AMIKO ALIEN 2
Diskuse o satelitních příjímačích Globo / Opticum / Yumatu / OptiboX/Amiko/Ineos
-
ondrashivy
Re: AMIKO ALIEN 2
Příspěvek od ondrashivy »
Ako je na tom primac so streamovanim? Chcel by som jeden program pozerat na TV (cez HDMI) a iny na notebooku cez siet.
1. Je primac dostatocne vykonny a stiha streamovat HD kanaly po sieti?
2. Mozem pripadne nastavit rekompresiu a zmenit/znizit datovy tok pre sietovy stream?
3. Je mozne na primaci rozchodit DLNA server a stream poskytovat cez DLNA inemu TV? (konkretny kanal navolit napr z Andoid telefonu, cez web rozhranie ... ap)
vdaka za odpovede
1. Je primac dostatocne vykonny a stiha streamovat HD kanaly po sieti?
2. Mozem pripadne nastavit rekompresiu a zmenit/znizit datovy tok pre sietovy stream?
3. Je mozne na primaci rozchodit DLNA server a stream poskytovat cez DLNA inemu TV? (konkretny kanal navolit napr z Andoid telefonu, cez web rozhranie ... ap)
vdaka za odpovede
1.2.63 My nejde tlačítko na ovladači folder, konečně jsem rozběch wifi to je plus ale v menu zmizelo standby do pohotovostního režimu,takže po každém vypnutí Botuje a wifi nemá autostart musí se zapínat ručně, dost nepohodlné ,pořád mouchy.
Release Notes for v1.2.63:
New Features:
- Added WiFi driver for DWA-125 & DWA-140 WiFi devices
- Added support for HLS & UDP streams inside the WebTV function
- Added support for DVB-T2 Multi PLP
Improvements:
- Updated Opera Virtual Keyboard
- Improved CrossEPG (CrossEPG is now able of fetching 7 days EPG in the background)
- Expanded Timer slots from 8 to 50
- Updated Finnish OSD language
- Improved font for Arabic characters
- Improved oveall stability
Fixes:
- Resolved an issue in the Weather Forecast function causing it to find false cities
- Fixed the LCN number handling on the DVB-T / DVB-T2 / DVB-C standards
- Resolved an issue causing the sound to be late on Radio channels
- Resolved an issue causing small audio/video freezes when switching between Audio tracks
- Fixed a signal issue while scanning DVB-T2 channels[/quote]
New Features:
Improvements:
- Improved CrossEPG (CrossEPG is now able of fetching 7 days EPG in the background)
Fixes:
- Resolved an issue in the Weather Forecast function causing it to find false cities
- Resolved an issue causing small audio/video freezes when switching between Audio tracks
- Fixed a signal issue while scanning DVB-T2 channels[/quote]
Vu+duo2 +1tb,Technomate TM-600pvr,linux enigma1,DM800HD,DM500S a spoustu jiních sat hraček,parabola,Fuba 80cm+motor,SG2100 30E-45W,pevná Parabola,Triax80cm
[/quote]Mafisat píše:1.2.63 My nejde tlačítko na ovladači folder, konečně jsem rozběch wifi to je plus ale v menu zmizelo standby do pohotovostního režimu,takže po každém vypnutí Botuje a wifi nemá autostart musí se zapínat ručně, dost nepohodlné ,pořád mouchy.
New Features:
Improvements:
Fixes:
- Fixed a signal issue while scanning DVB-T2 channels
A to ti vadí,že bootuje? Neboj se on se Spark vzbudí včas,aby natočil to co bylo naprogramováno. Jestli ti to tak vadí a je ti jedno,že ti to bude žrát cca 17W za hod ,tak si nastav Power setting mode na VYP. Jak jednoduché že?
Amiko Alien2 Triple Plus S2/S2/DVB-T2< > Spark 1.2.74< >PKT Hyperion v.4 SVN-2874 < > Oscam v.9991< >skylink ICE
Tak už mě to streamuje přes wifi ve win7 IE9
SD kanály OK,dokonce i Prima HD!!! a to mám wifi jen 1.5 MB download!!! Kdybych měl alespoň 3 MB download,tak by šly i HD 1920-1080 50i. Ještě jednou se skláním před tvůrci SPARKU!
Teď už tam jde opravdu vše co potřebuji. 

Amiko Alien2 Triple Plus S2/S2/DVB-T2< > Spark 1.2.74< >PKT Hyperion v.4 SVN-2874 < > Oscam v.9991< >skylink ICE
panove, k dobrym zpusobum na internetovych forech je ze kdyz nekoho citujete, tak jen tu cast, na kterou reagujete, tedy nezaplevelujete forum uplne zbytecnym citovani vseho.Inuita píše:... tlačítko Folder nefunguje když máš uschopněno HBB vysílání a seš na kanálech,které podporují HBB,t.j. čt1,čt2,čt24 a čt sport. Dá se do nahrávek dostat přes menu Seznam souborů.
Tady logan uz sem jednou dal ty "Release Notes for v1.2.63" a neni treba to sem dat podruhe a pak to cele jeste ocitovat. Bylo by dobre kdybyste ty sve prispevky dodatecne upravili a ty Release Notes vymazali. Uplne staci aby tu byly jen jednou.
-------------------
Pred updatovani na tu novou verzi jsem znovu zkoumal to crossepg a taky bych uvital, kdyby tu nekdo kdo vi o co kraci, tady k tomu neco rekl.
Zatim jsem ohledne crossepg (mluvim o verzi 1.2.61) prisel na nasledujici: po zmacknuti tlacitka EPG na DO se dole na liste objevi nabidka F1-CrossEPG a kdyz zmacknu F1 dostanu se do nastaveni toho CrossEPG. V hornim vyberu konfigurace jsem pak zvolil jako Storage device 'Internal Flash' a 'Enable csv import' jsem povolil vyberem 'yes'. (je tam krome te vnitrni flash pameti na vyber jeste HDD ktery mam pripjeny, ale zvolil jsem vnitrni pamet Alienu). Jinak vsechny ostatni polozky nejsou zvyraznene a nedaji se proto menit, nechapu proc, ale budiz.
Pote jsem Exitem vycouval zpet do nastaveni CrossEPG a sel jsem do menu 'XMLTV providers' a tam jsem tlacitkem OK zaskrtnul 'rytec_slovak_czech_xmltv' a exitem vycouval zpet (dole na liste je sice neco, co vypada jako '->Download' ale sipkou doprava na kolibce DO se nic nedeje).
V tom vrchnim menu jsem pak zvolil 'Download now'. Neco se asi minutu nebo dve jakoby asi stahuje (nejake 'parsing files') a pak se to ukonci hlaskou o patricnem ukonceni, nevim ted presne co to rikalo. Pak jsem jeste zkusil 'Force EPG reload' ale to nefunguje.
Dal ovsem nevim, k cemu to vse ma byt, kde se jako ukazuje neco nejak vic, nebo nejak jinak, myslim ten EPG jiny nez ten, ktery uz (tak nejak) mam i bez toho CrossEPG...
Uplne polopaticky bych ze zeptal, kde jako je ten udajne do flesh pameti stazeny EPG k dispozici. A doufal bych ze to bude nejak pristupnejsi, nez pres tlacitko EPG - Option (zelene) a tam pak volba EPG Now, Next a Schedule. To me prijde jako moc pohrbene pod vrstvou nekolika menu, az je to z hlediska prakticnosti skoro k nicemu.
V tehle souvislosti bych zminil, ze se me tenhle tyden uz podruhe uplne samovolne zapnula ta HBBTV. Ja ji ovsem v Menu-Miscelaneous nezapinal!! Mam to vypnute proto, ze pro me neni prijatelne aby kdyz prepnu na kanal ktery tu HBBTV podoporuje, abych nemohl nekolik vterin nic delat s DO dokud z obrazovky dole nezmizi ta upoutavka, ze tento program disponuje touto veci (hbbtv), to je pro me naprosto neprijatelne a proto to mam vypnute.
Ale protoze jsem si tento tyden pohral s tim CrossEPG, tak si rikam, jestli to CrossEPG vlastne neni mechanismus, jak si ta HBBTV ziskava ten svuj EPG?? Ale to je asi hovadina, i kdyz nechapu, proc se me ta HBBTV uz podruhe sama nejak zapnula, naposled prave dnes.
Navic to fungovalo jen chvili, byl jsem prepnuty na CT2 a koukam ze najednou mam tu HBBTV zapnutou, tak nez jsem sel do Menu ji vypnout, tak jdu a listuji si tim programem na sedm dni dopredu a rikam si, jaka skoda ze to musim vypnout, protoze to tak hovadsky zneskodnuje DO na tech nekolik vterin pri prepinani kanalu. Jenze pak po vycouvani z toho EPG me najednou ta upoutavka na HBBTV zmizela a asi se to 'rozbilo', proste to dal nefungovalo, ale v Menu to bylo porad zapnute. Tak jsem to vypnul a po navraceni se k tv programu jsem to zkusil znovu zapnout a taky to neslo. Je to cele nejake na baterky, pochvalu vyvojarum Sparku jako tady inuita bych urcite nedal, at jsou radi, ze je nesepsu do vsech certu
Jinak to tlacitko Folder na DO pri aktivovanem HBBTV me taky nefunguje, je to urcite programovy brouk a to dost velkeho kalibru, ktery by si vyvojari za kloboukem nemeli nechavat. Ale jsou to zabari, jsem moc a moc zvedavy, jestli v te nove 1.2.63 verzi uz konecne bude ukazatel casu behu programu primo na tom info menu. Uz me opravdu unavuje muset vzdy jit do TV Listu... Proc vubec nema Spark zadne alternativni skiny, aspon o zadnem nevim. To jsou mi nejaci vyvojari, spis zabari.
A nez se nekdo zepta, proc to vsechno zkoumam v ty stary verzi 61, to delam abych po upgradu pak videl co se zlepsilo, zmenilo.
Naposledy upravil(a) vinov dne 12.duben 2013 - 14:02, celkem upraveno 2 x.
-
Marek_marek
- Pokročilý

Příspěvek od Marek_marek »
Jak jsem psal už výše. Z mého pohledu se nezměnilo nic. A mimochodem to CrossEPG vidim podobně jako ty.
AMIKO Alien 2 Triple Tuner
Strong SRT DM2100 75° E - 30° W
Jak můžeš napsat,že se nic nezměnilo!!!Marek_marek píše:Jak jsem psal už výše. Z mého pohledu se nezměnilo nic. A mimochodem to CrossEPG vidim podobně jako ty.
-
Marek_marek
- Pokročilý

Já jsem psal z mého pohledu. Stream jsem nepoužil ani jednou a to přehrávání jsem ještě nezkoušel.
Mimochodem, pokud se spustí webserver, tak při spuštění aplikace WebserverTV se Amiko sekne a pomůže jen tvrdý restart. Ještě jsem nečetl, že by to někomu šlo a to jsem rád že se dostanu aspoň na ten Webserver. Jsou tací co ani to ne.
Tim ale nechci hanit tento přístroj. Má spoustu skvělých funkcí, kůli kterým jsem si ho koupil a ani jednou jsem nelitoval.
jen mám pocit, že vývojáři mnoho času věnují na nějaké CrossEPG než aby třeba doladili probouzení se při nastaveném nahrávání, inovace infobaru atd. Prostě věci, které bych od tohoto přístroje očekával.
Kolikrát jste měl kdo puštěný internet, nebo využil nějakou aplikaci. Já teda jen na vyzkoušení a dost. Když si chcete prohlížet fotky přez síť tak větší jak 4MB to nezobrazí. atd atd.
Prostě beru to, že je to o něco lepší sat přijímač, ale dle mého pohledu bych byl radši kdyby to mělo i míň funkcí, ale stoprocentně fungujících.
Mimochodem, pokud se spustí webserver, tak při spuštění aplikace WebserverTV se Amiko sekne a pomůže jen tvrdý restart. Ještě jsem nečetl, že by to někomu šlo a to jsem rád že se dostanu aspoň na ten Webserver. Jsou tací co ani to ne.
Tim ale nechci hanit tento přístroj. Má spoustu skvělých funkcí, kůli kterým jsem si ho koupil a ani jednou jsem nelitoval.
jen mám pocit, že vývojáři mnoho času věnují na nějaké CrossEPG než aby třeba doladili probouzení se při nastaveném nahrávání, inovace infobaru atd. Prostě věci, které bych od tohoto přístroje očekával.
Kolikrát jste měl kdo puštěný internet, nebo využil nějakou aplikaci. Já teda jen na vyzkoušení a dost. Když si chcete prohlížet fotky přez síť tak větší jak 4MB to nezobrazí. atd atd.
Prostě beru to, že je to o něco lepší sat přijímač, ale dle mého pohledu bych byl radši kdyby to mělo i míň funkcí, ale stoprocentně fungujících.
-
vasekberan
- Mírně pokročilý

- satelitni prijimac: Xtrend 9200,Xpeed LX3,VU+4K
Příspěvek od vasekberan »
Stream mi funguje na mobilu,tabletu i v pc, ale jedu jen v enigmě 2.
Tobě se přijímač neprobouzí pro nahrávání? Mě začne bootovat 5 minut před prvním nahráváním a začne nahrávat přesně na vteřinu. Po vykonání všech nahrávek se pěkně uloží do standby (True),v případě když během nahrávání sám přepnu na nějaký jiný kanál tak se mi po ukončení nahrávání slušně zeptá,zda chci vypnout!!!Marek_marek píše: Jen mám pocit, že vývojáři mnoho času věnují na nějaké CrossEPG než aby třeba doladili probouzení se při nastaveném nahrávání, inovace infobaru atd. Prostě věci, které bych od tohoto přístroje očekával.
Kdyby nekdo resil dekodovani dvou kanalu na Open AR enigme tak nasel jsem reseni problemu
Je nutno editovat soubor /etc/udev/rules.d/60-dvb-ca.rules
smaznete obsah souboru a dejte tam tohle:
Po restartu jiz nebude symlink ca1 > ca0 a muzete dekodovat vice kanalu soucasne.
Martin.
Je nutno editovat soubor /etc/udev/rules.d/60-dvb-ca.rules
smaznete obsah souboru a dejte tam tohle:
Kód: Vybrat vše
KERNEL=="dvb0.ca0", NAME="dvb/adapter0/ca0",MODE="0660"
KERNEL=="dvb0.ca1", NAME="dvb/adapter0/ca1", MODE="0660" Martin.
Zgemma H7S
Tevii -S660 ... TechnoTrend S2-3200 ... DvbViewer ...
tvheadend, VDR, mumudvb
Tevii -S660 ... TechnoTrend S2-3200 ... DvbViewer ...
tvheadend, VDR, mumudvb
Alien je dost svetovy prijimac a to crossepg jak jsem na internetu vycetl, se zda byt nejake reseni napriklad pro Britske ostrovy, kde zrejme plno tv nema epg a ten plugin crossepg ho stahne z webu tech tv... asi nema cenu se tim nejak moc zabyvat, jak rika Inuita.Marek_marek píše: jen mám pocit, že vývojáři mnoho času věnují na nějaké CrossEPG než aby třeba doladili probouzení se při nastaveném nahrávání, inovace infobaru atd. Prostě věci, které bych od tohoto přístroje očekával.
Ale na druhou stranu me vadi, ze to sedmidenni epg ktere Spark ma a ktere funguje, ze je tak spatne dostupne. U sestry maji nejaky jiny prijimac a epg na tyden dopredu je tam hned na 'povrchu', nikam se clovek nemusi hrabat, nebo byt nejaky koumak.
Co jsem si poslednich par dni pohral s temi internetovymi funkcemi, tak jedina ktera je mozna pouzitelna se me zda byt Shoutcast, aspon pro fandy nejakych hudebnich zanru, ale jsou tam i talk radia retro nebo opravdu stareho stylu let padesatych, ovsem hlavne jen v Anglickem jazyku, ale i Spanelske a Italske stanice se tam najdou.
Pro takoveto vyuziti je ale dobre mit separatni zvukovou soupravu aby porad nemusela byt zapnuta tv - ten cinch vzadu na prijimaci se da 'mechanicky' rozdelit (tedy pokud uz nepouzivate HDMI pro tv) a vhodna je 5.1 souprava ktera bude hrat i do zadnich reproduktoru i kdyz signal je jen stereo dvoukanalovy. Ale vetsina lidi bude mit modernejsi soupravu s digitalnim vstupem.
Hraju si ted s malickym displejem - takovym tim prenosnym DVD prehravacem co si deti berou do auta aby nezlobily...
Jinak je pravda, ze asi naprosta vetsina pravidelneho vyuziti je prosta tv, to vse ostatni je dost okrajova zalezitost, ktera mozna vic slouzi aby se prijimac prodaval, nez pro skutecne vyuziti pri provozu.
Me se taky probouzi pro nahravani ze sleep 'true' modu vcas, prave vcera v noci jsem to pozoroval. Zapne se to asi pet minut pred zacatkem nahravani a na ten kanal, ze ktereho jsem to uspal, pak kdyz se blizi cas nahravky, tak se to prepne na ten patricny kanal a spusti se nahravani. Ta hlaska na konci nahravani je ale spravne nastavena na ANO, jen by tam melo byt vice casu na rozhodovani, vetsinou to cloveka ponekud prekvapi a nez se vzpamatuje a najde DO a precte co to tam rika a rozhodne jestli chce zvolit ano nebo ne, tak se to vypne zpet do standby modu. Jenze kdyby tam default bylo NE, tak v noci po nahravce by prijimac zustal bezet do rana, takze default musi byt jak je (to jsi Inuito nedomyslel
Chybi me v tomhle ohledu moznost kdyz spustim nahravani rucne a prave se nahrava, aby se dalo nastavit (nejlepe dodatecne) ze po skonceni nahravky prjimac pujde do standby modu.
--------------
Mozna zkusim vznest nejake ty pozadavky na vyvojare tady na tomhle foru, zda se to byt ten hlavni stycny bod s vyvojari Sparku, Anglictina me problemy necini.
http://www.sparkfans.net/index.php?sid= ... c15a0bbb73
Vinov[quote][/quote]Jenze kdyby tam default bylo NE, tak v noci po nahravce by prijimac zustal bezet do rana, takze default musi byt jak je (to jsi Inuito nedomyslel
), jen bych tam dal aspon pulminutovou prodlevu, nebo i minutovou, to uz nikoho nezabije, kdyz prijimac v noci pobezi o minutu dele, nez se zase uspi a ve dne to cloveka nezaskoci, pokud televizi zrovna pouziva.
To máš pravdu.To jsem opravdu nedomyslel.
Fakt by to chtělo delší prodlevu. Hele teď mě napadlo a nešlo by to nastavit v možnostech ,,trvání baneru"? Zkusím to.
To máš pravdu.To jsem opravdu nedomyslel.
-
Marek_marek
- Pokročilý

Takže když chci něco nahrát, tak to nastavim přez EPG a pak ho můžu normálně vypnout?
Já jsem to zkoušel a nezapl se.
Asi mám něco blbě nastavený nebo dělám něco blbě. Jediný jak mě to funguje je, že ho nechám probudit přímo v nastaveni času (automatické vyp/zap) ale tam nejdou nastavit různé časy sepnutí.
Já jsem to zkoušel a nezapl se.
Marek_marek píše:Takže když chci něco nahrát, tak to nastavim přez EPG a pak ho můžu normálně vypnout?
Já jsem to zkoušel a nezapl se.Asi mám něco blbě nastavený nebo dělám něco blbě. Jediný jak mě to funguje je, že ho nechám probudit přímo v nastaveni času (automatické vyp/zap) ale tam nejdou nastavit různé časy sepnutí.
Zkus vypnout timeshift v nastavení.Mě to také blblo,když jsem měl povolený timeshift.Od doby kdy ho mám vypnutý,tak ani jedeno zamrznutí (restart)!!! Ono je to s tím timeshiftem dost náročné na přenos dat do HDD,protože když nahráváš dva kanály a na úplně jiný koukáš,tak se vlastně nahrávají 3.
-
Marek_marek
- Pokročilý

timeshift mám vyplý. (nevyužívám ho)
Jak mám mít nastaveno to vypínání Power saving mode ? Tam mám na ANO
Jak mám mít nastaveno to vypínání Power saving mode ? Tam mám na ANO
Me normalne bezi timeshift porad a to nahravani ze standby me funguje, v tom to nebude. I kdyz nekdy ten timeshift vypnu, protoze se me cuka nahravani, zvlast pri nahravani dvou programu soucasne, ale to bych si mozna vsimnul, ze se prijimac pak nebudi. Ozkousim to dnes vecer.
Prijimac mam nastaveny na to True standby nastaveni, to je ten rezim ze ktereho se bootuje dost dlouho, aby nebylo mylky (ovsem ja porad jeste mam Spark 1.2.61, nerikal tu nekdo, ze se to menu pro standby zmenilo, nebo dokonce ze zmizelo?) - druha moznost je myslim False coz se budi rychle, ale vic to zere elektriku. Nastavim nahravani z EPG na DO a pak prijimac vypnu tim cervenym tlacitkem uplne vepredu na DO, cimz jde do toho 'opravdoveho' standby, a pak kdyz prijde cas, prijmace se sam nabootuje a po skonceni nahravani nahodi to menu, kde default je ten navrat do standby rezimu.
Zkusim se poohlednout, jestli v tom nastaveni nekde neni neco, co by branilo automatickemu nastartovani pro nahravani, ale pochybuji ze tam neco takoveho je.
Ani nevim jestli v tom Sparku jde nastavit Cestina, ja to mam vse v Anglictine a tak pouzivam ty vyrazy jako True aby nebylo mylky, kdybych to zkousel prekladat. Pro nektere snad ani nemame v Cestine zavedeny preklad, takze je asi lepsi pouzit ty pocestene, zprznene
Prijimac mam nastaveny na to True standby nastaveni, to je ten rezim ze ktereho se bootuje dost dlouho, aby nebylo mylky (ovsem ja porad jeste mam Spark 1.2.61, nerikal tu nekdo, ze se to menu pro standby zmenilo, nebo dokonce ze zmizelo?) - druha moznost je myslim False coz se budi rychle, ale vic to zere elektriku. Nastavim nahravani z EPG na DO a pak prijimac vypnu tim cervenym tlacitkem uplne vepredu na DO, cimz jde do toho 'opravdoveho' standby, a pak kdyz prijde cas, prijmace se sam nabootuje a po skonceni nahravani nahodi to menu, kde default je ten navrat do standby rezimu.
Zkusim se poohlednout, jestli v tom nastaveni nekde neni neco, co by branilo automatickemu nastartovani pro nahravani, ale pochybuji ze tam neco takoveho je.
Ani nevim jestli v tom Sparku jde nastavit Cestina, ja to mam vse v Anglictine a tak pouzivam ty vyrazy jako True aby nebylo mylky, kdybych to zkousel prekladat. Pro nektere snad ani nemame v Cestine zavedeny preklad, takze je asi lepsi pouzit ty pocestene, zprznene
Naposledy upravil(a) vinov dne 12.duben 2013 - 19:17, celkem upraveno 2 x.
-
Marek_marek
- Pokročilý

Tak toto nastavení už v poslední verzi neni. Ok já to teda zase skusim testnout. To neni možný aby to nešlo.
Tak jsem to nastavil na TN a uvidim.
Tak jsem to nastavil na TN a uvidim.
Naposledy upravil(a) Marek_marek dne 12.duben 2013 - 19:18, celkem upraveno 2 x.
To standby se změnilo jen,že je tam ,,power saving ZAP/VYP,je to vlastně stejné. Povolíš šetření a stb vypne do stanby true.vinov píše: nerikal tu nekdo, ze se to menu pro standby zmenilo, nebo dokonce ze zmizelo?). Nastavim nahravani z EPG na DO a pak prijimac vypnu tim cervenym tlacitkem uplne vepredu na DO, cimz jde do toho 'opravdoveho' standby, a pak kdyz prijde cas, prijmace se sam nabootuje a po skonceni nahravani nahodi to menu, kde default je ten navrat do standby rezimu.
Zpět na „Přijímače Globo / Opticum / OptiboX / Amiko“
Přejít na
- Informace AB-Fóra
- ↳ Informace ABF
- VOLNÁ DISKUSE
- ↳ Volná diskuse
- ↳ Poradna pri nákupe
- ↳ Satelitné / terestriálne / IPTV / a iné ... platformy
- ↳ Skylink, Antena+
- ↳ FreeSat
- ↳ Digi TV
- ↳ Telly
- ↳ Magio Sat, Magio IPTV, Magio Go
- ↳ Antik Sat, Antik IPTV
- ↳ Orange TV
- ↳ Pantelio (Obecné siete)
- ↳ Plustelka
- ↳ Magenta TV, Magenta TV SAT
- ↳ DVB-T, DVB-T2, DVB-C, DVB-C2
- ↳ DVB-T prijímače
- ↳ DVB-C prijímače
- ↳ DVB-T regióny
- ↳ DVB-C regióny
- ↳ DVB-T/C antény a meracia technika
- ↳ DVB-T2, HEVC 265, 4K
- ↳ Všeobecný F.A.Q.
- ↳ Návody na inštaláciu sat reciverov a príslušenstva
- ↳ Zoznam a poloha satelitov na orbite
- ↳ Satelitná encyklopédia
- ↳ Užitečné odkazy
- Satelitné příjímače so systémom Linux
- ↳ Octagon
- ↳ Octagon HD SF 918, SF 1008, ...
- ↳ DOWNLOAD - Octagon HD SF- 918
- ↳ OCTAGON SF3038
- ↳ DOWNLOAD - OCTAGON SF3038
- ↳ Octagon SF4008 4K UHD Triple
- ↳ DOWNLOAD - Octagon SF4008 4K
- ↳ Návody, postupy - Octagon SF4008 4K
- ↳ Octagon SFX6008/6018
- ↳ DOWNLOAD - Octagon SFX6008/6018
- ↳ Octagon SF8008 4K UHD
- ↳ DOWNLOAD - Octagon SF8008 4K UHD
- ↳ OCTAGON SF108
- ↳ DOWNLOAD - OCTAGON SF108
- ↳ OCTAGON SF208
- ↳ DOWNLOAD - OCTAGON SF208
- ↳ OCTAGONS SX Family
- ↳ DOWNLOAD - OCTAGONS SX Family
- ↳ Dreambox
- ↳ Diskuse - Dreambox
- ↳ Dreambox Seven Ultra HD
- ↳ DM-9XX UHD
- ↳ DM-ONE UHD
- ↳ DM-8000 HD
- ↳ DM-820 HD
- ↳ DM-800 HD
- ↳ DM-800 HD SE
- ↳ DM-7080 HD
- ↳ DM-7020 HD
- ↳ DM-52X HD
- ↳ DM-500 HD
- ↳ DM-DVB-S
- ↳ DM-7025S
- ↳ DM-7020S
- ↳ DM-7000S
- ↳ DM-600 PVR
- ↳ DM-56x0
- ↳ DM-500S
- ↳ DOWNLOAD - Dreambox
- ↳ DM-9XX UHD
- ↳ DM-ONE UHD
- ↳ DM-TWO UHD
- ↳ DM-8000 HD
- ↳ DM-820 HD
- ↳ DM-800 HD
- ↳ DM-800 HD SE
- ↳ DM-7080 HD
- ↳ DM-7020 HD
- ↳ DM-52X HD
- ↳ DM-500 HD
- ↳ DM-DVB-S
- ↳ DM-7025S
- ↳ DM-7020S
- ↳ DM-7000S
- ↳ DM-56x0
- ↳ DM-600 PVR
- ↳ DM-500S
- ↳ Plugins
- ↳ Tools
- ↳ VU+ DUO, SOLO, UNO, ULTIMO, ZERO, SOLO 4K, Uno 4K, Duo 4K, Ultimo 4K
- ↳ VU+ SOLO 4K
- ↳ Diskusia VU+ SOLO 4K
- ↳ Download image VU+ SOLO 4K
- ↳ Download plugins VU+ SOLO 4K
- ↳ VU+ Uno 4K
- ↳ Diskusia VU+ Uno 4K
- ↳ Download image VU+ Uno 4K
- ↳ Download plugins VU+ Uno 4K
- ↳ VU+ Uno 4K SE
- ↳ Diskusia VU+ Uno 4K SE
- ↳ Download image VU+ Uno 4K SE
- ↳ Download plugins VU+ Uno 4K SE
- ↳ VU+ Duo 4K
- ↳ Diskusia VU+ Duo 4K
- ↳ Download VU+ Duo 4K
- ↳ VU+ Ultimo 4K
- ↳ Diskusia VU+ Ultimo 4K
- ↳ Download image VU+ Ultimo 4K
- ↳ Download plugins VU+ Ultimo 4K
- ↳ Download VU+ DUO2
- ↳ Download VU+ DUO
- ↳ Download VU+ SOLO
- ↳ Download VU+ SOLO 2
- ↳ Download VU SOLO SE
- ↳ Download VU+ UNO
- ↳ Download VU+ ULTIMO
- ↳ Download VU+ ZERO
- ↳ Download VU+ ZERO 4K
- ↳ Download plugins
- ↳ Download tools
- ↳ Formuler
- ↳ Zgemma
- ↳ PULSe 4K
- ↳ uClan
- ↳ Gigablue
- ↳ GigaBlue UHD Quad 4k Pro
- ↳ DOWNLOAD - GigaBlue UHD Quad 4k Pro
- ↳ Gigablue Trio 4K Pro
- ↳ DOWNLOAD - Gigablue Trio 4K Pro
- Satelitní příjímače Globo / Opticum / Optibox / Amiko
- ↳ Přijímače Globo / Opticum / OptiboX / Amiko
- ↳ DOWNLOAD - Globo / Opticum / OptiboX / Amiko
- Satelitné prijímače so systémom ANDROID
- ↳ AB IPBox ONE, TWO, TWO Combo
- ↳ GTMEDIA
- Satelitní příjímače
- ↳ AB Cryptobox 4XX,5XX,6XX,7XX,8XX
- ↳ AB Cryptobox 800UHD, ...
- ↳ AB Cryptobox 700HD, 750HD, 752HD Combo DVB-T2/S2/C
- ↳ Download ABCRBOX 700 HD
- ↳ Download ABCRBOX 750 HD
- ↳ Download ABCRBOX 752 HD Combo
- ↳ Download ABCRBOX 700 HD mini
- ↳ Návody , postupy 7xx HD , 752 HD Combo
- ↳ Pomôcky a pluginy 7xx HD , 752 HD Combo
- ↳ AB Cryptobox 600HD , 600HD mini, 650 HD, 650 HDC, 652 HD Combo
- ↳ Download ABCRBOX 652 (Combo)
- ↳ Download ABCRBOX 650 HDC (Cabel)
- ↳ Download ABCRBOX 650 HD
- ↳ Download ABCRBOX 600 HD
- ↳ Download ABCRBOX 600 HD mini
- ↳ Návody , postupy 600 HD, 650 HD , 650 HDC, 600HDmini, 652 HD Combo
- ↳ Pomôcky a pluginy 600 HD , 650 HD ,650 HDC, 600HD mini, 652 HD Combo
- ↳ Diskusia - AB Cryptobox
- ↳ Ferguson Ariva 102,202,100,200,4K
- ↳ Diskuse- Ariva 102, 202
- ↳ Diskuse - Ferguson Ariva 200
- ↳ Diskuse - Ariva @Link 200
- ↳ Diskuse - Ariva 4K
- ↳ Download - Ariva 100,200
- ↳ Download -Ariva combo 120,200,210,220,250
- ↳ Download -Ariva 102E,202E,102mini,52E
- ↳ Download - Ariva @Link 200
- ↳ Download - Ariva 4K
- ↳ Dreamsky
- ↳ DOWNLOAD - Dreamsky
- Satelitní přijímače - nezařazené
- ↳ Satelitní přijímače - nezařazené
- ↳ Nelinuxove prijimače
- ↳ Linuxové prijímače
- ↳ GoSAT
- Hardware ostatný /LNB, CI moduly, Motory, Switch-e .../
- ↳ LNB konvertory
- ↳ CI moduly
- ↳ T-REX / DRAGON / DIABLO CAM
- ↳ DOWNLOAD - T- REX / DRAGON / DIABLO CAM
- ↳ Motory
- ↳ Switch-e / prepínače
- ↳ Meracie zariadenia
- Softcams / Camds / Emulators / Keys
- ↳ Oscam - multiprotokolárny kartový server
- ↳ oscam - vseobecne
- ↳ i386-pc-linux - diskusia
- ↳ mips-wrt54g - diskusia
- ↳ Oscam - TV API
- ↳ Oscam - konfigurácie
- ↳ CCCam
- ↳ Softcams / Camds - ostatné
- ↳ DOWNLOAD - Keys, Emulators
- Doplnky/nastavenia/pomôcky univerzálne
- ↳ Picons
- ↳ Enigma
- ↳ Bílé
- ↳ Černé
- ↳ Transparentní
- ↳ Oscam
- ↳ Bílé
- ↳ Černé
- ↳ Transparentní
- ↳ Neutrino
- ↳ Bílé
- ↳ Černé
- ↳ Transparentní
- ↳ Spark
- ↳ Bílé
- ↳ Černé
- ↳ Transparentní
- ↳ Ostatné
- ↳ Enigma2 Settings
- ↳ Plugins
- ↳ Skins
- ↳ Editors / tools
- Alternativní příjem
- ↳ Alternativní příjem
- ↳ Diskuse
- International Board
- ↳ International Board
- ↳ AB DSR xxx / DMSIS
- ↳ AB IP BOX / DREAMBOX
- ↳ Globo
- ↳ Openbox
- ↳ AB Cryptobox
- Fotovoltaika
- ↳ Fotovoltaika (pro domácnosti, firmy a svépomocí)
- Smart home - chytré ovládání domácnosti
- ↳ Home Assistant
- ↳ Tuya Smart - Smart Life
- Kamerové systémy a zabezpečení domu
- ↳ Vše kolem kamerových systemů
- ↳ Vše kolem zabezpečovacích systémů
- Ostatní - provoz fóra
- ↳ Názory, informace a připomínky k tomuto fóru
- ↳ Mimo mísu
- ↳ Inzerce
- ↳ Darujem - vymením
- Archív
- ↳ SATELITNÉ PŘÍJÍMAČE SO SYSTÉMOM LINUX
- ↳ AB IPBox PRISMCUBE RUBY
- ↳ AB IPBox PRISMCUBE RUBY - download
- ↳ Firmware download
- ↳ Plugins download
- ↳ Návody , postupy .....
- ↳ Tools download
- ↳ ABcom HD prijimace - IPBox9900, IPBox99, IPBox55
- ↳ Návody a rýchla pomoc
- ↳ Download 9900 HD
- ↳ Download 99 HD
- ↳ Download 55 HD
- ↳ Download -pluginy, návody ....
- ↳ DGS HD prijimace - IPBox9000, IPBox900, IPBox910, IPBox91
- ↳ Download 9000HD
- ↳ image Enigma2
- ↳ image DGS
- ↳ image Neutrino
- ↳ Download 900HD
- ↳ image Enigma2
- ↳ image DGS
- ↳ image Neutrino
- ↳ Download 910HD
- ↳ image Enigma2
- ↳ image DGS
- ↳ image Neutrino
- ↳ Download IPbox 91HD
- ↳ image Enigma2
- ↳ image DGS
- ↳ image Neutrino
- ↳ Download HD spolecne
- ↳ Download - Plugins
- ↳ Ipbox - uzavrene forum /rady, vyvoj, zkousky/
- ↳ X-Trend ET 10000, 9xxx,8000,8500,6500,4000
- ↳ X-Trend ET4000
- ↳ ET4000 - postupy, návody
- ↳ ET4000 - download plugins
- ↳ ET4000 - images E2
- ↳ X-Trend ET 6500
- ↳ ET6500 - postupy, navody
- ↳ ET6500- download plugins
- ↳ ET6500 - images E2
- ↳ X.Trend ET 7x00
- ↳ X-trend ET8000 , ET10000
- ↳ ET8000 - postupy, návody
- ↳ ET8000 - download plugins
- ↳ ET8000 - images E2
- ↳ ET10000 - images E2
- ↳ X-Trend ET 8500
- ↳ ET8500 - postupy, navody
- ↳ ET8500- download plugins
- ↳ ET8500 - images E2
- ↳ X-Trend ET 9x00
- ↳ ET9x00 - postupy, návody
- ↳ ET9x00 - download plugins
- ↳ ET9x00 - images E2
- ↳ X-Trend : download spoločné
- ↳ HD-BOX Enibox
- ↳ Download HD-BOX Enibox
- ↳ Download image -Enibox
- ↳ Download - Navody , postupy
- ↳ Download emu, plugins
- ↳ Download - PC nástroje na správu prijimača
- ↳ Download settimgs
- ↳ F O R T I S prijímače: HDbox 7119,9105+,Dreamsky HD6
- ↳ Dreamsky HD6
- ↳ Diskusia Dreamsky HD6
- ↳ Download Dreamsky HD6
- ↳ HD-BOX Enigma2 v internal flash
- ↳ Download
- ↳ enigma2 7819 -HDBOX9105 plus
- ↳ enigma2 7919 HDBOX 7119
- ↳ enigma2 7119
- ↳ enigma2 8200
- ↳ HD-BOX Neutrino - internal flash
- ↳ Download - HDBOX Neutrino
- ↳ Download - HD-BOX
- ↳ Návody - HD-BOX pre IRD sw
- ↳ Návody - HD-BOX pre enigma2 USB verzia
- ↳ Zmena bootloadera a jtag pre Fortis prijímače.
- ↳ SHOWBOX -Vitamin - enigma2
- ↳ Download - enigma2 image
- ↳ Download -plugins
- ↳ Návody , postupy
- ↳ Downloads - utils
- ↳ Downloads -settings
- ↳ IQON Force
- ↳ Download IQON Force -1
- ↳ Download IQON Force 2+ combo
- ↳ Edision
- ↳ Download Edision
- ↳ QVIART
- ↳ Download Qviart LUNIX
- ↳ Download Qviart LUNIX CO
- ↳ Download Qviart LUNIX 4K
- ↳ Download Qviart LUNIX3 4K
- ↳ SATELITNÍ PŘÍJÍMAČE GLOBO / OPTICUM / OPTIBOX / AMIKO
- ↳ SATELITNÉ PRIJÍMAČE SO SYSTÉMOM ANDROID
- ↳ HDBOX -XBMC
- ↳ Download HDBOX -XBMC
- ↳ WeTek Play
- ↳ WeTek - enigma2
- ↳ WeTek - Android
- ↳ SATELITNÍ PŘÍJÍMAČE
- ↳ AB CRYPTOBOX 4XX,5XX,6XX,7XX,8XX
- ↳ AB Cryptobox 450,400,400 mini,200
- ↳ Diskuse -AB Cryptobox 450HD, 400HD, 400HD mini
- ↳ Diskuse - AB Cryptobox 200 SD
- ↳ Download - spoločné - návody, postupy, pomocný sw ...
- ↳ Download - AB Cryptobox 450HD
- ↳ Download - AB Cryptobox 400HD , 400HD mini
- ↳ Download - AB Cryptobox 200SD
- ↳ AB Cryptobox 500, 550, 500 Mini ,550C
- ↳ Diskuse - AB Cryptobox 500HD , 550HD , 500HD Mini
- ↳ Download - AB Cryptobox 550HD
- ↳ Download - AB Cryptobox 500HD
- ↳ Download -AB Cryptobox 500HD Mini
- ↳ Download AB Cryptobox 550 HD C
- ↳ Download - spoločné , návody, nástroje
- ↳ AZBOX
- ↳ DOWNLOAD - AZBOX
- ↳ Golden Interstar
- ↳ DOWNLOAD - Golden Interstar
- ↳ Satelitní přijímače - Neutrino HD
- ↳ Coolstream Link , Trinity DUO
- ↳ Základné informácie o prijímači Coolstream Link
- ↳ Diskusia Link
- ↳ Download image Link
- ↳ Coolstream Tank
- ↳ Základné informácie o prijímači Coolstream Tank
- ↳ Diskusia Tank
- ↳ Download image Tank
- ↳ Coolstream Trinity
- ↳ Základné informácie o prijímači Coolstream Trinity
- ↳ Diskusia Trinity
- ↳ Download image Trinity
- ↳ Coolstream ZEE 2 , Trinity V2 (nie DUO !!!)
- ↳ Základné informácie o prijímači Coolstream ZEE 2
- ↳ Diskusia ZEE 2
- ↳ Download ZEE 2
- ↳ Diskusia Neutrino HD1 , HD2
- ↳ Download - spoločné Tank, Trinity ZEE 2, Link
- ↳ Rady a návody
- ↳ Emulátory a Softcamy -Tank, Trinity , ZEE 2
- ↳ Download subory - ostatné
- ↳ Download - pluginy
- ↳ Mutant HD51
- ↳ Diskusia Mutant HD51
- ↳ Download Mutant HD51