tak pouzi HDMI CE (menu / nastavenia / system / rozsirene nastavenia systemu / nastavenie HDMI-CEC) To znamena, ze ak ovladacom od prijimaca zapnes prijimac - zapne sa automaticky aj televizor. To iste plati aj pre vypnutiethebeno píše: 1/ Neviem nastavit DO tak aby mi zapinalo TV Panasonic (TH42PZ85E). Kod 4526 mi vie vypnut TV, nastavit hlasitost a este nieco ale nie zapnut. Ostatne kody nevedia ani len menit hlasitost. Skusal som ich nastavit podla navodu tu: http://digitalne.ellano.sk/magazin-7/ra ... d-lx-na-tv
podla mna asi zblbol image. Sprav FULL zalohu (modre tlacitko / software manager / zaloha image) na USB kluc a skus flashnut novy image (v pripade, ze by sa Ti nieco nepodarilo, tak vies kedykolvek nahodit spat tu zalohu z USB kluca. Taktiez mozes spravit zalohu len ATV nastaveni potom flashnut novy image a potom nastavenia obnovitthebeno píše: 2/ Cez VLC neviem mi na PC nejdu SD programi. HD idu v pohode. Verim ze toto je len nejakym blbim nastavenim niecoho v setopboxe. Pri predchadzajucom boxe mi isli aj HD aj SD programi preto predpokladam ze na PC je vsetko OK.
Toto sa mi podarilo opravit zmenou nastavenia Tunera B, kde rom mal B prepojit s A a zmenil som to na B rovneko ako A. Ked som to prvy krat nastavoval bol som asi slepy
tu mas link na najnovsie ATV 4.2 http://images.mynonpublic.com/openatv/n ... n=xpeedlx3
toto tiez podla mna tiez vyriesi flash noveho imagethebeno píše: 3/ Obcas sa mi stane ze cez obraz preblysnu uzke cervene pruhy (vecsi pocet naraz). Trvanie cca 5 sekund.
Robi to aj ked mam Obraz na PC. (Takze to nie je ani HDMI kablom ani televizorom).
toto tiez podla mna tiez vyriesi flash noveho imagethebeno píše: 6/ Caste padanie boxu = crash. Pravdepodobne sposobene oscam-om. Je to viackrat za den.
Stane sa to napr: ked 5x po sebe stlacim EPG.
Resp. si najdi v tejto teme - uz skor sme tu riesili Multiboot, tuto funkciu ma image EGAMI - cize mozes mat nainstalovanych viac IMAGE naraz a mozes skusat / testovat...
kazdopadne predtym ako zacnes cokolvek skusat, nezabudni si spravit zalohu tvojho terajsieho image (resp. ak si kupoval cez ellano.sk, tak oni ti na vyziadanie poslu ich zalohu)