OCTAGON SF 8008 4K UHD

Odpovědět
Milanko 999
Registrovaný
Registrovaný
Příspěvky: 18
Registrován: 06.prosinec 2020 - 17:30

Re: OCTAGON SF 8008 4K UHD

Příspěvek od Milanko 999 »

Ďakujem.Ano mám mikroSD 128 GB kartu.
P005
Registrovaný
Registrovaný
Příspěvky: 1
Registrován: 13.květen 2014 - 23:55

Octagon SF8008 Netflix Chromium

Příspěvek od P005 »

Ahoj,
uměl by mi někdo poradit co je třeba aktualizovat aby fungoval Netflix přes Chromium? Už delší dobu (a na různých Sapro Image cca 5.8-7) nefunguje Netflix - viz. hláška "Udate required".

Nevím jestli to s tím souvisí, ale nefunguje mi ani HbbTV - po stisku červeného tlačítka problikne obraz a po chvíli se zobrazí v pravém dolním rohu ikonka. Pokud stisknu červené tlačítko znovu, tak přestane reagovat DO a pomůže až úplné vypnutí boxu.

Všem předem děkuji za rady :-)
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Uživatelský avatar
Warder
Administrátor
Administrátor
Příspěvky: 974
Registrován: 05.duben 2007 - 9:32

Re: OCTAGON SF 8008 4K UHD

Příspěvek od Warder »

Na Chromium/Netflix musis pockat az to konecne opravia v OpenATV.
Hbbtv normal funguje, len tak si skontroluj ci mas nastavene DNS na Smerovac/brana podla viewtopic.php?p=840923#p840923
------------------
Prosím, pýtajte sa na fóre a nie v súkromných správach, aby z toho mali prospech všetci.

------------------
Nosce te ipsum.
Patolog1964
Registrovaný
Registrovaný
Příspěvky: 2
Registrován: 22.prosinec 2021 - 13:44

Re: OCTAGON SF 8008 4K UHD

Příspěvek od Patolog1964 »

Ahoj Warder.
Prosím o radu.Nainstaloval jsem Sapro 7.0 a mám problém se spuštěním Kodi.Po spuštění pouze logo a box zamrzne.Musím ho komplet vypnout.Děkuji předem.
Uživatelský avatar
Warder
Administrátor
Administrátor
Příspěvky: 974
Registrován: 05.duben 2007 - 9:32

Re: OCTAGON SF 8008 4K UHD

Příspěvek od Warder »

Skus si odpojit USB kluc ci vytiahnut SD kartu a spustit Kodi bez tychto zariadeni ci nabehne.

P.s. Berte to tak, ze Kodi na strojoch s Enigma2 "nie je to prave orechove".
------------------
Prosím, pýtajte sa na fóre a nie v súkromných správach, aby z toho mali prospech všetci.

------------------
Nosce te ipsum.
Patolog1964
Registrovaný
Registrovaný
Příspěvky: 2
Registrován: 22.prosinec 2021 - 13:44

Re: OCTAGON SF 8008 4K UHD

Příspěvek od Patolog1964 »

Díky za odpověď. Usb ani karta nejsou připojeny, to jsem zapomněl napsat.
AifeL123
Registrovaný
Registrovaný
Příspěvky: 11
Registrován: 21.říjen 2011 - 9:23

Re: OCTAGON SF 8008 4K UHD

Příspěvek od AifeL123 »

Ahoj prosím opět o radu nefunguje mi hbo2/3 historky a vše na transpondéru 12109. Neukáže se ani síla ani kvalita signálu když jdu do nastavený hledání signálu tak se tak ukáže automaticky transpondér 12110 h 29900 3/4 a nevím jak aspoň ručně přepsat na 12109.sipkama to nejde. Nesetkal se tímhle problémem někdo?
rokson
Registrovaný
Registrovaný
Příspěvky: 6
Registrován: 22.březen 2006 - 17:11

Re: OCTAGON SF 8008 4K UHD

Příspěvek od rokson »

Warder píše: 15.červen 2024 - 8:49 Skus si odpojit USB kluc ci vytiahnut SD kartu a spustit Kodi bez tychto zariadeni ci nabehne.

P.s. Berte to tak, ze Kodi na strojoch s Enigma2 "nie je to prave orechove".
Presne tak ako napisal warder Kodi pod enigmou nejde na 100 percent .Najlepsie to funguje napr.Nokia streamer 8010 alebo aj v inych strojoch. :)
Alex9
Registrovaný
Registrovaný
Příspěvky: 15
Registrován: 20.listopad 2014 - 15:41
satelitni prijimac: VU+ solo2SE
Bydliště: BA, SK

Re: OCTAGON SF 8008 4K UHD

Příspěvek od Alex9 »

Zdravim, mam cerstvy SF8008 Supreme Twin a mam problem s kvalitou zvuku. Mam v TV aj DVBT a obcas pre zrovnanie prepinam medzi nim a satelitom. Na 10 rokov starom VU solo2 bol vzdy zvuk zo satelitu lepsi ako z anteny, preto ma zarazilo, ze SF8008 zvuk ma kvalitou totozny ako DVBT (downmix AC3 on/off ). Skusil som pustit rovnaky koncert z disku cez Yamahu naraz z oboch, ten rozdiel v neprospech SF8008 tam je citelny. Pripada mi to ako keby mal octagon orezane vysky , alebo VU ich malo zosilnene. Updatol som najnovsiu OATV 7.4 + Define - bez zlepsenia. Zvazujem vratenie. Nejake napady na riesenie ?
Edit: prepinac 3D Surround v nastaveni zvuku VU, ktory v Octagone nie je sposobi zlepsenie zvuku aj mpeg aj AC3 pri downmixe. Ako ho dostat do Octagonu ?

SF80084k, VU solo2, Vantage HD8000, Humax 5400, Tuner A: E-90 28-23-19-13; Tuner B: Motor 90-SG2100
Odpovědět

Zpět na „Octagon SF8008 4K UHD“