Jsou zaměnitelné HDD používané v přijímači s jiným přijímačem

Diskuze k nastaveni a fungovani prijimacu
Mila_s
Pokročilý
Pokročilý
satelitni prijimac: VU+ Solo 4k

Re: Jsou zaměnitelné HDD používané v přijímači s jiným přijímačem

Příspěvek od Mila_s »

Jsem realista. Mně už odešel disk v VU+, v notebooku, minulý měsíc i SSD disk v notebooku (v záruce), a nedávno i externí HDD WD 4 TB, po záruce.
VU+ Solo 4k, OpenPLi 7, OSCAM, Skylink karta (v UNI čtečce jako Irdeto), Flexi 10.
havana
Znalec fóra
Znalec fóra
satelitni prijimac: Optibox 8750 HDClCX,, Opensat

Příspěvek od havana »

:D Tak opravdu je kompatibilní. A protože stejně musím nahrávky ze starého 1TB HDD přesunout na nový 2TB HDD, tak se mi líbí zkratka - nebudu stahovat nahrávky do NTB a následně zase odesílat do nového HDD - je to složité a časově velmi náročné (ono ta rychlost propojení není u mne závratná). Stačilo původní HDD připojit kablem USB-SATA 3 (aliexpres za pár korun) a přes EMC jednoduše přesunuji soubory na nový HDD v přijímači. Rychlé a elegantní řešení...
Takže děkuji za rady...
:poklona: :thankyou:
Mila_s píše:Jsem realista. Mně už odešel disk v VU+, v notebooku, minulý měsíc i SSD disk v notebooku (v záruce), a nedávno i externí HDD WD 4 TB, po záruce.
:D Tak to jsi opravdu smolař - mi fungují správně všechny, z toho některé byly zapojeny a pracovaly v režimu 7/24 i několik let. Dnes mám většinu HDD jen jako archív nahrávek a používám je jen pár hodin v měsíci. Jen HDD v satelitu a NTB makají opravdu téměř nepřetržitě..
:poklona:
Proevropský demokrat, zarputilý ANTIKOMUNISTA
Kasr
Znalec fóra
Znalec fóra

Příspěvek od Kasr »

mmiriboy píše:
Mila_s píše:Úplně nejjednodušší je (pokud je notebook i STB ve stejné síti) použít průzkumník souborů, normálně vidí HDD jako externí disk a je možné kopírovat / přesouvat soubory (*.ts) na notebook (či na NAS ve stejné síti).
Tak na toto už dlhé roky používam v PC pod Windowsom Total Commander a no problém. Dokonca nie iba v PC, ale aj na mobiloch s androidom atď...
:)
Ináč, mobily máme všetci po ruke a niekedy je treba v stb aj meniť atribúty. Preto nesmie chýbať v mobile aj AndFTP. A samozrejme "mobilný" Telnet...
Niejake stb a tv a hlavne Lnb Sharp,noise 1 a 1,2db 25 ročný! a no problém(je ako nový).
Odpovědět

Zpět na „VU+ DUO, SOLO, UNO, ULTIMO, ZERO, SOLO 4K, Uno 4K, Duo 4K, Ultimo 4K“