Zgemma H9 TWIN SE a modul od Digi

Diskuse a download k přijímačům Zgemma
Odpovědět
Tami
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Zgemma H9 TWIN SE a modul od Digi

Příspěvek od Tami »

Ahojte, mám doma Zgemmu H9 twin SE a chcel by som si objednať do nej nový bezkartový modul od Digi Slovakia, bude fungovať korektne s týmto prijímačom? Máte to niekto takto skombinované a plne funkčné? Vďaka.
okverd
satelitni prijimac: DM500s;DM800, Openbox V8s

Re: Zgemma H9 TWIN SE a modul od Digi

Příspěvek od okverd »

Neviem preco chces "bezkartovy modul" to budes iba vzdy uzivat Digi Sk. Najlepsi je Univerzal Modul na vsetke karty.
Ja by som ten bezkartovy modul tiez zobral, iba ak je zadarmo.
Za 50 Eur by som zobral iba modul z kartu:
https://www.digislovakia.sk/ca-modul/
Alebo chces povedat ze Digi ma iba bezkartovi modul na Satellite, uz nepredava klasicky modul z kartu?
Ja mam tiez Zgemma H9s SE ale ini modul z inu kartu na NDS VideoGuard. Uzivam "icam" (podobny ako Oscam) vsetko ide velmi dobre ak chces iba uzivat pre seba. Mam na Zgemme odskusane 4 rozne Cam moduly a vsetke vie Zgemma rozpoznat z OpenPli a aj OpenATV images.
Ak ches sharing pre viac ucasnikov tak ten "icam" niejeto velmi stabilni. Radsej uzivam PC- DVB PCi video kartu a Phonix/smartmouse citacku.
Ale ty ak budes uzivat ten "bezkartovy modul" s normalnim Oscam, alebo CCcam tak by to malo ist stabilne.
Naposledy upravil(a) okverd dne 26.listopad 2024 - 17:22, celkem upraveno 2 x.
Tami
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: Zgemma H9 TWIN SE a modul od Digi

Příspěvek od Tami »

@okverd- chcem brzkartový modul lebo chcem využívať služby Digi Slovakia a inak ako z novým bezkartovým modulom to nejde, samozrejme keď sa bavíme o prijme Digi SK v kombinácii zo Zgemmov. Starý modul s kartou si otestovať viem, ale či pôjde ten nový, akože mal by ísť. Samozrejme že ten modul zadarmo nie je, ktorý modul je zadarmo? Zaplatiť musíš za každý. Dnes som testoval príjem karty ČT ako aj RTVS cez modul smit skylink a všetko ide. Starý modul od Digi otestujem tiež, len mám parabolu pretočenú na 13 E a nechce sa mi v tomto počasí ísť na strechu. Poplatok za modul (už iba nový) v Digi je 50 euro, či berieš jeden dva tri… ja chce dva. Takže chcem praktickú skúsenosť, kto má. Ale môj tip na 98% že pôjde.
Odpovědět

Zpět na „Zgemma“