AB Cryptobox 800UHD patch

Moderátor: Duce

Odpovědět
Uživatelský avatar
005jon
Odborník
Odborník
Příspěvky: 316
Registrován: 25.únor 2007 - 16:58

AB Cryptobox 800UHD patch

Příspěvek od 005jon »

Tak sme sa dočkali.
18.11.2019

V1.15.21106

Prvý patch FW pre AB Cryptobox 800 UHD FW 1.09.21106 Prvý update s funkciou All Scan. Po voľbe jazyka a vložení podporovanej karty prijímač všetko ostatné nastaví sám. Pozn.: Aplikácia DLNA DMP funguje iba ak je pripojený USB klúč.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
tomek6680
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Příspěvky: 62
Registrován: 30.červenec 2012 - 16:45

Re: AB Cryptobox 800UHD patch

Příspěvek od tomek6680 »

CR800UHD V1.15.22252_patch


Vylepšené - Aplikácia DLNA DMP funguje aj bez pripojeného USB kľúča
Vylepšené - Po prehratí nahrávky z kódovaného kanála je živý obraz opäť dekódovaný
Vylepšené - Zrýchlené prepínanie kanálov

Pozn.: Youtube funguje správne po nahraní youtube_api.cfg súboru.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Pro publico bono
Uživatelský avatar
005jon
Odborník
Odborník
Příspěvky: 316
Registrován: 25.únor 2007 - 16:58

Re: AB Cryptobox 800UHD patch

Příspěvek od 005jon »

AB_CryptoBox800UHD_V1_15_22438_22-01-2021
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Uživatelský avatar
furko
Znalec fóra
Znalec fóra
Příspěvky: 678
Registrován: 21.březen 2006 - 18:57
Bydliště: Strážovské vrchy a okolie

Re: AB Cryptobox 800UHD patch

Příspěvek od furko »

AB_CryptoBox_800HD_V1.15.22797_26-05-2021.bin

- alternativny softver

- Freesat card in IRD mode

- Youtube fix

- HDMI CEC after reboot turns off itself fix
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
tomek6680
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Příspěvky: 62
Registrován: 30.červenec 2012 - 16:45

Re: AB Cryptobox 800UHD patch

Příspěvek od tomek6680 »

CR800UHD_V1.15.23004_27-07-2021
- przywrócono działanie Canal +1 ,Canal+ Premium ,Canal Sport i Canal Sport 2 z linii cccam
- działa Youtube
- działa Red Tube
- działają Radia
- działają adresy m3u8 w IPTV
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Pro publico bono
Uživatelský avatar
furko
Znalec fóra
Znalec fóra
Příspěvky: 678
Registrován: 21.březen 2006 - 18:57
Bydliště: Strážovské vrchy a okolie

Re: AB Cryptobox 800UHD patch

Příspěvek od furko »

800UHD_V1.14.23058_12-08-2021


Changelog:

Fix - m3u
Fix - Internet radio
Fix - ECP NC+
Fix - Canal+ new caid
Fix - ORF caid irdeto
Fix - Youtube
Fix - Redtube
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
tomek6680
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Příspěvky: 62
Registrován: 30.červenec 2012 - 16:45

Re: AB Cryptobox 800UHD patch

Příspěvek od tomek6680 »

CR800HD_V1.14.23000 patch_19-07-2021
- jest to starsza wersja która nie była upubliczniona
- na tej wersji były problemy z poprawną praca modułu

- działają z linijek cccam ,kanały Canal+ bez zacięć ,jak na ostatnim patchu (zakładajac że dawca ma u siebie poprawne wpisy w oscam.conf)
- działaja kanały z pakietu SKY DE
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Pro publico bono
PeK1234
Registrovaný
Registrovaný
Příspěvky: 2
Registrován: 17.duben 2011 - 21:25

Re: AB Cryptobox 800UHD patch

Příspěvek od PeK1234 »

Nový FW patch 800UHD_V1.18.23506_14-02-2022 ze stránek AB Cryptobox.sk

Fix – error 109
Fix – open TXT
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Naposledy upravil(a) EnoSat dne 13.březen 2022 - 14:34, celkem upraveno 1 x.
Důvod: fix 14p
Uživatelský avatar
furko
Znalec fóra
Znalec fóra
Příspěvky: 678
Registrován: 21.březen 2006 - 18:57
Bydliště: Strážovské vrchy a okolie

Re: AB Cryptobox 800UHD patch

Příspěvek od furko »

800UHD_V1.18.24206_09-09-2022

1. Fix - freeSat M7 decoding
2. Fix - CH Max Pikony
3. Fix - few small things
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
lubomir63
Pokročilý
Pokročilý
Příspěvky: 128
Registrován: 28.květen 2009 - 15:36
satelitni prijimac: AB crypto 800 +750 +650HD
Bydliště: Z.M.

Re: AB Cryptobox 800UHD patch

Příspěvek od lubomir63 »

Stiahnutý soft bol nastavený na NOVÝ typ DO. (V nastaveniach/systémové nastavenia je možnosť voľby medzi starým a novým typom DO) . Ten CHMax seting je síce pekne graficky spracovaný ale ja som to vypol. Stará grafika je pre mňa ďaleko prehľadnejšia. Ale môže to byť len sila zvyku. Pribudol tam ešte IPTV štart control, aj niečo v info o prijímači - bind user, unbind - neviem čo je to a načo.Youtube zatiaľ ide, rádia nie sú aktualizované - od prvého softu sú tam stále tie isté nefunkčné stanice a je ich tam dosť. Užívateľský zoznam na Cloud sa mi nepodarilo dať (Čakajte prosím...) ale ja si to zalohujem aj tak inak, takže v pohode . Youporn (klasicky 0000 v sieťových aplikáciách) ide, ale až po nastaveniach-červeným! V IPTV som mal doteraz aj viac playlistov a dalo sa medzi nimi pekne prepínať (Max 2000 programov v jednom) ale teraz to nejako blbne. Zoberie len 1x 2000 programov a potom už je FULL! Žiadny ďalší playlist to nezoberie. Ale ide to vymazať - len treba na to prísť ako.
Prijimač si uloží Vami otvorený (v 02) playlist. USB môžete potom vybrať a playlist otvoriť už cez samotný prijímač (v 01) . Playlist sa dá upravovať (vid dolu farebnú nápovedu) . Len neviem do akej veľkosti dokáže si prijímač uložiť playlist. Moje dva testované mali len do 500kB.
Abcryptoboxy
dakus
Registrovaný
Registrovaný
Příspěvky: 2
Registrován: 07.říjen 2009 - 15:41

Re: AB Cryptobox 800UHD patch

Příspěvek od dakus »

Zdravím majiteľov satelitu Cryptobox 800UHD. Ja si pozerám filmy z DLNA.
Neviem, či som sám, ale zatiaľ som nenatrafil na nikoho, kto by sa sťažoval
na to, že prijímač dokáže zobraziť iba 30 priečinkov a samozrejme aj iba
30 súborov v nejakom priečinku. Takú istú chybu má aj posledný patch
V1.18.24206_09-09-2022. Posledný FW, ktorý to dokázal, bol V1.15.21106_18-11-2019.
Tak teraz neviem, či ja som fajnovka a neschopák, alebo to ešte nikto nezistil?
Prosím Vás, viete mi niekto poradiť, čo s tým? Ďakujem.
Yxo_lm
Registrovaný
Registrovaný
Příspěvky: 2
Registrován: 26.únor 2012 - 16:41

Re: AB Cryptobox 800UHD patch

Příspěvek od Yxo_lm »

Pouziva niekto na iphone GM-Screen pre sledovanie vysielania cez mobil. Na 700ke boxe nemam problem ale pri uhd800 nezobrazuje obraz. Skusil som aj iny firmware a nepomohlo. (samozrej skusal som len patch verzie)
Yxo_lm
Registrovaný
Registrovaný
Příspěvky: 2
Registrován: 26.únor 2012 - 16:41

Re: AB Cryptobox 800UHD patch

Příspěvek od Yxo_lm »

tak chyba bude v patch verzii, pusti len RTVS 24 HD, skusal som aj ostatne volne kanaly a ani tuk, pri niektorych aj vidim snahu to pustit, dam na mobile prepnut kanal na napr stv1 hd pekne prepne a ked stlacim aby pustilo stream tak mikrotrhnutie spravi na telke ale mobil nepusti nic. Asi prejdem na starsi box alebo inu znacku s enigmou a bude pokoj.
playandwin3
Registrovaný
Registrovaný
Příspěvky: 3
Registrován: 22.květen 2023 - 23:42

Re: AB Cryptobox 800UHD patch

Příspěvek od playandwin3 »

V1.18.24206 .. po pár hodinách pozerania začne satelit sekať a brutálne spomalene reagovať na DO, až sa úplne zasekne a funguje len tvrdý reštart

1.18.235068 .. mi vždy po patchnutí rebootne prijmač a zasekne sa na boote s hlaškou "crypto ic fail"

1.15.23058 .. to isté , vypisuje pri boote "crypto ic fail" a nedá sa nabootovať

V1.15.22797 .. to isté , "crypto ic fail"

Je aj nejaký funkčný FW na tento prijímač?
Podľa mňa existujú 2 verzie toho prijímača a na jednej nich patch firmware zlyháva..
fumero
Registrovaný
Registrovaný
Příspěvky: 1
Registrován: 15.leden 2013 - 15:04

Re: AB Cryptobox 800UHD patch

Příspěvek od fumero »

Mozno na tom nieco bude,ze existuju 2 verzie. Napada ma len toto:
1 verzia (starsia)- zo starym DO, a 2 verzia (novsia) - z novym DO. Predpokladam to len preto,ze nastavoval som ich niekolko kusov. Na vsetkych pouzity FW V1.18.24206. A na tych starsich je trocha rozdiel v zobrazovani CHMax Setting. A to ten,ze pri zapnutom a rovnako nastavenom CHMax Settingu na vsetkych STB (starych aj novych) ,tak na novych nezobrazuje v zozname programov pred cislom a nazvom kanalu to farebne logo TV .
Co sa tyka spomaleneho reagovania DO ,mozem len potvrdit.Myslim ze na tych starsich to je viacej spomalene,az k sekaniu. Ale STB nezamrzne.
A co mi najviac vadi je ,ze pri rezime zobrazovania, nastaveneho na 2160P/60Hz to na velkych telkach ktore su 4K ,tak niektore rozlisenia statickych pasikov,pruhov,farieb to preblikava. Robi to na starsich aj novsich STB a skusane na niekolko roznych 4K TV.
Nastavoval som uz niekolko desiatok AB-ciek od 300 -az doteraz. Niekolko desiatok som ich uz aj opravoval,Vacsinu problem zdroj. Ale myslim ze tato 800-vka je najnepodarenejsi kus od AB. Mozno by pomohol nejaky novy FW,co ale pochybujem....lebo AB :-)
Lussy
Registrovaný
Registrovaný
Příspěvky: 1
Registrován: 12.duben 2024 - 22:47

Re: AB Cryptobox 800UHD patch

Příspěvek od Lussy »

Mam novy cryptobox 800 ,nahrala som tam patch 24206, ale nechce mi na xtrase zobrazit klienta a server aby som mohla nahrat servery a spustit si tv. Vedeli by ste mi prosim niekto poradit?
Uživatelský avatar
rudich
Odborník
Odborník
Příspěvky: 306
Registrován: 09.říjen 2011 - 15:01
satelitni prijimac: Xtrend,Gigablue,Dm900
Bydliště: SK

Re: AB Cryptobox 800UHD patch

Příspěvek od rudich »

Vyťukáte 0000 a ak nie, tak tovarko a potom znovu 0000
Xtrend,Gigablue,Dm900
Odpovědět

Zpět na „AB Cryptobox 800UHD, ...“