GOLDEN MEDIA UNI-BOX 9080 COMBO

Odpovědět
ptacko
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: GOLDEN MEDIA UNI-BOX 9080 COMBO

Příspěvek od ptacko »

Ahoj, nejde konkretne o Eurosport, ale aj o hocijaky iny program. Naladim ho a chcem zistit, ktory provider ho ma vo svojej ponuke. Podla coho to zistim? nieco na sposob, ze ... ID sluzby AAA patri cslinku, ID sluzby BBB patri skylinku, atd. Podla niecoho sa to predsa musi dat zistit. Ci sa mylim?
slapet
Odborník
Odborník

Příspěvek od slapet »

ptacko píše:Ahoj, nejde konkretne o Eurosport, ale aj o hocijaky iny program. Naladim ho a chcem zistit, ktory provider ho ma vo svojej ponuke. Podla coho to zistim? nieco na sposob, ze ... ID sluzby AAA patri cslinku, ID sluzby BBB patri skylinku, atd. Podla niecoho sa to predsa musi dat zistit. Ci sa mylim?
Tady tohle Ti pomůže http://www.lyngsat.com/astra23.html :good:
lubosbrod
Pokročilý
Pokročilý
satelitni prijimac: Golden M.Unibox 9080
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lubosbrod »

:smoke: Je tady někdo kdo dokáže jasně odpovědět na otázku jaký ...softwer dnes nebo ted :wink: použít na Golden media 9080 Mám v současnosti 1.3.42 a jinak hrůza to další.
Golden Media Unibox 9080 softwer 1.5.12. Lemontre originál- nebo 1.4.34 sp .Parabola 110cm .Motor Digipower.Konvertor Golden Interstár.Golden Media Unibox Triplex. Enigma Open Pli ARP.
lubosbrod
Pokročilý
Pokročilý
satelitni prijimac: Golden M.Unibox 9080
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lubosbrod »

:P Dobrý večer nebo den podle toho kdy si to přečtete.Mám Golden media unibox 9080 zkoušel jsem hodně sw včetně těch povedených posledních.Vrátil jsem se na 1.3.42 sp mám zálohu na flasch disku. Jelikož mi vrtalo hlavou proč neustálé sekání Barrandow a SLováků mám kartu Gital Čs.link starou .STačí když vlezete do menu karta ,M CAST KONFIGURACE a Vše dáte povolit mimo Priority set!!Priority set vypnout!! A je po sekání a problémech s kartou.Mně to dnes to je 30.září chodí a neseká ani na Č .ani na S. kanálech. Pozoruji to celé odpoledne a žádný problém. Poslední sw maj své chyby jAko displej nesvítí ve standby i když je zapnutý v menu .To samé je u 1.4.16. Včetně už spomenutých chyb v příspěvcích. Byl bych rád pokud tato zpráva konečně pomůže vyřešit tuto situaci s kartama.Dejte pokud možno zprávu jak to chodí u vás po tomto zákroku .Každá zpráva je přínos pro další na tomto foru.At se daří. :thankyou:
Naposledy upravil(a) lubosbrod dne 01.říjen 2011 - 8:03, celkem upraveno 1 x.
Golden Media Unibox 9080 softwer 1.5.12. Lemontre originál- nebo 1.4.34 sp .Parabola 110cm .Motor Digipower.Konvertor Golden Interstár.Golden Media Unibox Triplex. Enigma Open Pli ARP.
romannitra
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od romannitra »

Ja som mal 1.4.18, ale tam to nejak po čase mrzlo na markize hd a hlavne ten Barrandov bol divný, hneď zamrzol, keď bola karta v prvej čítačke, prípadne keď boli v čítačkách 2 karty skylink+cslink, prípadne ice +skylink cw.Ten priority set tam bol zapnutý, neviem, čo je to za funkciu.Tie všetky veci ohladne karty povolit zase nepomoze tým, ktorí to majú na určitých riadkoch z určitých dôvodov na "vypnut".Skúsim tam ešte raz tú 1.4.18 a ten priority set dám na vypnúť.
romanezska
satelitni prijimac: Vu+ Zero 4k

Příspěvek od romanezska »

Mám kartu upc jak jsem dal automatické ladění programů tak se mi některé programy sekaly hlavně hd i radia a to u většiny firmwaru.tak jsem to vše smazal a ladil ručně transponder po transponderu co jsem potřeboval a je to OK .Tak nevím co je za problem stim auto laděním.Akurát to epg si stále dělá co chce jednou to ukazuje pak zasne.
Pitrs1

Příspěvek od Pitrs1 »

Ahoj,
poraďte mi někdo prosím jak aktualizovat kódy přes USB flešku. Děkuji
slapet
Odborník
Odborník

Příspěvek od slapet »

Pitrs1 píše:Ahoj,
Při nahr. klíčů nakopíruješ na flešku mckasey klíče a potom menu-podmíněný přístup-ca nastavení-úprava klíčů-červený tlačítko a je to hotovo. U starších FW to ještě nešlo, ale u novějších je to už snad u všech. :good:
Pitrs1

Příspěvek od Pitrs1 »

slapet píše:
Pitrs1 píše:Ahoj,
Při nahr. klíčů nakopíruješ na flešku mckasey klíče a potom menu-podmíněný přístup-ca nastavení-úprava klíčů-červený tlačítko a je to hotovo. U starších FW to ještě nešlo, ale u novějších je to už snad u všech. :good:
Mám tam FW 1.3 23 EMU tak tam to nefunguje, a když chci přehrát FW
přes USB flešku tak tam se postupuje jak? . Když stáhnu nový FW tak je to
zabaleno v zipu nebo rar , musím to tedy dát na flešku rozbalené a nebo si stím příjmač poradí a rozbalí si to sám?, a který FW s EMU by jsi mi doporučil. Děkuji
slapet
Odborník
Odborník

Příspěvek od slapet »

Na flešku musí být FW rozbalený. Dobrej aspoň dle mých zkoušení je 1.3.42 sp nebo co mám teď 1.4.18sp. Každýmu, ale vyhovuje něco jinýho tak musíš zkoušet a hledat.
Postup menu - zařízení - USB aktualizace - Allcode+bootloader
Když si uděláš zálohu tak Ti to ušetří práci při nastavování. :good:
Pitrs1

Příspěvek od Pitrs1 »

slapet píše:Na flešku musí být FW rozbalený. Dobrej aspoň dle mých zkoušení je 1.3.42 sp nebo co mám teď 1.4.18sp. Každýmu, ale vyhovuje něco jinýho tak musíš zkoušet a hledat.
Postup menu - zařízení - USB aktualizace - Allcode+bootloader
Když si uděláš zálohu tak Ti to ušetří práci při nastavování. :good:
Děkuji za rady,nahrál jsem tam nový FW.1.4.18sp a pak aktualizoval přes
USB flešku klíče a vše funguje jak má , i s tou zálohou to byl dobrý nápad.
Ještě jednou dík. :good:
inimilan
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od inimilan »

vyuzil som sms akciu na HBO HD u SKY LINKu, vsimol som si ze obraz a zvuk nie su zosynchronizovane, konkretne pozeram Carodejnikov ucen, je to chyba HBO alebo mojho prijmaca resp. softu? dik
jar66
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od jar66 »

inimilan píše:vyuzil som sms akciu na HBO HD u SKY LINKu, vsimol som si ze obraz a zvuk nie su zosynchronizovane, konkretne pozeram Carodejnikov ucen, je to chyba HBO alebo mojho prijmaca resp. softu? dik

Nevím,dělá mi to to samé,soft 1.3.81 ale když přepnu zvuk na eng.digital,tak originální zvuk sedí. Ráno byla terapie a u ní seděl zvuk taky pouze na eng.digital. Teď dávají Pevné pouto a tam opet nesedí česká zvuková stopa,ale ta anglická ano,ale ta je nyní také v češtině. I Nova zvukově v dolby uplně nesedí.
Mám 9060-tku.
pepan666
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
satelitni prijimac: Octagon FS 4008

Příspěvek od pepan666 »

jar66 píše:
inimilan píše:vyuzil som sms akciu na HBO HD u SKY LINKu, vsimol som si ze obraz a zvuk nie su zosynchronizovane, konkretne pozeram Carodejnikov ucen, je to chyba HBO alebo mojho prijmaca resp. softu? dik

Nevím,dělá mi to to samé,soft 1.3.81 ale když přepnu zvuk na eng.digital,tak originální zvuk sedí. Ráno byla terapie a u ní seděl zvuk taky pouze na eng.digital. Teď dávají Pevné pouto a tam opet nesedí česká zvuková stopa,ale ta anglická ano,ale ta je nyní také v češtině. I Nova zvukově v dolby uplně nesedí.
Mám 9060-tku.
Tady na to máte vlákno: http://www.ab-forum.info/viewtopic.php?f=112&t=36394
Bohužel je to podle mě největší problém tohoto receiveru, který ho hodně degraduje. :(
Astra 23,5" 19,2" DVB-C UPC (Vodafone) Octagon SF 4008
vyspe
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od vyspe »

Túto vadu som nepostrehol vid nahrávku v prílohe
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
jar66
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od jar66 »

vyspe píše:Túto vadu som nepostrehol vid nahrávku v prílohe

Tak to máš také posunuté. Je to hlavně vidět na konci ukázky, když štěkne ten
pes, nebo jak ten ind nebo kdo sykne na tu ženskou.
pepan666
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od pepan666 »

Dobře je posunutí zvuku vidět a slyšet třeba na Eurosportu HD (a to myslím českou stopu která není v AC3) při snookeru. Myslím, že je zvuk posunutý i na Eurosport SD. Nebo Nova sport HD při golfu. Ale v těchto případech je to jedno tam je pouze komentář. Uvádím to jen jako nejlepší příklad pro postřehnutí chyby (koule se srazí a zvuk slyšíš až minimálně za půl vteřiny. Jinak při dabinku to někdy není až tak znát, v orig. evidentní. Stačí dát Nova HD televizní noviny v AC3.
jar66
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od jar66 »

pepan666 píše:Dobře je posunutí zvuku vidět a slyšet třeba na Eurosportu HD (a to myslím českou stopu která není v AC3) při snookeru. Myslím, že je zvuk posunutý i na Eurosport SD. Nebo Nova sport HD při golfu. Ale v těchto případech je to jedno tam je pouze komentář. Uvádím to jen jako nejlepší příklad pro postřehnutí chyby (koule se srazí a zvuk slyšíš až minimálně za půl vteřiny. Jinak při dabinku to někdy není až tak znát, v orig. evidentní. Stačí dát Nova HD televizní noviny v AC3.

No a teď jsme u jádra problému. Je chyba v GM nebo jinde? Když dáš originál AC3 tak zvuk sedí jak přibitý. Já si myslím že GM nemá problém, ale to by rozřešil někdo, kdo by hbo hd zkontroloval na jiném příjmači.
pepan666
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od pepan666 »

pepan666 píše:Dobře je posunutí zvuku vidět a slyšet třeba na Eurosportu HD (a to myslím českou stopu která není v AC3) při snookeru. Myslím, že je zvuk posunutý i na Eurosport SD. Nebo Nova sport HD při golfu. Ale v těchto případech je to jedno tam je pouze komentář. Uvádím to jen jako nejlepší příklad pro postřehnutí chyby (koule se srazí a zvuk slyšíš až minimálně za půl vteřiny. Jinak při dabinku to někdy není až tak znát, v orig. evidentní. Stačí dát Nova HD televizní noviny v AC3.
Tak teď koukám na Eurosport HD na snooker a zvuk je úplně OK jak česká stopa tak i anglická AC3. Před cca 3měs. jak jsem psal nahoře to bylo posunuté. FW mám stále stejný a nastavení taktéž.
jar66
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od jar66 »

[Tak teď koukám na Eurosport HD na snooker a zvuk je úplně OK jak česká stopa tak i anglická AC3. Před cca 3měs. jak jsem psal nahoře to bylo posunuté. FW mám stále stejný a nastavení taktéž.[/quote]

Za to včerejší Predátoři na hbo hd měli zase pěkně ujetou českou AC3 a anglická byla v pořádku.
Odpovědět

Zpět na „Golden Interstar“