Klon Octagonu HD 918

havana
Znalec fóra
Znalec fóra
satelitni prijimac: Optibox 8750 HDClCX,, Opensat

Re: Klon Octagonu HD 918

Příspěvek od havana »

EmbreOnyx píše: Davno je i jednodussi cesta, staci UDB otevrit v poslednim PolarEditu a ulozit do libovolneho klonu.
:) Nemohu sloužit - polaredit nepoužívám, ale udbConvertor je tak jednoduchý, že se mi nechce verit, že to jde líp pres polaredit.
Setting je lépe delat klasicky na stb, než upravovat pres rúzné programy v PC, ale chápu, že pokud máte motor a ladíte okolo 6000 programú, tak se úprave v PC asi nevyhnete :)
Proevropský demokrat, zarputilý ANTIKOMUNISTA
vlado.ucho
Znalec fóra
Znalec fóra
satelitni prijimac: rôzne šunty

Příspěvek od vlado.ucho »

To Havana,programy na úpravu settingu,zásadne nepoužívam s pragmatických dôvodov.Nikdy mi PC neukáže aktívny kanál pred vymazaním.Bohužial túto necnosť majú viaceré STB a len tak naslepo vymazávať kanály, o ktorých neviem, či sú aktívne a čo obsahujú, mi pripadá mrhaním časom.Ja si rád prejdem v STB všetky kanály,aj keď je pravda, ak ich je 6000, tak to je poriadna makačka,ale mám to roztriedené,upratané aj do FV skupín,je to hranie.Nikdy neprijmem,ani na testovanie, cudzí setting a ani nikomu neposkytnem svoj,z praktických dôvodov.PS.Ešte mám pod otázku,kde sa dá zohnať Tuner do Octagonu-918,prípadne základová doska?ďakujem.
DM-800SE-Parabola Gibertini 100cm- motor Digi Power SG-2100A,a kopa iných šuntov.
kaon
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od kaon »

havana píše:
EmbreOnyx píše: Davno je i jednodussi cesta, staci UDB otevrit v poslednim PolarEditu a ulozit do libovolneho klonu.
:) Nemohu sloužit - polaredit nepoužívám, ale udbConvertor je tak jednoduchý, že se mi nechce verit, že to jde líp pres polaredit.
Setting je lépe delat klasicky na stb, než upravovat pres rúzné programy v PC, ale chápu, že pokud máte motor a ladíte okolo 6000 programú, tak se úprave v PC asi nevyhnete :)
Bol som dlhé roky lovec no 6000 programov na príjem je hovadina !!!!!!!!!
Pri hociakom STB je to otázka setingu a potom úprava!!!!!
OPTIBOX ANACONDA , AMIKO SHD 8900 ALIEN, OPTIBOX Gekko ,Anysee E7 S2 CI+CR ,Gibertini 80Al ,motor ,LCD Sony KDL-40S5600
knawi
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od knawi »

Zvyknul jsem si na setting v SatEditu, pro EmTech jsem ho mohl používat v kraknutý verzi bez omezení. Pro Octagon to už nejde a tak jsem uvítal PolarEdit, je bezva, rád ho využívám a mám dojem, že toho umí ještě víc, než jsem vyzkoušel, takže se mu chci intenzivněji věnovat.
DM920uHD Triple Tuner, BA; DM800Se A8p, BA; Gib.1245/1335mm Motorized SG2100A
knawi
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od knawi »

Od května t.r. běží opět v emu na klonech (SAB úspěšně testován) Canal Digital NL.
havana
Znalec fóra
Znalec fóra
satelitni prijimac: Optibox 8750 HDClCX,, Opensat

Příspěvek od havana »

kaon píše: Bol som dlhé roky lovec no 6000 programov na príjem je hovadina !!!!!!!!!
Pri hociakom STB je to otázka setingu a potom úprava!!!!!
samozřekmě tím myslím nestříděné programy, vždyť jen na astre 23,5 a thor jsou celkem cca 850 laditelných pozic, z toho šlo při funkčním digi cca 350 programů, takže v případě motoru počítám. že laditelných(i když nefunkčních pozic bude ještě více než 6000- zvláště pokud nefunkční neodmažete. :)
Proevropský demokrat, zarputilý ANTIKOMUNISTA
knawi
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od knawi »

Odpovědět

Zpět na „Octagon HD SF 918, SF 1008, ...“