AB CryptoBox 800 cz freesat...píše kodovaný kanal

Odpovědět
HeavyAOR

AB CryptoBox 800 cz freesat...píše kodovaný kanal

Příspěvek od HeavyAOR »

Dobrý den, hledal jsem ale nenašel. Mám příjmač AB Cryptobox 800uhd. Po nainstalování a vložení karty freesat jsem dal fastscan a nastavil CZ freesat a skenoval programy.
Po té jsem zavolal na podporu a nechal si resetovat kartu aby se spárovala s přístrojem bohužel i po 24 hodinách nic.
Je pravda že když jsem po té delší době vrátil kartu do starého přístroje tak jsem musel opět resetovat kartu pro starý přístroj. Takže to vypadalo že po delší době se přístroj s kartou spároval ale pořá psal kodovaný kanal. Jen pro jistotu ano freesat mám předplacený a používám ho 8 let. Parabolu mám napevno bez motoru a ovladač mám nový s TV tlačítkem.
Myslíte že bych si měl nechat poslat novou kartu nebo existuje nějaký patch jako pro sk freesat. Přístroj jsem aktualizoval online.
Děkuji za všechny rady.
HeavyAOR

Re: AB CryptoBox 800 cz freesat...píše kodovaný kanal

Příspěvek od HeavyAOR »

Takže telefon s freesat a odeslání nové karty. Natočení paraboly z Thora na Astru 3. CT24 funguje u ostatnich píše kodovaný kanal.
Existuje nejaká možnost povolit Skylink ready nebo mam doma jen svítíci krabici. Freesat tvrdí že musí mít skylink ready a to nemá nechápu proč já idit jsem ho koupil.
Existuje možnost zprovoznit ho? Něco dokoupit nebo nějaký fígl jinak jsem vyhodil 80eur oknem.
Děkuji
Warder
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Warder »

Neviem aky software v nom mas. Mozno by pomohlo jednoducho donho nahrat nejaky "aktualny" PATCH software. Skus sa popozerat na ich stranke podpory - cryptobox.sk
------------------
Prosím pýtajte sa na fóre a nie v súkromných správach, nech z toho majú prospech všetci.

------------------
Nosce te ipsum.
sivko44
satelitni prijimac: Ab 650 hd

Příspěvek od sivko44 »

... daj tam soft 1.18.24206 pre ab800uhd ., malo by to fungovať.
HeavyAOR

Příspěvek od HeavyAOR »

Dobrý den, vyzkoušel jsem všechno, různé patche pak vypnutí znovu načtení , výměna karty za irdeto začínající 10xxxx... reset odeslání kódu od freesat a nic.
Už mám nový přístroj od freesatu takže kdyby měl někdo zájem o tento satelit přenechám ho jako nový za 1000kč mě je k ničemu.
Děkuji i tak za pomoc.
karlospv
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od karlospv »

Hodil bych to Inzerce, někdo by to mohl vzit.
Jde to upravit a pak to umi fungovat aji bez karty, aspon tak jsem to cetl.
Odpovědět

Zpět na „AB Cryptobox 800UHD, ...“