Deviser S30

Uživatelský avatar
dubacisko
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Příspěvky: 34
Registrován: 13.červen 2008 - 19:58
satelitni prijimac: VU+ SoloSE v2
Bydliště: HC

Re: Deviser S30

Příspěvek od dubacisko »

Chalani, nejde mi pripojiť S30 k PC - stále vypisuje unknown device. Vyskúšané na 3 rôznych PC s win10 64 aj 32 bit aj 3 rôzne káble. Neviete prosím poradiť ? Ďakujem.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
VU+ SoloSE v2 Dual VTi 15.0.0, VU+ Zero,
Multifocus 85 @28,2°E+23,5°E+19,2°E+16°E+13°E+9°E+4,8°E+1°W
Uživatelský avatar
brancocool
Pokročilý
Pokročilý
Příspěvky: 164
Registrován: 02.červenec 2010 - 22:03
satelitni prijimac: SOLO2, VTi, FHD Glass, Skylink

Re: Deviser S30

Příspěvek od brancocool »

Evidentne win nevie najst driver, skus restart pc, pripadne iny USB port
VU + SOLO2, VTi, FHD Glass
VU+ SOLO SE v2, open ATV
Uživatelský avatar
brancocool
Pokročilý
Pokročilý
Příspěvky: 164
Registrován: 02.červenec 2010 - 22:03
satelitni prijimac: SOLO2, VTi, FHD Glass, Skylink

Re: Deviser S30

Příspěvek od brancocool »

jopo33 píše:prikladam firmware pre deviser s30 našiel som na stranke sapra
Skusam updatovat firmware podla navodu, ale marne. Nevidi zariadenie, ale kniznice viem editovat.
Nevies poradit daku fintu
VU + SOLO2, VTi, FHD Glass
VU+ SOLO SE v2, open ATV
magavie
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Příspěvky: 54
Registrován: 24.červen 2008 - 10:00

Re: Deviser S30

Příspěvek od magavie »

Niekedy pomôže najprv nainštalovať soft do PC a až potom pripojiť zariadenie.
Druhá možnosť. Klikni na Unknown.. , vlastnosti, podrobnosti, Identifikácia hardvéru a uvidíš tam takéto niečo USB\VID_413C&PID_8197 ( to je príklad, nie Tvoj). To skopiruj a hľadaj driver na nete.
Ak nájdeš, znovu vlastnosti, ovladač, aktualizovať.
Uživatelský avatar
brancocool
Pokročilý
Pokročilý
Příspěvky: 164
Registrován: 02.červenec 2010 - 22:03
satelitni prijimac: SOLO2, VTi, FHD Glass, Skylink

Re: Deviser S30

Příspěvek od brancocool »

Mne ide vsetko, len fw mi nedovoli updatnut
VU + SOLO2, VTi, FHD Glass
VU+ SOLO SE v2, open ATV
magavie
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Příspěvky: 54
Registrován: 24.červen 2008 - 10:00

Re: Deviser S30

Příspěvek od magavie »

Funguje Ti "Upload" aj "Download" ???
Uživatelský avatar
brancocool
Pokročilý
Pokročilý
Příspěvky: 164
Registrován: 02.červenec 2010 - 22:03
satelitni prijimac: SOLO2, VTi, FHD Glass, Skylink

Re: Deviser S30

Příspěvek od brancocool »

Ano funguje, vid screen, len fw nic, a to postupujem podla navodu
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
VU + SOLO2, VTi, FHD Glass
VU+ SOLO SE v2, open ATV
kody33
Registrovaný
Registrovaný
Příspěvky: 6
Registrován: 18.duben 2010 - 18:36
satelitni prijimac: Technisat Technistar S3 ISIO
Bydliště: Apocalyptic Green Island

aku frekveciu na spravne nastavenie paraboly na Skylink astra 3b 23,5

Příspěvek od kody33 »

skusam naladit parabolu, mam nejaky merak Deviser s30, ale niekto mi zohol parabolu co som pripevnenu na boku domu, nacuval do nej s dodavkou a usiel.teraz to skusam naladit ale neviem si dat rady...ake su referencne kmitocty, alebo najlepsie transpondery na nastavenie paraboly, prehladal som toho dost, vsade su stare a neaktualne udaje, skylink zmenil skoro vsetky transpondery, mohol by niekto pomoct? Dakujem
Uživatelský avatar
jopo33
Znalec fóra
Znalec fóra
Příspěvky: 680
Registrován: 06.leden 2009 - 16:14
Bydliště: Michalovce

Re: aku frekveciu na spravne nastavenie paraboly na Skylink astra 3b 23,5

Příspěvek od jopo33 »

ja mam vo svojom natiahnute toto avšetky transportery skylink mi funguju pred nahratim treba rozbalit.Daj vediet či ti to funguje.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
nikdy nehovor ze sa nieco neda, lebo stale sa najde blbec co nevie ze sa neda a urobi to .
kody33
Registrovaný
Registrovaný
Příspěvky: 6
Registrován: 18.duben 2010 - 18:36
satelitni prijimac: Technisat Technistar S3 ISIO
Bydliště: Apocalyptic Green Island

Re: aku frekveciu na spravne nastavenie paraboly na Skylink astra 3b 23,5

Příspěvek od kody33 »

Jopo33 dakujem za pomoc, vsetko funguje
Uživatelský avatar
jopo33
Znalec fóra
Znalec fóra
Příspěvky: 680
Registrován: 06.leden 2009 - 16:14
Bydliště: Michalovce

Re: Deviser S30

Příspěvek od jopo33 »

setting
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
nikdy nehovor ze sa nieco neda, lebo stale sa najde blbec co nevie ze sa neda a urobi to .
Odpovědět

Zpět na „Meracie zariadenia“