Optibox Anaconda

Diskuse o satelitních příjímačích Globo / Opticum / Yumatu / OptiboX/Amiko/Ineos
Odpovědět
helix26
Odborník
Odborník
satelitni prijimac: linux, XBMC, Android
Kontaktovat uživatele:

Re: Optibox Anaconda

Příspěvek od helix26 »

spravna otazka :)
moj nazor enigma 2 je stavana na ovela lepsie vybavene prijimace po hardwarovej stranke ... embedded linux ma moznosti pustania tych istych zakladnych pluginov ako enigma 2, osobne som nad tym spekuloval ... moj nazor : nema to prakticky vyznam
trezor
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
satelitni prijimac: Optibox Anaconda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od trezor »

Zdravím,

vedel by mi niekto povedať aký je rozdiel medzi FW

OCTAGON_SF1008SEplus_HD_INTELLIGENCE_V21028-CIplus_23_03_12.zip

a

OCTAGON_SF1008SEplus_HD_INTELLIGENCE_V21028__23_03_12.zip

Co je to CIplus?

Ktorý je lepšie používať?

Ďakujem,

Tento novy FW ma aj počasie.
Optibox Anaconda, FW Octagon SF 1008SE+ 2.11.77, MCAS 4.9.2013, Skylink IRDETO, Astra 19.2° a 23.5°
Noro C
Odborník
Odborník

Příspěvek od Noro C »

Idem testnut , a nezistil som roziel medzi tymi fw
Noro C
Odborník
Odborník

Příspěvek od Noro C »

Nainstalovany novy fw pre octagon 2.10.28 pribudlo internet radio a pocasie + ine ikony a stabilita uvidim zatial ide ok
Noro C
Odborník
Odborník

Příspěvek od Noro C »

Tak ze opat paradny fw pre prijmace fortis zatial slape ok =D> konecne
helix26
Odborník
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od helix26 »

Noro C píše:Tak ze opat paradny fw pre prijmace fortis zatial slape ok =D> konecne
o chvilu ho daju aj na oficialnu stranku vyrobcu http://optibox.cc/?q=product&id=50
Noro C
Odborník
Odborník

Příspěvek od Noro C »

Este by mohli vydat aj cistiace fw pre optibox ktory je na fortis prijmace vydany uz pred rokom dost by to pomohlo uzivatelom tychto prijmacov
helix26
Odborník
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od helix26 »

Noro C píše:Este by mohli vydat aj cistiace fw pre optibox ktory je na fortis prijmace vydany uz pred rokom dost by to pomohlo uzivatelom tychto prijmacov
je jeden ale iba cez seriovy port
ferino12
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od ferino12 »

chalani, prosim, mozete sa pozriet sem a pripadne mi odpisat ??? Potrebujem nejaky spolahlivy prijmac na zdielanie skylink IR karty po domacej sieti a na nahravanie na HDD...
blizsie info tu :
http://www.ab-forum.info/viewtopic.php? ... da#p405262

vopred Vam dakujem, Fero
jones

Příspěvek od jones »

helix26 píše:spravna otazka :)
moj nazor enigma 2 je stavana na ovela lepsie vybavene prijimace po hardwarovej stranke ... embedded linux ma moznosti pustania tych istych zakladnych pluginov ako enigma 2, osobne som nad tym spekuloval ... moj nazor : nema to prakticky vyznam
---------
Domnievam sa, ze E2 umoznuje streamovanie videa do siete a tym jeho moznost pozerania na PC prostrednictvom VLC Playeru a pod., ci nie?
jacky035
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od jacky035 »

jones píše:
---------
Domnievam sa, ze E2 umoznuje streamovanie videa do siete a tym jeho moznost pozerania na PC prostrednictvom VLC Playeru a pod., ci nie?
tak toto by zaujimalo aj mna ci to tak je
Noro C
Odborník
Odborník

Příspěvek od Noro C »

E2 s usb kluca chodi v pohode, len orginal fw uz zvlada pre bezneho uzivatela to co potrebuje. E2 je skor pre narocnejsieho uzivatela ktory sa chce hrat
helix26
Odborník
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od helix26 »

narocny uzivatel si potrpi na stabilitu systemu a priznajme si otvorene uz pri zakladnom firmware je stabilita systemu nizsia a to nehovorim ze anaconda ma ovela slabsie hardwarovu konfiguraciu ako prijimace ktore funguju na enigme 2 ... za to neustale mrznutie to nestoji, potom zvolit ine riesenie ak narocny uzivatel chce tak povedzme IPbox ale DM klon a moze sa hrat do sytosti
helix26
Odborník
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od helix26 »

jones píše:
---------
enigma 2 umoznuje vsetko moznosti otvoreneho linuxu, osobne som to neskusal ale asi mas na mysli webinterface alebo tzv stream ... neviem enigmu 2 nepouzivam kym nemusim :)
Noro C
Odborník
Odborník

Příspěvek od Noro C »

Na e2 nemrzne, procesor je silnejsi ako v ipboxe problem je len s flash ma len 32 , keby mal aspon 64 ako alien 8900 ktora je z rovnakym procesorom preto je E2 na usb nie v boxe ale je varianta tochto prijmaca aj s E2 len nie je urceny pre nas trh atemio 510hd a slape a DM je uplne ina kategoria za ine ceny, tu to skor viazndne na software lebo ja ho mam prerobeny na octagon a mne nemrzne ale k fw musi byt aj spolahlivy plugin coz posledne oscami moc niesu ale este zo zasob mam stare a tie funguju mcas som netestoval takze neviem ktory je spolahlivy \:D/
Noro C
Odborník
Odborník

Příspěvek od Noro C »

http://www.youtube.com/watch?v=Adfz-EMIfBE pozrite je to optibox gekko vo fw atemio
Milos999
Odborník
Odborník

Příspěvek od Milos999 »

Noro C píše:http://www.youtube.com/watch?v=Adfz-EMIfBE pozrite je to optibox gekko vo fw atemio
Cize FW pre Atemio 510hd pojde aj v Anaconde ??? Samozrejme bez cz a sk lokalizacie ??? Ten FW je upravena E2 ??? Rozpis prosim podrobnejsie o tom...
Noro C
Odborník
Odborník

Příspěvek od Noro C »

Ist ide ale jednoduchsie je to na usb lebo nemusis menit loader a enigmu instalaciu na usb som dal na predchadzajucu stranu a programy k popisu mne sem nejdu dat :Yahoo!:
helix26
Odborník
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od helix26 »

helix26 píše:
Noro C píše:Este by mohli vydat aj cistiace fw pre optibox ktory je na fortis prijmace vydany uz pred rokom dost by to pomohlo uzivatelom tychto prijmacov
je jeden ale iba cez seriovy port
tu je cleaner na zahltenu anacondu je potrebne prepojit optibox cez seriovy port RS232
http://www.ab-forum.info/viewtopic.php?p=359837#p359837
Noro C
Odborník
Odborník

Příspěvek od Noro C »

http://mvdig.com/f550/octagon-sf1008-sf ... ne-100856/ nemohli by upravit v6 na optiboxi bolo by to jednoduchsie cistilo by sa to pomocou cistiaceho fw
Odpovědět

Zpět na „Přijímače Globo / Opticum / OptiboX / Amiko“