AB Pulse 4K dekodování Skylink CZ

Odpovědět
jarod72pm
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

AB Pulse 4K dekodování Skylink CZ

Příspěvek od jarod72pm »

Dobrý den, mám tento přístroj protože mi odešel do křemíkového nebe po 3 letech VU+ Zero 4K .
Otestováno několik image ATV i OpenPli ale stále přetrvává jeden problém .
Když přepínám programy Skylink CZ tak OK občas se stane že se program nenačte ale stačí přepnou program nahoru nebo dolů a zpět a už naskočí což ještě není taková hrůza.
Ale problém nastane pokud se mi omylem podaří přepnout na program Skylink SK kdy karta vyhodí chybu a celé to zamrzne do černé obrazovky a mohu přepnout zpět na české ale nic už nenaskočí /nedekoduje. Pomůže restart enigmy a někdy vysunutí a zasunutí modulu s kartou .
Je na to lék ? U minulých přístrojů dekodování naskočilo normálně a vše fungovalo dál bez problémů jen tento přístroj jaksi stávkuje. (pro info foto co mamá za kartu a modul)
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
AB Pulse 4K Rev.2 Open ATV 7.4 Skin Xdreamy 4.7
hrotik
Odborník
Odborník

Re: AB Pulse 4K dekodování Skylink CZ

Příspěvek od hrotik »

Ahoj, je divné, že to zero odešlo tak brzo, VU+ jsou držáky.To AB pulse je krok ne úplně správným směrem. S modulem neporadím, ale vím jistě, že lékem pro tvou Irdeto – ice kartu je správně nakonfigurovaný oscam ! Modul pak může být jako rezerva v šuplíku. Přístroj si koupil nenastavený? Pokud ano jistě tam oscam pro skylink máš a pak stačí dát kartu do čtečky a spustit ho.
VU+UNO 4K SE, VU+UNO 4K - VTI a FHDG 17, SF8008 - ATV7.3, P1- 95cm: 13-16-19,2-23,5 P2- 95cm: 13-19,2-23,5-28,2
jarod72pm
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jarod72pm »

AB pulse 4K jsem vybral na základě osobního výběru a posouzení kvality obrazu , od VU se prakticky neliší což je můj subjektivní názor. Modul mám proto že tomu nastavení nerozumím a už nechci tohle řešit a učit se (ano jsem na to líný) Většinou mi stačilo nakopírovat od někoho stažený a nakonfigurovaný CCcam a jelo to. Mám přístroj čistě na sledování TV ze satelitu a případně nahrávání , ostatní věci nevyužívám .
Jinak přístroj funguje stabilně , bez pádů vše šlape jak má , jen člověk musí hlídat to přepínání kodovaných programů od jiného poskytovatele.
Přístroj jsem koupil přímo od abcom.tv ze Slovenska nakonfigurovaný s ATV 7.3 kde bylo plno zbytečností , pak jsem dával koupenou nakonfigurovanou konfiguraci od Ellano a jejich nakonfigurované ATV a vždy ten samý problém s poskytovateli a kodováním. Nakonec jsem dal čisté OpenPli na které jsem byl dlouhé roky zvyklý ale problém nezmizel . Ještě přemýšlím zda plugin CI+ helper něco bude řešit.
hrotik
Odborník
Odborník

Příspěvek od hrotik »

Moje doporučení – vyndej ten modul a kartu dej jen do čtečky. Nainstaluj to zakoupené opATV- od ellano, (to je záruka že ti karta bude chodit i bez toho modulu) Potom v nastavení zvol položku „dekodování a rod.ochrana“ tam vyber první položku „nastavení softcamu“ v té najdeš samotný oscam pro skylink, bude nazvaný jako - skylink , M7 nebo tak nějak, ten vyber a dej zelené tl. Uložit, po pár vteřinách by mělo vše naběhnout. Nastavení v tom pluginu CI+ helper by to možná taky vyřešilo s tím ale nemám zkušenost. Škoda že se neozval někdo z tímto modulem…
VU+UNO 4K SE, VU+UNO 4K - VTI a FHDG 17, SF8008 - ATV7.3, P1- 95cm: 13-16-19,2-23,5 P2- 95cm: 13-19,2-23,5-28,2
Wozi
Pokročilý
Pokročilý
satelitni prijimac: VU+ DUO4K SE
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wozi »

Musím potvrdit že tato karta v tomto boxe chodí i bez modulu a i s programy L2b. Nastavoval jsem tento box, kolegovi a jede jako z praku.
VU+ DUO4K SE (S2X FBC), VU+UNO4K SE (S2X FBC) + VU+ext.USB tuner (T2)...VTi, Zgemma4K H9 combo….OpenATV, Raspberry Pi 3, Skylink KOMPLET,
jarod72pm
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jarod72pm »

Tak nakonec zabralo Open ATV 7.4 Pulse verze zálohy 12.8.2024 od AB
kdy jsem musel aktivovat Caid 0624 a ještě povolit něco v Oscam 1.20_svn-r 11715
kartu jsem dal přímo do čtečky a modul který furt vyhazoval nějaký problém jsem odložil do šuplíku a kupodivu to jede jako z praku bez zamrzání a pádů.
Děkuji za nakopnutí :thankyou: a nápovědu.
Taky ten skin Dreamy 4.7 je docela slušný, ono najít něco zajímavého v ATV 7.4 je fakt zázrak
Odpovědět

Zpět na „PULSe 4K“