Edison Argus Piccollo HD ip

Odpovědět
petrpetr10
Pokročilý
Pokročilý

Re: Edison Argus Piccollo HD- IP - rady

Příspěvek od petrpetr10 »

marek790
z Tvého zmateného popisu nevím, zda se můžeš dostat do menu přijímače.
Pokud ne, propojit kříženým rs232 s PC a pomocí programu Upgrade Tool nahrát znovu SW......
marek790
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
satelitni prijimac: AB Cryptobox 750 HD

Příspěvek od marek790 »

petrpetr10 píše:marek790
z Tvého zmateného popisu nevím, zda se můžeš dostat do menu přijímače.
Pokud ne, propojit kříženým rs232 s PC a pomocí programu Upgrade Tool nahrát znovu SW......
Nie nejde. Kym ho natvrdo nerestartujem, tak sa ani nepohne. po restarte vsetko ide o.k. A ked uz o softe , tak aky by ste odporucili? Mam na mysli aby bol co najlepsi obraz. Vdaka.
AB-Cryptobox 750Hd
marek790
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od marek790 »

tento som nasiel tu na fore najnovsi Amstar-sab-1.4.10-MINI-byFFTeam. Mohol by si trocha lepsie rozpisat ktory soft je v com odlisny a lepsi? Ja s tymto este len zacinam tak este to nemam odskusane tie rozdiely.
AB-Cryptobox 750Hd
petrpetr10
Pokročilý
Pokročilý

mmiriboy Ti radí nejlépe.
Bouchni tam poslední Amstar sab 1.4.10, když se dostaneš do menu, tak to můžeš zkusit nejdříve přes flešku.
Před tím všechna tovární nastavení, vše vymaž a pak nahrej ten SW a dej vědět.
Ještě se Tě zeptám, nemáš při těch problémech připojenu nějakou svou flešku či disk???
Jednou jsem se setkal s pomalou fleškou, že se mi restartoval a blokoval přijímač, už si nezpomínám, zda na displeji byl ten trojůhelník.
Kdyby to byl Tvůj přijímač, odpoj z USB a zkoušej, zda se přijímač chová O.K. nebo se opět objeví popisovaná závada.
gyulesz
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od gyulesz »

Ahoj. Chlapi nahodil som najnovší Amstar sab 1.4.10 do piccolo a strašidelne mi seká domáce zdieľanie cez RS 232. Na klientovi mi vypadne obraz aj na pol minúty, potom ide 10 sekúnd a zase to isté dookola. Doteraz som sa s tým nestretol a pritom som už vyskúšal pár softov na piccolo.
VU+ ZERO 4K - Openpli 8.3, VU+ SOLO SE V2 - Openpli 7.3, Octagon SF8008 mini combo - OpenATV 6.4.
marek790
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od marek790 »

petrpetr10 píše:mmiriboy Ti radí nejlépe.
Bouchni tam poslední Amstar sab 1.4.10, když se dostaneš do menu, tak to můžeš zkusit nejdříve přes flešku.
Před tím všechna tovární nastavení, vše vymaž a pak nahrej ten SW a dej vědět.
Ještě se Tě zeptám, nemáš při těch problémech připojenu nějakou svou flešku či disk???
Jednou jsem se setkal s pomalou fleškou, že se mi restartoval a blokoval přijímač, už si nezpomínám, zda na displeji byl ten trojůhelník.
Kdyby to byl Tvůj přijímač, odpoj z USB a zkoušej, zda se přijímač chová O.K. nebo se opět objeví popisovaná závada.
Vdaka za rady. Pripojene nemam k tomu vobec nic, aten soft vyskusam a potom dam aj vediet.
AB-Cryptobox 750Hd
petrpetr10
Pokročilý
Pokročilý

gyulesz
tak tam vrať cos tam měl před tím a dej vědět.
Kdyby to dělalo i na tom minulém SW, se kterým jsi byl spokojen, tak udělej tovární nastavení, pročisti paměť a dej poslední SW 1.4.10 a dej vědět jak se to chová.
gyulesz
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od gyulesz »

petrpetr10 píše:gyulesz
tak tam vrať cos tam měl před tím a dej vědět.
Kdyby to dělalo i na tom minulém SW, se kterým jsi byl spokojen, tak udělej tovární nastavení, pročisti paměť a dej poslední SW 1.4.10 a dej vědět jak se to chová.
Dal som tam späť 1.4.08 a tam zdieľanie funguje bez problémov. Akurát sa mi neľúbi u tohto SW, že občas pri prepnutí ( na piccolo) zakockuje obraz a ako keby zamrzol prijímač na pár sekúnd. Preto som skúšal 1.4.10 ale tam hapruje zdieľanie.
VU+ ZERO 4K - Openpli 8.3, VU+ SOLO SE V2 - Openpli 7.3, Octagon SF8008 mini combo - OpenATV 6.4.
petrpetr10
Pokročilý
Pokročilý

gyulesz
Tak mi to nedalo a chvíli jsem si hrál pod SW Amstar 1.4.10.
To sekání se netýká jen při Share jak píšeš, ale i na ofiko kartu, třeba starou cryptoworks. úplně tuhnul přijímač po pár minutách a musel se natvrdo restartovat.
Tak jsem použil fintu na ICE kartu, vypnul jsem jen 1.řádek v mcas config - vypnout emu ecm a jede to už stabilně.

Takže, závěr, pokud nepoužíváš programy v emu a líbí se Ti více menu SW 1.4.10, tak vyzkoušej vypnout emu ecm, na 99% při share bude taky O.K.
Kdybys zkoušel, tak dej vědět.
gyulesz
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od gyulesz »

Ahoj. Tak nahodil som nový Amstar 1.4.16 pre piccolo. Zatiaľ funguje. Avšak na klientovi som zistil, že zdieľanie funguje strašne, 20 sec ide a potom 30 sec nejde (tak ako aj Amstar 1.4.10). Klienta mám cez RS232 opticum 4000C. Nedalo mi to a dal som do klienta nový SW 1.3.85 (mal som tam 1.3.71) a vida zdieľanie funguje. Takže zatiaľ bez problémov. Menší problémik som ale zistil na piccolo mám kartu UPC starú CW a sem tam sa sekne zvuk asi tak 1 sec. Neviem či je chyba u UPC alebo u SW.
petrpetr10
Pokročilý
Pokročilý

A proč nepoužíváš starší osvědčený Amstar 1.4.08? K čemu je dobrý vyšší? Našel jsi u něj nějaké jiné pro nás použitelné uplatnění???
gyulesz
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od gyulesz »

petrpetr10 píše:A proč nepoužíváš starší osvědčený Amstar 1.4.08? K čemu je dobrý vyšší? Našel jsi u něj nějaké jiné pro nás použitelné uplatnění???
Ahoj. Tebe funguje 1.4.08 bezproblémovo, lebo ako som predtým písal pri prepínaní mi niekedy zakockoval obraz a zamrzol na pár sekúnd.
gyulesz
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od gyulesz »

mmiriboy píše:
petrpetr10 píše:A proč nepoužíváš starší osvědčený Amstar 1.4.08? K čemu je dobrý vyšší? Našel jsi u něj nějaké jiné pro nás použitelné uplatnění???
Veru tak, ja používam momentálne tento:
Amstar-sab-1.4.06-mini-byFFTeam
Tiež som skúšal, iba chvíľu novšie verzie, ale všetky sú chybové!!!
Takže veľmi rýchly návrat k staršej, ale funkčnej verzii!!!
Ahoj. Na piccolo som nenašiel Amstar sab 1.4.06!
Vall
satelitni prijimac: ARGUS Piccollo + HD ip

Příspěvek od Vall »

Jen se chci ujistit, FW na piccollo jsou jak pro stare piccollo tak i nove piccollo +IP? Dela se jeden software na oba prijimace?
Koscom SDF5050, Argus Piccollo plus HD ip,
19.2E, 23.5E
Vall

Příspěvek od Vall »

Denji píše:Argus VIP
Pokud vás už jako mě omrzel bootovací obrázek po startu přístroje Kuniberts ich liebe tv,tady je logos s pár obrázky ke změně.Stačí jen nahrat z pc na usb flash,poté flashku vložit do přístroje,zmačknout na DO menu,dále podmenu PVR,seznam souborů,další podmenu obrázek,objeví se složka logos,rozevřeme tlač.OK,najedeme na složku M1V,vybereme obrázek,poté modrým tač.použít potvrdíme výběr,dále dle volby (červené tlač.BOOT je uvítací obrazovka,zelené změna obrázku rádia,žluté zpět na původní obrázek Kuniberts).Po uložení 3x tlač.exit na vyjetí z menu a po restartu naběhne vámi zvolený obrázek.
Jde tohle i na Piccollu? Zkousel jsem to ale podmenu PVR tam nemam a pres PVR setting se k tomu asi nedostanu. Taky jsem to zkousel pres prohlizec souboru, dostal jsem se do cilove slozky ale tam byly zobrazene jen 2 jpg soubory.
19.2E, 23.5E
petrpetr10
Pokročilý
Pokročilý

Vall
ano SW jsou identicke...

Jinak je tomu pri zmene boot logo. U VIP je to hracka jak jsem popisoval vyse, pouzity format M1V.
U piccollo a Argus se musi prvni foto prekonvertorovat {slozite] do formatu m2v.
Zkus si nejdrive stahnout hotove loga pro mini{piccollo] a pomoci programu UpgradeTool provevest vymenu loga. Musis mit PC a prijimac propojen krizenym rs232 a podobne jako kdyz vymenujes SW pres rs232. Bacha jen, abys neudelal chybu treba predcasne ukonceni nebo vypnuti z el. Pak Ti prodejce neuzna reklamaci.....
Vall

Příspěvek od Vall »

Aha takze pres flesku to nejde. No zatim se mi kvuli tomu nechce pripojovat prijimac k pc. Kazdopadne diky petrpetr10, vidim ze tu delas na foru kus prace.
JInak zda se ze se mi prijimac trochu zpomalil, napr menu nabiha po jednotlivych ikonkach, ne naraz. Celkove odezva menu mi prijde horsi. Moc uprav jsem s nim nedelal, mam ho kratce, jen jsem nahral novy soft (kunibert) a klice a samozrejme ze zalohy setting vic nic krom teda pripojeni do LAN (pouzivam predpoved pocasi). Co myslite ze by to pomohlo zrychlit? Mam dat tovarni nastaveni a znovu nahrani setingu nebo co byste radily?
19.2E, 23.5E
petrpetr10
Pokročilý
Pokročilý

Tak jak pises, udelat zalohu settingu, pred tim nejlepe promazat kanaly, ktere nepouzivas. Pak opakovane tovarni nastaveni, vymaz vsechno a pak novy SW+setting.
Kdyby se to nezlepsilo, tak opakovat a nejlepe ne rychle pres flesku, ale pres rs232, to trva 10-15min.
Jinak u piccolla ci mini je to ojedinely pripad, ze se neco zpomaluje.
Vall

Příspěvek od Vall »

"vymaz vsechno"
co tim myslis? Nestaci dat tovarni nastaveni?
19.2E, 23.5E
petrpetr10
Pokročilý
Pokročilý

Dat opakovane tovarni nastaveni.
Odpovědět

Zpět na „Edision“