Optibox Aligator/Panthera FW

Diskuse o satelitních příjímačích Globo / Opticum / Yumatu / OptiboX/Amiko/Ineos
Odpovědět
zburo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: Optibox Aligator/Panthera FW

Příspěvek od zburo »

jasne ale bude zvuk vypadávať. Ja už alligatora nemám tak neviem ako to funguje teraz.
VU+ UNO4K - VTI 13, VU+ Zero - VTI image 11.0-2x, AB Cryptobox 652HD, AB IPbox Prismcube Ruby-official FW 2.0.6, Golden Media Multibox, Pinnacle PCTV Sat Pro PCI, Digi CAM modul, Skylink ICE
cerbe

Příspěvek od cerbe »

No ved prave ide o vypadky zvuku.
armin.owen
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od armin.owen »

Ja som teraz kupil 2x karty Vymena a jeden I...o modul na pantheru a vsetko bezi. Soft 20.99
cerbe

Příspěvek od cerbe »

A ktory Irdeto modul si pre pantheru kupil?Chcem objednat.Dik.
armin.owen
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Kupoval som z Agemu tento tu:
http://www.agem.sk/?cmd=tovar_detail&product=15665524

SMiT alebo co to je:D

trochu OT
pri aktivacii kariet Vymena, teda 2, sa mi stala velmi necakana vec. Podla navodu pisali ze karta kartu treba do 20 dni od prveho vlozenia aktivovat, ja som vlozil kartu do modulu a nic neslo, pockal som 10 minut no stale nic tak som skusil aktivovat kartu cez web, podla akcie mi pripisali 24 eur na ucet, a napisali ze stara karta CW sa do jedneho dna deaktivuje a nova by uz mala bezat. Tak som zase skusal ci to uz ide, nakoniec nabehlo, ale co ma udivovalo bolo ze mi isla kompet skylink ponuka, pritom na povodnej karte som mal iba zakladny balik co je zadarmo, a co je na tom najlepsie, ide to do dnes a stara karta tiez funguje funguje, myslim ze niekde sa stala chyba a ze pri aktivacii v systeme to "nepreslo" do kariet. A to iste sa stalo aj na druhej karte. Zeby mali vtedy nejaky bug v systeme alebo co?:D
dydaj1
Odborník
Odborník
satelitni prijimac: Optibox aligator, anakonda

Příspěvek od dydaj1 »

Doposiaľ zapisi neprechádzali iba cez v CAM modulu asi je to tým softom 20.99x ale je to zaujímavé že zapisi neprichádzali ale odpisi jedna radosť
cerbe

Příspěvek od cerbe »

Ano smith.Nevies ci bude fungovat v panthere korektne aj modul neotion?
cerbe

Příspěvek od cerbe »

Vypadky zvuku niesu zo smitom?
armin.owen
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

No tak zatial som nepostrehol aj ked priznam sa, nejako extra dlho som markizu a pod nepozeral takze nie stopercentna istota. Ale co niekedy pozrem dlhsie ine kanaly tak zatial nic.
radek.plzen
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od radek.plzen »

zaregistroval jsem, že při výpadku zvuku to dělá takové nepatrné zrněnění, nebo ťupkování v obraze. Většinou to je Markýza, Nova Cinema. Na HD programech jsem to zatím neregistroval. Dělalo to i na FW 20.99 a to s modulem CI i kartou v UNI čtečce.
Oproti 8750ce má Panthera dost chudé chlazení samotného CPU.Ale i při pokusu procesor přehřát, zvuk vypadávat nezačal. Těžko říct co na to má vliv, dělá to v nepravidelných intervalech. Napadá mě jen jestli se něco v tom STB nepřehřívá.
( zdroj nebo tak něco ).

R.
liquere
Veterán fóra
Veterán fóra

Příspěvek od liquere »

Potom by to ale robilo pri akomkolvek programe,ale prejavuje sa to len pri tych 2 aspon u mna.Ani nie u fta akychkolvek ani nie pri vsetkych skylink.Ine karty ako?Ma niekto skusenost?
VU UNO openATV, plna skrina kramov ;)
Tento cely prispevok bol napisany bez financnej pomoci EU a tapatalku!
Niektore mimovladky a OZ by mali byt zakazane zo zakona, lebo sluzia len na rozvracanie statov.
mzahalka
Znalec fóra
Znalec fóra
satelitni prijimac: Optibox 8750 HDCICX
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mzahalka »

Vloni se tu psalo, že výpadky zvuku jsou jen s kartami Skylink Crw. Mně vypadává zvuk i s kartou ice, která je navíc v Optiboxu 8750. Zajímalo by mě, zda jsou výpadky s čistou Irdeto kartou s FW 20.99 - jestli to někdo může vyzkoušet?
VU+ Solo2, Gigablue quad plus, Formuler F4 turbo combo - vše doscam 0.25, OpenATV 6.3, Optibox 8750 HDCICX-newcamd, MULTIBEAM 85 (13E, 19,2E, 23,5E, 28,2E), 4x INVERTO Quatro LNB 0,2dB, 4x DiseqC DSC-304D 4x1, Skylink ICE 0624
radek.plzen
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od radek.plzen »

koupím vadný i nefunkční optibox Panthera za rozumnou cenu.
potřebuji na díly.

Díky R.
Zapa
Odborník
Odborník

Příspěvek od Zapa »

radek.plzen píše:zaregistroval jsem, že při výpadku zvuku to dělá takové nepatrné zrněnění, nebo ťupkování v obraze. Většinou to je Markýza, Nova Cinema. Na HD programech jsem to zatím neregistroval. Dělalo to i na FW 20.99 a to s modulem CI i kartou v UNI čtečce.
Oproti 8750ce má Panthera dost chudé chlazení samotného CPU.Ale i při pokusu procesor přehřát, zvuk vypadávat nezačal. Těžko říct co na to má vliv, dělá to v nepravidelných intervalech. Napadá mě jen jestli se něco v tom STB nepřehřívá.
( zdroj nebo tak něco ).

R.
Při přepínání zvukové stopy to udělá nepatrné zrnění a nepatrný výpadek zvuku.Při běžném sledování jsem zaznamenal výpadek zvuku pouze s kartou CW HD v UNI čtečce asi třikrát úplně stejný jako při přepínání zvukové stopy,ale při sdílení v NewCamd5.25 jsem žádný výpadek zvuku nikdy ještě neměl.Žádný výpadek zvuku jsem neměl na volných programech ani v na programech které jedou v EMU na FW 20.04x.Na Fw 20.99 jsem testoval TNT SAT FRANCE na programu M6 HD mnoho hodin a žádný výpadek zvuku ani problémy s obrazem nebyly. Na 100% nemohou mít výpadky zvuku nic společného s boxem ,ale musí být problém pouze FW + UNI čtečka+ CW karta.Na žádném zahraničním fóru na Alligátor /Pantera a i různé klony při používání karet Seca, Conax, Nagra, DreCrypt, se nikdo nezmiňuje ,že by měl výpadky zvuku s kartou v UNI čtečce.Karta ICE je také CW (pouze změna ID - 00D96).Klasická Skylink CW karta má ID - 0D03. Přidávám dnešní softcam pro Alligátor /Pantera na otestování EMU.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
kontakt.spy
Pokročilý
Pokročilý
satelitni prijimac: DM 525hd dvb-t2/c

Příspěvek od kontakt.spy »

Mám sw 20.72 na aligátoru a zaznamenal jsem několik výpadků zvuku i v dvb-t pols.muxu1 i 2,zajimavé je ,že to vypadne i 2x za pul.hod.a pak dlouho nic-nezdá se mi ,že to bude teplotou,dřív nějaký renonc v přijmu signálu !!!
Samsung 55nu8002 ,42px80,DM525hd dvb-t2/c,mini pc diway m9
liquere
Veterán fóra
Veterán fóra

Příspěvek od liquere »

Ahojte,nahodou neskusal niekto ten samba server co je u rusov na fore?Daval som volakedy sem link.Dik..
VU UNO openATV, plna skrina kramov ;)
Tento cely prispevok bol napisany bez financnej pomoci EU a tapatalku!
Niektore mimovladky a OZ by mali byt zakazane zo zakona, lebo sluzia len na rozvracanie statov.
kontakt.spy
Pokročilý
Pokročilý

Mzahalka,seš si 100% jistý ,že čistá irdeto skylink pojede v sw 20.99,míním vyměnit starou modrou,děkuji !!!
mzahalka
Znalec fóra
Znalec fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mzahalka »

Nejsem, kdybys to tady četl, tak o 2 příspěvky výše se ptám, zda má někdo zkušenost s kartou Irdeto na FW 20.99
VU+ Solo2, Gigablue quad plus, Formuler F4 turbo combo - vše doscam 0.25, OpenATV 6.3, Optibox 8750 HDCICX-newcamd, MULTIBEAM 85 (13E, 19,2E, 23,5E, 28,2E), 4x INVERTO Quatro LNB 0,2dB, 4x DiseqC DSC-304D 4x1, Skylink ICE 0624
kontakt.spy
Pokročilý
Pokročilý

No právě,píšeš nekupuj moduly,20.99-irdeto,20.04-ice,platí to ? děkuji
mzahalka
Znalec fóra
Znalec fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mzahalka »

Karta ICE jede s FW 20.04 v pohodě, jen občasné výpadky zvuku přetrvávají. Pokud ji dáš do modulu, tak ji nebudeš moct sdílet home share na jiný přístroj doma, ale možná nebudeš mít výpadky zvuku. S novým FW 20.99 přišel popis, že funguje s kartou Irdeto, ale vyzkoušené to nemám. Jak je to se sdílením karty Irdeto také nevím. Já bych bral kartu ICE - výměna, prý se ale její prodej ukončuje.
http://www.parabola.cz/clanky/4368/kone ... t-skylink/
Odpovědět

Zpět na „Přijímače Globo / Opticum / OptiboX / Amiko“