Optibox Anaconda

Diskuse o satelitních příjímačích Globo / Opticum / Yumatu / OptiboX/Amiko/Ineos
Odpovědět
mufak76
Pokročilý
Pokročilý
satelitni prijimac: Optibox Anaconda

Re: Optibox Anaconda

Příspěvek od mufak76 »

Zkousel jsi flashku znovu naformat? Zkousel jsi ji dat ze zadu a pak pripadne ze predu? Zkus znovu nahrat stary FW 1.08.90 kdyz ti novy nejde. Pripadne pres TC si promaz pred upgradem slozku \var. Ja kdyz nahraval stary FW tak to probehlo do konce ale na konci mi to porad ukazovalo at cekam ze se nastavuje cas, ale po vice jak 15 minutach jsem nevydrzel a protoze nereagoval an zadnou klavesu, tak jsem ho resetl zezadu a modlil se aby nabehl ;)
Optibox Anaconda HD FAC.OPENBOX.S6.v2.12.18 OSCAM 1.20-unstable_svn11394 23,5°E+19,2°E
Optibox Anaconda HD FW 2.11.57 (Octagon) OSCAM ymodv18-t48 build 23,5°E+19,2°E
Optibox Panthera FW 21.66 SoftCam 25.1.2013 23,5°E+19,2°E
SkyStar2 DVBviewer, vPlug, ACamd 23,5°E+19,2°E
dydaj1
Odborník
Odborník
satelitni prijimac: Optibox aligator, anakonda

Příspěvek od dydaj1 »

jaronovak píše:Dobry .Stiahol som z netu njaktualnejšie keys s koncovkou bin nevie niekto ako ich dam do Anakondy ale poprípadne prerobiť do ineho formátu?.Skušal som v Vantage editore.

Ďalší čo nevie čítať už som to tu popísal vraď sa len o stranu do zadku. :x

http://www.ab-forum.info/viewtopic.php? ... &start=120
jaronovak
Pokročilý
Pokročilý
satelitni prijimac: Optibox Anaconda HD,FORMULER F

Příspěvek od jaronovak »

Chvala bohu že to už naskočilo po prečisteni pres TC upgradem slozku \var díky \:D/ Ste jedničky
Formuler F1 open ATV 5.3,FTE 105 Dural Motor SG-2100,LNB-Inverto Black Ultra Twin60E-27,5W,Optibox Anaconda HD,Parabola 120 -Silver Sky LNB monoblock SINGLE +42"LCD LG 42LK530-ZC,Octagon SF 8008 4K ATV 6.4,
JOKIJOKI

Příspěvek od JOKIJOKI »

Chcel som sa spýtať skúseních akú kartu mám kúpiť na skylink aby som nemusel kupovať modul.Stačí len nahrať FW+ MCAS? C.r.y.p.t.o.w.o.r.k.s kartu mi to číta ale chcel by som sa spýtať či mi to zoberie aj novú kartu I.r.d.e.t.o alebo mám kúpiť ICE kartu??
Dakujem..
dydaj1
Odborník
Odborník

Příspěvek od dydaj1 »

JOKIJOKI píše:Chcel som sa spýtať skúseních akú kartu mám kúpiť na skylink aby som nemusel kupovať modul.Stačí len nahrať FW+ MCAS? C.r.y.p.t.o.w.o.r.k.s kartu mi to číta ale chcel by som sa spýtať či mi to zoberie aj novú kartu I.r.d.e.t.o alebo mám kúpiť ICE kartu??
Dakujem..
ide všetko v tom :good: MCAS je dobre spracovany...
DURAN
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
satelitni prijimac: Uclan 4k +110 GILBERTINI motor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DURAN »

Prosím pre zdielanie v CCame na Anakondu môžem použiť plugin Xcam ktorý je v KOALE ????
dydaj1
Odborník
Odborník

Příspěvek od dydaj1 »

DURAN píše:Prosím pre zdielanie v CCame na Anakondu môžem použiť plugin Xcam ktorý je v KOALE ????
kaon to tu dal ale asi je to to iste
http://www.ab-forum.info/viewtopic.php?f=13&t=35981
DURAN
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
satelitni prijimac: Uclan 4k +110 GILBERTINI motor
Kontaktovat uživatele:

Optibox Anaconda

Příspěvek od DURAN »

Prosím plugin Xcam zvláda v pohode CCam , otázka je ako zvláda CCam Oscam plugin a ktorý je lepší na zdielanie v CCame ????.Ďakujem
hulec
satelitni prijimac: Xtrend 7500

Optibox Anaconda

Příspěvek od hulec »

Mám takúto otázku : ako dlho trvá zapnutie boxu ? Od stlačenia tlačidla ON na DO až po nabehnutie obrazu ? Predpokladám, že keď je tam Linux, tak to bude chvíľu trvať ( koľko ?). Alebo to má STANDBY a DEEP STANDBY ?

Vďaka za odpoveď.
MartinNR
Odborník
Odborník
satelitni prijimac: VU+ SOLO 2

Příspěvek od MartinNR »

hulec píše:Mám takúto otázku : ako dlho trvá zapnutie boxu ? Od stlačenia tlačidla ON na DO až po nabehnutie obrazu ? Predpokladám, že keď je tam Linux, tak to bude chvíľu trvať ( koľko ?). Alebo to má STANDBY a DEEP STANDBY ?

Vďaka za odpoveď.
Mam Koalu ale tu to bude na 99% to bude to iste. zapnutie pristroja zo stand-by je otazka jednotiek sekund. v tomto mode ostavaju funkcne aj nainstalovane a spustene pluginy, napr. server pre zdielanie.
Potom je mozne prijimac este uplne vypnut, podrzanim tlacidla na dialkovom o nieco dlhsie, par sekund. potom zapnutie trva dlhsie, lebo prijimac "bootuje", v podstate ako windows na pc. to by som tipol ze trva tak 30-60 sek.
VU+ Solo 2 - BH 2.x img + E-85 multifocus - 0.8W/13E/19.2E/23.5E ... AB Cryptobox 550HD ...
NeoV

Příspěvek od NeoV »

tak som to pomeral:

nabeh z DEEP STANDBY rezimu + Nastartovanie MCAS + detakcia karty a nabehnutie odkodovaneho programu (obraz i zvuk) == cca. 53s

nabeh zo STANDBY == cca. 3-4s
hulec
satelitni prijimac: Xtrend 7500

Optibox Anaconda

Příspěvek od hulec »

Vdaka za odpovede, predpokladam, ze podla technickych dat, teda spotreba v STANDBY ( menej ako 1W ) bude asi v tom stave DEEP STANDBY alebo nie ? V stave STANDBY sa nehreje ? Zaujima ma to, lebo som mal DM 600PVR a ten sa aj v STANDBY hrial ( nie velmi, ale cakal som menej ).

Este by ma zaujimala rychlost prepinania programov pri pouziti internej citacky a pri CAM module.

Vdaka.
MartinNR
Odborník
Odborník
satelitni prijimac: VU+ SOLO 2

Příspěvek od MartinNR »

No spotreba a zahrievanie je aj v STANDBY zavisla od toho, co prijamac robi. Tak ako PC v spanku - tam sa mozno vypne monitor, ale pamatove moduly su stale napajane a dalsie veci, ale spotreba klesne oproti standardnemu zapnutemu stavu. V STB sice su vypnute napr. obvody generujuce obraz a pod, ale ak tam mas napriklad nastavenie zdielanie (teda ked je prijimac ako srver), tak nejak spotreba musi byt - procesor pracuje (aj ked len chvilkami), musi citat kartu a pod.
VU+ Solo 2 - BH 2.x img + E-85 multifocus - 0.8W/13E/19.2E/23.5E ... AB Cryptobox 550HD ...
dydaj1
Odborník
Odborník

Příspěvek od dydaj1 »

Nevie čo tu riešite veď je to Linux potrebuje určitý čas na nábeh...
Je to pravda že v STENBY režime je rýchlejší nábeh ale veď je to normálne on pracuje naďalej to je ako v PC span režime.
V CAM module je to skoro zhodne ako v čítačke.
Pokúšam sa ho dostať do oscamu a postaviť na ňom server ale nie je osc. ako oscam už 2x mi to zblblo, ma niekto to otestované.
caldix
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
satelitni prijimac: Anaconda, x403p

Příspěvek od caldix »

Zdravím,
ďakujem za všetky info v tomto vlákne, čo to som naštudoval a už len čakám kedy príde zásielka.
Pri hľadaní info o tomto STB som narazil aj na recenziu Anacondy. Možno to niekomu pomôže...

Kód: Vybrat vše

http://www.digitalne.ellano.sk/recenzie-a-testy/item/optibox-anaconda-2
jaronovak
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od jaronovak »

J amam tento prijmač už asi mesiac ale neviem čo to robí ale po 4až 5 hodín ho musím reštartovať na tvrdo.Pada stale MCAS FW 1.08.94
Formuler F1 open ATV 5.3,FTE 105 Dural Motor SG-2100,LNB-Inverto Black Ultra Twin60E-27,5W,Optibox Anaconda HD,Parabola 120 -Silver Sky LNB monoblock SINGLE +42"LCD LG 42LK530-ZC,Octagon SF 8008 4K ATV 6.4,
NeoV

Příspěvek od NeoV »

jaronovak píše:J amam tento prijmač už asi mesiac ale neviem čo to robí ale po 4až 5 hodín ho musím reštartovať na tvrdo.Pada stale MCAS FW 1.08.94
Mozem potvrdit - napriek tomu, ze pri FW 1.08.94 + MCAS build 29.03.2011 to uz vyzeralo, ze mi to bezi stabilne. Nakoniec pocas sledovania hokeja na CT HD, mi to taktiez tuhlo. MCAS to cele zhodil a musel som restartnut prepinacom vzadu...

Vratil som sa naspat na FW 1.08.90 + MCAS build 10.02.2011 a ide to ako hodinky :-). kaon sice tvrdi, ze jemu to ide bez problemov i s FW 1.08.94, mne sa to ale nepodarilo s tymto FW rozbehat do stabilnej podoby...

FW - http://www.ab-forum.info/download/file.php?id=34608
MCAS - http://www.ab-forum.info/download/file.php?id=34701
jaronovak
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od jaronovak »

No tento problem mam aj ja .Ale ako ho vyriešiť?Mam tam teraz nastavenych vela programov aj s motorom .Ako zalohovať a potom nazad to tam dať,aby som nemusel od znova davať programy
NeoV

Příspěvek od NeoV »

hmm no postup:
1. zmazes aktualny MCAS
2. Das novy, resp. stary (downgrade) FW
3. nahodis MCAS

... toto predsa nesposobi stratu nastaveni. Mne ostaly vsetky nastavenia i naladene programy.
jaronovak
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od jaronovak »

No vyskušam a dam vedieť.
Odpovědět

Zpět na „Přijímače Globo / Opticum / OptiboX / Amiko“