Golden Interstar Xpeed LX3

Odpovědět
dufoq3
Expert fóra
Expert fóra

Re: Golden Interstar Xpeed LX3

Příspěvek od dufoq3 »

thebeno píše: 1/ Neviem nastavit DO tak aby mi zapinalo TV Panasonic (TH42PZ85E). Kod 4526 mi vie vypnut TV, nastavit hlasitost a este nieco ale nie zapnut. Ostatne kody nevedia ani len menit hlasitost. Skusal som ich nastavit podla navodu tu: http://digitalne.ellano.sk/magazin-7/ra ... d-lx-na-tv
tak pouzi HDMI CE (menu / nastavenia / system / rozsirene nastavenia systemu / nastavenie HDMI-CEC) To znamena, ze ak ovladacom od prijimaca zapnes prijimac - zapne sa automaticky aj televizor. To iste plati aj pre vypnutie
thebeno píše: 2/ Cez VLC neviem mi na PC nejdu SD programi. HD idu v pohode. Verim ze toto je len nejakym blbim nastavenim niecoho v setopboxe. Pri predchadzajucom boxe mi isli aj HD aj SD programi preto predpokladam ze na PC je vsetko OK.
Toto sa mi podarilo opravit zmenou nastavenia Tunera B, kde rom mal B prepojit s A a zmenil som to na B rovneko ako A. Ked som to prvy krat nastavoval bol som asi slepy :)
podla mna asi zblbol image. Sprav FULL zalohu (modre tlacitko / software manager / zaloha image) na USB kluc a skus flashnut novy image (v pripade, ze by sa Ti nieco nepodarilo, tak vies kedykolvek nahodit spat tu zalohu z USB kluca. Taktiez mozes spravit zalohu len ATV nastaveni potom flashnut novy image a potom nastavenia obnovit
tu mas link na najnovsie ATV 4.2 http://images.mynonpublic.com/openatv/n ... n=xpeedlx3
thebeno píše: 3/ Obcas sa mi stane ze cez obraz preblysnu uzke cervene pruhy (vecsi pocet naraz). Trvanie cca 5 sekund.
Robi to aj ked mam Obraz na PC. (Takze to nie je ani HDMI kablom ani televizorom).
toto tiez podla mna tiez vyriesi flash noveho image
thebeno píše: 6/ Caste padanie boxu = crash. Pravdepodobne sposobene oscam-om. Je to viackrat za den.
Stane sa to napr: ked 5x po sebe stlacim EPG.
toto tiez podla mna tiez vyriesi flash noveho image

Resp. si najdi v tejto teme - uz skor sme tu riesili Multiboot, tuto funkciu ma image EGAMI - cize mozes mat nainstalovanych viac IMAGE naraz a mozes skusat / testovat...

kazdopadne predtym ako zacnes cokolvek skusat, nezabudni si spravit zalohu tvojho terajsieho image (resp. ak si kupoval cez ellano.sk, tak oni ti na vyziadanie poslu ich zalohu)
Naposledy upravil(a) dufoq3 dne 09.květen 2015 - 14:03, celkem upraveno 1 x.
Vu+ Uno 4K SE [E2 - ATV], lcd4linux - SAMSUNG SPF-107H
auto update picons, ASUS router OSCam, enigma2 OSCam
dufoq3
Expert fóra
Expert fóra

Příspěvek od dufoq3 »

odkial stahujete lcdpicons pre predny display? Tu je to neaktulane http://www.ab-forum.info/viewtopic.php? ... 5&start=20

resp. je nejaky program, ktory vie vytvorit napr. z klasickej picony LCD piconu?? (tak ako je napr. na oscam picony)
thebeno
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
satelitni prijimac: xpeed lx3
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od thebeno »

dufoq3 píše: tak pouzi HDMI CE (menu / nastavenia / system / rozsirene nastavenia systemu / nastavenie HDMI-CEC) To znamena, ze ak ovladacom od prijimaca zapnes prijimac - zapne sa automaticky aj televizor. To iste plati aj pre vypnutie
ano to som skusal ale s TV to nic nerobi
asi aj na TV treba nejak zapnut tu HDMI-CEC
to znamena ze aj TV to musi podporovat
a moj 10 rocny Panasonic to asi mat nebude
alebo sa mylim?
alebo to cele robim zle?
co by som mal presne skusit nastavit aby som overil ze mi HDMI CEC bude s mojou telkou fungovat?

teraz som sa docital ze HDMI-CEC by mal byt VIERA LINK
tak to idem skusiot zapnut
TheBenO :: TV Panasonic Viera :: STB XPEED LX3 (EX ET9000) :: IMG OPENATV :: RCV ONKYO
dufoq3
Expert fóra
Expert fóra

Příspěvek od dufoq3 »

ja mam cca 7 rocny phillips a funguje to automaticky - len som to zapol cez nastavenia prijimaca.
kontrolna otazka: mas to prepojene HDMI kablom? :)
georg11
Veterán fóra
Veterán fóra

Příspěvek od georg11 »

Záleží jestli HDMI-CEC podporuje televizor. Já mám Sony asi 5 let starou a ta to neumí. Vypínám a zapínám box i TV ovladačem z LX, které jsem naprogramoval podle kodu z Ellana
Octagon 8008, různé image v multibootu
Zgemma H7.S image openATV
liquere
Veterán fóra
Veterán fóra

Příspěvek od liquere »

Ja mam na hdmi 1 arc tam sa to neodporuca davat je to pre domace kino, preto pouzivam na sat iny vstup hdmi. Neviem ako inde.
VU UNO openATV, plna skrina kramov ;)
Tento cely prispevok bol napisany bez financnej pomoci EU a tapatalku!
Niektore mimovladky a OZ by mali byt zakazane zo zakona, lebo sluzia len na rozvracanie statov.
thebeno
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od thebeno »

dufoq3 píše:ja mam cca 7 rocny phillips a funguje to automaticky - len som to zapol cez nastavenia prijimaca.
kontrolna otazka: mas to prepojene HDMI kablom? :)
ano - spravil som na to zvlast temu nech sa to yu nezahlcuje
a skusam ohladom toho TV komunikovat s supportom panasonic-u
TheBenO :: TV Panasonic Viera :: STB XPEED LX3 (EX ET9000) :: IMG OPENATV :: RCV ONKYO
thebeno
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od thebeno »

Deep StandBy
Podla info tu na fore je rozdiel v sportebe primaca ak je v DeepStandBy (cca 1W) a ak je len s sleep bez DeepStandBy

1/
ako zistim ze ked uspim lx3 ci je v DeepStandBy alebo nie?
mala by sa vypnut aj siet a prestat fungovat WebIf?

2/
predpokladam ze v DeepStandBy nejde ani nahravanie na pozadi - je tak?
georg11
Veterán fóra
Veterán fóra

Příspěvek od georg11 »

V Deep StandBy ti zhasne displey a svítí jen malá červená ledka v pravém rohu. Nejde ani nahrávání na pozadí ale plánované nahrávání příjmač probudí.
mbosco
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
satelitni prijimac: XPEED LX3

Příspěvek od mbosco »

mam lx3 asi pol roka s open atv 4.2 pri tvrdom restarte (vyhodenie poistiek a znova nahodenie) sa mi prijmac rozbehne len do booting-u a na tv len uvodna obrazovaka open tv, potom sa sekne, ide vypat len hlavnym vypinacom vzadu, skusal som aj cez usb nainstalovat novy open atv, ale zas sa dostanem len po booting, nevie mi niekto poradit ako to rozbehnem ?? vopred dakujem
VU+Ultimo 4K
VTI 14.0.02
Skin Full HD Glass17
OpenATV 6.3
1. parabola 23,5°E/ 2. parabola 0,8°W
dufoq3
Expert fóra
Expert fóra

Příspěvek od dufoq3 »

a dokupit zalozny zdroj, ktory riesi okrem ineho aj pokles napatia/prepatie
badi80
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od badi80 »

skusit nahrat bootloader a pak image , taky my stalo na booting kdyz jsem prehral sw
ZGEMMA H7S , DISECQ MOTOR 52,5E-30W
:x
thebeno
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od thebeno »

dufoq3 píše:a dokupit zalozny zdroj, ktory riesi okrem ineho aj pokles napatia/prepatie
No tomuto by som az tak moc neveril ze ti to nejak ochrani pristroj. Prave koli castym vypadkom napajania som si zakupil UPS a pripojil na nu TV a setopbox (ET9000). No a pri jednom takom vypadku sa nieco po****lo a napriek tomu ze som mal UPS sa aktivovalo kurvitko s nazvom "security board" a box je v prdeli. Mnohym ludom sa kurvitko tiez aktivovalo pri vypadku el.siete. Podla vyrobcu malo vydrzat 10 rokov a pri vypadku site sa to kludne odpalilo po 3 rokoch.

ale toto je asi trosku off-topic :) dufam ze znalci prepacia Obrázek
mbosco
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
satelitni prijimac: XPEED LX3

Příspěvek od mbosco »

tak nahral som novy bootloader a image, vsetko zatial funguje ako ma, dakujem za radu
VU+Ultimo 4K
VTI 14.0.02
Skin Full HD Glass17
OpenATV 6.3
1. parabola 23,5°E/ 2. parabola 0,8°W
dufoq3
Expert fóra
Expert fóra

Příspěvek od dufoq3 »

thebeno píše:
dufoq3 píše:a dokupit zalozny zdroj, ktory riesi okrem ineho aj pokles napatia/prepatie
No tomuto by som az tak moc neveril ze ti to nejak ochrani pristroj. Prave koli castym vypadkom napajania som si zakupil UPS a pripojil na nu TV a setopbox (ET9000). No a pri jednom takom vypadku sa nieco po****lo a napriek tomu ze som mal UPS sa aktivovalo kurvitko s nazvom "security board" a box je v prdeli. Mnohym ludom sa kurvitko tiez aktivovalo pri vypadku el.siete. Podla vyrobcu malo vydrzat 10 rokov a pri vypadku site sa to kludne odpalilo po 3 rokoch.

Nikdy to nebude 100% ochrana, ale vzdy lepsie ako nic. Ja osobne pouzivam zalozne zdroje na vsetko dolezite (routre, switche, TV, prijimace, PC, HTPC atd...) a zatial (musim poklepat) sa mi nestalo, ze by mi nieco odislo. Resp. stalo sa mi to este vtedy, ked som UPS-ky nepouzival.
georg11
Veterán fóra
Veterán fóra

Příspěvek od georg11 »

kurvitko s nazvom "security board" doufám v LX3 není,ale jistě to taky nevím. Asi jsem měl štěstí, žádný záložní zdroj jsem nikdy nepoužíval a nikdy mi při výpadcích proudu z používané elektroniky nic neodešlo :)
dufoq3
Expert fóra
Expert fóra

Příspěvek od dufoq3 »

no ja byvam na dedine a cca 3-4 roky spat boli 1-2 sekundove vypadky na dennom poriadku. Cize vtedy to bola so spotrebicmi celkom sranda :) :) :)
Radkoslav2
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Radkoslav2 »

Ja som mal UPS-ku pripojenu k PC doma v izbe... Raz v noci okolo 3.hod. vypli prud a zacala mi pipat takych slusnych 20 minut, kym som bol schopny vstat a vypnut ju. Hned rano poletela :P
VU+ Ultimo 4K: DVB-S2 + DVB-T2, 1TB HDD, R.I.P. Xpeed LX3
FTE AL 105: 13°E, 19.2°E, 23.5°E a 28.2°E
50" plazma Panasonic Viera
liquere
Veterán fóra
Veterán fóra

Příspěvek od liquere »

georg11 píše:kurvitko s nazvom "security board" doufám v LX3 není,ale jistě to taky nevím. Asi jsem měl štěstí, žádný záložní zdroj jsem nikdy nepoužíval a nikdy mi při výpadcích proudu z používané elektroniky nic neodešlo :)
myslim ze nie, to maju ine stroje pokial viem ... :) a nie len xtrend
VU UNO openATV, plna skrina kramov ;)
Tento cely prispevok bol napisany bez financnej pomoci EU a tapatalku!
Niektore mimovladky a OZ by mali byt zakazane zo zakona, lebo sluzia len na rozvracanie statov.
thebeno
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od thebeno »

dufoq3 píše:
thebeno píše:

Nikdy to nebude 100% ochrana, ale vzdy lepsie ako nic. Ja osobne pouzivam zalozne zdroje na vsetko dolezite (routre, switche, TV, prijimace, PC, HTPC atd...) a zatial (musim poklepat) sa mi nestalo, ze by mi nieco odislo. Resp. stalo sa mi to este vtedy, ked som UPS-ky nepouzival.
asi tak nejak som to myslel
nikdy sa netreba spoliehat ze to bude na 100%
Odpovědět

Zpět na „Golden Interstar“