CCcam free server downloader (ZOOM) by BextrH
- BextrH
- Znalec fóra
- satelitni prijimac: IP BOX 250S AZ BOX HDElite
- Kontaktovat uživatele:
Re: CCcam free server downloader (ZOOM) by BextrH
Vážení přátelé a kamarádi,
Před nějakým časem jsem zjistil, že by to chtělo pár různých oprav.
Bohužel jsem také zjistil, že úložiště, kam dávám novou verzi ZOOM, má limit 200x nahrazení souboru.
Takže už jsem vydal 200 verzí ZOOMu, co se týká té, co jde aktualizovat online. Kolik bylo verzí předtím, nepočítám, možná víc.
No a co je tedy za problém? Nemohu nahradit starou verzi za novou, mám vyčerpán limit dvěstěkrát nahrazeno a musím vytvořit nový soubor, který bude mít už odkaz na stažení jiný, a to vám do přístrojů na dálku nedokážu dostat a změnit to tam. Takže jediná varianta je, že vám sem dám instalačku (novou), která bude mít v sobě již odkaz upravený a půjde opět aktualizovat. Na té původní instalačce, kterou máte v přístroji, půjde aktualizovat jen to, co už tam máte. Na této nové půjde do budoucna aktualizovat ZOOM, za předpokladu, že nějakou aktualizaci udělám. A stoprocentně dalších dvěstě verzí nepřekonám.
Takže závěrem poděkujme za to, že mám nějakou virózu a je mi pěkně blbě, a díky tomu jsem tuto verzi mohl vydat.
Jak postupovat?
Musíte odinstalovat ZOOM. Jak? Stačí spustit ZOOM a dvakrát zmáčknout tlačítko nula 2x(0), ZOOM se odinstaluje.
Pak stáhněte tuto novou instalačku (.ipk) a nainstalujte ji.
Hezký den.
Před nějakým časem jsem zjistil, že by to chtělo pár různých oprav.
Bohužel jsem také zjistil, že úložiště, kam dávám novou verzi ZOOM, má limit 200x nahrazení souboru.
Takže už jsem vydal 200 verzí ZOOMu, co se týká té, co jde aktualizovat online. Kolik bylo verzí předtím, nepočítám, možná víc.
No a co je tedy za problém? Nemohu nahradit starou verzi za novou, mám vyčerpán limit dvěstěkrát nahrazeno a musím vytvořit nový soubor, který bude mít už odkaz na stažení jiný, a to vám do přístrojů na dálku nedokážu dostat a změnit to tam. Takže jediná varianta je, že vám sem dám instalačku (novou), která bude mít v sobě již odkaz upravený a půjde opět aktualizovat. Na té původní instalačce, kterou máte v přístroji, půjde aktualizovat jen to, co už tam máte. Na této nové půjde do budoucna aktualizovat ZOOM, za předpokladu, že nějakou aktualizaci udělám. A stoprocentně dalších dvěstě verzí nepřekonám.
Takže závěrem poděkujme za to, že mám nějakou virózu a je mi pěkně blbě, a díky tomu jsem tuto verzi mohl vydat.
Jak postupovat?
Musíte odinstalovat ZOOM. Jak? Stačí spustit ZOOM a dvakrát zmáčknout tlačítko nula 2x(0), ZOOM se odinstaluje.
Pak stáhněte tuto novou instalačku (.ipk) a nainstalujte ji.
Hezký den.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
- BextrH
- Znalec fóra
- Kontaktovat uživatele:
Vážení přátelé a kamarádi.
V pluginu ...Stream Hunter jsem upravil rubriku ... Legendární filmy 1
Nyní mají i obrázky. Obrázky se automaticky stáhnou všechny najednou, proto je pak přepínání náhledů okažité (bleskové)
Pro aplikaci změn přeinstalujte ...Stream Hunter
Po zapnutí ZOOMu zmáčkněte 8 a pak 1. .....Stream Hunter se automaticky přeinstaluje.
Dále ... V ZOOMu jsem pod stažení všech serverů, kde jsou jednotlivé servery, dal několik stoprocentně funkčních, jako nouzovku.
Aktualizujte ....ZOOM. Pokud již nemáte.
Hezký den.
V pluginu ...Stream Hunter jsem upravil rubriku ... Legendární filmy 1
Nyní mají i obrázky. Obrázky se automaticky stáhnou všechny najednou, proto je pak přepínání náhledů okažité (bleskové)
Pro aplikaci změn přeinstalujte ...Stream Hunter
Po zapnutí ZOOMu zmáčkněte 8 a pak 1. .....Stream Hunter se automaticky přeinstaluje.
Dále ... V ZOOMu jsem pod stažení všech serverů, kde jsou jednotlivé servery, dal několik stoprocentně funkčních, jako nouzovku.
Aktualizujte ....ZOOM. Pokud již nemáte.
Hezký den.
legendárnífilmy.jpg
- BextrH
- Znalec fóra
- Kontaktovat uživatele:
Nelenil jsem a zase přemýšlel, co udělat nového.
Hledal jsem nové servery, ale nic nenašel. Ale našel jsem stránku, se kterou jsem si pohrál a zjistil, že z ní ten server jde vytáhnout.
Už v minulosti jsem měl funkci jako vygenerování serveru z nakresleného na obrázku.
Nyní jsem udělal něco a zase si tak zvedl pomyslnou laťku. Je to stránka, kde se na obrazovce vygeneruje jednoduchý příklad v obrázku a do okénka
se musí napsat správný součet. Pak se to odklikne a ono to vygeneruje server. Toto jsem nikdy neřešil, protože to pro mě bylo nemožné.
Abych to mohl uskutečnit, musel jsem použít jiný plugin než ZOOM. Tam asi obrázky už nedostanu.
Takže je tady samostatný plugin. Co je trochu problém, že příklad, který to napíše, se dost blbě čte a je potřeba jít malinko blíž k obrazovce.
A nyní postup. Ještě jedna důležitá věc. Ten plugin se zapnutím a vypnutím jakoby nabije. Pak ho pustíte znovu. Bude tam příklad, když se vám nebude líbit, tak zase plugin zavřít a zapnout a bude tam jiný. Bude tam například ... 5+8= Tak zmáčknete OK a naskočí virtuální klávesnice. Modrým ji přepnete na čísla.
Nacvakáte tam posouváním a vybíráním číslo 13 a zmáčknete (zelené), tím se to uloží a to je vše. Za moment se napíše na obrazovku ... buď že se to povedlo a řádek se serverem, anebo že se to nepovedlo. Tento řádek je bohužel vázán na jednu internetovou IP adresu, takže pokud doma máte víc přístrojů, na jiných to už nepoužívat. Dává to jeden řádek na den. Nebo to spíš zjistím přesněji až zítra, co bude. Funguje to na něj perfektně.
Bohužel se mi nepovedlo vyřešit restart CAMu. Nechtělo to v tom chodit, takže se musí restartovat CAM. Mně se v tom povedlo nastavit napevno restart na (ncam). Tak zkoušejte a dejte vědět. Já to mohu otestovat jen na jednom internetu. Ze vzhledu budete asi zklamaní, ale věřte, že to je pro mě obrovský krok a obrovský úspěch, prostě pecka. A mějte prosím pochopení, před chvilkou jsem to dodělal. Hezký den.
Nelenil jsem a zase přemýšlel, co udělat nového.
Hledal jsem nové servery, ale nic nenašel. Ale našel jsem stránku, se kterou jsem si pohrál a zjistil, že z ní ten server jde vytáhnout.
Už v minulosti jsem měl funkci jako vygenerování serveru z nakresleného na obrázku.
Nyní jsem udělal něco a zase si tak zvedl pomyslnou laťku. Je to stránka, kde se na obrazovce vygeneruje jednoduchý příklad v obrázku a do okénka
se musí napsat správný součet. Pak se to odklikne a ono to vygeneruje server. Toto jsem nikdy neřešil, protože to pro mě bylo nemožné.
Abych to mohl uskutečnit, musel jsem použít jiný plugin než ZOOM. Tam asi obrázky už nedostanu.
Takže je tady samostatný plugin. Co je trochu problém, že příklad, který to napíše, se dost blbě čte a je potřeba jít malinko blíž k obrazovce.
A nyní postup. Ještě jedna důležitá věc. Ten plugin se zapnutím a vypnutím jakoby nabije. Pak ho pustíte znovu. Bude tam příklad, když se vám nebude líbit, tak zase plugin zavřít a zapnout a bude tam jiný. Bude tam například ... 5+8= Tak zmáčknete OK a naskočí virtuální klávesnice. Modrým ji přepnete na čísla.
Nacvakáte tam posouváním a vybíráním číslo 13 a zmáčknete (zelené), tím se to uloží a to je vše. Za moment se napíše na obrazovku ... buď že se to povedlo a řádek se serverem, anebo že se to nepovedlo. Tento řádek je bohužel vázán na jednu internetovou IP adresu, takže pokud doma máte víc přístrojů, na jiných to už nepoužívat. Dává to jeden řádek na den. Nebo to spíš zjistím přesněji až zítra, co bude. Funguje to na něj perfektně.
Bohužel se mi nepovedlo vyřešit restart CAMu. Nechtělo to v tom chodit, takže se musí restartovat CAM. Mně se v tom povedlo nastavit napevno restart na (ncam). Tak zkoušejte a dejte vědět. Já to mohu otestovat jen na jednom internetu. Ze vzhledu budete asi zklamaní, ale věřte, že to je pro mě obrovský krok a obrovský úspěch, prostě pecka. A mějte prosím pochopení, před chvilkou jsem to dodělal. Hezký den.
1.jpg
2.jpg
3.jpg
4.jpg
x.png
my_KCCCAM_all.ipk
- BextrH
- Znalec fóra
- Kontaktovat uživatele:
Pokud by měl někdo problém, že by mu to v plugins psalo, No module named .....
Tak nainstalujte tuto verzi. Jsou v ní příkazy na doinstalování chybějících modulů.
Je tu instalačka pro všechny přístroje ....a nebo pro AZBOX!! Ideálně OpenPLI 7.0
Kde je přidána virtuální klávesnice, přímo pro něj.
Pokud by instalačka někomu nešla nainstalovat, použijte nejprve příkaz v telnetu ...
na odinstalování původní instalačky ....
opkg remove my
pokud by chtěl někdo zkusit ručně doinstalovat chybějící moduly, použije příkazy ..
opkg update
opkg install python-lxml
opkg install python-requests
Pokud Vám to chodí normálně, nedělejte nic.
Tak nainstalujte tuto verzi. Jsou v ní příkazy na doinstalování chybějících modulů.
Je tu instalačka pro všechny přístroje ....a nebo pro AZBOX!! Ideálně OpenPLI 7.0
Kde je přidána virtuální klávesnice, přímo pro něj.
Pokud by instalačka někomu nešla nainstalovat, použijte nejprve příkaz v telnetu ...
na odinstalování původní instalačky ....
opkg remove my
pokud by chtěl někdo zkusit ručně doinstalovat chybějící moduly, použije příkazy ..
opkg update
opkg install python-lxml
opkg install python-requests
Pokud Vám to chodí normálně, nedělejte nic.
my_KCCCAM_all.ipk
my_KCCCAM-az_all.ipk
- BextrH
- Znalec fóra
- Kontaktovat uživatele:
Dnes bych se s vámi chtěl podělit o zkušenost s nově koupeným přístrojem.
Chtěl jsem něco, co za hodně málo peněz udělá hodně muziky.
Narazil jsem na Zgemma H8.2H a řekl jsem si: „To je pecka.“ Něco jako Octagon 8008, jen bez 4K.
Říkal jsem si, dvě jádra na 2.0 GHz, to musí stačit. Priorita pro mě byla dva tunery, protože mám ještě staré televize bez DVB-T2, ale s poctivou obrazovkou, takže nechci měnit. Přístroj jsem objednal z Allegra za cenu kolem tisícovky. U nás o 8 stovek víc. Za tisícovku dva tunery a ještě Enigma2, no paráda.
Vybalení malé krabičky bylo příjemné, i s malinkým USB WiFi, který stál, řekl bych, asi do stovky.
Displej zobrazuje bílé logo a to je vše. Image tam byl OpenATV asi 7.3. Pluginy nic, z čeho by si člověk sedl. Jen mě překvapil plugin od Chocholouška, ten chlap je zkrátka dobrej. Na ZOOM by se na mě Poláci asi vyprdli.
Byly tam nějaké IPTV, ale většinou nešly, nebo je to nedokázalo přehrát. Pustil jsem nějaký Oscam Icam, co tam byl, a hodil mu servery stažené z Octagonu. Nějak se to chytlo. Ale to jsem přeskočil přidávání svého settingu a nějaké to nastavení. Jinak párkrát padla modrá smrt. Rovnou přeskočím testy, protože jsem nic extra nenašel.
Nainstaloval jsem tam tedy OpenATV 6.4 a ZOOM. Musel jsem doinstalovat ze ZOOMu curl. Nainstaloval jsem Ncam. Bohužel není podporován, nezapne se. Nainstaloval jsem tedy ze ZOOMu Oscam-Supcam. Tam už to jede vše. Nainstaloval jsem ...Stream Hunter. Zkusil jsem legendární filmy a tam mi to vše hrálo.
Dal jsem naladit DVB-T2. Vždy tam nastavuji něco jiného než Česko, protože mi to jinak nic nenajde.
To pozemní ladění je u toho Linuxu velká záhada, jak to nastavit, aby to našlo vše. Takže závěrem – pozemní i satelit v pořádku. Jen mi připadá, že je ujetý zvuk o nějakou milisekundu. A navíc se vždy obraz rozjede a dobíhá ke zvuku, až se to srovná. Ale to někdy dělá i Octagon. Jinak k mému překvapení přístroj nakonec obsahuje pouze dvoujádro 1,2 GHz, takže žádná bomba se od toho čekat nedá. Projíždění kanálů je, jako když to poskakuje po řádcích.
Proti tomu stařičký AZBOX HD s procesorem jak kalkulačka je jako střela. A v porovnání v přehrávání – přehraje prakticky vše, jen někdy nestíhá full HD. Ta Zgemma občas něco nepřehraje, nebo nejde obraz, ale jen zvuk. No, Octagon to prostě není.
Dále jsem četl, že neumí Kodi, tak jsem ho tam z Octagonu nakopíroval. V pluginu se objevil, ale když jsem ho pustil, tak naskočila černá obrazovka a tím to skončilo. Jinak start a restart je poměrně rychlý. Ovladač trochu cvaká a musí se pořádně mačkat, jinak to nepřepne.
Takže když to shrnu, přístroj není špatný, ale kdo chce několik image, nebo Kodi, nebo 4K, nebo přehrát každý film a stream, ať toto raději nekupuje. Na klasické koukání na DVB-S2 a T2 a přehrání nějakého filmu ze streamu to stačí. Ta Zgemma H11S by byla asi super volba za cenu do dvou tisíc za 4K, ale bohužel bez tuneru na pozemní vysílání. A jiné verze už se nevyplatí, protože za cenu kolem 3 tisíc už tam mají nový Octagon 8008, který má v sobě už slot na SSD M2 disk. I když někdo psal, že mu připadá pomalejší než klasický starý Octagon 8008.
Snad někomu těch mých pár postřehů pomůže při rozhodování o případné koupi. Na to naše koukání to bude stačit, ale na nějaké bádání a vylepšování to asi nebude. Na druhou stranu je to malinké, šikovné, za cenu obyčejného set-top boxu. Ale asi bych to už nekoupil, někdy se šetřit nevyplatí. Pokud by k tomu měl někdo nějaký tip či radu, klidně napište.
Chtěl jsem něco, co za hodně málo peněz udělá hodně muziky.
Narazil jsem na Zgemma H8.2H a řekl jsem si: „To je pecka.“ Něco jako Octagon 8008, jen bez 4K.
Říkal jsem si, dvě jádra na 2.0 GHz, to musí stačit. Priorita pro mě byla dva tunery, protože mám ještě staré televize bez DVB-T2, ale s poctivou obrazovkou, takže nechci měnit. Přístroj jsem objednal z Allegra za cenu kolem tisícovky. U nás o 8 stovek víc. Za tisícovku dva tunery a ještě Enigma2, no paráda.
Vybalení malé krabičky bylo příjemné, i s malinkým USB WiFi, který stál, řekl bych, asi do stovky.
Displej zobrazuje bílé logo a to je vše. Image tam byl OpenATV asi 7.3. Pluginy nic, z čeho by si člověk sedl. Jen mě překvapil plugin od Chocholouška, ten chlap je zkrátka dobrej. Na ZOOM by se na mě Poláci asi vyprdli.
Byly tam nějaké IPTV, ale většinou nešly, nebo je to nedokázalo přehrát. Pustil jsem nějaký Oscam Icam, co tam byl, a hodil mu servery stažené z Octagonu. Nějak se to chytlo. Ale to jsem přeskočil přidávání svého settingu a nějaké to nastavení. Jinak párkrát padla modrá smrt. Rovnou přeskočím testy, protože jsem nic extra nenašel.
Nainstaloval jsem tam tedy OpenATV 6.4 a ZOOM. Musel jsem doinstalovat ze ZOOMu curl. Nainstaloval jsem Ncam. Bohužel není podporován, nezapne se. Nainstaloval jsem tedy ze ZOOMu Oscam-Supcam. Tam už to jede vše. Nainstaloval jsem ...Stream Hunter. Zkusil jsem legendární filmy a tam mi to vše hrálo.
Dal jsem naladit DVB-T2. Vždy tam nastavuji něco jiného než Česko, protože mi to jinak nic nenajde.
To pozemní ladění je u toho Linuxu velká záhada, jak to nastavit, aby to našlo vše. Takže závěrem – pozemní i satelit v pořádku. Jen mi připadá, že je ujetý zvuk o nějakou milisekundu. A navíc se vždy obraz rozjede a dobíhá ke zvuku, až se to srovná. Ale to někdy dělá i Octagon. Jinak k mému překvapení přístroj nakonec obsahuje pouze dvoujádro 1,2 GHz, takže žádná bomba se od toho čekat nedá. Projíždění kanálů je, jako když to poskakuje po řádcích.
Proti tomu stařičký AZBOX HD s procesorem jak kalkulačka je jako střela. A v porovnání v přehrávání – přehraje prakticky vše, jen někdy nestíhá full HD. Ta Zgemma občas něco nepřehraje, nebo nejde obraz, ale jen zvuk. No, Octagon to prostě není.
Dále jsem četl, že neumí Kodi, tak jsem ho tam z Octagonu nakopíroval. V pluginu se objevil, ale když jsem ho pustil, tak naskočila černá obrazovka a tím to skončilo. Jinak start a restart je poměrně rychlý. Ovladač trochu cvaká a musí se pořádně mačkat, jinak to nepřepne.
Takže když to shrnu, přístroj není špatný, ale kdo chce několik image, nebo Kodi, nebo 4K, nebo přehrát každý film a stream, ať toto raději nekupuje. Na klasické koukání na DVB-S2 a T2 a přehrání nějakého filmu ze streamu to stačí. Ta Zgemma H11S by byla asi super volba za cenu do dvou tisíc za 4K, ale bohužel bez tuneru na pozemní vysílání. A jiné verze už se nevyplatí, protože za cenu kolem 3 tisíc už tam mají nový Octagon 8008, který má v sobě už slot na SSD M2 disk. I když někdo psal, že mu připadá pomalejší než klasický starý Octagon 8008.
Snad někomu těch mých pár postřehů pomůže při rozhodování o případné koupi. Na to naše koukání to bude stačit, ale na nějaké bádání a vylepšování to asi nebude. Na druhou stranu je to malinké, šikovné, za cenu obyčejného set-top boxu. Ale asi bych to už nekoupil, někdy se šetřit nevyplatí. Pokud by k tomu měl někdo nějaký tip či radu, klidně napište.
3ba28dd4-4e4c-43fb-9402-de0b0e7085f0.jpg
-
- Pokročilý
- satelitni prijimac: Zgemma H9 Combo,Zgemma H7S
Zgemma H9 Combo -parabola multi-85 -28,23,19,16,13,4.8,0.8,
- BextrH
- Znalec fóra
- Kontaktovat uživatele:
Psal jsem o tom, že by to mohla být super mašinka a chtěl jsem jí jako první. Bohužel to nemá druhý tuner na pozemní DVB-T2 a ty jiné verze co ho mají mě nenadchli. Teď si taky říkám, že jsem ten pozemní mohl oželet.
Bohužel už mám koupeno a vracet to, nebo měnit, by mě přišlo trapné.
Bohužel už mám koupeno a vracet to, nebo měnit, by mě přišlo trapné.
Naposledy upravil(a) EnoSat dne 05.říjen 2024 - 7:47, celkem upraveno 1 x.
Důvod: fix QUOTE
Důvod: fix QUOTE
- BextrH
- Znalec fóra
- Kontaktovat uživatele:
Po pár dnech testů všeho možného na přístroji Zgemma H8.2H mohu napsat pár postřehů a rad. Může se hodit i lidem s jiným přístrojem. Vyzkoušel jsem i OpenPLI 9.0 a je nejspíš o trochu svižnější, ale jelikož mám vše udělané pro Python 2.7, nemohl jsem vyzkoušet skoro nic. Takže tedy návrat na OpenATV 6.4.
Zjistil jsem, že jsem neměl pravdu. Dá se rozjet i Ncam. Děkuji uživateli EnoSat, že mě nepřímo postrčil tím, že mě poslal odkaz na ostatní modely + nějaký download. Díky tomu mě napadlo zaměřit se na (feed). Po několika verzích mi nakonec nejlépe sedla ...softcam-feed-universal_6.Plus_all.ipk. Je tam i na instalaci CCcam, Ncam, Oscam atd. Překvapilo mě, jak dobře chodí starý dobrý CCcam, který navíc nepotřebuje restart na načtení serverů.
poznámka ....Pokud by měl někdo ještě nějaký tip. klidně sem sním. Pomůžeme si tím navzájem.....
dále
Jelikož má tento přístroj CPU 2x1,2 GHz, je tam restart CAMu znát zásekem obrazu asi na dvě vteřiny. To někdy probíhá zvláštně, jako by se to zastavovalo a pak zase rozebíhalo. Zvuk se srovnává s obrazem a pak se znovu jakoby zadrhne. Na CCcam stačí restart CAM vypnout a vše proběhne neznatelně a čistě, bez záseku. Teď jsem popisoval stažení všech serverů na ZOOMu. Teď přeskočím na Ncam. Tam byl problém, že ten má jiné umístění souboru ...ncam.server. Tak jsem do ZOOMu přidal další umístění. Stačí nyní dát ZOOM aktualizovat. Ten Ncam chodí dobře a přepínání (naskočení kanálu) je prakticky hned po domáčknutí OK na ovladači a to i HBO. Na druhou stranu, restart tam vypadá fakt divně, to z Octagonu neznám, tam není vůbec vidět jak je rychlý... na Octagonu.
Mám druhý přístroj stejný, pro tchyni, ale zatím si netroufám jí ho odnést, protože oba CAMy trpí občasným zamrznutím obrazu, kdy se obraz už nerozjede. Pomůže přepnutí na jiný kanál. Možná by stačilo něco upravit v (conf).
Co se týká nedávno vytvořeného pluginu My.kCCcam, jak jsem čekal, už nefunkční. Nebo spíš dál funguje, ale generuje server, který nefunguje. Není to chyba pluginu, ten funguje dobře. Nyní generuje nefunkční server i samotná stránka, ze které to je. Jakmile jsem to poslal do světa, odsoudil jsem předem plugin k záhubě. Nejspíš se provozovateli tohoto serveru nelíbilo, že pár desítek stažení za den se změnilo na pár set. Na Linuxsatu byl plugin stažen 130krát, plus se to roztáhne na další stránky, takže jeho denní použití vzrostlo na stovky stažení.
Ještě k té ...Zgemma H8.2H. Na běžné koukání na kanály je dostačující. Plugin Stream Hunter funguje a přehraje se hodně velké procento všeho obsahu. ZOOM taky OK. Plugin YouTube – nefunkční. Plugin ArchivCZSK – moc dlouho jsem nezkoušel, ale moc mě toho tam nešlo, spíš skoro nic nebo jenom zvuk. Přepnutí na přehrávač exteplayer3 mi nikde nepomohlo. Možná mám špatnou verzi, ale v service app se zdá být vše v pořádku.
Pokud se povede nějak doladit stabilita CAMů, mohu tento přístroj doporučit nenáročným uživatelům jako náhradu za staré přístroje. Ale když ho srovnám například se stařičkým AZBOXem, nemá nic navíc, jen DVB-T2 a rychlost restartu. Spíš naopak, AZBOX přehraje vše, má krásný displej, co napíše prakticky vše, včetně hodin. Stabilitou a rychlostí je pro mě taky vítěz. Prostě se na něj mohu vždy spolehnout.
Ještě doplním. Ta Zgemma má spoustu modelů a tento je asi nejlevnější, ale pokud bych se zaměřil na dva tunery, tak v ten okamžik přestává být Zgema cenově zajímavá a vsadím raději stejnou částku na jistotu jménem
...Octagon 8008 kde budu mít předem jistotu, že bude (vše) fungovat.
Tip na závěr: Komu by stažení všech serverů nedělalo dobrotu, vyzkoušejte i samostatný (dhoom). Dřív hodně blbnul, tak jsem ho odstranil ze stažení všech. Nyní, když jsem ho zkusil samostatně, jelo na něj vše a bez záseku.
Hezký den.
...ps
Tak malá oprava
Teď jsem v pluginu ...Stream Hunter zkoušel některé rubriky s předem aktivovaným ...exteplayer3
a video zázračně naskočilo. Tak uvidíme, třeba ten přístroj nebude zas až takovej prů...er
Zjistil jsem, že jsem neměl pravdu. Dá se rozjet i Ncam. Děkuji uživateli EnoSat, že mě nepřímo postrčil tím, že mě poslal odkaz na ostatní modely + nějaký download. Díky tomu mě napadlo zaměřit se na (feed). Po několika verzích mi nakonec nejlépe sedla ...softcam-feed-universal_6.Plus_all.ipk. Je tam i na instalaci CCcam, Ncam, Oscam atd. Překvapilo mě, jak dobře chodí starý dobrý CCcam, který navíc nepotřebuje restart na načtení serverů.
poznámka ....Pokud by měl někdo ještě nějaký tip. klidně sem sním. Pomůžeme si tím navzájem.....
dále
Jelikož má tento přístroj CPU 2x1,2 GHz, je tam restart CAMu znát zásekem obrazu asi na dvě vteřiny. To někdy probíhá zvláštně, jako by se to zastavovalo a pak zase rozebíhalo. Zvuk se srovnává s obrazem a pak se znovu jakoby zadrhne. Na CCcam stačí restart CAM vypnout a vše proběhne neznatelně a čistě, bez záseku. Teď jsem popisoval stažení všech serverů na ZOOMu. Teď přeskočím na Ncam. Tam byl problém, že ten má jiné umístění souboru ...ncam.server. Tak jsem do ZOOMu přidal další umístění. Stačí nyní dát ZOOM aktualizovat. Ten Ncam chodí dobře a přepínání (naskočení kanálu) je prakticky hned po domáčknutí OK na ovladači a to i HBO. Na druhou stranu, restart tam vypadá fakt divně, to z Octagonu neznám, tam není vůbec vidět jak je rychlý... na Octagonu.
Mám druhý přístroj stejný, pro tchyni, ale zatím si netroufám jí ho odnést, protože oba CAMy trpí občasným zamrznutím obrazu, kdy se obraz už nerozjede. Pomůže přepnutí na jiný kanál. Možná by stačilo něco upravit v (conf).
Co se týká nedávno vytvořeného pluginu My.kCCcam, jak jsem čekal, už nefunkční. Nebo spíš dál funguje, ale generuje server, který nefunguje. Není to chyba pluginu, ten funguje dobře. Nyní generuje nefunkční server i samotná stránka, ze které to je. Jakmile jsem to poslal do světa, odsoudil jsem předem plugin k záhubě. Nejspíš se provozovateli tohoto serveru nelíbilo, že pár desítek stažení za den se změnilo na pár set. Na Linuxsatu byl plugin stažen 130krát, plus se to roztáhne na další stránky, takže jeho denní použití vzrostlo na stovky stažení.
Ještě k té ...Zgemma H8.2H. Na běžné koukání na kanály je dostačující. Plugin Stream Hunter funguje a přehraje se hodně velké procento všeho obsahu. ZOOM taky OK. Plugin YouTube – nefunkční. Plugin ArchivCZSK – moc dlouho jsem nezkoušel, ale moc mě toho tam nešlo, spíš skoro nic nebo jenom zvuk. Přepnutí na přehrávač exteplayer3 mi nikde nepomohlo. Možná mám špatnou verzi, ale v service app se zdá být vše v pořádku.
Pokud se povede nějak doladit stabilita CAMů, mohu tento přístroj doporučit nenáročným uživatelům jako náhradu za staré přístroje. Ale když ho srovnám například se stařičkým AZBOXem, nemá nic navíc, jen DVB-T2 a rychlost restartu. Spíš naopak, AZBOX přehraje vše, má krásný displej, co napíše prakticky vše, včetně hodin. Stabilitou a rychlostí je pro mě taky vítěz. Prostě se na něj mohu vždy spolehnout.
Ještě doplním. Ta Zgemma má spoustu modelů a tento je asi nejlevnější, ale pokud bych se zaměřil na dva tunery, tak v ten okamžik přestává být Zgema cenově zajímavá a vsadím raději stejnou částku na jistotu jménem
...Octagon 8008 kde budu mít předem jistotu, že bude (vše) fungovat.
Tip na závěr: Komu by stažení všech serverů nedělalo dobrotu, vyzkoušejte i samostatný (dhoom). Dřív hodně blbnul, tak jsem ho odstranil ze stažení všech. Nyní, když jsem ho zkusil samostatně, jelo na něj vše a bez záseku.
Hezký den.
...ps
Tak malá oprava
Teď jsem v pluginu ...Stream Hunter zkoušel některé rubriky s předem aktivovaným ...exteplayer3
a video zázračně naskočilo. Tak uvidíme, třeba ten přístroj nebude zas až takovej prů...er
- BextrH
- Znalec fóra
- Kontaktovat uživatele:
Dlouho jsem laboroval s přístrojem ....Zgemma H8.2H aby chodil dobře jako Octagon 8008.
Pokud by tento přístroj někdo měl, pomůže mu, doinstalovat ...ServiceApp a v něm přepnout a aktivovat
...exteplayer3. Pak mu to přehraje víc druhů videa, hlavně v streamech.
Co se týká ...ZOOMu
Pokud chce člověk v klidu koukat za použití ZOOMu... U tohoto přístroje je restart CAMu hodně znát. Obraz na dlouho zamrzne a pak se tak nějak divoce rozjíždí. Trochu jsem experimentoval a vytvořil speciální restart. Pozor!!! Je nastavený pouze na ...Ncam a funguje dobře pouze v té Zgemmě. Přidám sem dvě skripta a pokud chce někdo experimentovat a má tento přístroj a používá ...ZOOM, tak tyto skripta nahraďte v /usr/skript/... ale raději si předtím zálohujte ta stará.
V nejhorším když přeinstalujete ..ZOOM tak tam budou zase ta stará. Jsou to skripta (restart.sh a restart2.sh)
Takže kdo má tento přístroj, plus nainstalovaný ncam, tak může takto zkusit předělat restart. Tento restart se ZOOMem funguje tak dobře, že když se dá ...neviditelně stažení všech serverů v ZOOMu, tak první restart zadrhne obraz na půl vteřiny a na konci taky, skoro tam ani není znát, tak hodně to pomohlo na té Zgemmě.
Pak další věc. Ta by mohla zajímat všechny. Pozor!!! Koho trápí časté zasekávání obrazu a používá (ncam)!!
Za přispění použití umělé inteligence a testování jsem vytvořil soubor ....ncam.conf
Naleznete ho v .../etc/tuxbox/config/ ...
Po mnoha testech tento config pomohl tak dobře, že už jsem 5 dní nezaznamenal jediné zaseknutí či zablbnutí.
Dále se zlepšila rychlost přepínání kanálů. Například HBO nyní naskočí okamžitě. Tento soubor také hodně pomohl Zgemmě, ale i Octagonu. Na Octagon koukám jen večer a tam také nyní ani jediný zásek. Předtím každý večer na zprávy a potom taky. Pokud chcete vyzkoušet, zálohujte si nejprve svůj config, pro jistotu. Pak ho nahraďte a restartujte (ncam). Ten config by se dal možná použít i na jiné CAMy s nějakýma úpravama. Ale nezkoušel jsem.
Nyní když to funguje spolehlivě, není proč. (Upozorňuji!!! nic z tohoto se netýká, používání placené karty), pouze používání pluginu ...ZOOM
Tak vyzkoušejte a dejte vědět, zda to někomu nějak pomohlo. Mělo by.
Dlouho jsem laboroval s přístrojem ....Zgemma H8.2H aby chodil dobře jako Octagon 8008.
Pokud by tento přístroj někdo měl, pomůže mu, doinstalovat ...ServiceApp a v něm přepnout a aktivovat
...exteplayer3. Pak mu to přehraje víc druhů videa, hlavně v streamech.
Co se týká ...ZOOMu
Pokud chce člověk v klidu koukat za použití ZOOMu... U tohoto přístroje je restart CAMu hodně znát. Obraz na dlouho zamrzne a pak se tak nějak divoce rozjíždí. Trochu jsem experimentoval a vytvořil speciální restart. Pozor!!! Je nastavený pouze na ...Ncam a funguje dobře pouze v té Zgemmě. Přidám sem dvě skripta a pokud chce někdo experimentovat a má tento přístroj a používá ...ZOOM, tak tyto skripta nahraďte v /usr/skript/... ale raději si předtím zálohujte ta stará.
V nejhorším když přeinstalujete ..ZOOM tak tam budou zase ta stará. Jsou to skripta (restart.sh a restart2.sh)
Takže kdo má tento přístroj, plus nainstalovaný ncam, tak může takto zkusit předělat restart. Tento restart se ZOOMem funguje tak dobře, že když se dá ...neviditelně stažení všech serverů v ZOOMu, tak první restart zadrhne obraz na půl vteřiny a na konci taky, skoro tam ani není znát, tak hodně to pomohlo na té Zgemmě.
Pak další věc. Ta by mohla zajímat všechny. Pozor!!! Koho trápí časté zasekávání obrazu a používá (ncam)!!
Za přispění použití umělé inteligence a testování jsem vytvořil soubor ....ncam.conf
Naleznete ho v .../etc/tuxbox/config/ ...
Po mnoha testech tento config pomohl tak dobře, že už jsem 5 dní nezaznamenal jediné zaseknutí či zablbnutí.
Dále se zlepšila rychlost přepínání kanálů. Například HBO nyní naskočí okamžitě. Tento soubor také hodně pomohl Zgemmě, ale i Octagonu. Na Octagon koukám jen večer a tam také nyní ani jediný zásek. Předtím každý večer na zprávy a potom taky. Pokud chcete vyzkoušet, zálohujte si nejprve svůj config, pro jistotu. Pak ho nahraďte a restartujte (ncam). Ten config by se dal možná použít i na jiné CAMy s nějakýma úpravama. Ale nezkoušel jsem.
Nyní když to funguje spolehlivě, není proč. (Upozorňuji!!! nic z tohoto se netýká, používání placené karty), pouze používání pluginu ...ZOOM
Tak vyzkoušejte a dejte vědět, zda to někomu nějak pomohlo. Mělo by.
- BextrH
- Znalec fóra
- Kontaktovat uživatele:
Ukázalo se že úprava configu pro ncam nepomohla na stálo.
Už pár dnů mě to zase blblo. Tak jsem vzal opět config a umělou inteligenci a pokoušel se o změny, které by vedli k stabilitě bez sekání.
Po hodně neúspěších, jsem zkusil nastavit hodnoty které mě poradila, úplně obráceně. Nebylo co ztratit. Najednou od té doby, celý den, bez záseku a přepínání svižné. Jde o to, že těch serverů už nemáme moc a jsou to spíš horší. Nechalo by se napočítat na prstech jedné ruky, někdy i na dvou prstech.
Hlavně o víkendu to bude tragédie, některé bývají mímo provoz.
Takže zde máte upravený config a můžete ho vyzkoušet. Nemáte co ztratit, maximálně získat. Svůj původní si raději někam zkopírujte, jako zálohu. Pak ho nahraďte tímto a restaRTUJTE (NCAM). Jen doufám, že potom co to sem dám, nezačne to blbnout i mě. Ale myslim si, že by to nemělo souviset a mít vliv, když to boud mít všichni stejně. Nehledejte v těch hodnotách zakopaného psa, prostě to jen zkuste, jestli to pomůže. Když nepomůže, vraťte původní zpět a znovu restartujte (Ncam)
Ten config je zabalen v RARu aby sem šel dát.
Přeji hezký den.
Ukázalo se že úprava configu pro ncam nepomohla na stálo.
Už pár dnů mě to zase blblo. Tak jsem vzal opět config a umělou inteligenci a pokoušel se o změny, které by vedli k stabilitě bez sekání.
Po hodně neúspěších, jsem zkusil nastavit hodnoty které mě poradila, úplně obráceně. Nebylo co ztratit. Najednou od té doby, celý den, bez záseku a přepínání svižné. Jde o to, že těch serverů už nemáme moc a jsou to spíš horší. Nechalo by se napočítat na prstech jedné ruky, někdy i na dvou prstech.
Hlavně o víkendu to bude tragédie, některé bývají mímo provoz.
Takže zde máte upravený config a můžete ho vyzkoušet. Nemáte co ztratit, maximálně získat. Svůj původní si raději někam zkopírujte, jako zálohu. Pak ho nahraďte tímto a restaRTUJTE (NCAM). Jen doufám, že potom co to sem dám, nezačne to blbnout i mě. Ale myslim si, že by to nemělo souviset a mít vliv, když to boud mít všichni stejně. Nehledejte v těch hodnotách zakopaného psa, prostě to jen zkuste, jestli to pomůže. Když nepomůže, vraťte původní zpět a znovu restartujte (Ncam)
Ten config je zabalen v RARu aby sem šel dát.
Přeji hezký den.
ncam.rar
- BextrH
- Znalec fóra
- Kontaktovat uživatele:
Jak říkáš, může to být sugesce. Ale opravdu po pár dnech, kdy se mě to každou chvilku seklo na moment, nebo i na furt, najednou celej den klid. Ono to úplně na nic nebude. Za předpokladu, že by ty servery byly to co dřív, kdy na to člověk nemusel šáhnout a chodilo to super, dnes už je to asi potřeba poladit, když se ty servery odpojují, mají dlouhé časy na připojení, jsou nestabilní, vyhazují různé chyby atd. U pincka byl taky potřeba udělat pořádně předstih a odtrh, aby to pořádně jelo Teď vážně, řekl bych že to fakt pomohlo. Na Octagonu i Zgemmě. Blblo to na obojím.
Ještě doplním, kde nahradit. Kdyby někdo nevěděl.
/etc/tuxbox/config/ncam.conf
nebo může někdo mít ...
/etc/tuxbox/config/ncam/ncam.conf
Ještě doplním, kde nahradit. Kdyby někdo nevěděl.
/etc/tuxbox/config/ncam.conf
nebo může někdo mít ...
/etc/tuxbox/config/ncam/ncam.conf
- BextrH
- Znalec fóra
- Kontaktovat uživatele:
Máš pravdu, že ty servery už stojí za prd. Ale jiné už bohužel nemáme.
Včera mě to začalo blbnout až kolem 21:00 tak nějak.
Zkoušel jsem vše možné, dokonce nouzově zkusil samostatně server dhoom, který není v stažení všech.
Ale po chvilce se začal sekat. Nakonec pomohlo, použít samostatně server
...free.cccam.premium
A byl klid, pak už do půlnoci bez seknutí. Pak jsem šel spát.
Toto vše berte jen jako tip, jak si pomoct v moment, když se to seká.
Teď už to bude do budoucna boj s přístrojem, aby se na to dalo koukat a nevyhodit to z okna.
Nebo si zaplatit nějaký. Ale s tím mám jen minimální zkušenost.
Jednou jsem si koupil levně asi na půl roku, nebo na rok a za dva týdny začal blbnout, tak jsem se vrátil k ZOOMu.
Potom už nešel vůbec.
Včera mě to začalo blbnout až kolem 21:00 tak nějak.
Zkoušel jsem vše možné, dokonce nouzově zkusil samostatně server dhoom, který není v stažení všech.
Ale po chvilce se začal sekat. Nakonec pomohlo, použít samostatně server
...free.cccam.premium
A byl klid, pak už do půlnoci bez seknutí. Pak jsem šel spát.
Toto vše berte jen jako tip, jak si pomoct v moment, když se to seká.
Teď už to bude do budoucna boj s přístrojem, aby se na to dalo koukat a nevyhodit to z okna.
Nebo si zaplatit nějaký. Ale s tím mám jen minimální zkušenost.
Jednou jsem si koupil levně asi na půl roku, nebo na rok a za dva týdny začal blbnout, tak jsem se vrátil k ZOOMu.
Potom už nešel vůbec.
-
- satelitni prijimac: DM500s;DM800, Openbox V8s
Zgemma H8s:
Nie je az taky zly satelitny prijmac pre amaterov ktory chcu iba pozerat kanale zo satellitu, alebo aj moznost IPTV.
Porovnanie Zgemma H8s, z ostanimi Zgemmami H7, H9s, H9s SE, H11, alebo posledna Zgemma H17.
H8s - 1x satelitny tuner a 1x Tuner na Antenu. kupil som na Ebay Novy za 40 Eur
H9s - 1x Satelitny tuner
H9s SE a H11s - 1x satelitny tuner a tieto dva modeli maju 4x Enigma2 platform. cena od 55 Eur
Mozes nahrat 4 rozne images a prepnut - reboot na akukolvek image chces.
Je to dobre pre testovanie.. nepotrebujes dva satellity.
H7, H17 - maju 2x Satelitni tuner a tiez multiple booting
Aky SoftCam pouzit?
Ja stale uzivam latest Oscam a cache cs378x. Vsetko ide super. Mam dost velke cache a prevazne vsetko ide od cs378x.
IPTV:
Pre IPTV som moc uzival plugin: e2m3u2bouquet
Vygeneruje kanale vo Favorite Playliste a tazko je rozpoznat, ci je to kanal zo Satellitu alebo od IPTV.
Len problem, je tento plugin "e2m3u2bouquet" nevie rozpoznat encrypted channels (https:)
Dalsi dobry Plugin pre IPTV je "JediMaker"
Ja doporucujem jednoduchy, kory sa da lahko nainstalovat a nastavit: " Xtreamity"
Kdo chce moze odskusat na Enigma2 prijmaci:
Nainstalovat „XTREAMITY“
Menu - Plugin -
Zelene tlacidlo
Vyberte polozku „Extension (Rozsirenie)
Potom prejdite az na koniec,
nájdite: XTREAMITY .
Stlacte Xtreamity a nainstalujte
Potom restartujte Zgemma
2-
Potom stlacte na ovladaci:
Menu - Xtreamity
Pridat Playlist
Je potrebne vyplnit 4 riadky:
Server URL: abflix.camdvr.org
Port: 2052
User meno: abforum
Heslo: abforum
Potom stlacte zelene tlacidlo - Ulozit
Potom EXIT a prejdite do:
Xtreamity - Playlisty - Live streams
Nie je az taky zly satelitny prijmac pre amaterov ktory chcu iba pozerat kanale zo satellitu, alebo aj moznost IPTV.
Porovnanie Zgemma H8s, z ostanimi Zgemmami H7, H9s, H9s SE, H11, alebo posledna Zgemma H17.
H8s - 1x satelitny tuner a 1x Tuner na Antenu. kupil som na Ebay Novy za 40 Eur
H9s - 1x Satelitny tuner
H9s SE a H11s - 1x satelitny tuner a tieto dva modeli maju 4x Enigma2 platform. cena od 55 Eur
Mozes nahrat 4 rozne images a prepnut - reboot na akukolvek image chces.
Je to dobre pre testovanie.. nepotrebujes dva satellity.
H7, H17 - maju 2x Satelitni tuner a tiez multiple booting
Aky SoftCam pouzit?
Ja stale uzivam latest Oscam a cache cs378x. Vsetko ide super. Mam dost velke cache a prevazne vsetko ide od cs378x.
IPTV:
Pre IPTV som moc uzival plugin: e2m3u2bouquet
Vygeneruje kanale vo Favorite Playliste a tazko je rozpoznat, ci je to kanal zo Satellitu alebo od IPTV.
Len problem, je tento plugin "e2m3u2bouquet" nevie rozpoznat encrypted channels (https:)
Dalsi dobry Plugin pre IPTV je "JediMaker"
Ja doporucujem jednoduchy, kory sa da lahko nainstalovat a nastavit: " Xtreamity"
Kdo chce moze odskusat na Enigma2 prijmaci:
Nainstalovat „XTREAMITY“
Menu - Plugin -
Zelene tlacidlo
Vyberte polozku „Extension (Rozsirenie)
Potom prejdite az na koniec,
nájdite: XTREAMITY .
Stlacte Xtreamity a nainstalujte
Potom restartujte Zgemma
2-
Potom stlacte na ovladaci:
Menu - Xtreamity
Pridat Playlist
Je potrebne vyplnit 4 riadky:
Server URL: abflix.camdvr.org
Port: 2052
User meno: abforum
Heslo: abforum
Potom stlacte zelene tlacidlo - Ulozit
Potom EXIT a prejdite do:
Xtreamity - Playlisty - Live streams
Naposledy upravil(a) okverd dne 28.říjen 2024 - 1:55, celkem upraveno 1 x.
- BextrH
- Znalec fóra
- Kontaktovat uživatele:
Děkuji za spousty informací.
Jinak kdyby chtěl někdo opravdu zkoušet plugin ...XTREAMITY
Tak po jeho instalaci vložte do .../etc/enigma2/xstreamity/ ... soubor ...playlists.txt
Budete mít na test alespoň jeden (funkční) server.
Není potřeba restart enigma, stačí spustit plugin znovu.
Jinak kdyby chtěl někdo opravdu zkoušet plugin ...XTREAMITY
Tak po jeho instalaci vložte do .../etc/enigma2/xstreamity/ ... soubor ...playlists.txt
Budete mít na test alespoň jeden (funkční) server.
Není potřeba restart enigma, stačí spustit plugin znovu.
playlists.txt
-
- satelitni prijimac: DM500s;DM800, Openbox V8s
## BextrH
Mne nejak ten tvoj Playlist nejde v Xtreamity. Este dobre ze som neurobil swap, uz by som nemal svoj playlist.
Tu je moj playlist, dlho jsem to neskusal, ne vsetko ide jak za V. Klause.
Mne nejak ten tvoj Playlist nejde v Xtreamity. Este dobre ze som neurobil swap, uz by som nemal svoj playlist.
Tu je moj playlist, dlho jsem to neskusal, ne vsetko ide jak za V. Klause.
playlists.txt
Extreamity222.jpg
- BextrH
- Znalec fóra
- Kontaktovat uživatele:
Tak a je to tady.
Konec ZOOMu se přiblížil.
Po letech věrné práce tohoto pluginu...
Máme poslední funkční server!!!
Až skončí i tento, bude již pouze tma.
Konec ZOOMu se přiblížil.
Po letech věrné práce tohoto pluginu...
Máme poslední funkční server!!!
Až skončí i tento, bude již pouze tma.
- BextrH
- Znalec fóra
- Kontaktovat uživatele:
Zželelo se mě Vás a pátral jsem a bádal, až se mě povedlo opravit jeden server.
A pak se mě povedlo rozchodit jeden co kdysi šel. Docela dobrý.
Raději jsem tentokrát tuto informaci neventiloval na forum do zahraničí.
Takže by nám to mohlo chvilku vydržet funkční.
Nebude tolik stažení, tak to snad hned neukočí.
Pokud chcete, aktualizujte ZOOM.
ps. pokud někdo používá můj setting, který se dá v ZOOMu nainstalovat v ...Doplňcích ....(pro AZBOX)
(funguje i na ostatních přístrojích) tak jsem ho aktualizoval, aby tam nebylo přelaďte.
Můžete rovnou instalovat na starý. Mám v něm jen Skylink,18+, a DVB-T2 pro Pardubický kraj.
Co tam nechcete, můžete pomocí ovladače smazat.
Zželelo se mě Vás a pátral jsem a bádal, až se mě povedlo opravit jeden server.
A pak se mě povedlo rozchodit jeden co kdysi šel. Docela dobrý.
Raději jsem tentokrát tuto informaci neventiloval na forum do zahraničí.
Takže by nám to mohlo chvilku vydržet funkční.
Nebude tolik stažení, tak to snad hned neukočí.
Pokud chcete, aktualizujte ZOOM.
ps. pokud někdo používá můj setting, který se dá v ZOOMu nainstalovat v ...Doplňcích ....(pro AZBOX)
(funguje i na ostatních přístrojích) tak jsem ho aktualizoval, aby tam nebylo přelaďte.
Můžete rovnou instalovat na starý. Mám v něm jen Skylink,18+, a DVB-T2 pro Pardubický kraj.
Co tam nechcete, můžete pomocí ovladače smazat.
Přejít na
- Informace AB-Fóra
- ↳ Informace ABF
- VOLNÁ DISKUSE
- ↳ Volná diskuse
- ↳ Poradna pri nákupe
- ↳ Satelitné / terestriálne / IPTV / a iné ... platformy
- ↳ Skylink, Antena+
- ↳ FreeSat
- ↳ Digi TV
- ↳ Telly
- ↳ Magio Sat, Magio IPTV, Magio Go
- ↳ Antik Sat, Antik IPTV
- ↳ Orange TV
- ↳ Pantelio (Obecné siete)
- ↳ Plustelka
- ↳ Magenta TV, Magenta TV SAT
- ↳ DVB-T, DVB-T2, DVB-C, DVB-C2
- ↳ DVB-T prijímače
- ↳ DVB-C prijímače
- ↳ DVB-T regióny
- ↳ DVB-C regióny
- ↳ DVB-T/C antény a meracia technika
- ↳ DVB-T2, HEVC 265, 4K
- ↳ Všeobecný F.A.Q.
- ↳ Návody na inštaláciu sat reciverov a príslušenstva
- ↳ Zoznam a poloha satelitov na orbite
- ↳ Satelitná encyklopédia
- ↳ Užitečné odkazy
- Satelitné příjímače so systémom Linux
- ↳ Octagon
- ↳ Octagon HD SF 918, SF 1008, ...
- ↳ DOWNLOAD - Octagon HD SF- 918
- ↳ OCTAGON SF3038
- ↳ DOWNLOAD - OCTAGON SF3038
- ↳ Octagon SF4008 4K UHD Triple
- ↳ DOWNLOAD - Octagon SF4008 4K
- ↳ Návody, postupy - Octagon SF4008 4K
- ↳ Octagon SFX6008/6018
- ↳ DOWNLOAD - Octagon SFX6008/6018
- ↳ Octagon SF8008 4K UHD
- ↳ DOWNLOAD - Octagon SF8008 4K UHD
- ↳ OCTAGON SF108
- ↳ DOWNLOAD - OCTAGON SF108
- ↳ OCTAGON SF208
- ↳ DOWNLOAD - OCTAGON SF208
- ↳ OCTAGONS SX Family
- ↳ DOWNLOAD - OCTAGONS SX Family
- ↳ Dreambox
- ↳ Diskuse - Dreambox
- ↳ Dreambox Seven Ultra HD
- ↳ DM-9XX UHD
- ↳ DM-ONE UHD
- ↳ DM-8000 HD
- ↳ DM-820 HD
- ↳ DM-800 HD
- ↳ DM-800 HD SE
- ↳ DM-7080 HD
- ↳ DM-7020 HD
- ↳ DM-52X HD
- ↳ DM-500 HD
- ↳ DM-DVB-S
- ↳ DM-7025S
- ↳ DM-7020S
- ↳ DM-7000S
- ↳ DM-600 PVR
- ↳ DM-56x0
- ↳ DM-500S
- ↳ DOWNLOAD - Dreambox
- ↳ DM-9XX UHD
- ↳ DM-ONE UHD
- ↳ DM-TWO UHD
- ↳ DM-8000 HD
- ↳ DM-820 HD
- ↳ DM-800 HD
- ↳ DM-800 HD SE
- ↳ DM-7080 HD
- ↳ DM-7020 HD
- ↳ DM-52X HD
- ↳ DM-500 HD
- ↳ DM-DVB-S
- ↳ DM-7025S
- ↳ DM-7020S
- ↳ DM-7000S
- ↳ DM-56x0
- ↳ DM-600 PVR
- ↳ DM-500S
- ↳ Plugins
- ↳ Tools
- ↳ VU+ DUO, SOLO, UNO, ULTIMO, ZERO, SOLO 4K, Uno 4K, Duo 4K, Ultimo 4K
- ↳ VU+ SOLO 4K
- ↳ Diskusia VU+ SOLO 4K
- ↳ Download image VU+ SOLO 4K
- ↳ Download plugins VU+ SOLO 4K
- ↳ VU+ Uno 4K
- ↳ Diskusia VU+ Uno 4K
- ↳ Download image VU+ Uno 4K
- ↳ Download plugins VU+ Uno 4K
- ↳ VU+ Uno 4K SE
- ↳ Diskusia VU+ Uno 4K SE
- ↳ Download image VU+ Uno 4K SE
- ↳ Download plugins VU+ Uno 4K SE
- ↳ VU+ Duo 4K
- ↳ Diskusia VU+ Duo 4K
- ↳ Download VU+ Duo 4K
- ↳ VU+ Ultimo 4K
- ↳ Diskusia VU+ Ultimo 4K
- ↳ Download image VU+ Ultimo 4K
- ↳ Download plugins VU+ Ultimo 4K
- ↳ Download VU+ DUO2
- ↳ Download VU+ DUO
- ↳ Download VU+ SOLO
- ↳ Download VU+ SOLO 2
- ↳ Download VU SOLO SE
- ↳ Download VU+ UNO
- ↳ Download VU+ ULTIMO
- ↳ Download VU+ ZERO
- ↳ Download VU+ ZERO 4K
- ↳ Download plugins
- ↳ Download tools
- ↳ Formuler
- ↳ Zgemma
- ↳ PULSe 4K
- ↳ uClan
- Satelitní příjímače Globo / Opticum / Optibox / Amiko
- ↳ Přijímače Globo / Opticum / OptiboX / Amiko
- ↳ DOWNLOAD - Globo / Opticum / OptiboX / Amiko
- Satelitné prijímače so systémom ANDROID
- ↳ AB IPBox ONE, TWO, TWO Combo
- ↳ GTMEDIA
- Satelitní příjímače
- ↳ AB Cryptobox 4XX,5XX,6XX,7XX,8XX
- ↳ AB Cryptobox 800UHD, ...
- ↳ AB Cryptobox 700HD, 750HD, 752HD Combo DVB-T2/S2/C
- ↳ Download ABCRBOX 700 HD
- ↳ Download ABCRBOX 750 HD
- ↳ Download ABCRBOX 752 HD Combo
- ↳ Download ABCRBOX 700 HD mini
- ↳ Návody , postupy 7xx HD , 752 HD Combo
- ↳ Pomôcky a pluginy 7xx HD , 752 HD Combo
- ↳ AB Cryptobox 600HD , 600HD mini, 650 HD, 650 HDC, 652 HD Combo
- ↳ Download ABCRBOX 652 (Combo)
- ↳ Download ABCRBOX 650 HDC (Cabel)
- ↳ Download ABCRBOX 650 HD
- ↳ Download ABCRBOX 600 HD
- ↳ Download ABCRBOX 600 HD mini
- ↳ Návody , postupy 600 HD, 650 HD , 650 HDC, 600HDmini, 652 HD Combo
- ↳ Pomôcky a pluginy 600 HD , 650 HD ,650 HDC, 600HD mini, 652 HD Combo
- ↳ Diskusia - AB Cryptobox
- ↳ Ferguson Ariva 102,202,100,200,4K
- ↳ Diskuse- Ariva 102, 202
- ↳ Diskuse - Ferguson Ariva 200
- ↳ Diskuse - Ariva @Link 200
- ↳ Diskuse - Ariva 4K
- ↳ Download - Ariva 100,200
- ↳ Download -Ariva combo 120,200,210,220,250
- ↳ Download -Ariva 102E,202E,102mini,52E
- ↳ Download - Ariva @Link 200
- ↳ Download - Ariva 4K
- ↳ Dreamsky
- ↳ DOWNLOAD - Dreamsky
- Satelitní přijímače - nezařazené
- ↳ Satelitní přijímače - nezařazené
- ↳ Klony - nelinuxove prijimače
- ↳ Klony - linuxové prijímače
- ↳ GoSAT
- Hardware ostatný /LNB, CI moduly, Motory, Switch-e .../
- ↳ LNB konvertory
- ↳ CI moduly
- ↳ T-REX / DRAGON / DIABLO CAM
- ↳ DOWNLOAD - T- REX / DRAGON / DIABLO CAM
- ↳ Motory
- ↳ Switch-e / prepínače
- ↳ Meracie zariadenia
- Softcams / Camds / Emulators / Keys
- ↳ Oscam - multiprotokolárny kartový server
- ↳ oscam - vseobecne
- ↳ i386-pc-linux - diskusia
- ↳ mips-wrt54g - diskusia
- ↳ Oscam - TV API
- ↳ Oscam - konfigurácie
- ↳ CCCam
- ↳ Softcams / Camds - ostatné
- ↳ DOWNLOAD - Keys, Emulators
- Doplnky/nastavenia/pomôcky univerzálne
- ↳ Picons
- ↳ Enigma
- ↳ Bílé
- ↳ Černé
- ↳ Transparentní
- ↳ Oscam
- ↳ Bílé
- ↳ Černé
- ↳ Transparentní
- ↳ Neutrino
- ↳ Bílé
- ↳ Černé
- ↳ Transparentní
- ↳ Spark
- ↳ Bílé
- ↳ Černé
- ↳ Transparentní
- ↳ Ostatné
- ↳ Enigma2 Settings
- ↳ Plugins
- ↳ Skins
- ↳ Editors / tools
- Alternativní příjem
- ↳ Alternativní příjem
- ↳ Diskuse
- ↳ Testy
- International Board
- ↳ International Board
- ↳ AB DSR xxx / DMSIS
- ↳ AB IP BOX / DREAMBOX
- ↳ Globo
- ↳ Openbox
- ↳ AB Cryptobox
- Fotovoltaika
- ↳ Fotovoltaika (pro domácnosti, firmy a svépomocí)
- Smart home - chytré ovládání domácnosti
- ↳ Home Assistant
- ↳ Tuya Smart - Smart Life
- Kamerové systémy a zabezpečení domu
- ↳ Vše kolem kamerových systemů
- ↳ Vše kolem zabezpečovacích systémů
- Ostatní - provoz fóra
- ↳ Názory, informace a připomínky k tomuto fóru
- ↳ Mimo mísu
- ↳ Inzerce
- ↳ Darujem -vymením
- Archív
- ↳ SATELITNÉ PŘÍJÍMAČE SO SYSTÉMOM LINUX
- ↳ AB IPBox PRISMCUBE RUBY
- ↳ AB IPBox PRISMCUBE RUBY - download
- ↳ Firmware download
- ↳ Plugins download
- ↳ Návody , postupy .....
- ↳ Tools download
- ↳ ABcom HD prijimace - IPBox9900, IPBox99, IPBox55
- ↳ Návody a rýchla pomoc
- ↳ Download 9900 HD
- ↳ Download 99 HD
- ↳ Download 55 HD
- ↳ Download -pluginy, návody ....
- ↳ DGS HD prijimace - IPBox9000, IPBox900, IPBox910, IPBox91
- ↳ Download 9000HD
- ↳ image Enigma2
- ↳ image DGS
- ↳ image Neutrino
- ↳ Download 900HD
- ↳ image Enigma2
- ↳ image DGS
- ↳ image Neutrino
- ↳ Download 910HD
- ↳ image Enigma2
- ↳ image DGS
- ↳ image Neutrino
- ↳ Download IPbox 91HD
- ↳ image Enigma2
- ↳ image DGS
- ↳ image Neutrino
- ↳ Download HD spolecne
- ↳ Download - Plugins
- ↳ Ipbox - uzavrene forum /rady, vyvoj, zkousky/
- ↳ X-Trend ET 10000, 9xxx,8000,8500,6500,4000
- ↳ X-Trend ET4000
- ↳ ET4000 - postupy, návody
- ↳ ET4000 - download plugins
- ↳ ET4000 - images E2
- ↳ X-Trend ET 6500
- ↳ ET6500 - postupy, navody
- ↳ ET6500- download plugins
- ↳ ET6500 - images E2
- ↳ X.Trend ET 7x00
- ↳ X-trend ET8000 , ET10000
- ↳ ET8000 - postupy, návody
- ↳ ET8000 - download plugins
- ↳ ET8000 - images E2
- ↳ ET10000 - images E2
- ↳ X-Trend ET 8500
- ↳ ET8500 - postupy, navody
- ↳ ET8500- download plugins
- ↳ ET8500 - images E2
- ↳ X-Trend ET 9x00
- ↳ ET9x00 - postupy, návody
- ↳ ET9x00 - download plugins
- ↳ ET9x00 - images E2
- ↳ X-Trend : download spoločné
- ↳ HD-BOX Enibox
- ↳ Download HD-BOX Enibox
- ↳ Download image -Enibox
- ↳ Download - Navody , postupy
- ↳ Download emu, plugins
- ↳ Download - PC nástroje na správu prijimača
- ↳ Download settimgs
- ↳ F O R T I S prijímače: HDbox 7119,9105+,Dreamsky HD6
- ↳ Dreamsky HD6
- ↳ Diskusia Dreamsky HD6
- ↳ Download Dreamsky HD6
- ↳ HD-BOX Enigma2 v internal flash
- ↳ Download
- ↳ enigma2 7819 -HDBOX9105 plus
- ↳ enigma2 7919 HDBOX 7119
- ↳ enigma2 7119
- ↳ enigma2 8200
- ↳ HD-BOX Neutrino - internal flash
- ↳ Download - HDBOX Neutrino
- ↳ Download - HD-BOX
- ↳ Návody - HD-BOX pre IRD sw
- ↳ Návody - HD-BOX pre enigma2 USB verzia
- ↳ Zmena bootloadera a jtag pre Fortis prijímače.
- ↳ SHOWBOX -Vitamin - enigma2
- ↳ Download - enigma2 image
- ↳ Download -plugins
- ↳ Návody , postupy
- ↳ Downloads - utils
- ↳ Downloads -settings
- ↳ IQON Force
- ↳ Download IQON Force -1
- ↳ Download IQON Force 2+ combo
- ↳ Edision
- ↳ Download Edision
- ↳ QVIART
- ↳ Download Qviart LUNIX
- ↳ Download Qviart LUNIX CO
- ↳ Download Qviart LUNIX 4K
- ↳ Download Qviart LUNIX3 4K
- ↳ SATELITNÍ PŘÍJÍMAČE GLOBO / OPTICUM / OPTIBOX / AMIKO
- ↳ SATELITNÉ PRIJÍMAČE SO SYSTÉMOM ANDROID
- ↳ HDBOX -XBMC
- ↳ Download HDBOX -XBMC
- ↳ WeTek Play
- ↳ WeTek - enigma2
- ↳ WeTek - Android
- ↳ SATELITNÍ PŘÍJÍMAČE
- ↳ AB CRYPTOBOX 4XX,5XX,6XX,7XX,8XX
- ↳ AB Cryptobox 450,400,400 mini,200
- ↳ Diskuse -AB Cryptobox 450HD, 400HD, 400HD mini
- ↳ Diskuse - AB Cryptobox 200 SD
- ↳ Download - spoločné - návody, postupy, pomocný sw ...
- ↳ Download - AB Cryptobox 450HD
- ↳ Download - AB Cryptobox 400HD , 400HD mini
- ↳ Download - AB Cryptobox 200SD
- ↳ AB Cryptobox 500, 550, 500 Mini ,550C
- ↳ Diskuse - AB Cryptobox 500HD , 550HD , 500HD Mini
- ↳ Download - AB Cryptobox 550HD
- ↳ Download - AB Cryptobox 500HD
- ↳ Download -AB Cryptobox 500HD Mini
- ↳ Download AB Cryptobox 550 HD C
- ↳ Download - spoločné , návody, nástroje
- ↳ AZBOX
- ↳ DOWNLOAD - AZBOX
- ↳ Golden Interstar
- ↳ DOWNLOAD - Golden Interstar
- ↳ Satelitní přijímače - Neutrino HD
- ↳ Coolstream Link , Trinity DUO
- ↳ Základné informácie o prijímači Coolstream Link
- ↳ Diskusia Link
- ↳ Download image Link
- ↳ Coolstream Tank
- ↳ Základné informácie o prijímači Coolstream Tank
- ↳ Diskusia Tank
- ↳ Download image Tank
- ↳ Coolstream Trinity
- ↳ Základné informácie o prijímači Coolstream Trinity
- ↳ Diskusia Trinity
- ↳ Download image Trinity
- ↳ Coolstream ZEE 2 , Trinity V2 (nie DUO !!!)
- ↳ Základné informácie o prijímači Coolstream ZEE 2
- ↳ Diskusia ZEE 2
- ↳ Download ZEE 2
- ↳ Diskusia Neutrino HD1 , HD2
- ↳ Download - spoločné Tank, Trinity ZEE 2, Link
- ↳ Rady a návody
- ↳ Emulátory a Softcamy -Tank, Trinity , ZEE 2
- ↳ Download subory - ostatné
- ↳ Download - pluginy
- ↳ Mutant HD51
- ↳ Diskusia Mutant HD51
- ↳ Download Mutant HD51