Nechce se mi věřit, že by nefungoval na DB stream do PC nebo na Androida.Bigmen píše:Zdravím všechny! Jelikož se můj dinosaurus IPBox 400 odporoučel do věčných lovišť a Dream 500s tam směruje taky, rozhoduji se, co dál. Do oka mi padl Xtrend et4000, který jsem následně vyloučil kvůli nemožnosti interního HDD. Další adept byl et 6500, který jsem vyloučil kvůli chybějícímu CI. Nyní jsem nakloněn k et 9500. Snad to má vše, co vyžaduji. Není mi ale jasná věc kolem transcodingu. IPBox i DB jsem v pohodě pouštěl do PC přes linuxový script, protože přes web. rozhraní a VLC to spíše nechodilo. Na androidu to pochopitelně nešlo vůbec. Lze streamovat video z et 9500 na android a jak je na tom stream na PC s Win7 a s linuxem?
Omlouvám se, že otravuji s takovouto otázkou, ale chtěl bych mít před koupí jasno. Tři dny nedělám nic jiného, než pročítám fóra (tvfreak, satdigitálně, ....... a samozřejmě i tady, ale jednoznačnou odpověď jsem nikde nenašel.
A další věc: Všude se psalo o výborné podpoře. Jaká je podpora nyní (přece jen to není žádná novinka).
Za odpovědi a názory děkuji!
Pokud chceš kvalitu, koukni se na Coolstream Tank. Viz Revisova recenze ve volné diskuzi. Jede na Neutrinu, podpora slušná a kvalita výborná.