DVB-S karta a ECM,EMM pre OSCAM

Diskusia k oscamu platformy i386-pc-linux
Odpovědět
MathewTSJ

DVB-S karta a ECM,EMM pre OSCAM

Příspěvek od MathewTSJ »

Ahojte,
možno trochu of topic, ale potreboval by som info (rada,odkaz). Mám DVB-S2 kartu (TBS 6902), chcem ju strčiť do LINUX stroja, a preposielať ECM a EMM zápisy na další LINUX kde je OSCAM. Ide to aj bez čítačky/karty v stroji s DVB-S kartou t.j. nejaký RAW formát pre druhý stroj s LINUXom, OSCAMOM a čítačkou(s kartou)?
Ak áno, kde by som našiel k tomu nejaké bližšie how to ?

ďakujem vopred.
zweistein

Re: DVB-S karta a ECM,EMM pre OSCAM

Příspěvek od zweistein »

Ahoj

Nechcem ripat, ale ty chces mat na PC zapnutu televiziu a dekodovat zo servera a nasledne posielat emm zapisi...

musis riesit
vypinanie PC (stenbay uspanie a podobne)
plikaciu ktora bude prehravat danu stanicu a bude podporovat nejaky tym emu, share....
budes mat zapnuty pocitac co bude mat spotrebu okolo 100W

napriek tomu mozes riesit jednoduchsie das prijimac co bude niekde na zemi prijimat a dekodovat stanicu a netreba mu nic viac navyse vecina lacakou sa zapina po vypadku prudu. spotreba tak okolo 20W a nemusis nic viac riesit

tie ostatne nastavenia su v oboch pripadoch rovnake

PS: jednoduchsie je na servery nastavit ak mas notfound aby povolilo zapisi a nasledne ich zasa zakazalo samo zapisi posielas iba z jedneho prijimaca nie od kazdeho zdielaca...
strunka
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: DVB-S karta a ECM,EMM pre OSCAM

Příspěvek od strunka »

Ide to už asi 20 rokov, a možno aj viac. How to nájdeš na webe, v princípe soft naladí kartu a pošle na remote oscam čo potrebuješ.
Odpovědět

Zpět na „i386-pc-linux - diskusia“