Cryptobox 750HD, nefunguje na ASTRA 23,5

Diskusia a download pre AB Cryptobox 700HD, 750HD, 752HD Combo DVB-T2/S2/C

Moderátor: Duce

Odpovědět
albert2
Registrovaný
Registrovaný
Příspěvky: 20
Registrován: 22.srpen 2008 - 21:16

Cryptobox 750HD, nefunguje na ASTRA 23,5

Příspěvek od albert2 »

Dobrý deň, mám sat,prímače Amiko 8150 - klienti a CRYPTOBOX 750 - server. Doteraz som bežal na freesat z THOR, teraz pretočená parabola na astra 23.5. Signál dobrý 88/76, program nastavený na Jednotka HD, Karta reaktivovaná cez freesat ale programy stále kódované. čo môžem mať ešte zle nastavené ?
Ďakujem za možnú pomoc.
Uživatelský avatar
Warder
Administrátor
Administrátor
Příspěvky: 745
Registrován: 05.duben 2007 - 9:32

Re: Cryptobox 750HD, nefunguje na ASTRA 23,5

Příspěvek od Warder »

Aku verziu softu v nom mas ? Viem ze v nejakom opravovali citanie 0653.
Uz ti poslali z Freesatu nove chidi (zapisy na kartu) ?

edit: 11:12

FW 1.18.23521
- Oprava TXT
- Nová oprava blesku
- Oprava akcie M IIIIIII
- vyhľadávanie kanálov - späť na zoznam kanálov prehrávanie predchádzajúcej ch.
- 0653 opraviť
- Obnovenie zoznamu TP/SAT
- Oprava vyhľadávania Hotbird TP FEC 3/5
- FastScan Fotelka TV 30W na Belintersat 51,5 E
- Ďalšie menšie opravy...
750HD_V1.18.23521_18-02-2022.rar


FW 1.18.24206
Oprava - dekódovanie freeSat M7
Oprava - CH Max Pikony
Oprava – malé drobností...
750HD_V1.18.24206_09-09-2022.zip
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
------------------
Nosce te ipsum.
Uživatelský avatar
MarekMM
Odborník
Odborník
Příspěvky: 486
Registrován: 18.září 2010 - 16:41
Bydliště: Slovensko

Re: Cryptobox 750HD, nefunguje na ASTRA 23,5

Příspěvek od MarekMM »

albert2 píše: 12.květen 2024 - 10:46 Dobrý deň, mám sat,prímače Amiko 8150 - klienti a CRYPTOBOX 750 - server. Doteraz som bežal na freesat z THOR, teraz pretočená parabola na astra 23.5. Signál dobrý 88/76, program nastavený na Jednotka HD, Karta reaktivovaná cez freesat ale programy stále kódované. čo môžem mať ešte zle nastavené ?
Ďakujem za možnú pomoc.
Dekódovaciu kartu daj do satelitného prijímača Cryptobox 7xxHD ... server.
a v menu nastavenia čítačky kariet nastav možnosť Irdeto
Vypni Cryptobox ale nie iba diaľkovým ovládačom ale vypínačom a počkaj 30 sekúnd a znovu zapni.
Ak Ti funguje už dekódovanie v satelitnom prijímači ktorý je server,
po tom rovnakým spôsobom vypni a neskôr opäť zapni aj všetky satelitné prijímače, čo sú klienti.
Máš však problém ak máš ešte stále starú dekódovaciu kartu cryptoworks musíš požiadať o jej výmenu.

Azda ešte:
1.) Ak máš starší satelitný prijímač, so starším softvérom a táto možnosť sa Ti nezobrazí.
... (je nutná výmena softvéru tak ako bolo napísane v predchádzajúcom príspevku.)
... (postupovať treba podľa verzie a ročníku satelitného prijímača.)
2.) Rovnako táto možnosť sa Ti nezobrazí ak máš ešte stále starú dekódovaciu kartu Cryptoworks.
3.) Ale tiež je možnosť že sa Ti nezobrazí v menu možnosť prepínať možnosti:
Automaticky
Irdeto
Cryptoworks

Ak máš staršiu kartu ICE a ona sa z rôznych dôvodov prepne do režimu Cryptoworks.
Prvý satelitný prijímač OTF SR95 8)
Z novšieho, v každom rožku je toho trošku. Parabola ofsetka 120 s motorom, Maximum E85 Multifocus
Antik karta a Antik MINI 3 box, karta a tiež CAM PlusTelka, Skylink ICE_irdeto-irdetoM7_Viaccess, Hello HD
albert2
Registrovaný
Registrovaný
Příspěvky: 20
Registrován: 22.srpen 2008 - 21:16

Re: Cryptobox 750HD, nefunguje na ASTRA 23,5

Příspěvek od albert2 »

Server už funguje. Nový soft pomohol. je to prepnuté na irdeto. väčšina programov už nabehla, ale sú ešte programy ktoré nejdú.
Asi to chce ešte čas kým dorazia všetky nové zápisy.
Teraz cvičím na klientoch.
Uživatelský avatar
Warder
Administrátor
Administrátor
Příspěvky: 745
Registrován: 05.duben 2007 - 9:32

Re: Cryptobox 750HD, nefunguje na ASTRA 23,5

Příspěvek od Warder »

Daj tomu nejaky cas a potom ked ti tie stanice aj tak nepojdu, skus si potom poslat sam takzvany "reautorizacny" zapis. :wink:
------------------
Nosce te ipsum.
albert2
Registrovaný
Registrovaný
Příspěvky: 20
Registrován: 22.srpen 2008 - 21:16

Re: Cryptobox 750HD, nefunguje na ASTRA 23,5

Příspěvek od albert2 »

Zaujímavé je, že mi nefungujú všetky stanice v jednotlivých TP. O reautorizačný zápis som požiadal, dá sa to cez účet freesat.
Odpovědět

Zpět na „AB Cryptobox 700HD, 750HD, 752HD Combo DVB-T2/S2/C“