uClan Ustym 4K PRO

Moderátor: Pastoman

Gorky

Re: uClan Ustym 4K PRO

Příspěvek od Gorky »

Warder ďakujem za odpoveď, no toto všetko som skúšal, taktiež vždy nanovo formátujem usb na fat32, .zip súbor je priamo na kľúci, (nie je v žiadnom adresári),pri inom prijímači mi to fungovalo bez problémov, no tu to nejde..

Pastomam, ďakujem za odpoveď, pravdepodobne tam bude pes zakopaný, vyskúšam..
Gorky

Příspěvek od Gorky »

Ahojte
Pastoman vďaka za nakopnutie už to šlape, v skratke: Vytvoril som na USB priečinok Images, tam nakopíroval svoj zálohovaný image s koncovkou .zip, a cez online flashovanie nafleshoval do partície 2,3,4...
Ešte môj malý poznatok asi chyba v fw. ak máte vloženú Micro SD neformátujte na ext4! Mal som problémy, raz zobrazilo pripojenú kartu, inokedy nie..
Nakoľko tam mám picony, tak ich raz zobrazilo a raz nie. Ak som nechal MicroSd na ext.3, tak všetko OK.
Ešte raz ďakujem :)
antonio1959

Příspěvek od antonio1959 »

Pri ladení satelitných kanálov na tomto príjimači mi nezoradí nájdené kanály od čísla 1,2,3,4,...ale 3456,4235,...Čo je potrebné urobiť,aby to bolo tak,ako na iných príjimačoch.
Používam Define.
vili1
Odborník
Odborník

Příspěvek od vili1 »

tovarko
Spencer
Odborník
Odborník

Příspěvek od Spencer »

Uclan Ustym 4K PRO TWIN, po zaputí napájania nebootuje, ale dostanem sa recovery menu.
Skúšal som nahrať zálohu cez USB multiboot Image Upgrade, čistý image cez Network Multiboot IU a aj Flash Recovery Image. Všetko som robil podľa ellano navodov.
V každej z použitých možností sa do Multibootu nahralo Image. Ked ho chcem spustiť cez Multiboot Selector, na displeji prijímača nabehne nápis "boot" , za dve sekundy nápis "UPdt" , tvári sa že štartuje enigma (napr. ATV) a po cca 15 sekundách mám naspäť recovery menu.
Všetko som nahrával z odskúšaného 4GB USB kluča, pred každým pokusom sformátovaný na fat32. Viete niekto ako z to opraviť ?
Xpeed LX3,SF8008,T 90.
Pastoman
Moderátor
Moderátor
satelitni prijimac: uClan

Příspěvek od Pastoman »

Sewa , potom už len toto(alebo ho pošli na opravu predajcovi):
https://u2c.tv/showthread.php?t=180
uClan Ustym 4K PRO / OpenATV6.4+OS Define
uClan Ustym S2 4K OTT / OS DENYS
Nokia Streaming Box 8000 / OS Android TV 10