ariva 200

mhalac
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Příspěvky: 45
Registrován: 07.duben 2009 - 14:43

Re: ariva 200

Příspěvek od mhalac »

jaký koupit nový box, doporučí někdo ?
Uživatelský avatar
Warder
Administrátor
Administrátor
Příspěvky: 881
Registrován: 05.duben 2007 - 9:32

Re: ariva 200

Příspěvek od Warder »

Neviem aky mate rozpocet ale za malo penazi vela muziky vam spravi napr. Octagon 8008.
------------------
Prosím, pýtajte sa na fóre a nie v súkromných správach, aby z toho mali prospech všetci.

------------------
Nosce te ipsum.
Uživatelský avatar
Wozi
Pokročilý
Pokročilý
Příspěvky: 222
Registrován: 24.únor 2014 - 19:16
Bydliště: Droužkovice
Kontaktovat uživatele:

Re: ariva 200

Příspěvek od Wozi »

Co zkusit s Arivu v jiné síti? Jestli neni chyba v internetu.
Vu+UNO4KSE (S2X FBC) + Vu+ext.USB tuner (T2)...VTi, Zgemma4K H9 combo….OpenATV, Ariva 203HD, Raspberry Pi 3, Skylink KOMPLET,
Uživatelský avatar
Wozi
Pokročilý
Pokročilý
Příspěvky: 222
Registrován: 24.únor 2014 - 19:16
Bydliště: Droužkovice
Kontaktovat uživatele:

Re: ariva 200

Příspěvek od Wozi »

Octagon nemá ci slot, pokud by do budoucna bylo potřeba kartu tak bude problém.
Vu+UNO4KSE (S2X FBC) + Vu+ext.USB tuner (T2)...VTi, Zgemma4K H9 combo….OpenATV, Ariva 203HD, Raspberry Pi 3, Skylink KOMPLET,
Uživatelský avatar
Warder
Administrátor
Administrátor
Příspěvky: 881
Registrován: 05.duben 2007 - 9:32

Re: ariva 200

Příspěvek od Warder »

Pouzivate snad teraz alebo ste pouzival niekedy v tej Arive CI modul ?
Alebo inak, kym budete (co bezite len na sharikovi) v buducnu potrebovat CI slot, tak ten Octagon bude zastaraly ako teraz ta vasa Ariva.

Ale kludne si kupte nieco lacne ako Apebox CI, AB CryptoBox 750HD, AMIKO HD8265+ ci Ferguson Ariva 255 Combo za nejakych +- 70-80 €-korun a budete mat aj vytuzeny CI slot.
------------------
Prosím, pýtajte sa na fóre a nie v súkromných správach, aby z toho mali prospech všetci.

------------------
Nosce te ipsum.
mhalac
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Příspěvky: 45
Registrován: 07.duben 2009 - 14:43

Re: ariva 200

Příspěvek od mhalac »

CI modul jsem nikdy nepoužíval
Uživatelský avatar
Wozi
Pokročilý
Pokročilý
Příspěvky: 222
Registrován: 24.únor 2014 - 19:16
Bydliště: Droužkovice
Kontaktovat uživatele:

Re: ariva 200

Příspěvek od Wozi »

Oki tak Octagon je gut volba.
Vu+UNO4KSE (S2X FBC) + Vu+ext.USB tuner (T2)...VTi, Zgemma4K H9 combo….OpenATV, Ariva 203HD, Raspberry Pi 3, Skylink KOMPLET,
nominacia
Registrovaný
Registrovaný
Příspěvky: 2
Registrován: 23.březen 2024 - 21:59

Re: ariva 200

Příspěvek od nominacia »

Uclan Ustym 4K to isté a lacnejšie.
Uživatelský avatar
Warder
Administrátor
Administrátor
Příspěvky: 881
Registrován: 05.duben 2007 - 9:32

Re: ariva 200

Příspěvek od Warder »

@nominacia - Co myslis ze co ma vseobecne lepsiu podporu, ten Octagon alebo jeho ukrajinsky klon ? A ten Uclan stoji rovnako ako ten Octagon 8008, drahsia je nova SUPREME verzia ktora ma uz ale aj M.2. slot pre SSD disk.
------------------
Prosím, pýtajte sa na fóre a nie v súkromných správach, aby z toho mali prospech všetci.

------------------
Nosce te ipsum.
Odpovědět

Zpět na „Diskuse - Ferguson Ariva 200“