AB Pulse4k and Pulse4k Mini problem with CI and tuner.

English and other languages Board
Odpovědět
plevel
Registrovaný
Registrovaný
Příspěvky: 2
Registrován: 05.říjen 2011 - 15:16

AB Pulse4k and Pulse4k Mini problem with CI and tuner.

Příspěvek od plevel »

After few minutes or few hours (no logic),
Pulse 4k and Mini gave this message
"No signal",
"No data on transponder. Timeout reading PAT"
FTA channels have annoying sound and No picture.
When i eject CAM module and insert again problem was fixed also
after restart is OK , but after any period of time the problem start again
CAM modules are NDS Vivacom and Nagravision Bulsatcom.
I test all available images on 2 receivers(4k and Mini):
Openpli,OpenATV,OpenVix,OpenBH- and the problem is the same.
CI+ helper also tried all versions and no luck :(
Tuner is affected from CI module and only reset or eject and insert is helping.
Also we have not only 2 pieces of these receivers, we have few hundred of these receivers and problem is the same ...
We are big client from Bulgaria.

I want to know is this a tuner driver problem or CI driver problem?

@ABCom team
ABCOM IPBox 55HD
Uživatelský avatar
Warder
Administrátor
Administrátor
Příspěvky: 881
Registrován: 05.duben 2007 - 9:32

Re: AB Pulse4k and Pulse4k Mini problem with CI and tuner.

Příspěvek od Warder »

I recommend contacting AB-COM directly
If they know how to take money for goods, let them take care of the goods.
------------------
Prosím, pýtajte sa na fóre a nie v súkromných správach, aby z toho mali prospech všetci.

------------------
Nosce te ipsum.
plevel
Registrovaný
Registrovaný
Příspěvky: 2
Registrován: 05.říjen 2011 - 15:16

Re: AB Pulse4k and Pulse4k Mini problem with CI and tuner.

Příspěvek od plevel »

Thanks, for sure !
ABCOM IPBox 55HD
Odpovědět

Zpět na „International Board“