Ako sledovat prenosy basketbalu z Tipos.sk ?

Jediné omezení: pouze vše kolem satelitní techniky, příjmu apod.
Pokud se chcete bavit o něčem jiném, tak to patří jinam!
Pravidla fóra
Upozornenie predajcom sat. techniky !
Toto fórum je založené pre užívateľov sat.techniky ! Akákoľvek, aj skrytá reklama ,smerujúca na stránky komerčných spoločností, bude po zásluhe odmenená .

A: V príspevkoch nieje možné žiadať o refresh kariet operátorov Skylink a CSlink.
1. Název příspěvku musí odpovídat obsahu otázky - (nepojmenovávat téma jako pomoc, žádost o radu apod.) To, že chce uživatel založením příspěvku požádat o pomoc, je všem jasné ...
Také pojmenování podle názvu přijímače moc nevypovídá o samotném dotazu.
2. Než položíte dotaz, zkuste využít funkci HLEDAT - hodně příspěvků je zde stále dokola a tak není potřeba vytvářet novou diskusi.
3. Pokud je pro konkrétní přijímač vytvořena na ABF samostatná kategorie, své dotazy pište přímo tam
4. Pre vkladanie logov a podobných súborov treba využiť možnosť vloženia ako prílohy a nie ich vkladať do príspevkov ako XX riadkové texty.
5. Nedodržování těchto základních pravidel může vést k tomu, že bude váš dotaz bez upozornění smazán!
6. Maximalna veľkosť prílohy - 1MB .
Odpovědět
ager
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Ako sledovat prenosy basketbalu z Tipos.sk ?

Příspěvek od ager »

Ahojte, V prvom rade prajem vsetko dobre v novom roku.
Chcel by som poprosit o radu ci mi neviete poradit ako na enigma2 VU+ Boxoch (Zero4K, Uno4Kse, Solo4K) prehrat live prenosy Slovenskeho basketbalu (Muzsky aj Zensky) ktore su volne dostupne dokonca aj bez registracie na stranke (je tam aj Archiv aj to ide free):
https://www.tipos.sk/tipos-tv/kategoria ... etbal-muzi
Niektore prenosy idu live na TV kanaly Joj Sport ale je ich tam malo a na Joj Play tam basketbal uz nevidim tak neviem:
https://sbl.slovakbasket.sk/sk/article/ ... e-vsetkych
Neviete nejaky plugin alebo nieco v archive aby sa to dalo live pozerat please?
Ďakujem veľmi pekne
Warder
Administrátor
Administrátor

Re: Ako sledovat prenosy basketbalu z Tipos.sk ?

Příspěvek od Warder »

No myslim ze ta sklamem, osobne neviem o nicom takom.
Aj ked ako sa vravi to ze to ja neviem neznamena, ze nemusi nieco take existovat. :wink:
------------------
Prosím pýtajte sa na fóre a nie v súkromných správach, nech z toho majú prospech všetci.

------------------
Nosce te ipsum.
ager
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od ager »

Dakujem pekne za odpoved Warder aspon viem ze momentalne take nic nie je...Mozno niekto este nieco odpise.Vdaka
Warder
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Warder »

Este ma napadla taka "kacirska" vec. :D
Skus si do boxu, ak ti dovoli, nainstalovat chromium (web prehliadac do enigmy) a spustit to cez neho alebo skus napisat skyjetovi - autorovi ArchivuCZSK na archivczsk@seznam.cz ci by o niecom on nevedel alebo nespravil ako modul do Archivu. No myslim, ze ma toho dost a posle ta kade lahsie ale ako vzdy vravim, za opytanie nic nedas a z nosa ti hadam neukusne. :wink:
------------------
Prosím pýtajte sa na fóre a nie v súkromných správach, nech z toho majú prospech všetci.

------------------
Nosce te ipsum.
ager
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od ager »

Warder vdaka.
Webprehliadac Chromium som skusal tam to nejde ani nezobrazi tie videa/streamy.
Chromium2 ide iba na open atv image a nie na VU+ boxoch takze nemam ako odskusat.

Skyjet mi odpisal na inom fore ze take nic neni momentalne...Neviem ci sem mozem dat link z ineho fora.
Vdaka
Warder
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Warder »

Hmmm tak sorry.
Narocky som nespominal Chromium 2ku lebo ta je len ako sam pises pre strojceky s HiSilicon cipmi a VU+ ma mips alebo arm.

p.s. Ked ti niekde odpisal skyjet tak to mohlo byt len na cs-ku a link sem veru nedavaj. :wink: :D
------------------

------------------
Nosce te ipsum.
Odpovědět

Zpět na „Volná diskuse“