Optibox koala hd
Diskuse o satelitních příjímačích Globo / Opticum / Yumatu / OptiboX/Amiko/Ineos
Re: Optibox koala hd
A k čemu ten blocker je dobrej? Emulate bych určitě pro sebe viděl na "on", ale to že mám blocker vypnutý problém být nemůže? Kartu mám oficiální, pravidelně oficiálně placenou Skyliku (jestli to s tím má něco společnýho)...
- mufak76
- Pokročilý

- satelitni prijimac: Optibox Anaconda
Blocker je dobry pokud clovek neche aby chodili cerstve zapisy na kartu od providera. Jeste mne napadlo jestli je dobre zasunuty kabel od ctecky protoze stejny problem byl popsan zde: http://www.forum.satdigitalne.cz/viewtopic.php?t=7596
Optibox Anaconda HD FAC.OPENBOX.S6.v2.12.18 OSCAM 1.20-unstable_svn11394 23,5°E+19,2°E
Optibox Anaconda HD FW 2.11.57 (Octagon) OSCAM ymodv18-t48 build 23,5°E+19,2°E
Optibox Panthera FW 21.66 SoftCam 25.1.2013 23,5°E+19,2°E
SkyStar2 DVBviewer, vPlug, ACamd 23,5°E+19,2°E
Optibox Anaconda HD FW 2.11.57 (Octagon) OSCAM ymodv18-t48 build 23,5°E+19,2°E
Optibox Panthera FW 21.66 SoftCam 25.1.2013 23,5°E+19,2°E
SkyStar2 DVBviewer, vPlug, ACamd 23,5°E+19,2°E
Tak s blockerem jsi mi stejně nepomohl, protože nevím, k čemu slouží či můžou uškodit zápisy na kartu od providera, ale selsky dedukuju, že když mám kartu ofiko a placenou, tak mi může bejt fuk jestli se zapisuje nebo nezapisuje, takže ve vypnutým blockeru problém asi taky nebude. Je tak?mufak76 píše:Blocker je dobry pokud clovek neche aby chodili cerstve zapisy na kartu od providera. Jeste mne napadlo jestli je dobre zasunuty kabel od ctecky protoze stejny problem byl popsan zde: http://www.forum.satdigitalne.cz/viewtopic.php?t=7596
No a pokud jde o čtečku, tak u mě byla montážní četa asi v plném soustředění, protože to nevypadá na špatně zastrčený konektor ani na čtečce ani na desce. A mě se hláška o vyjmutí karty zobrazí opravdu až ji vytáhnu. A mimochodem, v té diskusi na konci se dočteš, že nebyl problém v konektoru...
- havana
- Znalec fóra

- satelitni prijimac: Optibox 8750 HDClCX,, Opensat
K čemu se dá blocker použít je už jiná věc...
P.S. : Jaké jsou zápisy na IR kartě nevím , ale předpokládám konec taky do 30 dnů při aktivaci blokeru.
Proevropský demokrat, zarputilý ANTIKOMUNISTA
- havana
- Znalec fóra

- satelitni prijimac: Optibox 8750 HDClCX,, Opensat
emm loading: on - zápisy prochází na kartu - oficiální, normální stav -Blocker vypnutý
emm loading: off - zápisy jsou zakázány - karta nedostává své instrukce - Blocker zzapnutý
Proevropský demokrat, zarputilý ANTIKOMUNISTA
Já jsem sice začátečník, ale i první vysvětlení jsem pochopil celkem jasně (a vlastně i dřív tak nějak odhadl, proto to nechávám od začátku obojí na "on").
Ale díky za jasné objasnění a potvrzení mého odhadu. Každopádně mám jasno, že ani v tomto není u mě problém jak se zamrzáním, tak i s nekompatibilitou interní čtečky a karty...
Paradoxně mi to sebralo další naděje na chyby mezi přijímačem a sedačkou. ](./images/smilies/eusa_wall.gif)
praveze si to dobre pochopil. bloker je vhodny prave na to, ked zapisy na kartu mozu uskodit.TwinCZ píše:...protože nevím, k čemu slouží či můžou uškodit zápisy na kartu od providera...
ale mas pravdu, ze pre kartu ako mas ty, teda ze si platis nejake bonusove baliky, tak prave bloker nesmies mat zapnuty. teda nesmie byt aktivny. ale paradoxne sa bloker v nastaveniach oznacuje ako EMM, resp. ani sa to neda prelozit ako bloker, lebo to ma prave opacny vyznam. uz to bolo na fore asi X krat pisane, ale:
EMM on - zapisy chodia, teda bloker (blokovanie zapisov) je vypnuty
EMM off - zapisy neprechadzaju, su blokovane, teda bloker je aktivny-zapnuty
EMM - Entitlement Management Message, dalsie info - http://www.birds-eye.net/definition/e/e ... sage.shtml
doplnene - trochu duplikujem, medzitym prisli ine komentare, ale informacii nikdy nie je dost... ci?
VU+ Solo 2 - BH 2.x img + E-85 multifocus - 0.8W/13E/19.2E/23.5E ... AB Cryptobox 550HD ...
Inak mimochodom - teraz si uz nepamatam, ci si to skusal, ale ak nie, tak skus dat do tej citacky inu kartu ako Irdeto, ak tiez nepojde, tak to je minimalne dovod na reklamaciu (ak by neobstal dovod necitanie Irdeto karty) a teda mozno aj na vymenu kus za kus, alebo vratenie penazi.
VU+ Solo 2 - BH 2.x img + E-85 multifocus - 0.8W/13E/19.2E/23.5E ... AB Cryptobox 550HD ...
Pro TwinCZ
zkus Optibox.Koala HD.v1.08.75
+ mcas ze 14.1.2011
zkus Optibox.Koala HD.v1.08.75
+ mcas ze 14.1.2011
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Azbox 720 - Globo HD S1 - Optibox Koala - HD Box 105+ - Formuler S Turbo
1.08.75 jsem s nejakym lednovym pluginem zkousel, nevim 100% jestli z 14.1., nebo tak nejak (asi jich zas tolik vydanych nebylo), a nechtelo mi to s kartou jet vubec, ani dokonce pres modul...
tak sa zda ani soft z octagonu a mcas z januara,aspon u mna nejdu uplne v pohode..par dni sla koala perfektne a uz sa zacinaju objavovat nejake muchy ako pri original softoch na koalu,,dialkove reaguje pomalsie a uz musim aspon 1xdenne restartovat prijimac..po stlaceni ,,ok,,tabulka nabehuje pomalsie,tak isto pristup k nahrvkam na hdd je spomaleny,pomoze len restart zadnym vypinacom..zda sa ze aj ked som skusal rozne softy odkedy mam koalu vyse roka stale tam je nejaky problem....co nieje vyrieseny ......
90cm+DM3800:95E-50W
120cm-23,5E INVERTO BLACK Premium QUAD
200 cm Supral.:85E-47,5W.:QARL 3636+ G-BOX 2000 ,dekl.:HARL 3612+ Pace MSP995
KU+C-lnb-WSI ESX241,Zinwell 15K, Supermax California 13K
ClarkeTech 4100 HDplus, Octagon SX88 4K,AB Cryptobox 752
2Calvero: takže soft v1.08.75+Tvůj Mcas ze 14.1.2011 jednak naladí místo cca. 1261 kanálů jen nějakých 1231 a chybí např. NovaHD, ale hlavně v interní čtečce mi kartu vůbec nezaregistruje (když mrknu do CAS, tak hlásí prázdné, u ostatních to nahodilo "zkontrolujte kartu"), a v modulu se sice hlásí, že CI spuštění, ale vše zakodované a ani restarty ani přepínání kanálů, nic tomu nepomůže...
No a jinak sestava v1.09.90+plugin stažen přes Koalu (octagon-forum.com/develop) Mcas 24.10.11, bez sítě a bez HDD, příjímač hozen bokem pro eliminaci rušení zesilovače a konzole přepěťové a kvůli chlazení, a stav naprosto stejný. Ať bez karty a bez modulu, nebo s ní, vždy po cca. 5-8 hodinách zámrz a reset přes stand-by...
2Janoslama: promiň, ale konečně v tom nejsem sám... Přesně jak popisuješ. Dřív to bývalo tak jednou za 14 třeba, ale od konce listopadu přesně jak říkáš, min. 1 denně nutný restart kvůli zpomalení a následnému totálnímu zámrzu...
P.S.: Nemá někdo Loader 2.23? Nemůžete ho sem hodit? Chci zkusit před reklamací úplně stejnou sestavu jakou jsem měl po zakoupení, která až na jednu chyba nějakou dobu jela, ať můžu srovnat... Díky
No a jinak sestava v1.09.90+plugin stažen přes Koalu (octagon-forum.com/develop) Mcas 24.10.11, bez sítě a bez HDD, příjímač hozen bokem pro eliminaci rušení zesilovače a konzole přepěťové a kvůli chlazení, a stav naprosto stejný. Ať bez karty a bez modulu, nebo s ní, vždy po cca. 5-8 hodinách zámrz a reset přes stand-by...
2Janoslama: promiň, ale konečně v tom nejsem sám... Přesně jak popisuješ. Dřív to bývalo tak jednou za 14 třeba, ale od konce listopadu přesně jak říkáš, min. 1 denně nutný restart kvůli zpomalení a následnému totálnímu zámrzu...
P.S.: Nemá někdo Loader 2.23? Nemůžete ho sem hodit? Chci zkusit před reklamací úplně stejnou sestavu jakou jsem měl po zakoupení, která až na jednu chyba nějakou dobu jela, ať můžu srovnat... Díky
Naposledy upravil(a) TwinCZ dne 10.leden 2012 - 16:21, celkem upraveno 1 x.
musim sa tiez pridat, vcera zase zacala sekat koala, tak som ju vypol radsej hned. A zase sa to stalo pri takej standardnej veci, ako je prezeranie EPG. Teda po instalacii najnovsieho softu x.94 (HDBOX) isla 2 dni a potom minimalne 1x denne nutny restart.
zase ma napadla jedna vec, cim to moze byt. ale kedze vam to zamrza aj bez pripojeneho disku v usb, tak neviem ci to bude v tom. ide o ukladanie informacii z epg na pripojeny disk do suboru. kedze mne to raz zamrzlo tesne okolo polnoci, resp. este raz potom za niekolko minut, a na druhy den zase pri prezerani epg, tak ze ci nie je problem v praci s tymi udajmi. praca s datumovymi a casovymi hodnotami, posun casoveho pasma, pripadne letny cas do toho (aj ked teraz nie), mozu pekne zblbnut softver. tak ked pridem dnes dom, tak skusim vypnut tuto funkciu, ci to bude k niecomu. ked blbne epg v zavislosti od nastaveneho jazyka rozhrania, tak aj toto moze nejak haluzit.
zase ma napadla jedna vec, cim to moze byt. ale kedze vam to zamrza aj bez pripojeneho disku v usb, tak neviem ci to bude v tom. ide o ukladanie informacii z epg na pripojeny disk do suboru. kedze mne to raz zamrzlo tesne okolo polnoci, resp. este raz potom za niekolko minut, a na druhy den zase pri prezerani epg, tak ze ci nie je problem v praci s tymi udajmi. praca s datumovymi a casovymi hodnotami, posun casoveho pasma, pripadne letny cas do toho (aj ked teraz nie), mozu pekne zblbnut softver. tak ked pridem dnes dom, tak skusim vypnut tuto funkciu, ci to bude k niecomu. ked blbne epg v zavislosti od nastaveneho jazyka rozhrania, tak aj toto moze nejak haluzit.
Mě při testování se to zasekne i bez EPG či podobnýho. Teď jsem prakticky eliminoval už všechny možnosti - vyčistil jsem var (2x), nahodil firm (2x), pluginy, naladil všechny kanály, a nic víc. Vše bez sítě, HDD, karty i modulu. Na EPG jsem nekoukal vůbec, jen do seznamu "posledních kanálů" hodil cca. 4-5 HD kanálů a občas jen přehodil pomocí "předchozí kanál" mezi kanály. A stejně se to seklo...
Dalsi zasek,,to uz snad nieje pravda,z nicoho nic ked som prepinal medzi history a discovery tak odrazu iba tmava obrazovka a pomaly nabehovali ikony na telke,tak uz som vedel co mam urobit...pomohol iba restart zadnym vypinacom..Zaujimave je ze prve dva dni ked som dal najnovsi soft octagon to slo paradne bez problemov uz som sa tesil ze konecne to pojde normalne a nebudem musiet pouzit zadny vypinac a teraz to tak blbne,,to snad uz ani nieje mozne..teraz to uz blbne v podstate ak ooriginal softy na koalu,tie iste problemy..Vyzera to tak ze nieje problem soft ale nieco v masine...
Jano, vítej do klubu... Ale jak to tak čtu pánové, tak se asi snad budu muset i omluvit, protože to vypadá, že co jsem to tu začal já řešit a vy všichni pomáhat, tak se asi můj virus šíří dál.
No u mě to na problém s mašinou vypadá... Ještě zkouším ptákoviny třeba jako naladit třeba jen 23,5°, atd., ale to už je spíš zoufalství...
nejde o tvoj virus,,mne stale nieco obcas zahaprovalo pri softoch origo na koalu,ale ked som dal octagon soft tak som nemohol uverit ze uz ziaden problem nebude a fungovalo to paradne a o par dni sa to opakuje....mne obcas blbne vyhladavanie satelitov ci to uz cez ,,automatiku,,alebo aj ,,blind scan,,v podstate vyhladavanie prejde asi do polovici a jednoducho ten zeleny pasik sa pohybuje z boku na bok ale nic sa uz nedeje aj ked je len v polovici..tak isto aj sietove vyhladavanie obcas blbne,co ma dost prekvapuje pri tak zakladnej funkcii,mal som uz rozne prijimace ale take problemy neboli pri ziadnom ze som ho musel kazdy den vypinat hlavnym vypinacom minimalne 1x ak nie 2x,,,
Este by ma zaujimalo kto ma externy hdd...donedavna som pouzival usb kluc 16Gb Kingston, a zapinanie prijimaca ,,DO,,bolo do 1-2sekund, potom som si kupil externy hdd WD 1TB a od kedy ho pouzivam tak prijimac sa zapina dlhsie asi 10sekund na displeji svieti,,START,, a po asi 10sekundach nabehne prijimac,nabehne nazov stanice na displeji aj obraz na telke..je to u vas tak??? V podstate usb kluc nemal ani vlastne napajanie a prijimac nabehoval normalne a ext hdd aj ked ma uz vlastne napajanie,tak nabehovanie prijimaca nieco trva...
Ja pouzivam aj kluc aj externy disk, ale 2.5" bez vlastneho napajania a rozdiel som nespozoroval. Napada ma ale, ze ten disk externy ma nejaky setriaci rezim, do ktoreho sa prepina pri necinnosti. a ked zapnes koalu, tak sa hned snazi ocekovat (zistit, ci su nejake pripojene) periferie v usb a kym sa ten disk "zobudi", tak to moze chvilu trvat.janoslama píše: externy hdd WD 1TB a od kedy ho pouzivam tak prijimac sa zapina dlhsie asi 10sekund na displeji svieti,,START,, a po asi 10sekundach
Zpět na „Přijímače Globo / Opticum / OptiboX / Amiko“
Přejít na
- Informace AB-Fóra
- ↳ Informace ABF
- VOLNÁ DISKUSE
- ↳ Volná diskuse
- ↳ Poradna pri nákupe
- ↳ Satelitné / terestriálne / IPTV / a iné ... platformy
- ↳ Skylink, Antena+
- ↳ FreeSat
- ↳ Digi TV
- ↳ Telly
- ↳ Magio Sat, Magio IPTV, Magio Go
- ↳ Antik Sat, Antik IPTV
- ↳ Orange TV
- ↳ Pantelio (Obecné siete)
- ↳ Plustelka
- ↳ Magenta TV, Magenta TV SAT
- ↳ DVB-T, DVB-T2, DVB-C, DVB-C2
- ↳ DVB-T prijímače
- ↳ DVB-C prijímače
- ↳ DVB-T regióny
- ↳ DVB-C regióny
- ↳ DVB-T/C antény a meracia technika
- ↳ DVB-T2, HEVC 265, 4K
- ↳ Všeobecný F.A.Q.
- ↳ Návody na inštaláciu sat reciverov a príslušenstva
- ↳ Zoznam a poloha satelitov na orbite
- ↳ Satelitná encyklopédia
- ↳ Užitečné odkazy
- Satelitné příjímače so systémom Linux
- ↳ Octagon
- ↳ Octagon HD SF 918, SF 1008, ...
- ↳ DOWNLOAD - Octagon HD SF- 918
- ↳ OCTAGON SF3038
- ↳ DOWNLOAD - OCTAGON SF3038
- ↳ Octagon SF4008 4K UHD Triple
- ↳ DOWNLOAD - Octagon SF4008 4K
- ↳ Návody, postupy - Octagon SF4008 4K
- ↳ Octagon SFX6008/6018
- ↳ DOWNLOAD - Octagon SFX6008/6018
- ↳ Octagon SF8008 4K UHD
- ↳ DOWNLOAD - Octagon SF8008 4K UHD
- ↳ OCTAGON SF108
- ↳ DOWNLOAD - OCTAGON SF108
- ↳ OCTAGON SF208
- ↳ DOWNLOAD - OCTAGON SF208
- ↳ OCTAGONS SX Family
- ↳ DOWNLOAD - OCTAGONS SX Family
- ↳ Dreambox
- ↳ Diskuse - Dreambox
- ↳ Dreambox Seven Ultra HD
- ↳ DM-9XX UHD
- ↳ DM-ONE UHD
- ↳ DM-8000 HD
- ↳ DM-820 HD
- ↳ DM-800 HD
- ↳ DM-800 HD SE
- ↳ DM-7080 HD
- ↳ DM-7020 HD
- ↳ DM-52X HD
- ↳ DM-500 HD
- ↳ DM-DVB-S
- ↳ DM-7025S
- ↳ DM-7020S
- ↳ DM-7000S
- ↳ DM-600 PVR
- ↳ DM-56x0
- ↳ DM-500S
- ↳ DOWNLOAD - Dreambox
- ↳ DM-9XX UHD
- ↳ DM-ONE UHD
- ↳ DM-TWO UHD
- ↳ DM-8000 HD
- ↳ DM-820 HD
- ↳ DM-800 HD
- ↳ DM-800 HD SE
- ↳ DM-7080 HD
- ↳ DM-7020 HD
- ↳ DM-52X HD
- ↳ DM-500 HD
- ↳ DM-DVB-S
- ↳ DM-7025S
- ↳ DM-7020S
- ↳ DM-7000S
- ↳ DM-56x0
- ↳ DM-600 PVR
- ↳ DM-500S
- ↳ Plugins
- ↳ Tools
- ↳ VU+ DUO, SOLO, UNO, ULTIMO, ZERO, SOLO 4K, Uno 4K, Duo 4K, Ultimo 4K
- ↳ VU+ SOLO 4K
- ↳ Diskusia VU+ SOLO 4K
- ↳ Download image VU+ SOLO 4K
- ↳ Download plugins VU+ SOLO 4K
- ↳ VU+ Uno 4K
- ↳ Diskusia VU+ Uno 4K
- ↳ Download image VU+ Uno 4K
- ↳ Download plugins VU+ Uno 4K
- ↳ VU+ Uno 4K SE
- ↳ Diskusia VU+ Uno 4K SE
- ↳ Download image VU+ Uno 4K SE
- ↳ Download plugins VU+ Uno 4K SE
- ↳ VU+ Duo 4K
- ↳ Diskusia VU+ Duo 4K
- ↳ Download VU+ Duo 4K
- ↳ VU+ Ultimo 4K
- ↳ Diskusia VU+ Ultimo 4K
- ↳ Download image VU+ Ultimo 4K
- ↳ Download plugins VU+ Ultimo 4K
- ↳ Download VU+ DUO2
- ↳ Download VU+ DUO
- ↳ Download VU+ SOLO
- ↳ Download VU+ SOLO 2
- ↳ Download VU SOLO SE
- ↳ Download VU+ UNO
- ↳ Download VU+ ULTIMO
- ↳ Download VU+ ZERO
- ↳ Download VU+ ZERO 4K
- ↳ Download plugins
- ↳ Download tools
- ↳ Formuler
- ↳ Zgemma
- ↳ PULSe 4K
- ↳ uClan
- ↳ Gigablue
- ↳ GigaBlue UHD Quad 4k Pro
- ↳ DOWNLOAD - GigaBlue UHD Quad 4k Pro
- ↳ Gigablue Trio 4K Pro
- ↳ DOWNLOAD - Gigablue Trio 4K Pro
- Satelitní příjímače Globo / Opticum / Optibox / Amiko
- ↳ Přijímače Globo / Opticum / OptiboX / Amiko
- ↳ DOWNLOAD - Globo / Opticum / OptiboX / Amiko
- Satelitné prijímače so systémom ANDROID
- ↳ AB IPBox ONE, TWO, TWO Combo
- ↳ GTMEDIA
- Satelitní příjímače
- ↳ AB Cryptobox 4XX,5XX,6XX,7XX,8XX
- ↳ AB Cryptobox 800UHD, ...
- ↳ AB Cryptobox 700HD, 750HD, 752HD Combo DVB-T2/S2/C
- ↳ Download ABCRBOX 700 HD
- ↳ Download ABCRBOX 750 HD
- ↳ Download ABCRBOX 752 HD Combo
- ↳ Download ABCRBOX 700 HD mini
- ↳ Návody , postupy 7xx HD , 752 HD Combo
- ↳ Pomôcky a pluginy 7xx HD , 752 HD Combo
- ↳ AB Cryptobox 600HD , 600HD mini, 650 HD, 650 HDC, 652 HD Combo
- ↳ Download ABCRBOX 652 (Combo)
- ↳ Download ABCRBOX 650 HDC (Cabel)
- ↳ Download ABCRBOX 650 HD
- ↳ Download ABCRBOX 600 HD
- ↳ Download ABCRBOX 600 HD mini
- ↳ Návody , postupy 600 HD, 650 HD , 650 HDC, 600HDmini, 652 HD Combo
- ↳ Pomôcky a pluginy 600 HD , 650 HD ,650 HDC, 600HD mini, 652 HD Combo
- ↳ Diskusia - AB Cryptobox
- ↳ Ferguson Ariva 102,202,100,200,4K
- ↳ Diskuse- Ariva 102, 202
- ↳ Diskuse - Ferguson Ariva 200
- ↳ Diskuse - Ariva @Link 200
- ↳ Diskuse - Ariva 4K
- ↳ Download - Ariva 100,200
- ↳ Download -Ariva combo 120,200,210,220,250
- ↳ Download -Ariva 102E,202E,102mini,52E
- ↳ Download - Ariva @Link 200
- ↳ Download - Ariva 4K
- ↳ Dreamsky
- ↳ DOWNLOAD - Dreamsky
- Satelitní přijímače - nezařazené
- ↳ Satelitní přijímače - nezařazené
- ↳ Nelinuxove prijimače
- ↳ Linuxové prijímače
- ↳ GoSAT
- Hardware ostatný /LNB, CI moduly, Motory, Switch-e .../
- ↳ LNB konvertory
- ↳ CI moduly
- ↳ T-REX / DRAGON / DIABLO CAM
- ↳ DOWNLOAD - T- REX / DRAGON / DIABLO CAM
- ↳ Motory
- ↳ Switch-e / prepínače
- ↳ Meracie zariadenia
- Softcams / Camds / Emulators / Keys
- ↳ Oscam - multiprotokolárny kartový server
- ↳ oscam - vseobecne
- ↳ i386-pc-linux - diskusia
- ↳ mips-wrt54g - diskusia
- ↳ Oscam - TV API
- ↳ Oscam - konfigurácie
- ↳ CCCam
- ↳ Softcams / Camds - ostatné
- ↳ DOWNLOAD - Keys, Emulators
- Doplnky/nastavenia/pomôcky univerzálne
- ↳ Picons
- ↳ Enigma
- ↳ Bílé
- ↳ Černé
- ↳ Transparentní
- ↳ Oscam
- ↳ Bílé
- ↳ Černé
- ↳ Transparentní
- ↳ Neutrino
- ↳ Bílé
- ↳ Černé
- ↳ Transparentní
- ↳ Spark
- ↳ Bílé
- ↳ Černé
- ↳ Transparentní
- ↳ Ostatné
- ↳ Enigma2 Settings
- ↳ Plugins
- ↳ Skins
- ↳ Editors / tools
- Alternativní příjem
- ↳ Alternativní příjem
- ↳ Diskuse
- International Board
- ↳ International Board
- ↳ AB DSR xxx / DMSIS
- ↳ AB IP BOX / DREAMBOX
- ↳ Globo
- ↳ Openbox
- ↳ AB Cryptobox
- Fotovoltaika
- ↳ Fotovoltaika (pro domácnosti, firmy a svépomocí)
- Smart home - chytré ovládání domácnosti
- ↳ Home Assistant
- ↳ Tuya Smart - Smart Life
- Kamerové systémy a zabezpečení domu
- ↳ Vše kolem kamerových systemů
- ↳ Vše kolem zabezpečovacích systémů
- Ostatní - provoz fóra
- ↳ Názory, informace a připomínky k tomuto fóru
- ↳ Mimo mísu
- ↳ Inzerce
- ↳ Darujem - vymením
- Archív
- ↳ SATELITNÉ PŘÍJÍMAČE SO SYSTÉMOM LINUX
- ↳ AB IPBox PRISMCUBE RUBY
- ↳ AB IPBox PRISMCUBE RUBY - download
- ↳ Firmware download
- ↳ Plugins download
- ↳ Návody , postupy .....
- ↳ Tools download
- ↳ ABcom HD prijimace - IPBox9900, IPBox99, IPBox55
- ↳ Návody a rýchla pomoc
- ↳ Download 9900 HD
- ↳ Download 99 HD
- ↳ Download 55 HD
- ↳ Download -pluginy, návody ....
- ↳ DGS HD prijimace - IPBox9000, IPBox900, IPBox910, IPBox91
- ↳ Download 9000HD
- ↳ image Enigma2
- ↳ image DGS
- ↳ image Neutrino
- ↳ Download 900HD
- ↳ image Enigma2
- ↳ image DGS
- ↳ image Neutrino
- ↳ Download 910HD
- ↳ image Enigma2
- ↳ image DGS
- ↳ image Neutrino
- ↳ Download IPbox 91HD
- ↳ image Enigma2
- ↳ image DGS
- ↳ image Neutrino
- ↳ Download HD spolecne
- ↳ Download - Plugins
- ↳ Ipbox - uzavrene forum /rady, vyvoj, zkousky/
- ↳ X-Trend ET 10000, 9xxx,8000,8500,6500,4000
- ↳ X-Trend ET4000
- ↳ ET4000 - postupy, návody
- ↳ ET4000 - download plugins
- ↳ ET4000 - images E2
- ↳ X-Trend ET 6500
- ↳ ET6500 - postupy, navody
- ↳ ET6500- download plugins
- ↳ ET6500 - images E2
- ↳ X.Trend ET 7x00
- ↳ X-trend ET8000 , ET10000
- ↳ ET8000 - postupy, návody
- ↳ ET8000 - download plugins
- ↳ ET8000 - images E2
- ↳ ET10000 - images E2
- ↳ X-Trend ET 8500
- ↳ ET8500 - postupy, navody
- ↳ ET8500- download plugins
- ↳ ET8500 - images E2
- ↳ X-Trend ET 9x00
- ↳ ET9x00 - postupy, návody
- ↳ ET9x00 - download plugins
- ↳ ET9x00 - images E2
- ↳ X-Trend : download spoločné
- ↳ HD-BOX Enibox
- ↳ Download HD-BOX Enibox
- ↳ Download image -Enibox
- ↳ Download - Navody , postupy
- ↳ Download emu, plugins
- ↳ Download - PC nástroje na správu prijimača
- ↳ Download settimgs
- ↳ F O R T I S prijímače: HDbox 7119,9105+,Dreamsky HD6
- ↳ Dreamsky HD6
- ↳ Diskusia Dreamsky HD6
- ↳ Download Dreamsky HD6
- ↳ HD-BOX Enigma2 v internal flash
- ↳ Download
- ↳ enigma2 7819 -HDBOX9105 plus
- ↳ enigma2 7919 HDBOX 7119
- ↳ enigma2 7119
- ↳ enigma2 8200
- ↳ HD-BOX Neutrino - internal flash
- ↳ Download - HDBOX Neutrino
- ↳ Download - HD-BOX
- ↳ Návody - HD-BOX pre IRD sw
- ↳ Návody - HD-BOX pre enigma2 USB verzia
- ↳ Zmena bootloadera a jtag pre Fortis prijímače.
- ↳ SHOWBOX -Vitamin - enigma2
- ↳ Download - enigma2 image
- ↳ Download -plugins
- ↳ Návody , postupy
- ↳ Downloads - utils
- ↳ Downloads -settings
- ↳ IQON Force
- ↳ Download IQON Force -1
- ↳ Download IQON Force 2+ combo
- ↳ Edision
- ↳ Download Edision
- ↳ QVIART
- ↳ Download Qviart LUNIX
- ↳ Download Qviart LUNIX CO
- ↳ Download Qviart LUNIX 4K
- ↳ Download Qviart LUNIX3 4K
- ↳ SATELITNÍ PŘÍJÍMAČE GLOBO / OPTICUM / OPTIBOX / AMIKO
- ↳ SATELITNÉ PRIJÍMAČE SO SYSTÉMOM ANDROID
- ↳ HDBOX -XBMC
- ↳ Download HDBOX -XBMC
- ↳ WeTek Play
- ↳ WeTek - enigma2
- ↳ WeTek - Android
- ↳ SATELITNÍ PŘÍJÍMAČE
- ↳ AB CRYPTOBOX 4XX,5XX,6XX,7XX,8XX
- ↳ AB Cryptobox 450,400,400 mini,200
- ↳ Diskuse -AB Cryptobox 450HD, 400HD, 400HD mini
- ↳ Diskuse - AB Cryptobox 200 SD
- ↳ Download - spoločné - návody, postupy, pomocný sw ...
- ↳ Download - AB Cryptobox 450HD
- ↳ Download - AB Cryptobox 400HD , 400HD mini
- ↳ Download - AB Cryptobox 200SD
- ↳ AB Cryptobox 500, 550, 500 Mini ,550C
- ↳ Diskuse - AB Cryptobox 500HD , 550HD , 500HD Mini
- ↳ Download - AB Cryptobox 550HD
- ↳ Download - AB Cryptobox 500HD
- ↳ Download -AB Cryptobox 500HD Mini
- ↳ Download AB Cryptobox 550 HD C
- ↳ Download - spoločné , návody, nástroje
- ↳ AZBOX
- ↳ DOWNLOAD - AZBOX
- ↳ Golden Interstar
- ↳ DOWNLOAD - Golden Interstar
- ↳ Satelitní přijímače - Neutrino HD
- ↳ Coolstream Link , Trinity DUO
- ↳ Základné informácie o prijímači Coolstream Link
- ↳ Diskusia Link
- ↳ Download image Link
- ↳ Coolstream Tank
- ↳ Základné informácie o prijímači Coolstream Tank
- ↳ Diskusia Tank
- ↳ Download image Tank
- ↳ Coolstream Trinity
- ↳ Základné informácie o prijímači Coolstream Trinity
- ↳ Diskusia Trinity
- ↳ Download image Trinity
- ↳ Coolstream ZEE 2 , Trinity V2 (nie DUO !!!)
- ↳ Základné informácie o prijímači Coolstream ZEE 2
- ↳ Diskusia ZEE 2
- ↳ Download ZEE 2
- ↳ Diskusia Neutrino HD1 , HD2
- ↳ Download - spoločné Tank, Trinity ZEE 2, Link
- ↳ Rady a návody
- ↳ Emulátory a Softcamy -Tank, Trinity , ZEE 2
- ↳ Download subory - ostatné
- ↳ Download - pluginy
- ↳ Mutant HD51
- ↳ Diskusia Mutant HD51
- ↳ Download Mutant HD51