Něco jako hotel v rodinném domě - tři místa...
Priestor na dotazy a diskusiu, prosby o rady a skúsenosti pri kúpe novej satelitnej a podobnej techniky
Něco jako hotel v rodinném domě - tři místa...
Dobrý den,
rád bych Vás zde požádal o radu, přemýšlím jak to všechno vhodně formulovat aby to bylo k pochopení.
Co chci: něco v domě udělat na způsob hotelu, rozvod satelitu od Skylinku, jen to, nic jiného. Dokonce nepotřebuji ani čtečku karet, používám
linku pro OScam.
Chtěl bych v jedné místosti nějaký multifunkční přístroj satelit (TV1) , co by mi umožnil v této místnosti příjem Skylinku a potom dvě další místa
televize (TV2 a TV3), doplněné o android box, kde by běželo třeba Kodi a přes něj bych chtěl sledovat opět nezávisle na sobě opět programy ze Skylinku.
To znamená třeba v TV1 sleduji Primu, TV2 - HBO, TV3 - History. No aby to nebylo všechno, úplně optimální by bylo aby ta krabička u TV1 uměla i pozemní vysílání a alespoň nouzově
umožila třeba příjem kanálů z jednoho kmitočtu na TV1 - TV3.
Poslední věc, aby krabička TV1 uměla (měla dost výkonu) třeba přehrávat v jeden moment film ze Stream Cinema a zárověň umožnila sledování Skylinku na TV2 a TV3.
To sledování třech TV je maximum co požaduji, více netřeba.
Takže:
1. Krabičku u TV1 co umožní výše popsané sledování Skylinku pro TV2 a TV3
2. aby na tom mohl běžet Oscam na reshare pro TV2 a TV3
3. aby na tom mohlo běžet nezávisle Stream Cinema a nebo doplněk Youtube - takže asi aby krabička TV1 uměla i Kodi.
4. mám v domě gigovou lan, takže chci aby TV2 a TV3 napojené pomocí androidboxu byly připojené přes lan kabel, wifi moc nechci.
5. co ještě, aby v TV2 a TV3 bylo kromě nabídky programů i EPG.
rád bych Vás zde požádal o radu, přemýšlím jak to všechno vhodně formulovat aby to bylo k pochopení.
Co chci: něco v domě udělat na způsob hotelu, rozvod satelitu od Skylinku, jen to, nic jiného. Dokonce nepotřebuji ani čtečku karet, používám
linku pro OScam.
Chtěl bych v jedné místosti nějaký multifunkční přístroj satelit (TV1) , co by mi umožnil v této místnosti příjem Skylinku a potom dvě další místa
televize (TV2 a TV3), doplněné o android box, kde by běželo třeba Kodi a přes něj bych chtěl sledovat opět nezávisle na sobě opět programy ze Skylinku.
To znamená třeba v TV1 sleduji Primu, TV2 - HBO, TV3 - History. No aby to nebylo všechno, úplně optimální by bylo aby ta krabička u TV1 uměla i pozemní vysílání a alespoň nouzově
umožila třeba příjem kanálů z jednoho kmitočtu na TV1 - TV3.
Poslední věc, aby krabička TV1 uměla (měla dost výkonu) třeba přehrávat v jeden moment film ze Stream Cinema a zárověň umožnila sledování Skylinku na TV2 a TV3.
To sledování třech TV je maximum co požaduji, více netřeba.
Takže:
1. Krabičku u TV1 co umožní výše popsané sledování Skylinku pro TV2 a TV3
2. aby na tom mohl běžet Oscam na reshare pro TV2 a TV3
3. aby na tom mohlo běžet nezávisle Stream Cinema a nebo doplněk Youtube - takže asi aby krabička TV1 uměla i Kodi.
4. mám v domě gigovou lan, takže chci aby TV2 a TV3 napojené pomocí androidboxu byly připojené přes lan kabel, wifi moc nechci.
5. co ještě, aby v TV2 a TV3 bylo kromě nabídky programů i EPG.
Re: Něco jako hotel v rodinném domě - tři místa...
Ak máš dobrý net /a podľa popisu máš/ tak k TV1 nejaký enigma2 box ale ak chceš nezávisle pozerať na 3 TV tak trojtunerový /nie FBC/. Potom z tohto boxu nastreamuješ /nie zdielaš ale nastremuješ/ do Android boxov. Takže Oscam beží len na enigma boxe. Na ostatných nemusí chodiť ani signál tam nemáš. Ak chceš Kodi tak v Kodi je PVR klient addon Enigma2 cez ktoré to ide veľmi spoľahlivo. Ale ešte raz to napíšem, ak chceš nezávisle pozerať všetky 3 TV naraz tak ten enigma box musí byť 3 tunerový. Potom aj LNB quad.
VU+ DUO 4K SE, Qiart Lunix 4K, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV
- EnoSat
- Legenda Fóra
- satelitni prijimac: Dreambox - Dr.HD F16 - TBS5925
- Kontaktovat uživatele:
Kedze kartu nechces lebo mas zdielacku, tak nepotrebujes ani SAT, kedze bez netu nepojde ani SAT. Najjednoduchsie riesenie je si dat do TV nejaku apku a mas klud.
ROVER TAB900+ , Televes H30 FLEX
Gibertini OP100LN /85E-53W/
WaveFrontier T90 /51E-39E-36E-33E-28E-26E-23E-19E-16E-13E-9E-7E-5E-2E-1W-4W/
Edision MIO+ 4K, Octagon SF8008, Mutant HD51, QVIART Lunix, Ustym 4K S2 OTT, VU Solo4K, Dreambox 900UHD/7020HD/500HD, TBS-5925/5530/5220
Edision MIO+ 4K, Octagon SF8008, Mutant HD51, QVIART Lunix, Ustym 4K S2 OTT, VU Solo4K, Dreambox 900UHD/7020HD/500HD, TBS-5925/5530/5220
-
- Mírně pokročilý
- satelitni prijimac: VU+ SOLO2, 2x VU+ Zero
Příspěvek od marecek666 »
petersk: prečo nie FBC ?
- 3x televízor s AndroidTV/GoogleTV (alebo 3x ANDROID-BOX) s nainštalovaným DreamPlayerTV a nainstalovany KODI (da sa pouzit "PVR klient addon Enigma2" pre KODI namiesto DreamPlayerTV , ale DreamPlayerTV sa da lepsie prisposobit a rychlejsie prepina kanaly ako KODI (skusane na KODI 21.1)
- 1x nejake VUcko s 2x dvojvstupovym FBC tunerom (na prvy tuner dva kable 19.2 H/V, na druhy tuner dva kable 23.5 H/V ... SL ma vsetko v highbande) .............. pripadne staci iba jeden FBC tuner s UNICABLE konvertorom, keby stacili kanaly iba z 23.5...
- 1x nejake VUcko s 2x dvojvstupovym FBC tunerom (na prvy tuner dva kable 19.2 H/V, na druhy tuner dva kable 23.5 H/V ... SL ma vsetko v highbande) .............. pripadne staci iba jeden FBC tuner s UNICABLE konvertorom, keby stacili kanaly iba z 23.5...
########################
########################
########################
########################
########################
########################
Ukroruina = state "404"
Из России-матушки
Вдаль глядят Сарматушки
На Соединённые Штатушки!
########################
########################
########################
########################
########################
Ukroruina = state "404"
Из России-матушки
Вдаль глядят Сарматушки
На Соединённые Штатушки!
"pripadne staci iba jeden FBC tuner s UNICABLE konvertorom, keby stacili kanaly iba z 23.5". Citforum Ti to popísal.
@ctiforum
Áno DreamplayerTV tiež je dobrý, ale ak tam chceš mať picony a pod. tak je platený. Mne zase v Kodi Enigma2 addon prepína rýchlejšie ako DreamPlayerTV. Ináč do Android TV je dobrý aj Live channel. Z boxu dotiahne aj ten picony aj epg.
Áno DreamplayerTV tiež je dobrý, ale ak tam chceš mať picony a pod. tak je platený. Mne zase v Kodi Enigma2 addon prepína rýchlejšie ako DreamPlayerTV. Ináč do Android TV je dobrý aj Live channel. Z boxu dotiahne aj ten picony aj epg.
Ty jo moc děkuji za odpovědi. A víte co, moc to nechápu. Mi se zdá, že ta první odpověď popírá ty další. Jsem toho teď docela přečetl a vůbec jen nepochopil ten hlavní problém a to FBC. Jsem si myslel, že to bude řešení.
Dám sem postupně informace.
1 . ze satelitu pouze Skylink a to jen Astra 23,5 nic jiného mě nezajímá
v současné době mám na parabole LNB + vstup z antény pro pozemní vysílání z LNB je potom 4x výstup. Koaxiálem mi to jde k satelitu, kde mám zásuvku a tam zase rozdělený signál na satelitní a pozemní. Dříve než se změnila norma pro pozemní fungovala televize na pozemní teď už ne. Takže teď chci na tom jednom místě mít něco co mi umožní do dvou dalších TV po Lan síti za mocí androidboxu dovést tv. Ono po domě mám gigovou síť ale konektivitu do světa zatím přes Wifi, teprve teď budou ASI kopat optiku... Takže IPTV zatím není to pravé.
2. UNICABLE konvertorom - je pro mě řešení? Může mi tady někdo nastínit co všechno bych měl mít od paraboly po satelit, když bych chtěl mít kromě satelitního vysílání i pozemní v jednom příjimači a tahat další kabel koax už nejde...
už jsem našel co mám na parabole:
https://www.omko.cz/inverto-quad-02-db-tv/
ono v současné době používám 2 x snad 15 let starou Arivu a jako OSCAm běží Rpi, no a vedle těch satelitů zase nějaké China boxy kde nejde Netflix atd. jde tam vlastně už jen Kodi a to mizerně...
Dám sem postupně informace.
1 . ze satelitu pouze Skylink a to jen Astra 23,5 nic jiného mě nezajímá
v současné době mám na parabole LNB + vstup z antény pro pozemní vysílání z LNB je potom 4x výstup. Koaxiálem mi to jde k satelitu, kde mám zásuvku a tam zase rozdělený signál na satelitní a pozemní. Dříve než se změnila norma pro pozemní fungovala televize na pozemní teď už ne. Takže teď chci na tom jednom místě mít něco co mi umožní do dvou dalších TV po Lan síti za mocí androidboxu dovést tv. Ono po domě mám gigovou síť ale konektivitu do světa zatím přes Wifi, teprve teď budou ASI kopat optiku... Takže IPTV zatím není to pravé.
2. UNICABLE konvertorom - je pro mě řešení? Může mi tady někdo nastínit co všechno bych měl mít od paraboly po satelit, když bych chtěl mít kromě satelitního vysílání i pozemní v jednom příjimači a tahat další kabel koax už nejde...
už jsem našel co mám na parabole:
https://www.omko.cz/inverto-quad-02-db-tv/
ono v současné době používám 2 x snad 15 let starou Arivu a jako OSCAm běží Rpi, no a vedle těch satelitů zase nějaké China boxy kde nejde Netflix atd. jde tam vlastně už jen Kodi a to mizerně...
Pokud máš jen jeden koax, potom je Unicable řešení nejvhodnější. Pozemní TV se také dá do koaxu nahoře přidat příslušným slučovačem a dole u TV zase rozdělit příslušnou zásuvkou nebo rozbočovačem (příslušná zásuvka do zdi má ten rozbočovač již v sobě). Na trhu jsou i boxy s Enigmou, které mají možnost kombinovat satelitní tunery s tunerem pro pozemní příjem v DVB-T2. Mám jeden takový doma a funguje to naprosto perfektně. Streamovat se dá potom z boxu cokoliv, co box umí přes tunery přijmout. To znamená sat i pozemák.
VU+ Duo4K SE, Dual DVB-S2, Dual DVB-T2, SSD Samsung 870 2TB
VU+ Duo2, 2x DVB-S2, SSD Patriot 1TB
MAX T90, Skylink
VU+ Duo2, 2x DVB-S2, SSD Patriot 1TB
MAX T90, Skylink
Jak tu čtu ty rady, pročítám recenze, tak asi půjdu do tohoto, VU+ DUO 4K SE.
Zase koukám, že to podle všechno nikde nemaj skladem... Jsem napsal do Omka...
Zase koukám, že to podle všechno nikde nemaj skladem... Jsem napsal do Omka...
vyjadrim sa k prvej vete.
DreamplayerTV musi byt plateny, pretoze neplatena verzia je nepouzitelna- akurat na vyskusanie.
zaplati sa jednorazovy poplatok a slape ako vino. nie je to ani 10€.
mam to nasekane v android tv boxoch aj v mobile m
Vu+ zero
@Maximum E85 Multibeam
@diseq prepinac-23,5°E-19,2°E-16°E-13°E-9°E-4.8°E-0,8°W
@140,motor Optibox 3800
@Maximum E85 Multibeam
@140,motor Optibox 3800
@Kenaj: No ja to viem, že s Dreamplayerom je to tak. Neviem prečo mne to píšeš.
Prepáč, nič v zlom ale na isto vieš fungovanie FBC tuneru aj v súvislosti so streamovaním? Len aby si potom nebol prekvapený. Ináč nerozmýšlal si nad SkylinkLivom. Internet máš dobrý. Kde máš slabý signál dáš si Mesh krabičky. Priznám sa mal som to urobené s Digi.sk /myslím cez satelit a stream do Android TV boxov.. A furt to prelaďovanie ma už nebaví. Aj Skylink dosť často prelaďuje. Tak som prešiel na Skylink Live + maďarské SWEET.TV. A spokojnosť.
nepajed sa nepisem to tebe, len som upresnil tvoju vetu.
nic v tom nehladaj
Vu+ zero
@Maximum E85 Multibeam
@140,motor Optibox 3800
@Maximum E85 Multibeam
@140,motor Optibox 3800
No právě, že nevím. Jsem myslel, že Unicable je pro mě řešení. Ze v boxu dám jeden slot fbc na satelit a do druhého vyrazím kartu na dvb-t2 a podle potřeby mohu streamovat do dvou android boxů a zároveň na VU+ přes HDMI sledovat co budu chtít. Jsem to pochopil, že na satelitu když mi stačí Skylink na astre 24.5 tak nebude problém. A pozemní bude jen nouzová situace.petersk píše: ↑02.prosinec 2024 - 12:41Prepáč, nič v zlom ale na isto vieš fungovanie FBC tuneru aj v súvislosti so streamovaním? Len aby si potom nebol prekvapený. Ináč nerozmýšlal si nad SkylinkLivom. Internet máš dobrý. Kde máš slabý signál dáš si Mesh krabičky. Priznám sa mal som to urobené s Digi.sk /myslím cez satelit a stream do Android TV boxov.. A furt to prelaďovanie ma už nebaví. Aj Skylink dosť často prelaďuje. Tak som prešiel na Skylink Live + maďarské SWEET.TV. A spokojnosť.
Právě že nemám dobrý internet, po domě to ano ale venkovní konektivita je špatná.
- EnoSat
- Legenda Fóra
- satelitni prijimac: Dreambox - Dr.HD F16 - TBS5925
- Kontaktovat uživatele:
ROVER TAB900+ , Televes H30 FLEX
-
- Mírně pokročilý
- satelitni prijimac: VU+ SOLO2, 2x VU+ Zero
Příspěvek od marecek666 »
K tomu FBC, nedávno som mal na test Uno 4K SE s 1 dual FBC tunerom (tj. 2 samostatné vstupy z LNB, nakŕmené z prepínača EMP Centauri). Použil som čistý OpenPLI 9. Neviem ako Skylink má nakombinované HI/LO ale ako som sa snažil ho zahltiť tak sa mi to nepodarilo. Na Une bežala telka + nahrávanie na HDD, ďalšie Zero z neho streamovalo, na PC som pustil ďalšie 4 streamy do VLC a k tomu stream do mobilu. To všetko naraz a skúšal som rôzne kombinácie aby to išlo z rôznych TP. Ak som do toho vopchal niečo z 19,2E tak už to občas robilo problémy.
Predpokladám teda, že aspoň pre Skylink z 23,5E by FBC mal 3 stream klientov zvládnuť bez problémov. Stále je možnosť mašinu objednať, vyskúšať a keď nesplní potrebné požiadavky, tak vrátiť v 14-dňovej lehote.
Ja na stream z môjho Solo2 používam Kodi a ide to obstojne. No pri použití prijímača Zero ako lkienta na stream mi to prišlo o niečo svižnejšie.
Predpokladám teda, že aspoň pre Skylink z 23,5E by FBC mal 3 stream klientov zvládnuť bez problémov. Stále je možnosť mašinu objednať, vyskúšať a keď nesplní potrebné požiadavky, tak vrátiť v 14-dňovej lehote.
Ja na stream z môjho Solo2 používam Kodi a ide to obstojne. No pri použití prijímača Zero ako lkienta na stream mi to prišlo o niečo svižnejšie.
@marecek666: Dajú sa vymýšľať všelijaké psie kusy s FBC ....
Viď ten špekulujúci kolenovrt:
Pre nejaké viacslotové VU:
1xFBC tuner DVB-S2 dvojvstupový
- unicable konvertor na 19.2 do prvého vstupu FBC (pokryje naraz 4 rôzne transpondéry z ľubovoľného bandu/polarizácie 19.2)
- unicable konvertor na 23.5 do druhého vstupu FBC (pokryje naraz 4 rôzne transpondéry z ľubovoľného bandu/polarizácie 23.5)
samozrejme keď sa tie unicable konvertory zmestia vedľa seba na parabole na pozíciách 19.2 a 23.5 (alebo 2 paraboly vedľa seba )
1x MTSIF tuner DVB-T2/C jednovstupový (VU nevyrába dvojvstupový tuner pre DVB-T2/C)
- tento MTSIF tuner pokryje DVB-T2 ale len z dvoch DVB-T2 multiplexov (rôznych frekvencií) naraz, takže pre tretieho streamujúceho (aby bola zabezpečená 100% istota streamovania DVB-T2 pre všetkých troch) ešte pripojiť externý USB VU DVB T2/C tuner
(Nemal som v ruke VU s DVB-T2/C tunerom, takže info o súčasných 2 freq. pri DVB-T2 MTSIF tuneri mám len zo špecky výrobcu). Všetky VUčka mám len s 2xFBC DVB-S2 tunermi alebo iba obyčajnými tunermi DVB-S2.
Viď ten špekulujúci kolenovrt:
Pre nejaké viacslotové VU:
1xFBC tuner DVB-S2 dvojvstupový
- unicable konvertor na 19.2 do prvého vstupu FBC (pokryje naraz 4 rôzne transpondéry z ľubovoľného bandu/polarizácie 19.2)
- unicable konvertor na 23.5 do druhého vstupu FBC (pokryje naraz 4 rôzne transpondéry z ľubovoľného bandu/polarizácie 23.5)
samozrejme keď sa tie unicable konvertory zmestia vedľa seba na parabole na pozíciách 19.2 a 23.5 (alebo 2 paraboly vedľa seba )
1x MTSIF tuner DVB-T2/C jednovstupový (VU nevyrába dvojvstupový tuner pre DVB-T2/C)
- tento MTSIF tuner pokryje DVB-T2 ale len z dvoch DVB-T2 multiplexov (rôznych frekvencií) naraz, takže pre tretieho streamujúceho (aby bola zabezpečená 100% istota streamovania DVB-T2 pre všetkých troch) ešte pripojiť externý USB VU DVB T2/C tuner
(Nemal som v ruke VU s DVB-T2/C tunerom, takže info o súčasných 2 freq. pri DVB-T2 MTSIF tuneri mám len zo špecky výrobcu). Všetky VUčka mám len s 2xFBC DVB-S2 tunermi alebo iba obyčajnými tunermi DVB-S2.
Naposledy upravil(a) ctiforum dne 02.prosinec 2024 - 21:26, celkem upraveno 1 x.
########################
########################
########################
########################
########################
########################
Ukroruina = state "404"
Из России-матушки
Вдаль глядят Сарматушки
На Соединённые Штатушки!
########################
########################
########################
########################
########################
Ukroruina = state "404"
Из России-матушки
Вдаль глядят Сарматушки
На Соединённые Штатушки!
Přejít na
- Informace AB-Fóra
- ↳ Informace ABF
- VOLNÁ DISKUSE
- ↳ Volná diskuse
- ↳ Poradna pri nákupe
- ↳ Satelitné / terestriálne / IPTV / a iné ... platformy
- ↳ Skylink, Antena+
- ↳ FreeSat
- ↳ Digi TV
- ↳ Telly
- ↳ Magio Sat, Magio IPTV, Magio Go
- ↳ Antik Sat, Antik IPTV
- ↳ Orange TV
- ↳ Pantelio (Obecné siete)
- ↳ Plustelka
- ↳ Magenta TV, Magenta TV SAT
- ↳ DVB-T, DVB-T2, DVB-C, DVB-C2
- ↳ DVB-T prijímače
- ↳ DVB-C prijímače
- ↳ DVB-T regióny
- ↳ DVB-C regióny
- ↳ DVB-T/C antény a meracia technika
- ↳ DVB-T2, HEVC 265, 4K
- ↳ Všeobecný F.A.Q.
- ↳ Návody na inštaláciu sat reciverov a príslušenstva
- ↳ Zoznam a poloha satelitov na orbite
- ↳ Satelitná encyklopédia
- ↳ Užitečné odkazy
- Satelitné příjímače so systémom Linux
- ↳ Octagon
- ↳ Octagon HD SF 918, SF 1008, ...
- ↳ DOWNLOAD - Octagon HD SF- 918
- ↳ OCTAGON SF3038
- ↳ DOWNLOAD - OCTAGON SF3038
- ↳ Octagon SF4008 4K UHD Triple
- ↳ DOWNLOAD - Octagon SF4008 4K
- ↳ Návody, postupy - Octagon SF4008 4K
- ↳ Octagon SFX6008/6018
- ↳ DOWNLOAD - Octagon SFX6008/6018
- ↳ Octagon SF8008 4K UHD
- ↳ DOWNLOAD - Octagon SF8008 4K UHD
- ↳ OCTAGON SF108
- ↳ DOWNLOAD - OCTAGON SF108
- ↳ OCTAGON SF208
- ↳ DOWNLOAD - OCTAGON SF208
- ↳ OCTAGONS SX Family
- ↳ DOWNLOAD - OCTAGONS SX Family
- ↳ Dreambox
- ↳ Diskuse - Dreambox
- ↳ Dreambox Seven Ultra HD
- ↳ DM-9XX UHD
- ↳ DM-ONE UHD
- ↳ DM-8000 HD
- ↳ DM-820 HD
- ↳ DM-800 HD
- ↳ DM-800 HD SE
- ↳ DM-7080 HD
- ↳ DM-7020 HD
- ↳ DM-52X HD
- ↳ DM-500 HD
- ↳ DM-DVB-S
- ↳ DM-7025S
- ↳ DM-7020S
- ↳ DM-7000S
- ↳ DM-600 PVR
- ↳ DM-56x0
- ↳ DM-500S
- ↳ DOWNLOAD - Dreambox
- ↳ DM-9XX UHD
- ↳ DM-ONE UHD
- ↳ DM-TWO UHD
- ↳ DM-8000 HD
- ↳ DM-820 HD
- ↳ DM-800 HD
- ↳ DM-800 HD SE
- ↳ DM-7080 HD
- ↳ DM-7020 HD
- ↳ DM-52X HD
- ↳ DM-500 HD
- ↳ DM-DVB-S
- ↳ DM-7025S
- ↳ DM-7020S
- ↳ DM-7000S
- ↳ DM-56x0
- ↳ DM-600 PVR
- ↳ DM-500S
- ↳ Plugins
- ↳ Tools
- ↳ VU+ DUO, SOLO, UNO, ULTIMO, ZERO, SOLO 4K, Uno 4K, Duo 4K, Ultimo 4K
- ↳ VU+ SOLO 4K
- ↳ Diskusia VU+ SOLO 4K
- ↳ Download image VU+ SOLO 4K
- ↳ Download plugins VU+ SOLO 4K
- ↳ VU+ Uno 4K
- ↳ Diskusia VU+ Uno 4K
- ↳ Download image VU+ Uno 4K
- ↳ Download plugins VU+ Uno 4K
- ↳ VU+ Uno 4K SE
- ↳ Diskusia VU+ Uno 4K SE
- ↳ Download image VU+ Uno 4K SE
- ↳ Download plugins VU+ Uno 4K SE
- ↳ VU+ Duo 4K
- ↳ Diskusia VU+ Duo 4K
- ↳ Download VU+ Duo 4K
- ↳ VU+ Ultimo 4K
- ↳ Diskusia VU+ Ultimo 4K
- ↳ Download image VU+ Ultimo 4K
- ↳ Download plugins VU+ Ultimo 4K
- ↳ Download VU+ DUO2
- ↳ Download VU+ DUO
- ↳ Download VU+ SOLO
- ↳ Download VU+ SOLO 2
- ↳ Download VU SOLO SE
- ↳ Download VU+ UNO
- ↳ Download VU+ ULTIMO
- ↳ Download VU+ ZERO
- ↳ Download VU+ ZERO 4K
- ↳ Download plugins
- ↳ Download tools
- ↳ Formuler
- ↳ Zgemma
- ↳ PULSe 4K
- ↳ uClan
- Satelitní příjímače Globo / Opticum / Optibox / Amiko
- ↳ Přijímače Globo / Opticum / OptiboX / Amiko
- ↳ DOWNLOAD - Globo / Opticum / OptiboX / Amiko
- Satelitné prijímače so systémom ANDROID
- ↳ AB IPBox ONE, TWO, TWO Combo
- ↳ GTMEDIA
- Satelitní příjímače
- ↳ AB Cryptobox 4XX,5XX,6XX,7XX,8XX
- ↳ AB Cryptobox 800UHD, ...
- ↳ AB Cryptobox 700HD, 750HD, 752HD Combo DVB-T2/S2/C
- ↳ Download ABCRBOX 700 HD
- ↳ Download ABCRBOX 750 HD
- ↳ Download ABCRBOX 752 HD Combo
- ↳ Download ABCRBOX 700 HD mini
- ↳ Návody , postupy 7xx HD , 752 HD Combo
- ↳ Pomôcky a pluginy 7xx HD , 752 HD Combo
- ↳ AB Cryptobox 600HD , 600HD mini, 650 HD, 650 HDC, 652 HD Combo
- ↳ Download ABCRBOX 652 (Combo)
- ↳ Download ABCRBOX 650 HDC (Cabel)
- ↳ Download ABCRBOX 650 HD
- ↳ Download ABCRBOX 600 HD
- ↳ Download ABCRBOX 600 HD mini
- ↳ Návody , postupy 600 HD, 650 HD , 650 HDC, 600HDmini, 652 HD Combo
- ↳ Pomôcky a pluginy 600 HD , 650 HD ,650 HDC, 600HD mini, 652 HD Combo
- ↳ Diskusia - AB Cryptobox
- ↳ Ferguson Ariva 102,202,100,200,4K
- ↳ Diskuse- Ariva 102, 202
- ↳ Diskuse - Ferguson Ariva 200
- ↳ Diskuse - Ariva @Link 200
- ↳ Diskuse - Ariva 4K
- ↳ Download - Ariva 100,200
- ↳ Download -Ariva combo 120,200,210,220,250
- ↳ Download -Ariva 102E,202E,102mini,52E
- ↳ Download - Ariva @Link 200
- ↳ Download - Ariva 4K
- ↳ Dreamsky
- ↳ DOWNLOAD - Dreamsky
- Satelitní přijímače - nezařazené
- ↳ Satelitní přijímače - nezařazené
- ↳ Nelinuxove prijimače
- ↳ Linuxové prijímače
- ↳ GoSAT
- Hardware ostatný /LNB, CI moduly, Motory, Switch-e .../
- ↳ LNB konvertory
- ↳ CI moduly
- ↳ T-REX / DRAGON / DIABLO CAM
- ↳ DOWNLOAD - T- REX / DRAGON / DIABLO CAM
- ↳ Motory
- ↳ Switch-e / prepínače
- ↳ Meracie zariadenia
- Softcams / Camds / Emulators / Keys
- ↳ Oscam - multiprotokolárny kartový server
- ↳ oscam - vseobecne
- ↳ i386-pc-linux - diskusia
- ↳ mips-wrt54g - diskusia
- ↳ Oscam - TV API
- ↳ Oscam - konfigurácie
- ↳ CCCam
- ↳ Softcams / Camds - ostatné
- ↳ DOWNLOAD - Keys, Emulators
- Doplnky/nastavenia/pomôcky univerzálne
- ↳ Picons
- ↳ Enigma
- ↳ Bílé
- ↳ Černé
- ↳ Transparentní
- ↳ Oscam
- ↳ Bílé
- ↳ Černé
- ↳ Transparentní
- ↳ Neutrino
- ↳ Bílé
- ↳ Černé
- ↳ Transparentní
- ↳ Spark
- ↳ Bílé
- ↳ Černé
- ↳ Transparentní
- ↳ Ostatné
- ↳ Enigma2 Settings
- ↳ Plugins
- ↳ Skins
- ↳ Editors / tools
- Alternativní příjem
- ↳ Alternativní příjem
- ↳ Diskuse
- ↳ Testy
- International Board
- ↳ International Board
- ↳ AB DSR xxx / DMSIS
- ↳ AB IP BOX / DREAMBOX
- ↳ Globo
- ↳ Openbox
- ↳ AB Cryptobox
- Fotovoltaika
- ↳ Fotovoltaika (pro domácnosti, firmy a svépomocí)
- Smart home - chytré ovládání domácnosti
- ↳ Home Assistant
- ↳ Tuya Smart - Smart Life
- Kamerové systémy a zabezpečení domu
- ↳ Vše kolem kamerových systemů
- ↳ Vše kolem zabezpečovacích systémů
- Ostatní - provoz fóra
- ↳ Názory, informace a připomínky k tomuto fóru
- ↳ Mimo mísu
- ↳ Inzerce
- ↳ Darujem -vymením
- Archív
- ↳ SATELITNÉ PŘÍJÍMAČE SO SYSTÉMOM LINUX
- ↳ AB IPBox PRISMCUBE RUBY
- ↳ AB IPBox PRISMCUBE RUBY - download
- ↳ Firmware download
- ↳ Plugins download
- ↳ Návody , postupy .....
- ↳ Tools download
- ↳ ABcom HD prijimace - IPBox9900, IPBox99, IPBox55
- ↳ Návody a rýchla pomoc
- ↳ Download 9900 HD
- ↳ Download 99 HD
- ↳ Download 55 HD
- ↳ Download -pluginy, návody ....
- ↳ DGS HD prijimace - IPBox9000, IPBox900, IPBox910, IPBox91
- ↳ Download 9000HD
- ↳ image Enigma2
- ↳ image DGS
- ↳ image Neutrino
- ↳ Download 900HD
- ↳ image Enigma2
- ↳ image DGS
- ↳ image Neutrino
- ↳ Download 910HD
- ↳ image Enigma2
- ↳ image DGS
- ↳ image Neutrino
- ↳ Download IPbox 91HD
- ↳ image Enigma2
- ↳ image DGS
- ↳ image Neutrino
- ↳ Download HD spolecne
- ↳ Download - Plugins
- ↳ Ipbox - uzavrene forum /rady, vyvoj, zkousky/
- ↳ X-Trend ET 10000, 9xxx,8000,8500,6500,4000
- ↳ X-Trend ET4000
- ↳ ET4000 - postupy, návody
- ↳ ET4000 - download plugins
- ↳ ET4000 - images E2
- ↳ X-Trend ET 6500
- ↳ ET6500 - postupy, navody
- ↳ ET6500- download plugins
- ↳ ET6500 - images E2
- ↳ X.Trend ET 7x00
- ↳ X-trend ET8000 , ET10000
- ↳ ET8000 - postupy, návody
- ↳ ET8000 - download plugins
- ↳ ET8000 - images E2
- ↳ ET10000 - images E2
- ↳ X-Trend ET 8500
- ↳ ET8500 - postupy, navody
- ↳ ET8500- download plugins
- ↳ ET8500 - images E2
- ↳ X-Trend ET 9x00
- ↳ ET9x00 - postupy, návody
- ↳ ET9x00 - download plugins
- ↳ ET9x00 - images E2
- ↳ X-Trend : download spoločné
- ↳ HD-BOX Enibox
- ↳ Download HD-BOX Enibox
- ↳ Download image -Enibox
- ↳ Download - Navody , postupy
- ↳ Download emu, plugins
- ↳ Download - PC nástroje na správu prijimača
- ↳ Download settimgs
- ↳ F O R T I S prijímače: HDbox 7119,9105+,Dreamsky HD6
- ↳ Dreamsky HD6
- ↳ Diskusia Dreamsky HD6
- ↳ Download Dreamsky HD6
- ↳ HD-BOX Enigma2 v internal flash
- ↳ Download
- ↳ enigma2 7819 -HDBOX9105 plus
- ↳ enigma2 7919 HDBOX 7119
- ↳ enigma2 7119
- ↳ enigma2 8200
- ↳ HD-BOX Neutrino - internal flash
- ↳ Download - HDBOX Neutrino
- ↳ Download - HD-BOX
- ↳ Návody - HD-BOX pre IRD sw
- ↳ Návody - HD-BOX pre enigma2 USB verzia
- ↳ Zmena bootloadera a jtag pre Fortis prijímače.
- ↳ SHOWBOX -Vitamin - enigma2
- ↳ Download - enigma2 image
- ↳ Download -plugins
- ↳ Návody , postupy
- ↳ Downloads - utils
- ↳ Downloads -settings
- ↳ IQON Force
- ↳ Download IQON Force -1
- ↳ Download IQON Force 2+ combo
- ↳ Edision
- ↳ Download Edision
- ↳ QVIART
- ↳ Download Qviart LUNIX
- ↳ Download Qviart LUNIX CO
- ↳ Download Qviart LUNIX 4K
- ↳ Download Qviart LUNIX3 4K
- ↳ SATELITNÍ PŘÍJÍMAČE GLOBO / OPTICUM / OPTIBOX / AMIKO
- ↳ SATELITNÉ PRIJÍMAČE SO SYSTÉMOM ANDROID
- ↳ HDBOX -XBMC
- ↳ Download HDBOX -XBMC
- ↳ WeTek Play
- ↳ WeTek - enigma2
- ↳ WeTek - Android
- ↳ SATELITNÍ PŘÍJÍMAČE
- ↳ AB CRYPTOBOX 4XX,5XX,6XX,7XX,8XX
- ↳ AB Cryptobox 450,400,400 mini,200
- ↳ Diskuse -AB Cryptobox 450HD, 400HD, 400HD mini
- ↳ Diskuse - AB Cryptobox 200 SD
- ↳ Download - spoločné - návody, postupy, pomocný sw ...
- ↳ Download - AB Cryptobox 450HD
- ↳ Download - AB Cryptobox 400HD , 400HD mini
- ↳ Download - AB Cryptobox 200SD
- ↳ AB Cryptobox 500, 550, 500 Mini ,550C
- ↳ Diskuse - AB Cryptobox 500HD , 550HD , 500HD Mini
- ↳ Download - AB Cryptobox 550HD
- ↳ Download - AB Cryptobox 500HD
- ↳ Download -AB Cryptobox 500HD Mini
- ↳ Download AB Cryptobox 550 HD C
- ↳ Download - spoločné , návody, nástroje
- ↳ AZBOX
- ↳ DOWNLOAD - AZBOX
- ↳ Golden Interstar
- ↳ DOWNLOAD - Golden Interstar
- ↳ Satelitní přijímače - Neutrino HD
- ↳ Coolstream Link , Trinity DUO
- ↳ Základné informácie o prijímači Coolstream Link
- ↳ Diskusia Link
- ↳ Download image Link
- ↳ Coolstream Tank
- ↳ Základné informácie o prijímači Coolstream Tank
- ↳ Diskusia Tank
- ↳ Download image Tank
- ↳ Coolstream Trinity
- ↳ Základné informácie o prijímači Coolstream Trinity
- ↳ Diskusia Trinity
- ↳ Download image Trinity
- ↳ Coolstream ZEE 2 , Trinity V2 (nie DUO !!!)
- ↳ Základné informácie o prijímači Coolstream ZEE 2
- ↳ Diskusia ZEE 2
- ↳ Download ZEE 2
- ↳ Diskusia Neutrino HD1 , HD2
- ↳ Download - spoločné Tank, Trinity ZEE 2, Link
- ↳ Rady a návody
- ↳ Emulátory a Softcamy -Tank, Trinity , ZEE 2
- ↳ Download subory - ostatné
- ↳ Download - pluginy
- ↳ Mutant HD51
- ↳ Diskusia Mutant HD51
- ↳ Download Mutant HD51