
Flugzeug
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flugzeug »

kadko píše:Tak aby som nezavádzal,požičal som si kartu a vložil do vrchnej čítačky.Šlapala bez problémov.Použitá enigma od pkteamu.Oscam vložiť do var/emu zmeniť atribúty cez TC na 755 a konfiguráky do var/keys.Skúste ak sa vám nebude páčiť,môžte sa vrátiť k sparku.Fungujú vedľa seba bez problémov...
to je na ICE kartu ?
Amiko Alien 2 Twin
Odpovědět

Zpět na „Přijímače Globo / Opticum / OptiboX / Amiko“